Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Apropó, összegyûjtötte már valaki mik az olyan dolgok, amelyek megsemmisítése valami csudát okoz?

Paracel Storm pályán, eljön a vihar akkor az egyik széllapát cucc, ami mellett van egy égõ roncs hajó az megsérül, lenn kell lõni a betontalapzat fölött a sérült részt és a hajó bevágódik C pontra.

A vonatos mapon egy keresztezõdésnél vannak aknavetõgránátok,bombák kipakolva, a madzagot kövessétek a detonátorhoz az visz el..

Rouge Transmission mapon, ahol egy hatalmas antenna vagy mûhold vagy mi a franc van, ott a három beton oszlop közül, kettõnek az öt-öt drótsodronyát kell szétlõni és lezuhan az a vacak..

Flood Zonenál a gátat lõjjétek szét, mapszélén, középtájt.. kb 10-30m magas víz fog beömleni a mapra 😄

Tankgyáros mapon a kéményt lehet ledönteni..

Van szintén egy gátas pálya, ott semmi víz effekt stb nem lesz csak ledõl, illetve átszakad a hatalmas gát..

Börtönös mapon, ahol a középsõ torony van a cellákkal terem ott lehet a tetõt, a tornyot megsemmisíteni, meg a börtön ajtókat csukogatni..

Többre még nem jöttem rá.. valaki más esetleg? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szomferi
tud? mióta? nem az volt, hogy nem újratölthetõ?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

V43 1105
Nézd a térképet, ahol egy pici pisztoly ikon van, ott lesz valahol. Amúgy brutál, közelre-távolra szórás lófasz semmi, csuda jó móka vele lõni, igaz korlátozott 2 x 11 lõszer, de a support tud adni bele mókát. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!

Egy tapasztalt jó játékos segítségét kérném, van egy kis problémám.

Valószínûleg Én vagyok a teljesen retardált de azért felteszem a kérdéseimet.

Utoljára Battlefield Vietnammal játszottam FPS-t még a COD:MW2 vel egy keveset. Mind a két játékban jól szerepeltem mindig jó statom volt legalább elsõ háromban voltam. Két napja játszok a BF4 el, biztonság kedvéért végigjátszottam a single playert hardon hátha berozsdásodtam. Az nem jelentett kihívást. A multiplayer viszont....
Egyértelmû, hogy mivel nem ismerem a pályát sokszor fognak lelõni hátulról vagy olyan helyrõl ahol nem látom õket ez fel sem húz. De az, hogy 1v1 be szemtõl szemben nem vagyok képes lelõni valakit, hogy egy mozgó emberkét lelõni lehetetlen számomra. Ha rá célzok ha elé célzok ha sokkal elé célzok, ha sorozaton vagyok ha csak egyesével lövök akkor sem...

A másik dolog ami nagyon nagyon bosszant a jármûvek. Beszállok a tankba egy ellenséges tankot kiszúrok belelövök 4 et meg sem érzi Õ belémlõ kettõt és bumm. Nyilván más helyen jobban sebzõdik a jármû OK. A BFV ben hátul fájt a tanknak nagyon hát lövöm ott, semmi, oldalt semmi, elõl semmi, alá lövök semmi.... A repülõgép számomra irányíthatatlan pedig a BFV ben imádtam. Gyakorlatilag amíg megfordulok vele kétszer kiérek a pályáról engem meg simán követnek. A helikopter elég instabil és azzal sem lehet vad, gyors manõvereket véghezvinni egy azért mert egybõl leszednek másrészt meg irányíthatatlanná válik és lezuhan. A heli elég lassú.
Mindezek mellett még olyan nyalánkságokkal találkoztam, hogy a tank gépágyújával beleengedek egy sorozatot az emberbe és nem történik semmi pedig eltalálom mert átvált a célkereszt Õ meg elõkapja a rakétavetõt egyet belémenged és 90 hp lemegy a tankból.... Helikopterrel lövöm a motorcsónakot és egy sorozattól lemegy 5 igen ÖT hp ja õ belémlõ kettõt és lezuhanok....

