Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csapatmunka, csapatmunka?
kikkel idegenekkel?

Haverok, ismerõsökbõl 2 féle van.

vagy nincs meg a BF3 vagy megvan de pont akkor nem ér rá mikor én.
Akkor egyedül már be sem érdemes menni? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Multiztam, de nem fogok úgy értve, hogy fizetni érte, most hogy a 2000ft-ért vett BF3-al tóltam az más, mintha inygen adták volna, ha felbasznak lemegyek ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DanielT
Windows 8.1 lesz a megoldás, amíg nem rakják rendbe.
Próbáltam a prociból is visszavenni úgy is tûnt, hogy ez a probléma de késõbb ugyan úgy elõjött a kemény fps droppolás.

"BF-el multizni nem fogok"

Márpedig az lenne a lényege. 😉
Persze nem ész- és/vagy csapatmunka-nélkül kell.

Szabi
hogy op a csónak ?.... ááá dehogy.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Húú baz... 250-et fogyaszt az a kártya 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem single playerben csak 1-2 apróbb képi bug volt kivéve utolsó pályát amikor a két csicska nem jött utánam és restart checkpointot kellett nyomnom...

Egyébként köszönöm szépen azthiszem ez a Hardcore mode minden problémámat megoldotta, ha jól emlékszem cod ba is HC be nyomtam.!

Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1

DarkSector
Én sem, azért nem sírtam, hogy csak így fut, csak úgy fut, azt az exe hibát megkérdeztem, nem derült ki, ennyi együtt élek ezzel, végigviszem idõvel ha egy szakaszt végre kibir hogy nm lép ki, törlöm azt továbbállok, mikor meg 2k lesz max veszek kulcsot.

Gépet fejlesztenék, de nincs annyi feles lovém. 😛

BF-el multizni nem fogok, mert csalnak / vagy kempelnek sniperrel, vagy azt élvezik hogy jármûvekkel eltaposnak mint egy védtelen kis katicabogarat.

De cod-ban is csalnak, sõtt minden másban van csalás, ezért nem költök rájuk 1-2 max 3 k-nál többbet, mert nem fizetek azért hogy akár 1 csaló is felbassza az agyam és nekem kelljen mérgemben lelépnem a szerverrõl, amiért fizetek.

Tatyla
mondjuk én ezért dönöttem úgy hogy nem költök többet PC-re mostani gépem még jó egy darabig játékra is,jövõ karácsonyra meg kiderül melyik nextgen konzol lesz a nyerõ játszani már csak azon fogok,biztos nem fogok új videokártyákra költeni ami gusztustalan árakon vannak és akkor még hol a gép többi része...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Egyértelmû, nem igazitották a hardverekhez errõl van szó, nekem pl tökmindegy mit állítok, kb ugyanaz a sebesség.
Ha Ultra , ha minimum....mind1 szinte.
Csak akkor nem értem miért lehet ilyen sok opciót állítgatni ha effektive semmi haszna.

Szerintem egy ilyen gépen is a minimumot el kéne futtatnia.
A bf3 hiba nélkül futott high beállításokon.

Igen kb ez tapasztalható, hogy mindig pár percig megy tök faszán aztán hirtelen az fps 100ról leugrál 5-10re.

Tatyla
memóriára és a videokártya együttes gyengeségére tippelnék 😊,bár a 480 nem tudom milyen kaliberû ati kártyához hasonlitható

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Pont jó neked hogy van egy atomerõmûved amire éppen optimalizálva lett.
Végülis ez másoknak a gondját meg is oldotta.

DarkSector
Te tévedtél el szerintem.
Elmondtam a véleményem.

Fpocok
És ha újraindítod játékot, akkor megint jó pár percig?
BF3ban is volt valami, hogy megtelik a memória vagy valami hasonló...

