15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Gruandag #15020 Tegnap 64 fős szerveren a csapatomból 30 ember kampelte körbe a mapot..velem együtt KETTEN próbáltunk pontot foglalni..következő mapon, kb maradt a leosztás ugyan az..de akkor már tankokkal is campeltek a világ végén..az Anti Air járgánnyal házat lőtte meg a fákat..beállt a srác mindenféle épületbe..csak az ellenfél koptereit és repülőit nem lőtte..Igazi élmény a szerverek 80% játszani..
Ha meg belefutsz az orosz dömpingbe akkor meg szét is csitelnek a francba.. -
Gruandag #15019 Jah, rettentően hasznosak a csapat számára..Aztán a játékosok kétharmada ezt csinalja.. -
#15018 Elbasznak a szerverről két helyet, ahol olyanok játszhatnának, akiknek van közük a meccshez. -
toza #15017 jaj.. tok csodalatosat jaccottam kepzeljetek. 1000 tiketrol 500-600 let aztan 200-500 aztan vegere 11-44 aztan 11-11 aztan 4-4 aztan 3-0 val nyertunk es tok izgis volt,meg volt csapat munka- sqadok egyutt porogte,agyal spawnoltak meg stb.
pajtasokal tenyleg tok mas hangulata van .. megvesem megegszer a jatekot annyira csodalatos van.
-
#15016 miért is? mert neked nem tetszik, ahogy játszik?
várjunk csak: közöd? :DDD -
#15015 Ilyen gyökereket kéne bannolni minden szerverről. -
#15014 A hitmarkerek mérete/színe testreszabható. Érdemes pepecselni vele. -
#15013 Kérdés: Miért van az hogy ezen a videón olyan nagy távolságban is tisztán látszik, hova csapódik a lövedék? Nekem minden maxon van és 1000m körül már nem látom... -
simonl #15012 Teljesen jók a meglátásaid,de tényleg, miért nem foglalkozol ezzel komolyabban? Bár nem tudom hogyan működik ez a kiadóknál, külsősként beadni ötletterveket, dlc témaprojekteket?
Én a helyedben utánanéznék...
-
#15011 valóban, csak a másik topikot szinte senki sem olvassa, ezért is tettem ide. szerintem érdekes content, fegyverek. itt jön ki igazán, hogy a Hardline a Vietnam után minden idők egyik legjobb DLC-je lehetett volna egy alapjátékhoz, mondjuk 30 dollár (itthon 7000 forintos) áron.
elég lett volna néhány komolyabb fegyver, de azok legyenek realisztikusak (pl. a rendőrségnél csak rendszeresített SMG, AR, shotgun és pisztoly legyen), a bűnözőknél pedig lehetettek volna ezek a "goofy" poénosabb fegyverek, vágóeszközök, stb. tényleg hatalmas hiba volt önálló játékként kiadni a Hardline-t, de ami még nagyobb gond, hogy csak most, egy évvel a megjelenés után kezdtek ráérezni arra, hogy milyen irányba kellett volna egyáltalán elindulni a fejlesztésekkel az alapjáték esetében. -
alyr2 #15010 Elég fos amúgy, ahogy hadonászik :D -
#15009 Hát nem nagyon BF4 relatált, azt hittem BF4 be lesz kard. -
kurva jó kis fegyverek jönnek a Hardline-ba. ilyenkor sajnálom nagyon, hogy amúgy halott a játék. ilyenekkel kellett volna kezdeni, és nem túl komolyan venni a játékot, drága Visceral, meg lett volna ennek is a helye a polcon. -
#15007 Classic, Hardcore. illetve lehet a Custom is, de ez utóbbi gyakorlatilag bármilyen beállítás lehet. -
Seten #15006 Á, kösz. Nem tudtam.
Más: A BF4-ben melyik Preset az ahol nincs spot-jel az ellenség feje felett, a "Custom" vagy a "Classic"? -
yossarianHUN #15005 Gombnyomással válthatsz FPS/TPS nézet között. -
Seten #15004 A Battlefront az FPS? -
yossarianHUN #15003 Számomra a Battlefront (jujj, most meg leszek kövezve) mellett még mindig egyértelműen a legjobb multis FPS, pedig én CoD-okon nőttem fel. -
Hammer2 #15002 Köszi, meggyőztetek, marad a BF4. :) -
#15001 hmm, ez érdekes. nem tettél esetleg új ramot a gépedbe? nálam akkor volt ilyen probléma, amikor a RAM-okat nem jól kezelte az alaplapom.
ha nem, akkor a szokásos körök, driverek törlése-újratelepítése, origin törlése-újratelepítése, Battlefield törlése-újratelepítése, esetleg egy töredezettségmentesítés, hibakeresés a HDD-n, stb. -
Petyus1994 #15000 De ez nem az. Mikor egyszerűen csak, meccs végén, vagy játék közbe kiakarok lépni, rámegyek hogy exit game, akkor is lefagy, és ha csak az asztalra kimegyek, akkor írja hogy az exe leállt. Vagy ha egyszerűen csak grafikai beállítást változtatok, akkor is mikor leokézom lefagy az egész. Eddig nem volt ilyen soha.
