15720
  • SötétBarom
    A metro is egy zseniális map, arról a készítő nem tehet, hogy minden faszkalap 64-es szerverezn futtatta. -.-
    Egy 24 metro CQ vagy rush kibaszott jó.
  • RatBaG #8068
    bazaar mikor volt hentmap? soha. talán csak azoknak, akik nem láttak tovább a sikátornál...
    a legnagyobb hiba volt sienet meg bazaart kihagyni.
  • Fpocok
    Jó nagy marhaságot mondtál.
  • Seangaijin
    Nem vitatkozni szeretnék meg ez csak az én véleményem, de amíg ilyen SSD árak vannak biztos hogy nem alap, hiába van 2013. Sokan örülnek ha összetudják rakni a pénzt egy új vga-ra vagy procira, nem hogy még 30-50 ezrért SSD-t vegyenek. Azért elég nagy luxus, mert kb egy 2TB-s HDD árba vesztegetik. Ha játék közben nem ad az SSD +10fps-t a segebbsége miatt, akkor a paraszt nem fog csak azért SSD-t venni h 10mp alatt bootoljon a windows és fele annyi idő alatt töltsön a map. A mai játékoknak még bőven elegek a winyók sebessége. Ha már az ajánlott rendszer követelmények között lesz az SSD, akkor megfontolandó de most még szerintem nem.

Különben valami b*szhatnának ezzela töltéssel, mert érdekes hogy a 3-ba is csak az alap mapok szarakodnak a DLC-sek meg töltene mint az atom...
  • [UNQL]Echo
    Ezek lennenek a kozonsegkedvenc mapok?Az Oman regi klasszikus,Caspian es Op firestorm bepasszol a Bf feelingbe de a metro... Remelem a tervezoje mar havat lapatol valahol eszakon bar az Op locker BF4-be kerulese utan gyanitom meg mindig odaengedik a map editorhoz.Inkabb egy Mashtuur city vagy Azadi palace jellegu inf palya kellett volna ahelyett az elszabott csoves hentpalya helyett.
  • Borg
    Manapság aki tud venni jó videókártyát, annak nehogy egy 128-as SSD-re ne fussa. Szerintem ez már alap 2013-ban.
  • Szabi #8063
    én azt kérdezném, hogy a Battlefield 2 miért tölt jelenleg is 5 percet egy térképet ? :DD

megjelenéskor még beletörődtem, hogy gyenge a gépem.. de azóta már vagy 3x lecseréltem a teljes gépem :D

TS-el játszogatunk páran sg-ről, akiknek SSD-jük van, kb. fele annyi idő alatt betölt a térkép mint nekünk hdd-seknek
  • Skyline
    Mert leszarja a játék mennyi ramod és milyen ramod van....
    Próbáltam amíg haverom gépével szenvedtem, 4 giga 1333 mhz-es ram vs 8 giga 2400mhz-es ram...Szinte ugyanúgy mocskoslassú volt a betöltés, nem éreztem különbséget...
    Ellenben SSD-ről meg kb maximum 1 perc vagy annyi se...
  • Fpocok
    2? Nekem töltött már 5 percig is.
  • Seangaijin
    Miért tölti ezek a retek 1,5-2 percig a mapokat??? Ilyen hosszan a3-se töltött....
  • Skyline
    Hála a JÓÉGNEK hogy a metron kívül a többi hentpályát mint bazaaar kifelejtették..Én meg így vagyok vele...
  • kemotox
    Ne trollkodj :D
  • Nagydög
    A homokzsakok falak eldolnek, ha megprobalsz atlendulni folottuk. Jo nagyokat lehet zakozni igy. A videoban 9:27-kor latszik is.
  • Seangaijin
    Mondjuk egy Seinne jó lett volna a 4-be :D vagy a bazaar. Nah mind1, ha megveszem max a metro miatt, de za se biztos...
  • SötétBarom
    Én pont fordítva vagyok vele, mint a legtöbben.. A caspiant utáltam, az omant főleg, a firestorm olyan semleges féle... Metro meg a beszteszt :DDDD

Viccet félretéve én a kicsit tágasabb infantry pályákat szerettem (a CQ kiegeseket például nem, azok túl hektikusak): bazaar, seinne, metro, az aftermath kieg minden mapja

A nagyok közül meg egyértelműen a Kharg a legjobb.
  • adam46
    Itt mi lesz a levolution?
  • DanielT
    Firestormnak és a Caspiannak örülök a legjobban, a másik kettőt gyűlölöm.