Na akkor valaki mondja már meg nekem is az okosságot.
A gépem: GTX 480 + i5 750 3,8 GHZra húzva + 4 gb ram

A lényeg a következõ megyek a ultiba kb 5 percig tök faszán fut minden aztán hirtelen elkezd laggolni akadni, szinte játszhatatlan.
A legfrissebb driver van fent tehát ez nem lehet probléma, egyszerûen nem tudok rájönni, hogy miért van ez. Remélem valaki tud 1-2 tippet adni.

Nem szar, hibás minden. Én gond nélkül játszom a BF4-el. LOL
DanielT
Eltévesztetted a házszámot, ez nem a versenyszarrágó topik.
DarkSector
Nem mondtam hogy újonnan. 😊
én BF3-at 1 éve vettem 2000-ért

DarkSector
Igen van repcsi , tank, minden, nem is mondták rosszul, csak ennek megvan a mellékhatása, amivel sajno s együtt kell élni.

a hibás, bugos 5-6 órás single-t 3-4 napja próbálom végigvinni, de sokszor kressel....ennyi...de nem is fizettem érte.

DarkSector
uh kemény. 😄

DarkSector
De ettõl még nem kapsz vissza annyit, hiába kell nekik 2 év szar hibás minden, az a 2 év a látványra megy el, meg trailerek gyártására.

"BF-re 5-7k-nál többet kifizetni butaság"

Hol veszed te meg ezt annyiért? Vagy majd 3 év múlva? 😊

frango
És tényleg. Beraktam 30-ra és sokkal jobban adja. Kösz! 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Én nem szoktam sz*rozni. Ha valamit csinálsz azt csináld rendesen.
Nem kifogás az, hogy nehéz csak bosszantó. Nyilván egy idõ után ebbe is bele lehet jönni csak tudván, hogy nem ez az elsõ FPS amibe belekezdesz rossz hogy ennyire láma vagy 😄

Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1

Akkor a HardCore mód való neked, ott gyorsan meg tudod ölni a másikat! Ennyi.
Fpocok
Bátor döntés volt látatlanban megvenni az egészet.

Hát Én ezt nem tudtam, valamelyik játékra be akartam ruházni elõvételben mert szeretnék FPS-t játszani. Nekem mindenki azt mondta BF4 királyság és jobb mint a COD Én utoljára a BF Vietnammal játszottam és tényleg jobban tetszett annak idején mint pl az újabb COD MW2 és ezért belementem.
Mivel már divat ez a sok kretén dlc meg mindenbõl pénzt csinálás ezért megvettem egybe az egészet végül is születésnapom van megérdemlem.

Igazából semmi bajom az egésszel minden tetszik csak nem realisztikus. Elviselem a battlelogot meg minden fost csak ha belelövök az emberbe dögöljön meg és ha lövöm a jármûvet akkor robbanjon fel nem csak az enyém....
Egyébként elég ratyi szerintem az is, hogy a jármûvekbe spawnolni kell nem csak a bázis mellett veszed fel õket. Leginkább a helikopter és repcsi zavaró mert kb mindig van 4-5 ember aki csak arra vár....

Vadnokedli
BF3 ra PS3 meg PC-re összesen kb 36 ezret költöttem <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
BF 2 évente jön, CoD 1. Hosszútávon jobb befektetés...

DarkSector
BF-nél új motor, meg a nagy fejlesztsek, 64-es szerók, battlelog, vagy mifasz.
Szép szép, meg jól hangzik csak még mindig nem értik hogy játszhatóvá kéne tenni a multit, nem csak annyira hogy a megjelenésig, megvételig felcsigázzák az embert.

CoD nem ilyen nagy volumenü, ellenben nem árulnak zsákbamacskát, ha megveszed tudod mit veszel, és azt kapod.

El kell dönteni, melyiket választod.

De BF-re 5-7k-nál többet kifizetni butaság, már bocs.

Vadnokedli
Nálam amúgy úgy van, egyszer jól megy, crashel- visszalépek és valahogy nem adja azután úgy mint elõtte.

