15720
  • giornalista

One-shot kill bug videó... ez nagyon gáz!
  • Smithwarden
    Nov. 28 - Dec. 05 kozott dupla XP mindenkinek + M1911 3x scope
  • zeoos
    Lehet, mar mindenki eszrevette, en csak ma csodalkoztam ra: van az a palya, ahol sok sziget van es szelmalmok vannak a vizben ... ahogy fogy a kredit, elromlik az ido ... amikor elkezdodik a vihar, egy villam belebasz az egyik szelmalomba, aminek kigyullad a motorja ... innentol a szelmalom is loheto es ha szetmegy, a labanal levo hajo elindul es kifut a szigetre.
    OK, hogy nem nagy kunszt, de nekem tetszett :)
    (csak ugy elmeseltem)
  • adam46
    Én itt néztem, 7xxx szériát állítottam be, meg win 7 64 bit-et, alul van egy sima 13.11-es whql-es.
  • Krisztiam #8225
    köszi látom már :)
  • Vadnokedli
    Amúgy ez téves, egy körben elég csak az egyikkel szerezni 1 killt. külön rublikában is jelzi ha vesszővel vannak ellátva akkor kell 1 kör alatt az összeset meglőni.
  • Smithwarden
    Rakkatintasz battlelogban es megvilagosodsz?
    (Amugy: Get a kill with sniper rifle + assault rifle + LMG + hand grenade in a round. >>> REWARD: MTAR-21)
  • Vadnokedli
    Nincs végleges még mindig 9.2 van a honlapon
  • Krisztiam #8221
    jah megvan az mi az a Multi talent? :)
  • Krisztiam #8220
    és hogy lehet unlockolni?
  • Smithwarden
    Azokat mar most is lehet unlockolni.
  • adam46
    Na, király kis körök mentek utána, amúgy jött 13.11-es végleges AMD driver.
  • Krisztiam #8217
    amik be vannak jelölve battlelogba fegyverek, hogy China Rising, azokat megkapjuk a CR megjelenésével?
  • kemotox
    Integrált makróvéháaim csíttel:P
  • Vadnokedli
    Oh köszi, meg minden assignmentel előre, meg unlockkal, meg ilyenek.
  • Smithwarden
    Gratulalunk. On nyert.

Nyeremenye: egy BF4 Crashium verzio az osszes DLC-vel, jo netkoddal es termeszetesen fagyasmentes valtozatban!
    Nyeremenyet atveteti a marsi irodankban.
    Tovabbi szep napot es kellemes jatekot az alfa verzioval.
  • Vadnokedli
    Nem is volt más pálya.
  • kemotox
    :DDDDDDDD Ez jó volt :DD
  • kombány
    ha majd a dlc is akad meg fagy az lesz az igazi para
  • Fpocok
    Amióta kijött a "teljes", egy percet nem tudtam rajta menni, pedig az volt a kedvenc pályám a bétában.
  • adam46
    Most fagyott ki harmadjára egy fél kör alatt Shanghai, komolyan mindjárt sírok, ez már borzalmas.
  • Smithwarden
    1 golyo fejre halal (nem csak sniper fegyverekbol) - pont erre valo a HC szerver, ha ennyire szereted az instant halalokat. :p
  • RatBaG #8207
    az is no comment, hogy 1 hónap eltelt, egy rakás battlelog updaten vagyunk túl, de az a retkes serverkereső még mindig nem bírja megjegyezni a régió beállításait...
  • Seangaijin
    Előbb a retkes app crashet meg memory leaket orvosolják már... Nem az a legnagyobb baj h kimaradnaka hangok 1-2 mapon... (SZVSZ)
  • Fpocok
    "The next PC update is in the works, and we are tracking to fix a few items you have given us feedback on.

Specifically, we are looking at the Commander EMP blur effect that you have noticed, as well as the intermittent sound bug that happens most frequently on the Golmud Railway map.

While we don’t have a solid date for this patch just yet, we just wanted to let you know some of the things we’re looking at right now (besides increasing stability overall.)

Finally, Youtuber jackfrags sent us a great video where he demonstrates the so-called ”1 shot kill bug” , where it looks like weapons sometimes deal too much damage (although the real issue might be more complex.) We are reproducing this bug and working to fix it as soon as possible.

Stay tuned to the Battlefield 4 Control Room for more updates as they happen."
  • SigS
    Sokan így vagyunk vele...
  • Seangaijin
    Nah nálam ez a találat most úgy nézett ki, hogy csávóra 1 tárat rátoltam és egyiket se érzékelte ez a zsar találatnak pedig telibe verte az összes mert közel volt, erre ő csípőből 2 lövés és meghaltam.
  • gstup
    Kérlek,ne nézzetek hülyének.Nem a shotgunnokra gondoltam.30 feletti acc a többi fegyvernél...Arra gondoltam. :)
  • kemotox
    Igen az, ez BF3-nál is sokszor előjött a dolog. Kilő a cucc mittomén mondjuk 8 db sörétet, abból mondjuk 5 betalál. Az egy lövéssel 5 találat, 500%-os pontosság. Hát érdekes :D

Ja most látom vannak érdekesebb dolgok is, mint a shotgun accuracy.
  • kombány
    egy újabb törvénytisztelő polgár
  • Vadnokedli
    Shotgunoknál akár 300% is lehet az accuracy. de nála az átlag accuracy 31% ami enyhén sok. is-is. Talán csíter.
  • gstup
    Ez normális?
  • sasafr
    :)))) Meghajlok tudásod előtt, hogy ezt így csípőből kicsaptad! Nagy grat!
  • Seangaijin
  • kemotox
    Nem feltétlenül. Attól függ mit talál el a golyszi. Pl ha leszakad a fél állkapcsod, akkor még életben maradhatsz.
  • Seangaijin
    Mondjuk nekem evidens lenne h akár 1 golyó is éri a fejét akkor haljon meg az ellen.
  • Seangaijin
    Mweg olyan is van hogy fél tárat lövök a fejébe és nem makkan meg
  • Vadnokedli
    Én akárhányszor játszottam patch után tökéletesen ment a játék, egyedül néha a légi járművekben van/volt lagg.
  • Belton
    Most nem fagyok ki nem dobal le , viszont uber brutal Laggvan a servereken :DDDDD 21 es pingel is :D
    Hogy minden napra akad valami:S
  • Smithwarden
    Tehat kiraly a netkod...csak a szerver 1 golyot kettonek szamol sokszor.