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett. Nyilván 90% ban Én vagyok a szerencsétlen de mielõtt szétcsapkodnám a billentyûzetem kérlek segítségetek mit kellene tennem? Esetleg valami beállításom lehet rossz vagy nem használok valami gombot stb...

Nagyon szépen köszönöm elõre is!
(Arra is gondoltam, hogy magasabb szintûek jóval ezek az ellenfelek és több cuccuk van ami erõsebb de velem azonos szintûekkel is ugyanez van szóval az kilõve)

Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1

kemotox
Az M82 ha jól tudom akkor ilyen felvehetõ fegyver. Bizonyos (vagy mindegyik?) pályákon fel lehet venni néhány fegyvert, az egyik az M82.
Singlét pedig ha végigtolod akkor a legvégén kapsz egy fegyvert, összesen három fegyver oldható fel így, mivel három befejezés van. (Úristen ezért a spoilerért a pokolra jutok, és megdöglöm...)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

HTS s3rg1nh00
már bf3-ban is azt mondták,hogy a ping mértékére kell belõni a NSF-t,szóval jó a megérzésed.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Belton
Hali..

Az M82A3- Sniper elérhetõ Multiba , és ha igen akkor hogy merre mit kell érte csinálni ? Mert láttam pár videót ahol szerepel.
Illetve igaz valami is abból hogy a campaignt végig játszva is kapunk Fegyvereket amiket multiba lehet használni ?
Köszi elõre is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Nekem 16 óra multis játék alatt 4x volt a "bf4.exe leállt" hiba.
2 x volt olyan hogy kör végén leraktam kis ablakba és mikor elkezdte tölteni a következõ pályát, akkor lefagyott, csak fehér képernyõt láttam és csak a feladatkezelõbõl lehetett kilõni. 3-5 lagos szerverrel találkoztam, de ezen kívül nem volt más bajom. Ha a BF2, BC2, BF3 startját nézzük, akkor a BF4 sokkal jobban indult mint az elõdjei. Én meglepõdtem azon, hogy ennyire jó lett a kezdés. Arra számítottam, hogy 1-2 hétig játszhatatlan lesz. Netcode sem volt idáig nagyobb bajom, kivéve a lagos szervereken és egy két kisebb "furcsaságon" kívül.
A single része pedig nem sikerült jól, bughalmaz.
Ha nem lett volna benne unlockolható fegyverek, akkor biztos hogy nem vittem volna végig. (pl. a BF3-at sem játszottam végig, ki is hagyhatnák a single részt) De nem is a single a lényege a BF-nek, és én nem is ezért vettem meg.

Tegyük hozzá azt is, hogy a BF3-ban már mindenkinek fullos fegyver arzenálja volt, míg a BF4-et most gagyi pittyputty fegyverekkel kell nyitni. Ahogy 2-3 fegyverrel elõrébb jut az ember, drámaian nõ a találati hatékonyság is. Nem beszélve arról, hogy szerintem 50%-on nem jó a network smoothing. Érzésem szerint valahova a ping környékére kéne rakni (25-30), de ezt még tesztelni kellene. Ráadásul a szerverek is lagolnak, meg kifagynak. Egyszerûen túl korai megítélni a dolgot.
frango
Már az egy rohadt nagy gond, hogy egy "Network Smoothing"-et beraknak. De mondom az egészet azért nem értem, mert a béta teljesen jó volt. Meg is lepõdtem a 3 után, hogy ennyire korrekt lett itt.
Ha javítják, javítják, ha nem, akkor nem. Ghosts-ban még bízok. Várom a keddet.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

nekem túl közelrõl mutatja a fegyvereket a bétában nem így volt tud rá valaki valamit, és a field of wiev ezen nem segít !

