15720
  • Prince23
    Az még hagyján, de hogy egy tankkal nem tudok átmenni egy virágcserepes ágyazáson (ilyen 1x1 méteres valami), az már a legalja mindennek.
  • Gabe18
    Az csak engem idegesít hogy betörök egy kirakat üveget, és az emberem a megmaradó kb. 10 centis ablakkeret miatt nem képes átmenni az így megnyíló útvonalon, hanem úgy kell vele beugrani/kinlódni...
    Amúgy HD 6870 kártyához van valami tapasztalat hogy az utolsó szeptemberi driver a jobb vagy az újabb beta?
  • szomferi
  • vg
    Nagyon állat ez a homokvihar!
  • dr Kotász
    Nálam a VAL a harmadik legtöbbet használt fegyver volt...
  • Seangaijin
    Jelentem egyiket se használtam
  • dr Kotász
    Jelentem visszatér az AS VAL és az F2000!

• sasafr
    Kb ennyit saccoltam! :)
  • Vadnokedli
    Itt hatan. Miért?
  • sasafr
    Hányan vagytok? :D
  • Vadnokedli
    Aha, és a ping minket miért érdekel?
  • sasafr
    Két mérés fraps-szel. Asus GTX 660 TI OC 3 GB full ultra beállítás
    64 szerver Paracel storm conquest ping 37

331.82
    2013-11-20 09:19:11 - bf4
    Frames: 45278 - Time: 759735ms - Avg: 59.597 - Min: 29 - Max: 85
    331.65
    2013-11-20 18:33:40 - bf4
    Frames: 35452 - Time: 528188ms - Avg: 67.120 - Min: 44 - Max: 108
  • SötétBarom
    Hoppá, firestorm CTF?! :)))
  • Vadnokedli
    Azok a szövegek.. :D
  • alma2
    Ha meg van valaki rajtam kivul, hogy nem tudja melyik palyan, mit lehet lezuzni.

• RatBaG #8094
    semmit, épp mákod volt. lesz ez még így se.
  • szomferi
  • kombány
    mit csináltak ezzel a vacakkal 3 kör fagyás nélkül
  • Batistuta07
    azt hittem egyedül vagyok ezzel a véleményemmel.annyi kiegészítés hogy minden játékmódban azok voltak.kifejteném de hosszú lenne.a bf4-es pályák közül még nem láttam mindet,de amiket láttam mérföldekkel jobbak mint a 3-ban.
  • dr Kotász
    Damavand conquest katasztrófa volt. Rush-ra meg kiváló, a leugrás a 3. pár MCOM-hoz....

A DLC-pályák közül pedig Epicenter, Operation Riverside, Kiasar Railroad, Talah Market, MArkaz Monolith, Strike at Karkand, Armored Shiled pályákat nagyon szerettem.
  • [UNQL]Echo
    Conquest Large 64 player
  • Running
    Én csak conquestre mondtam, mivel más játékmóddal nem is játszom. Ezt elfelejtettem odaírni. :))
  • SötétBarom
    Pont ellentétes véleményen vagyunk :DDDD

NEkem a két legkevésbé kedvelt pályám a Noshar meg a Caspian.. :D
    A damavand meg csak conqeusten fos, rushban atomjó..
  • [UNQL]Echo
    Na igy kifejtve mar egyet tudok erteni :)
  • [UNQL]Echo
    Szerintem Panama Canal meg Atacama Desert nem volt rossz csak kicsit kicsik voltak BF mercevel nezve.
  • Fpocok
    Az az egyik kifagyós pályám :D
  • Seangaijin
    Dawnbreaker az nekem se adja
  • Running
    A Bf4 alap pályák közül eddig csak Dawnbreaker az, amivel úgy vagyok essünk túl rajta, mert rühellem, a többit jó, vagy állat.
  • Running
    Nekem azok közül a White Pass, Atacama, Arica, Panama nagyon bejött, a Heavy Metal, Laguna Alta (home mapunk volt waron), Oasis is tetszetős volt.

Bf3 - Metro: fos, Damavand: nagyon gáz, Tehran: kerültem, Bazaar: félnek elment, lődözni, ha agyhalott voltam, Siene: hasonló, Kharg és Firestorm: átlagos pályák, Noshahr, Caspian: ász
    Bf3-ban általában Caspian-on játszottam alap pályák közül, meg DLC Strike at Karkand, de onnan is csak Strike sikerült igazán jól, a többi hulladék volt.

Ez saját vélemény természetesen. :)
  • Fpocok
    Azok inkább Rush pályák voltak. Imádtam őket. Bár lehet csak azért, mert akkor az a látvány még hatalmasat ütött.
  • Nagydög
    Nalam is. Meg maradt is hely, de csak nehany apro programot telepitettem melle. A nagyobb szoftverek masik particiora kerultek.
  • SötétBarom
    Bad Company 2 pályái sokkal szarabbak voltak szerintem..
  • Running
    Alap pályákra gondoltam.
  • [UNQL]Echo
    Marmint az alapgame vagy osszes kieggel egyutt erted?
  • kemotox
    Pedig nálam sokáig így volt. Win7+Bf3 a 60 gigás SSD-n. De lehet, hogy csak álmodtam az egészet...
  • Running
    A bf történelem legrosszabb térképeit a bf3 tartalmazza, talán Caspian volt egész játszható, a többit anyám jobban összerakta volna.
  • Seangaijin
    Megnézem hogy a win 8.1 vagy akár hetet is meg egy BF-t hogy raksz majd rá 60 gigára. Mellette kéne hely programoknak, frissítéseknek stb...
  • dr Kotász
    32-es rushon kiváló volt a Metro. Most, hogy 3 helyett 5 útvonal lesz, jobb lesz a helyzet 64-es létszámnál is.
  • [UNQL]Echo
    Teny, hogy keves playerrel egy fokkal jobb a metro de egy Karkandhez vagy Talah markethez kepest a kanyarban sincs komplexitasban.Seines sem lenne annyira gaz ha mondjuk 1el tobb hid lenne vagy at lehetne menni a folyo alatt vmi alagutban
  • kemotox
    60 gigás, amire azért az oprendszer + egy-két játék ráfér, max 20 ezer.