A killcam hiánya számomra nagyon bosszantó, leginkább azért mert minden felháborodásomra vigaszt nyújtana és mellette sokat tanulhatnék belõle.

Én azt hittem, hogy a BF4 sokkal komolyabb játék mint a COD és realisztikusabb lesz minden. Az Én sebzõdésem az még el is fogadható de az, hogy bárkit bármivel bárhol eltalálok és le se fossa nagyon bosszantó.

A másik ez a sok hiba és fagyás. Az Én gépemen még semmi nem fagyott ki se tört se eredeti játék de a BF4 nek sikerült van hogy szerverekre nem enged fel stb. Beírom annak, hogy csak most indult a játék de ez akkor is színvonalon aluli.

Vásárlás elõtt sokat kérdezõsködtem COD vagy BF4. Mindenki a BF4 re szavazott. Meg kell mondjam a játék nagyon tetszik de egyenlõre nagyon nem érte meg a 22 ezer forintot a deluxe és a premium együtt.

DarkSector
Hát van hová fejlõdni. 😄

Fpocok
Már csak a magyarton kell dolgoznod kicsit 😄

DarkSector
Nekem aránylag játszhatóan a single így elfut hálisten. 😄

frango
Commanderkedés ennyire unalmas mindenkinek? Azt hittem úgy kell majd a helyért verekedni, de nem. Viszont rohadt hasznos tud lenni. Bár publicon kb. les.arják merre irányítom õket, úgyhogy ott max. a támogatás marad.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

nah most vcredisteket repaireztem , pb mappát töröltem , pbsvct lefuttattam , utána pbsetup , battlelogos izét is újraraktam és nem dobott ki 😄 De majd délután kiderül. Lehet csak egy jó servert fogtam ki 😄
Prince23
terület váltás közben miért nem menti el az elõzõ meccs eredményeit? ez enm igaz hogy a dice ien foshalmazt adott ki... megint ugy elsz hoogy fél évet kellesz várni h jól fusson

nekünk tegnap minden második szervernél ezt a hibát írta ki.
Aztán ha beengedett véletlenül, akkor kifagyott a játék 25percenként átlagosan, vagy a szerver állt le.

Ez sajnos egyelõre nagyon nagyon Beta szint, amit produkál az egész, és akkor még nem beszélve a játékban lévõ bugokról.

Egy hét alatt sikerült lenyomnom vele 6orát azért de hogy már minden körben kidob... várni kelet volna ezzel a megvétellel.
client closed down connection. nah valami új végre 😄
Ez a beérek a fal mögé de még eltalál és meghalok dolog pusztán a pingnek köszönhetõ, mivel ts-en kommunikálok a haverommal és Defuse módban látom amit csinál ha meghalok így tudom nagyon jól hogy az ilyen 30-40es ping kiírások kamuk...A menüben le van húzva nullára a net smooth opció és mégis kb 90-100-as pingnek felel meg a 30-40...
A jelenet amit én láttam havernál: ellenfél doboz mögött haver céloz ember feláll fordul lõ gyorsan haver lö de késõn meghal..Röhögtem hogy micsoda reakcióidõ,húzzon aludni...Csakhogy Shadow-al mentette, nála az egész úgy nézett ki hogy már amikor állt fel az ellen õ lõtte eltalálta de az ráfordult és 1 lövéssel tuff...

//Itt megjegyezném hogy az hogy a fedezék mögött vagyunk és nem látjuk az ellent még nem jelenti azt hogy õ nem lát, és ez az életben is így van lévén a nem csak a "két szemünk" van a harctéren hanem van alatta egy test is ami bizony elképzelhetõ hogy kilóg.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ProGabe
Ezt én is írhattam volna 1-2 hónappal ezelõtt! 😄
Én is régi motoros vagyok FPS-eket tekintve (Doom-tól, Q1-en át az összes CoD és pár BF is megvolt, CoD nagyon jól ment, hívtak klánba külföldiek is, de én ahhoz túl casual vagyok), szeptember elején kezdtem BF3-azni, agyf*szt kaptam!

