15720
  • Seangaijin
    Ez a memory leaking vayg mi ak*rva annya már rbaromi idegesítő, lassan egy mapot nem tudok úgy végig játszani hogy a 8gb ramom ellenébe ne akadna szarrá a végéna játék. Nézem feladat intézőben 96% on a ram. Halljon éhen az összes programozó köcsög aki ezt a szemetet összerakta.

Remélem a PS4 meg One tulajoknak is szarásig lesz buggal meg fagyással vagy leégéssel mert ez már a vicc kategória hogy 1 hónap elteltével is egy nagy rakás okádék fos a játékuk.
  • szomferi
  • kombány
    csak nehogy az legyen a levulusön hogy minden dlc-ben megjeleni vmi természeti katasztrófa a pályákat meg a régebbi részekből szedik elő bár 4-ben nem veszek prémiumost úgyhogy annyira nem fog zavarni inkább majd külön ha vmeilyk kieg megtetszik 3-ban is vmelyikkel nem is játszottam
  • Running
    Most hogy mondod, ezt én sem értem. :)
  • Prince23
    és azon a pályán csak az lesz a katasztrófa elem? lol?
  • kombány
    nemtom másnak is feltűnt, hogy golf of omanon a tenger felől jön a homokvihar?
  • Prince23
    Majd februárban játszható lesz. Mi haverral Neverwinterezünk addig :D
  • Vadnokedli
    BF3 nál PS3 volt előtérben.
  • kemotox
    "Akkor most, hogy-hogy a nextgen konzolok ekkora prioritást kapnak minden más platform előtt?"
    Semmi nyalásról meg egyéb összeesküvés-elméletekről nincs szó (pedig tudom itt sokan szeretnek ilyeneket kitalálni), egyszerűen csak arról, hogy a konzol kezd egyre jobban elterjedni, jobban, mint a PC. Ha ez nem lenne egyértelmű, akkor nézd meg az eladásokat. Ennyi.
  • vg
    Nyilván odament a céghez a MS egy nagy bőrönd pénzes táskával és megköttetett az üzlet. Az új gépükre előbb adják ki a kiegészítőt. Mindig is volt ilyen és lesz is.
  • Drazse23
    Eddig - sokak szerint - a DICE-nál a konzolosok alacsanyobb rendű életformának számítottak a PC-sek mögött. Akkor most, hogy-hogy a nextgen konzolok ekkora prioritást kapnak minden más platform előtt?

Persze lehet mondani, ez a fejlődés következő lépcsőfoka, a Frostbite 3-mas motort ezek még hatékonyabban használják ki, blablabla.

Azonban az mennyire fair, hogy ők hónapokkal előbb jutnak egy DLC-hez, mint a játékostársadalom 95%-a? Hozzáteszem egy csúcskategóriás PC is, tuná azt amit egy next gen konzol - csak győzd megfizetni -, akkor PC-re miért nem?
    Egy picit nyalni kell a Sony-nak meg a Microsoftnak, hogy népszerűsítsék az új termékeiket és ezáltam a BF4-et is a következő generációban.

• heady
    Most mar latom, csak eddig meg a battlelog sem jott be. Na mindegy, melo elott akartam tolni meg egy kicsit.
  • Szabi #8137
    "WE ARE PERFORMING MAINTENANCE OF THE SERVERS. ALL BATTLEFIELD PLAYERS ON PC, X360, AND PS3 WILL EXPERIENCE A PERIOD OF DOWNTIME OF UP TO 1 HOUR."
  • Demeterf
    Nekem eltűntek a favorit szerverek:(
  • heady
    Masnak is behalt a battlelog?
  • Fpocok
    Nem.
    Holnap jön a Second Assault... de csak xbone-ra. A pórnépnek majd csak jövőre valamikor.
  • vg
    Az SA holnap már elérhető XB1-re, szerintem még egy hónap a többi gépre. Dec 3-án jön a CR minden platformra premium tartalomként, nem? Így van írva, ha rámegyek a kalendáriumra.
  • Drazse23
    Úgy látszik a BF3-ba kell visszamennünk, hogy normális járműves pályákat kapjunk.
    Számomra az egyelen ebből a szempontbó értékelhető map a BF4-ban a Golmud Railway, csak ott lehet jó tankcsatákat vívni. (Abba most ne menjünk bele, hogy miért robban szanaszét a tank 2 RPG találattól!)

Másodjára nem sikerült olyan jót alkotniuk, mint annó a Battlefield 3-ban, úgyhogy kicsit leporolnak pár pályát és ezt adják DLC gyanánt. Lehet örülni vagy mérgelődni, de ez van.

Egyébként miért a Secund Assault-ot mutogatják ennyire? A China Rising lesz az első megjelenő DLC.
  • gstup
    Sajnos jobb ha hozzászoksz. :(
  • ToM1113
    titeket is dobál le a szerver? ma már vagy 5x levágott 5 különböző szerveren, egyszercsak fekete kép jobb felül villog az a kis négyzet és levág. Elég idegesítő...
  • dr Kotász
    Nos, e két faktorból én az egyiket tudom befolyásolni...
  • [UNQL]Echo
    dragon valley+fushe pass=dragon pass
  • [UNQL]Echo
    Ugylegyen!Voltak ott jo mapok van honnan meriteni.
  • Fpocok
    Tény. De akkor sem azért tart 5 percig a betöltés, mert hdd van és nem sdd. BF3nál is ugyanez volt. Alap mapok percekig töltöttek, DLC-s pályák viszont már rendesen töltöttek be.
  • Szabi #8125
    de az tény, hogy SSD-vel gyorsabban tölt be a játék.. :D
  • Fpocok
    BF4 esetében? Nem, nem a hdd miatt van, hanem mert DICE elbaszta.
  • Szabi #8123
    vinyó + optimalizálatlan játék :D
  • dr Kotász
    Izé... ha lassan tölti a pályát, az nem a vinyó miatt van?
  • Fpocok
    Emiatt nehogy vegyél. Nem a gépeddel van gond, hanem a játékkal.
  • dr Kotász
    Igen? Hol? Én is fontolgatom, mert percekig tölti a pályákat...
  • Unreal1942
    Most veszek 21 ért 120 gigásat. Újat, garanciálisat természetesen.
    A 60 gigás már 14 körül van.
  • Szabi #8118
    úgy legyen, az egyik kedvenc pályám
  • Fpocok
    Eddig ma 4-szer crasheltem. Jó lenne, ha már csinálnának valamit.
  • Running
    Nekem tetszenek a Bf4 pályái (kivéve dawnbreaker), az átdolgozottak is, a játékkal sincs semmi bajom.
  • Gyuszopapa
    Majd itt nem fogod.Tesznek róla úgy is elcseszik valamivel.
  • Running
    Ez jó, szerettem azt a pályát.
  • Fpocok
    Most néztem egy youtube videót, ahol azt mondták, hogy bizony a dragon pass az a dragon valley lesz a bf2ből.
  • sz4bolcs
    Én a tankkal vígan elvagyok, én gyalogosan a küszöbökbe szoktam mindig úgy beleakadni, h. ugrani kell. xD
  • Running
    Nem mintha számítana, de már a Battlefield 2-ben is ez volt, azzal a különbséggel, hogy ott egy két fokos emelkedőn sem bírt felmenni a tank. :D
    Érdekes, hogy 2005 óta szinte semmit sem javult a fizika.
  • RatBaG #8110
    én a dimbes-dombos terepet imádom. olyan, mint a jég, egy sec alatt körbefordulok a tankkal, olyat farol.