Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre még mindig semmi? Már minden fellelhetõ dolgot megcsináltam amit javasoltak, de továbbra se enged be sehova.
Logging in.. aztán rögtön ez...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
[IRAM] leader
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
Paypal-al és banki átutalással lehet náluk fizetni,bankkártyás egyenlõre nincs...
Dietrich: Nincs mit!
[IRAM] leader
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Nulla tenaci invia est via"
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Parasite Eve 2, best game EVER!
a palyak egyszeruen meg nem tetszenek. be van rakva 2-2zaszlo a palya 2 reszen egymas hatara es hajra, oljetek egymast. raadasul megint mindenhol tank heli repulo, semmi infantry, dlc-k remelem jobbak lesznek.