"Eltaláltalak, mi a k. anyédért nem halsz már meg?!?!?!?!?!" Ezt párszor elordítottam magamban, szerintem lett egy-két õsz hajszálam is. Na jó, ennyire azért nem vettem komolyan, de mérhetetlenül frusztrált a dolog.

Lényeg a lényeg, hogy ez az a játék, aminél egyáltalán nem él az "easy to learn, hard to master" metódus. Ez "hard to master, fuckin' hard to learn" 😊

Gondolom érzékeled, hogy mennyire durva a recoil, ill. alig sebzenek a fegyverek. Itt pl. a fejes sem biztos, hogy insta kill, csak 2x szorzót kap. Szóval ezt meg kell szokni, ami nehéz olyannak, mint mi, akik nem ehhez vagyunk hozzászokva. Azt pl. ne feledd, hogy ha a fegyvered csöve 3mm-t arréb mozdul, az 40 méteren már jó pár centi! Na ezért nem találod el az ellent. Megjelenik a találati-jel, de én ezzel úgy vagyok már, hogy az kb. szart sem jelent 😄

Szóval itt mindenkinek rengeteg HP-ja van és a fegyverek alig sebzenek. Ahogy alant is írta Newfronter, itt néha kell a fél tár is (õszintén? vicc b+! imádom a CoD-os HC-t, ahol egyetlen töltény az élet, de ezt is nagyon-nagyon halkan mondtam csak 😉. Persze ha minden betalál, akkor kevesebb is elég. Igazi profik simán ölnek 5-6 találattal, de abból 2 úgyis fejre megy.

Ezek nagyon ismerõsek 😊
"De az, hogy 1v1 be szemtõl szemben nem vagyok képes lelõni valakit, hogy egy mozgó emberkét lelõni lehetetlen számomra."
"a tank gépágyújával beleengedek egy sorozatot az emberbe és nem történik semmi pedig eltalálom mert átvált a célkereszt Õ meg elõkapja a rakétavetõt egyet belémenged és 90 hp lemegy a tankból.... Helikopterrel lövöm a motorcsónakot és egy sorozattól lemegy 5 igen ÖT hp ja õ belémlõ kettõt és lezuhanok...."

Meg kell szokni a rendszert, tudni kell célozni, ismerni kell a fegyvert. Merre húz, hogyan kontrolláljam a recoilt? Milyen távolra hatékony? Ezekrõl van videó youtube-on, persze egyelõre csak BF3-hoz. Igazság szerint én is megnéztem pár tutorialt, sokat segítettek!

Egy fontos dolog még van: BF-ben kliens-oldali a találat regisztráció. Ez ugye azt jelenti, hogy amikor te lõsz valakire, akkor a te géped regisztrálja, hogy talált-e, és azt küldi a szervernek, ami vagy elfogadja, vagy nem a találatot. Ez alapvetõen nem lenne rossz rendszer, csak nagyon rosszul van kivitelezve. Ebben a részben már az is elõfordul, hogy mást látsz te és az, akire lõsz. Gondolom már volt olyan, hogy azt hitted beértél a fedezékbe, erre mégis meghaltál. Jó lenne egy igazi killcam is, persze már csak dacból sem csinálják meg, mert az túl CoD-os^^

Megjegyzés: biztos írtam hülyeségeket, egy-két veterán kössön bele nyugodtan. CoD vs. BF vita meg remélem nem lesz egy kis hasonlítgatás miatt. Én szeretem mindkét franchise-t.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

V43 1105
A nagy rendes ammo packból az m82 is újratölthetõ te kis puzi <#gonosz1><#zavart2><#beka2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vadnokedli
Csak az USAS-t lehet újratölteni mert az az M32 höz és a M82 höz képest picsafüst.

szomferi
már LevelCap, Xfactor és Jack is csinált ezekrõl how-to videókat <#hawaii>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"