Utoljára szerkesztette: Petyus1994, 2016.01.20. 20:42:08 -
#14999 fekte képernyőnél várj egy kicsit, van, hogy idő, mire jön a deploy. -
Petyus1994 #14998 Sziasztok. Eddig semmi bajom nem volt az online játékkal, de ma kicsit felcseszett. Egyszerűen belépek egy szeróra battlelog-ból, és mire betöltené a pályát, és nyomhatnám a deployt, fekete képernyő. Lerakom az asztalra, írja hogy a battlefield4 exe leállt, bla bla bla... Jah, és ugyanez a helyzet ha egyszerűen csak miközben tölti a pályát, lerakom asztalra és visszalépnék, ugyanúgy az exe leállt hiba. Valakinek van valami sejtése mi állhat eme kellemetlen probléma hátterében ? -
#14997 jézusom :DDDD ezt most komolyan kérdezed? -
toza #14996 igazabol inkabb szorakoztato..szerver is van eleg,ugyis csak 1 re tudsz felmenni ..minek annyi?! -
#14995 Pedig a hang lenne a lényeg. Röviden: a DLC megjelenésének napján a készítő 1 (egy) db US szervert talált. -
simonl #14994 Ne vegyük el a kedvét, két hét és talál magának olyan szervereket ami a játékstílusának, habitusának megfelelő. Nálam sincs 8 szervernél több a kedvencekben. -
alyr2 #14993 Hat azert ha felmegy randomkent egy szerverre, ott gondolkozhat csapatban..de o lesz azzal egyedul..mindenki szaladgal meg lo amerre lat.. -
simonl #14992 Szia, én is hasonló cipőben járok, jártam mint most Te. A repülő, falon mászó katonák teljesen kiábrándítottat a COD -ból. (megj,: ha jól emlékszem kölyökgólya koromból nálam a medal of honor is ekkor ért véget)
A BF4 -el kezd, vedd bátran a prémium kiadást. És fontos: a játék nehezebb mint a COD és itt csapatban kell gondolkodni. Az elején nagyon béna leszel, azt sem tudod majd merre van előre, de ne add fel.
Én már bánom a BF -ből kihagyott éveket:)
De mostanában, ha leszáll az este és már alszanak a gyerekek, apa szépen háborúba megy:)
Jó játékot, élvezd minden percét.
-
alyr2 #14991 Ez a hardline? mert ha igen eleg gagyi.(nincs hang meloban) -
#14990 Ez a videó elég lesz a döntéshez:
-
alyr2 #14989 Én játszottam velük. Semmi baj nem volt. -
yossarianHUN #14988 A Hardline egy fos, röviden, tömören. Nem is játszik vele ember, úgyhogy szervert találni is művészet. Egyértelműen a 4. -
Hammer2 #14987 Eddig COD-os voltam, de az új irány (Zombik, sci-fi, stb) nem tetszik, így szemezgetek a BF-vel. Melyiket ajánljátok ilyen kezdőnek, a BF4-et, vagy a Hardline-t? -
priluki #14986 -
#14985 Tanulság, hogy ne játsz HC-n, mert az köcsögöknek való. ;D -
priluki #14984 Most voltam fenn a H_Team =Hungary Team= III Only Hardcore serveren ,bannoltak "csít miatt" :D :D esetleg ha olvassák a forumot üzenem nekik meg kéne tanulni lőni nem bannolgatni verebek... ők voltak fenn a serveren nem tudom ki bannolt csak irom a neveket .. akinek nem inge :)
WhiteR_HUN
lalax0x
I_Rock_n_Roll4_I
Jr_WhiteR_HUN
BunkerKzs
Kamik4ze_Samur4i
-
ACE #14983 Múltkor volt 19 Eurós Premium, de sajna lekéstem róla, hogyan lehet értesülni, ha lesz megint ilyen akció valahol? Vagy jelenleg lehet hasonló áron hozzájutni valahol? -
alyr2 #14982 ha soflamra gondolsz, az van most is..Csak basznak hasznalni..(en szoktam) -
#14981 Nekem teszik hogy lehet gránátvetőt vinni defib helyett,mert sokszor én füstgránátot hozok pl rush-ban vagy obliteration-ben ahol kell míg haver meg hozza a defib-et a medic specializációval.
Amit én a mai napig nem értek, hogy a sniper akkor lenne hatékony ha nála lenne ez a targeting mortar dolog amit anno BC2-ben lehetett hozni csak annyi csavarral hogy be kell mérnie valakinek hogy használhassa.
Akkor legalább nem csak ez a sziklánfetrengő lébecolás lenne hanem támogatnának minket a sűrűjében.
(remélem a következő bf hajazni fog a bc2-re hangban és rombolhatósgban majd,csak a teamplay kicsit lehetne hangsúly.)