15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8149 Ez a memory leaking vayg mi ak*rva annya már rbaromi idegesítő, lassan egy mapot nem tudok úgy végig játszani hogy a 8gb ramom ellenébe ne akadna szarrá a végéna játék. Nézem feladat intézőben 96% on a ram. Halljon éhen az összes programozó köcsög aki ezt a szemetet összerakta.
Remélem a PS4 meg One tulajoknak is szarásig lesz buggal meg fagyással vagy leégéssel mert ez már a vicc kategória hogy 1 hónap elteltével is egy nagy rakás okádék fos a játékuk. -
#8148 -
kombány #8147 csak nehogy az legyen a levulusön hogy minden dlc-ben megjeleni vmi természeti katasztrófa a pályákat meg a régebbi részekből szedik elő bár 4-ben nem veszek prémiumost úgyhogy annyira nem fog zavarni inkább majd külön ha vmeilyk kieg megtetszik 3-ban is vmelyikkel nem is játszottam -
#8146 Most hogy mondod, ezt én sem értem. :) -
#8145 és azon a pályán csak az lesz a katasztrófa elem? lol? -
kombány #8144 nemtom másnak is feltűnt, hogy golf of omanon a tenger felől jön a homokvihar? -
#8143 Majd februárban játszható lesz. Mi haverral Neverwinterezünk addig :D -
#8142 BF3 nál PS3 volt előtérben. -
#8141 "Akkor most, hogy-hogy a nextgen konzolok ekkora prioritást kapnak minden más platform előtt?"
Semmi nyalásról meg egyéb összeesküvés-elméletekről nincs szó (pedig tudom itt sokan szeretnek ilyeneket kitalálni), egyszerűen csak arról, hogy a konzol kezd egyre jobban elterjedni, jobban, mint a PC. Ha ez nem lenne egyértelmű, akkor nézd meg az eladásokat. Ennyi.
-
vg #8140 Nyilván odament a céghez a MS egy nagy bőrönd pénzes táskával és megköttetett az üzlet. Az új gépükre előbb adják ki a kiegészítőt. Mindig is volt ilyen és lesz is. -
Drazse23 #8139 Eddig - sokak szerint - a DICE-nál a konzolosok alacsanyobb rendű életformának számítottak a PC-sek mögött. Akkor most, hogy-hogy a nextgen konzolok ekkora prioritást kapnak minden más platform előtt?
Persze lehet mondani, ez a fejlődés következő lépcsőfoka, a Frostbite 3-mas motort ezek még hatékonyabban használják ki, blablabla.
Azonban az mennyire fair, hogy ők hónapokkal előbb jutnak egy DLC-hez, mint a játékostársadalom 95%-a? Hozzáteszem egy csúcskategóriás PC is, tuná azt amit egy next gen konzol - csak győzd megfizetni -, akkor PC-re miért nem?
Egy picit nyalni kell a Sony-nak meg a Microsoftnak, hogy népszerűsítsék az új termékeiket és ezáltam a BF4-et is a következő generációban.
-
heady #8138 Most mar latom, csak eddig meg a battlelog sem jott be. Na mindegy, melo elott akartam tolni meg egy kicsit. -
#8137 "WE ARE PERFORMING MAINTENANCE OF THE SERVERS. ALL BATTLEFIELD PLAYERS ON PC, X360, AND PS3 WILL EXPERIENCE A PERIOD OF DOWNTIME OF UP TO 1 HOUR." -
Demeterf #8136 Nekem eltűntek a favorit szerverek:( -
heady #8135 Masnak is behalt a battlelog?
-
#8134 Nem.
Holnap jön a Second Assault... de csak xbone-ra. A pórnépnek majd csak jövőre valamikor. -
vg #8133 Az SA holnap már elérhető XB1-re, szerintem még egy hónap a többi gépre. Dec 3-án jön a CR minden platformra premium tartalomként, nem? Így van írva, ha rámegyek a kalendáriumra. -
Drazse23 #8132 Úgy látszik a BF3-ba kell visszamennünk, hogy normális járműves pályákat kapjunk.
Számomra az egyelen ebből a szempontbó értékelhető map a BF4-ban a Golmud Railway, csak ott lehet jó tankcsatákat vívni. (Abba most ne menjünk bele, hogy miért robban szanaszét a tank 2 RPG találattól!)
Másodjára nem sikerült olyan jót alkotniuk, mint annó a Battlefield 3-ban, úgyhogy kicsit leporolnak pár pályát és ezt adják DLC gyanánt. Lehet örülni vagy mérgelődni, de ez van.
Egyébként miért a Secund Assault-ot mutogatják ennyire? A China Rising lesz az első megjelenő DLC. -
gstup #8131 Sajnos jobb ha hozzászoksz. :( -
ToM1113 #8130 titeket is dobál le a szerver? ma már vagy 5x levágott 5 különböző szerveren, egyszercsak fekete kép jobb felül villog az a kis négyzet és levág. Elég idegesítő... -
#8129 Nos, e két faktorból én az egyiket tudom befolyásolni... -
#8128 dragon valley+fushe pass=dragon pass -
#8127 Ugylegyen!Voltak ott jo mapok van honnan meriteni. -
#8126 Tény. De akkor sem azért tart 5 percig a betöltés, mert hdd van és nem sdd. BF3nál is ugyanez volt. Alap mapok percekig töltöttek, DLC-s pályák viszont már rendesen töltöttek be. -
#8125 de az tény, hogy SSD-vel gyorsabban tölt be a játék.. :D -
#8124 BF4 esetében? Nem, nem a hdd miatt van, hanem mert DICE elbaszta. -
#8123 vinyó + optimalizálatlan játék :D -
#8122 Izé... ha lassan tölti a pályát, az nem a vinyó miatt van? -
#8121 Emiatt nehogy vegyél. Nem a gépeddel van gond, hanem a játékkal. -
#8120 Igen? Hol? Én is fontolgatom, mert percekig tölti a pályákat... -
Unreal1942 #8119 Most veszek 21 ért 120 gigásat. Újat, garanciálisat természetesen.
A 60 gigás már 14 körül van. -
#8118 úgy legyen, az egyik kedvenc pályám -
#8117 Eddig ma 4-szer crasheltem. Jó lenne, ha már csinálnának valamit. -
#8116 Nekem tetszenek a Bf4 pályái (kivéve dawnbreaker), az átdolgozottak is, a játékkal sincs semmi bajom. -
Gyuszopapa #8115 Majd itt nem fogod.Tesznek róla úgy is elcseszik valamivel. -
#8114 Ez jó, szerettem azt a pályát. -
#8113 Most néztem egy youtube videót, ahol azt mondták, hogy bizony a dragon pass az a dragon valley lesz a bf2ből. -
#8112 Én a tankkal vígan elvagyok, én gyalogosan a küszöbökbe szoktam mindig úgy beleakadni, h. ugrani kell. xD -
#8111 Nem mintha számítana, de már a Battlefield 2-ben is ez volt, azzal a különbséggel, hogy ott egy két fokos emelkedőn sem bírt felmenni a tank. :D
Érdekes, hogy 2005 óta szinte semmit sem javult a fizika. -
#8110 én a dimbes-dombos terepet imádom. olyan, mint a jég, egy sec alatt körbefordulok a tankkal, olyat farol.