15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8189 -
#8188 Ok. Úgy is abbahagytam. Három játék alatt megvolt egy egész szint (lvl34) :D -
#8187 Ugy nezem vege is a dupla XP-nek.
Rajottek, hogy felrenyomtak a gombot. -
eugabesz #8186 Ezzel akarják mnegvenni a játékosokat,a sok hiba miatt,sajnos sokakat sikerül is...elfelejt panaszkodni,mert hú-há mennyi pontot kaptam. -
#8185 Tegnaptol dupla XP van (es meg most is tart ki tudja meddig).
Szerintem ugyanaz ami kb 1 hete is volt...bug vagy felrekapcsoltak valamit a szuperul mukodo DICE-nal.
Akkor kb fel napig tartott es semmi info nem volt rola. -
#8184 Valami event van, vagy csak bug és ezért kapok ilyen nagyon sok pontot? -
eugabesz #8183 Igen,ezt mondom én is,aztán majd átadják a tapasztalatokat....
de hogy nem gondolkodnak el egy kicsit sem... -
#8182 Ezt én sem értem. Miért nem veszik meg csak egy próba erejére? Konzolokra úgy is drágábbak a játékok. Tökre megéri. Max ha nem jön be a játék, majd jönnek sírni fórumra... -
#8181 14k pont mellé kaptam 22k pont bónuszt 25% boost-tal.
-
SergioAmigo #8180 Dicsak buksi az ammo packes. -
#8179 úgy tűnik jó helyre dobtam le azt az ammo packet a kör végén...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/403657878818547392/226164428/ -
#8178 Ha ő is megveszi.. -
eugabesz #8177 Ez jó kérdés....miért nem próbáljátok ki?? -
#8176 Ha PS3-ra megveszem a játékot, haver tud supportolni commanderként az ő tabletjéről?
Úgy szeretnénk, hogy PS3-mon megy a multi normálba, mellette meg támogat. -
#8175 Aki ezt összevágta... le a kalappal előtte, már csak dice/EA nek kéne elküldeni :D -
#8174 -
#8173 ez hülye :DD -
#8172 Oké, többször nem szólok. Bocsánatot kérek. -
#8171 -
kombány #8170 oké stikkes majom biztos azt gondolod igazad van -
#8169 Ha már így szóba jött ez a gulfofgenyó téma, nézzétek:
Képecske
Guglizás, oldalt kijön ugye a wikipédiás találat... BF2 map képpel :DD Már nem a játékoknak kell valósághűnek lenniük, hanem inkább a valóságot igazítják a játékokhoz?:D -
Nagydög #8168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Soha ne ismerd el, hogy elrontottal valamit! Tamadj!
Soha ne ismerd el, semmilyen hianyossagodat! Tamadj!
Soha ne kerj bocsanatot semmiert! Tamadj!
Kozben vicsorogj es gondold azt, mosolynak latjak! -
#8167 NextGenen mennyi az FPS? Stabil 30? Videóba elég kevésnek tűnik, mondjuk bőven elég ha stabilan tartja. -
kombány #8166 oké Nagydögmajom no offense -
Nagydög #8165 Na jo, azert buszke talan ne legyel ra! -
kombány #8164 naés kinemszarjale mindenki értette miről beszélek nem kell hogy mindenkinek perfekt angoltudása legyen te majomparádé na ezt fordítsd angolra és mondogasd magadban -
#8163 Az igaz, de - mint ahogy pl. te is pályát írtál, nem pedig páját - attól még leírhatjuk helyesen, nem? -
ddany7 #8162 egy jo mustar city is johetne meg :) -
#8161 Nos, akkor nézd meg azt a hozzászólást, amelyikre válaszoltam, és rögtön világos lesz. -
#8160 tiszta bf2:D -
#8159 A commander utasításai is el lettek baszva a patchel. -
#8158 Nah másik BUG, nincs a boost bekapcsolva de boostol a hülye programra. Nah ilyenkor mi van?? Nekem ez csak jó de hogy honnan jött ez neki? -
Nagydög #8157 Csak mert nem jartatok meg Fuerteventura kornyeken(Sajnos en sem. ). -
Nagydög #8156 Kicsit furcsan viselkedsz. Iszol te eleget? -
Drazse23 #8155 Bocsi, rossz személynek címeztem. -
eugabesz #8154 Ez így van kérlek,s nem is neked válaszolt,ha jobban megnézed...és igen,mégis volt valaki,kombány írta,nézd csak meg....de kit érdekel?? -
Drazse23 #8153 OK. Köszönöm szépen a kiigazítást, de rajtad kívül itt senki sem beszélt "Golf of Oman"-ról. Mintha úgy emlékeznék, a pálya neve "Gulf of Oman".
-
eugabesz #8152 Megengedi,de szerintem senki sem asszociált egy golfpályára a hozzászólása nyomán... -
#8151 Ha megengedsz egy apró pontosítást:
Golf of Oman = ománi golfsport
Gulf of Oman = ománi öböl
:) -
Drazse23 #8150 Lehet, hogy az Ománi-öböl másik feléről fújja a szél.
Ritka időjárási jelenség, de nem lehetetlen, hogy a homokvihar a tenger felett alakul ki és a szárazföld felé halad.
Ausztrália közelében