Na ez érdekes. Én meg annyira örülök hogy ha meglövöm az ellenséget a feje tájékán az szinte mindig betalál, és meg is hal. Kisebb sorozatokban a legjobb lõni. Ha nem HC szerveren vagyok akkor a testébe leadott lövések nem mindig ölnek, de ez szerintem természetes. Oda azért több mint fél tár kel, és közelrõl is. HC-n meg aztán könnyen hal a legtöbb, ott ilyen gond nincs, de ez így volt a 3-ban is.
Ezért nem értem a problémát. Nem tökéletes a netkód, mert a fedezékbe vonulásos lag itt is megvan, de nem olyan durván mint BF3-ban, ahol MÉTEREKET futva a fedezék mögött is megöltek kintrõl.
frango
Így az elején random szerverekre megyek 50 ping alatt. Szerverekkel is vannak gondok, de ez nem amiatt van(pedig mondom a béta teljesen jó volt). Telibelövöm az enemyt 0hit, én meg 0,1 mp alatt meghalok, ha rám lõ. Ugyan ez fekvésnél meg a fedezékbe futásnál(tipikus ugye). Most commanderezgetni próbálok, mert az nem idegesít fel annyira. Vagyis próbálnék, ha nem fagyna ki ez a hulladék program állandóan.

giornalista
nem sokat, néhány órát... egyfolytában fagyott a játék, laggolt, így nagyon nem tûnt fel a rossz netcode.

nem azt mondom, hogy jó lett, csak azt, hogy én nem tapasztaltam azokat a dolgokat, amikrõl ti beszéltek. nem vonom ettõl függetlenül kétségbe, hogy tényleg szar...
Akkor biztos álmodom, de a BF3 ennek a netkódnak a közelébe sem ér. 😊
Azért lehet ez mástól is függ, talán szervere is válogatja. Lehet rossz szerveren vagytok, azért olyan gáz nektek. Nem tudom, én pont az ellenkezõjét tapasztalom.
frango
Nem neki. Ez így van. Nincs mit szépíteni ezen...

Fpocok
Nem úgy tûnik, mintha az egereddel lenne gond.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!
Olyan gondom van a Battlefield 4-ben, hogy 10-15 perc játék után az emberemet nem tudom írányítani az egérrel, csak fel néz az égre. Ha visszamegyek a menübe ott viszont mûködik rendesen az egér.
Mi lehet a gond? Rossz az egerem?

Tegyük hozzá hogy NEKED.
Vadnokedli
Hány órát játszottál a multival? 10 percet? Borzalmas lett a netcode. 😄<#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Shep
Az igen, realitás mesterfokon 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

giornalista
nem tudom, én olyan sokat nem játszottam még a 4-gyel (kékhalál miatt), de a netcode pont, hogy jó lett szerintem.
ProGabe
"Egy emberbe átlag 10 lövés kell, de 7,62-essel is csak két fejlövéstõl halnak."

Üdvözöllek a Battlefield világában! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki korábban írta, hogy durva bugokat látott a játékban, én nem hittem neki. Gondoltam majd meglatjuk.
Azt kell, hogy mondjam igaza volt, mert én is láttam brutális hibákat, fõleg singleben. Mondj egy bugot és benne lesz!
Grafikai: igen
Játékmenet beli: igen
Mentési: igen
Logikai (oda nem illõ elem): igen

A bakui pálya végén - amikor kocsival menekültünk - találtam a legdurvább hibát (bár csak egyszer jött elõ). Bementem az alagútba, a környezet zöldes-szürke árnyalatra váltott, majd átsuhantam a helikopter alatt és mentem tovább, tovább és tovább. Egészen addig, amíg neki nem mentem a láthatatlan falnak. A vissza az elõzõ mentési pontba fül nem mûködött, csak a kilépés és az egész kampány újrakezdése. Még jó, hogy az elsõ pályán voltam csak.

