Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
veterán pack-ot már kapott valaki ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nincs még magyar klán ? Bf4 re?
You were disconnected from EA Online (1)

Erre még mindig semmi? Már minden fellelhetõ dolgot megcsináltam amit javasoltak, de továbbra se enged be sehova.
Logging in.. aztán rögtön ez...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sajnos semmi. Pedig újra is indítottam...
Hecker007
Én EU szerveren 20-30as pinggel nem tudtam játszani annyira laggolt, mindenki teleportált ide-oda, amcsin 120-as pinggel simán tudtam játszani, csak ott meg hiba üzi nélkül kidobott a játék.

Majd fogja....csak egy kicsit szöszmötöl vele....nézd meg van-e elég helyed.26 Gb az kell...

[IRAM] leader

Sziasztok! Segítsetek, nem tudom telepíteni a battlefield4-et. Origins települt, kódot megadtam, de nem akarja telepíteni, pedig bejelentkeztem. Ez az elsõ battlefieldem.
Nah, mégsem adom el, adok még neki esélyt. Remélem a további pályák lényegesen jobbak lesznek.

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

adam46
Na, most már a battlelog se jön be. Köszönjük UPC. <#rinya>
szomferi
levegõ be --> nem mozog a távcsõ a sniperen (egy pár másodpercig)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Köszi

Fpocok
Amikor nyomod a shiftet és pl a sniper zoomja nem mozog annyira egy rövid ideig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A gameplay beállításban a "Steady Scope" micsoda?

Amint a pénz odaér a számlájukra,sõt...volt egy érdekesség,mert a nagy kapkodásban 9400-ez utalt a fiam,s mikor észrevettük,írtam egy e-mailt,hogy késõbb pótoljuk,sorry,hiba történt...mégis megkaptam a kódot. Respect!
Paypal-al és banki átutalással lehet náluk fizetni,bankkártyás egyenlõre nincs...

Dietrich: Nincs mit!

[IRAM] leader

Nekem már azelõtt is ilyen volt.Tudtam hogy van/volt egy karbantartás.

Dietrich
Ok, Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Vadnokedli
írhatnám hogy visszaállítódott, de ugyan.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

"Nálam resetelõdött a Loadout is." 😊 Ez már egy másik magyar nyelv! 😄

mennyi idõ múlva kaptad meg a kódot? kösz!

Vadnokedli
Nálam resetelõdött a Loadout is.

Most volt egy nagyobb karbantartás, ez annak a hatása még.
SigS
Fakk OK 😄

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Mindenkinél vagy csak nálam mutat nagyon kevés szervert?Kevés még a szerver?Conq. kívül mindent kipipáltam és 32-48-as szervert választottam.De alig van.Amit meg kidob arra akármilyen gyorsan kattintok,már elfogyott az-az 1-2 slot ami volt....Baromi idegesítõ.15 perc vagy több mire találok egy szervert.

Tuti...de ez csak kód,ne lepõdj meg.Ha díszes mûanyag dobozra vágysz,kis halovány fémbevonattal,akkor máshol keresgélj...engem speciel nem izgat,megbízható,olcsó megoldást kerestem,ezt találtam.

[IRAM] leader

Fpocok
Ne spoilerezz már faszom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne csinálj semmit. Az egyik hajó szétlövi a másikat.
SigS
3. befejezés az mi? csaj, faszi, ÉN? <#fejvakaras>

Engem meglepett...sokkal kevesebb hibával indult útnak a multi,mint a 3...bár nekem se ezzel,se azzal nem volt sok gondom futás terén,de a csapattársak elmondása alapján bátran kijelenthetõ,hogy valamicskét tanultak a hibáikból.

[IRAM] leader

Fpocok
Remélem még hétfõn is lesz nekik.

adam46
Ahogy mondod, szerintem is nagyon jó a multi. Kevés játék képes ennyire lekötni, Battlefield-en kívül egy se. A bugokat, crash-eket pedig biztosan javítani fogják. Mint minden játéknak ennek is vannak gyerekbetegségei.
Sziasztok! magyar klánt keresnék battlefield 4 ben some1 ?
SigS
Az, de már válaszoltam...

Akkor nem keresgetem õket, majd a 3 befejezést megcsinálom. Köszi!

Dietrich
Tescoba ami 9990Ft most az csak alapjáték China Rising nélkül?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Vadnokedli
Viszont érdemes mind 3 endinget megcsinálni hogy megkapd a P90 / M249 / QB valamelyik fegyvert. 😄

Szabi
használhatod multyban 😄

A single player módban a felkutatott dögcéduláknak van valami jelentõsége a végkimenetel szempontjából, illetve a multi vonatkozásában?

Szabi
"ALL BF4 SERVERS WILL BE OFFLINE FOR PLANNED MAINTENANCE FOR UP TO 1 HOUR, STARTING 10AM CET / 2AM PST." -.-'

Nekem se tetszettek a pályák. Az a szomorú, hogy ezért az egy játékért vettem új gépet. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elcseszik a pályákat.

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Vadnokedli
Amúgy a multi nekem eddig egyszer nem laggolt, csak most néha kibasz a szerverrõl mert átállítgatják..

Hecker007
Hardon lazán lehet benne menni elõre, viszont ha nem várod be 1-2 helyen a szkriptelt szarokat vagy nem velük együtt mész akkor állandóan fölborulsz, na itt hagytam abba és elmentem inkább SniperElitezni 😄 az ízin is nehezebb 😄

Vadnokedli
Szerintem is fos, olyan lebutított hogy még walkthrough se kell.

Hecker007
Mikor nem lagol a multi akkor nagyon jó, a szingle viszont szerintem katasztrófa, ilyen unalmas csõpályás szart már rég nem láttam.

Nekem meg nagyon pozitív csalódás lett a játék, ahogy vártam is. Vannak bugok, de azok nem gamebreaker bugok, simán el lehet õket nézni. Volt már sokkal rosszabb indulás is más játékoknál. Akik meg panaszkodnak, azok legalább a DICE-nak írjanak, mert az ér valamit! Mi a kék halált nem tudjuk megoldani, meg a sok crash-t.
Vadnokedli
a 8-as béta? Az nagyon buzi. Nekem negyedik letöltésnél töltötte le teljesen... <#banplz>

V43 1105
Akinek esetleg az új beta AMD driver nem települne, az nevezze át az egészet install.exe-re... 😄 hogy mennyit szoptam míg rá nem jöttem... -_- azóta 60-80 fps , semmi lagg, bár ez annak is köszönhetõ hogy új szervereket lõttek fel dájszék.. <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

email címeddel és annak jelszavával amire bevan regisztrálva még mindig eltudod adni mert az origin fiók a lényeg sok siker az üzlethez prohardveren megfogják venni
Fpocok
Mindent el lehet adni, csak adnod kell hozzá az accountodat. Amire regelted.

remelem hamarosan jatszhato lesz a jatek azert. ma 1 ora ment el arra, hogy talaljunk olyan szervert, amire beferunk 4en, es nem ir "client closed down connection" hibat.

a palyak egyszeruen meg nem tetszenek. be van rakva 2-2zaszlo a palya 2 reszen egymas hatara es hajra, oljetek egymast. raadasul megint mindenhol tank heli repulo, semmi infantry, dlc-k remelem jobbak lesznek.