Ízlés dolga.
  • Seangaijin
    Szerintem is Karkand-et kellett volna blerakni. Kölönben én szíívesen káttam volna 1-1 mapot mondjuk CQ-ból és a AM-ből, az Alborz Mountains-ról már nem is beszélve.

Nekem a Metro-n kívül a többi nem nagyon jön be. A caspian bordernél kár hogy a régi antenna eltűnt, viszont a falak végre úgy néznek ki mint egy határon. A másik 2 map nekem sose volt a kedvencem, szvsz simán tehettek volna bele mást vagy 4 map helyett hozhattak volna mondjuk 8-at.

Viszont a Metro szerintem uyganolyan megrekedt lesz mint eddig, mert azoka liftek a legrosszabb helyre vannak téve. Még ha alulról küldik is fel az áldást, oldalról simán lefogják szedni az embereket és ugyan ott leszünk mint eddig. Ha meg fel is jönnének, akkor meg a pálya vége felé az ajtókhoz ragad be megint a nép. A plafonleomlásnak nagy értelmét nem látom, mondjuk ez a poztapokaliptikus környezet elég jó:D

• vg
    Köszi, hogy belinkeltétek a videókat. Nagyon várós!
  • giornalista
    hangulatosak lettek, jól nyúltak hozzájuk.

Firestormot én sem értem, nem hinném, hogy fan favourite map volt. Armored Shield például jöhetett volna, vagy akár az Alborz Mountains, Epicenter, a vanila mapok közül pedig sokkal inkább a Kharg Island.

Gulf of Oman jó map nagyon, mondjuk a B2K-ból a kedvencem továbbra is a Strike at Karkand, de ez is jó választás.
  • janihunk
    Metro meg a caspian nagyon faja másik 2 mappot bf3 ban sem szeretem annyira.
  • Fpocok
  • Fpocok
  • kombány
    lesz metro meg golf is dlc-ben? nem mondom megdolgoznak a pénzükért biztos két évig tartott mire fosbájt 3-ra is meg tudták csinálni
  • sayiid
    Homokvihar nélkül a videó közepe felé elég iraq feeling :D a homokvihar nem lett amúgy nagy szám.
  • szomferi
  • DarkSector
    Hogy csillog a fegyó %%%%%%%%%????
  • SergioAmigo
    Legyen valami új is .
  • SergioAmigo
    ERROR
    You were disconnected from EA Online (1)
  • item
    Nincs kék szűrő,alternatív útvonalak,beomló tetőszerkezet.
  • Szabi #8039
    meglepően hangulatosnak tűnik
  • Fpocok
  • Smithwarden
    Modszer?
    Ugyanazon a helyen, ugyanolyan bellitasokkal merem.
    Ugyanott ahol a betaban is.
  • Boron Power
    Ja sry, rosszul értettem a kérdést, nekem itt van: C:NVIDIADisplayDriver331.65Win8_WinVista_Win7_64InternationalDisplay.Driver
  • Boron Power
    Ez az, hogy sehol sincs. Tehát nem felül kell írni, hanem odamásolni.
  • Szabi #8034
    engts450el ma még nem fagytam ki az új drájverrel :D
  • RatBaG #8033
    a vga típusát is beírhatnátok mellé, mert ez így bármit jelenthet.
    holnap én is kipróbálom valamelyik újabb drivert, de kb semmi esélyt se látok rá, hogy bármi pozitív változás legyen 560 ti-vel.
  • sz4bolcs
    Én is javulást vettem észre, de csak úgy, h. néztem az fps jelzőt, semmi reprezentatív.
  • DanielT
    Mi volt a teszt módszer?
  • DarkSector
    Megéri? :D