Olyan is volt, hogy túl gyorsan haladtam elõre és a társaim eltûntek mellõlem, majd a következõ checkpointán ismét elõkerültek.
Az ellenség feje 20-30 centire kilóg a fal mögül, de nem tudom fejbe lõni, a futó emberen sokszor nem fog a golyó. Egy emberbe átlag 10 lövés kell, de 7,62-essel is csak két fejlövéstõl halnak. Voltak a semmibõl elõteleportáló ellenséges katonák.
Azon, hogy a katona keze vagy fegyvere belóg a falba vagy a jármûvek itt-ott nem voltak vizesek, miközben szakadt az esõ már sem lepõdöm.

Azt sem értem, hogy Azerbajdzsánban az orosz katonák (mert oroszul beszéltek és az egyik csávó is mondja, hogy oroszok) sokszor miért kínai egyenruhát viselnek, kínai zászlóval a karjukon. Ez utóbbi egyértelmûen a DICE figyelmetlenségébõl adódik.

Tartani kellett a határidõt, még akkor is, ha félkész a játék. Majd alá tolnak egy pár gigás patchet, az majd javít mindent, de addigis szívhatjuk.

Multiban a rossz netkódot tapasztaltam.

Igen remélem, hogy orvosolják a hibákat.

YouTube: 23Drazse

alma2
Belaneni olyan, mintha 10 evre lefagyasztottak volna, most kiengedtel es a bf az elso jatek amit meglattal. Sem a legszebb, sem a legjobb, erdekes olvasni amiket irsz 😊

szerintem

alma2
Level 9, majdnem 10, 44 spotting reward, ebben merem a jo jatekost 😊
Kinek mennyi?

szerintem

frango
De a béta meg teljesen jó volt. Pont a béta miatt adtam esélyt a játéknak. Bétában a végére már kifejezetten élveztem a játékot. Most meg úgy lépek ki 90%-ban a játékból, hogy mérges vagyok, hogy ekkora s.art vettem(megint)...

adam46
Ember, te mégis mi a jó fenérõl beszélsz?
Vadnokedli
Valóban borzalmas a 'netkód', kezdéskor legalább olyannak kellett volna lennie mint most BF3-ban, és azt csiszolgatni még tovább.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

3 hónapja még engem köveztek, hogy elõre fikázom a játékot, de lassan látszódik hogy nem volt nagyon alaptalan. Kiadtak egy újra dizájnolt kicsit megextrázott BF3-at, ugyan azzal a kliens és szerver oldali bugokkal. A netkódról meg annyit hogy sose lesz normális, amíg ehhez a hulladék frostbite-hoz ilyen kliensoldali hányadékot terveztek annó.

Véleményem szerint a PC oldali optimalizálás bármilyen téren csak nyûg a hátukon, õk már jó ideje csak a Xbos és PlayStation vonalra koncterálénak ezerrel, nah meg hogy dõljön a lóvé. Aki meg azt mondja hogy majd jönnek a javítások, az egy oltári barom. A support politika most is annyiban fog állni csak, hogy egy DLC kiadás egy patch-el jár, és amint vége a DLC-éknek vége a semmit nem érõ supportnak.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Prince23
Xfire felismerte a játékot? valaki próbálta már X-en keresztül streamelni a játékot?

Na itt ember akinek radeonja van Intel proci mellett (vagy ha nem is ezek de ugyan ezzel szenved-szenvedett) és az a gondja (vagy jóesetben megoldotta) hogy a játék hibátlanul fut 50-60 fps-el pár percig majd elkezd akadni szó szerint...Leesik 1-re az fps pillanatokra majd vissza.
Indítás után pár percig hibátlan a játék majd elkezdi.
A gépben nem melegszik semmi túl, nincs húzva semmi, minden más játék hibátlan. Már próbáltuk a BF4.exe prioritását low-on..Netframeworkot frissíteni..DX-et rakni..Ú Drivert rakni..Gameboostert...Nem segített a haverom gépén semmi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

dr Kotász
A szájából vetted ki a szót...

ProGabe
Nem tudom, hogyan csinálja a dice, de még szarabb a netkód, mint a 3-ban. Közvetlen közelrõl, M5-el fél tár mellkasba, de még elfut a rohadék. Volt, hogy azon röhögtünk "sofõrrel", hogy elõbb szétkapják a tankot késsel, mint mi benne ülve megölünk valakit. Jelzi a rohadék, hogy találat, de csak nem döglik meg.

A páncélozott hajó meg OP, mint állat.

Két dolgot csináljon a dice: vegyen fel normális programozókat, akik érteken a hálózathoz, és fasza tesztereket, akikre esetleg hallgat is.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem túl közelrõl mutatja a fegyvereket a bétában nem így volt tud rá valaki valamit, és a field of wiev ezen nem segít ?

"Soha nem mondtam, hogy soha"
XD

bélanéni
Engem kizárólag egy dolog érdekel, hogy mennyire érzem azt, hogy folytatnám már végre. (Sajnos(?) nincs sok idõm játszani, több részletben játszom). És olyan még nem volt talán az elmúlt 5 évben, hogy néhány nap alatt végignyomok egy játékot. Ebben erõs ez a game <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

lac coo
A hangulat jó, de idegesítõen gyenge az AI .....Fájóan rossz ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem is elég jól sikerült a single. Nálam azért nem ennyire pozitív az összkép, de jobbnak mondom a BF3 egyjátékos módjától.
Jó ilyet is olvasni!
bélanéni
(Összehasonlítva FC3-al, az valóban sand-box játékélményt kínál, nálam mindent összevetve mégis ez a játék a nyerõ (igaz, csak kicsivel). )

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Egy rövid vélemény a single-rõl:

Továbbra is az a véleményem, hogy ELKÉPESZTÕ mind a megvalósítás (grafika, hangok), mind a hangulat. Eddigi messze legszebb PC-s játék. Maga a játék egyszerûen játszatja magát, nagyon nagyon hangulatos. A sztori pont hogy életszerû és szerintem nem erõltetett. A beleélési faktor erõsen közelít a 100%-hoz. Viszont erõs vas nem árt hozzá, mert az ULTRA beállítás melletti minimum 40-50 folyamatos fps érzésre nagyon kell ehhez.
Nálam a kampány 92-94%, csak azért ennyi, mert minden a helyén van, de az nagyon erõs túlzás, hogy nyílt világú, lényegében nagy a látótávolság, stb... de erõsen csõjáték. A multi az nyilván szabad kezet ad. De egyszerûen rég élveztem ennyire PC játékot, nem beszélve az FPS mûfajról (ami nem a kedvencem).

w126
Ohh bocsánat én voltam a nyomorúlt 😄 megvan, csak én a fémtokban található delux edition kódot aktiváltam, a játéké a másikban volt😊

(Az Arpád hídnál a konzolvilágban vettem, a delux editiont)

Mercedes-Benz&#174;

Smithwarden
Honnan vetted a gamet?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sikerült telepíteni! Originst letöröltem és újra raktam. Már megy a multi :-)
w126
Sziasztok.

Megvettem a gémet, és ugye lemez már nincs.
Beváltottam a kódot, de nem változott semmi, nem látok letöltési lehetõséget, vagy annak felkínálását. Milyen teendõim vannak még?
illetve mit csinálok, keresek rosszul?

Köszike.

Mercedes-Benz&#174;

V43 1105
Paracel Stormon mikor a hajó telibe veri a szigetet.. oh my gosh!

Mennyit szeretnél?? Nézd meg a battlefield.hu-n...

[IRAM] leader

Soha nem mondtam, hogy soha...
1. Nem én vettem,hanem a fiam lepett meg vele...
2. Terveztem,mert a csapat már felállt,s nem maradhatok ki a sorból...
3. Továbbra is egy BF3 DLC-nek tartom...

[IRAM] leader

Naugye! 😉