15720
  • sasafr
    Per pillanat a battlelogban megjelenő elkönyvelt pontok köszönő viszonyban sincsenek a játékban elért eredménnyel. A játékban elért pont 13.720, K/D 21/3 rund time 16.20 Battlelog: skill -13 spm: 230 elkönyvelt pont 5720. :(
  • Hecker007
    Ne kezd te is ezeknek a szaroknak az idefosását, már volt egy ilyen "gémpléjméker".
    Egy ilyen fos egyjátékos kampányból 1 ilyen végigjátszás is sok!
  • kemotox
    Dehogynincs! Hisz egy BF4 fórumot nyilván olyan emberek látogatnak, akik nem is játszottak a játékkal!! Ha azt hiszed, hogy az itt lévők többsége már rég végigvitte, akkor nagyon tévedsz úrfi!!!
    Ja várjunk csak....

Há' mondom belenézek valami májnkraftos videóba. Valamelyikre rányomtam, beletekertem csak úgy randomra.. Hát nem lepődtem meg a cérnavékony kislányhangon :DD
  • Vadnokedli
    Inkább csináld tovább a minecraft videókat, erre nincs szükségünk itt. MegaGigaUltraBAN
  • frango
    Szerintem ezt itt fejezd is be!
  • Fpocok
    AZT A KURVA MENNYI HANG VAN BENNE, AMIT EDDIG NEM HALLOTTAM :D
  • Csepo HD
    Battlefield 4 Végigjátszás 1. Rész - Baku

• sasafr
    Ennyi.
  • Vadnokedli
    a VGA miatt nem lehet egyedül recommended felett.
  • Fpocok
    Megjavítottam az eltűnő hangjaimat.
    Nem is tudtam, hogy loading screenen is van zene.
    Nem is tudtam, hogy scoreboardon a végén ilyen hang effektek vannak.
  • sasafr
    Az érdekes, ha ez a konfig recommended felett van!
  • mikiking
    Sziasztok, feltelepitettem,de le kicsinyitve nyitja meg,nem lehet teljes képernyőre váltani, alt + enterrel sem müködik,és még kis képernyővel sem indul el... kiirja,hogy inditáshoz nyomd meg az entert,és semmi... nem reagál semmire. Valakinek ötlet ?
  • Since
    Köszönöm! Mondjuk a multi nálam minden játéknál jobban igénybevette a vasat mint a single, de lehet megnézem először és utána döntök...
  • Batistuta07
    phenom 955, ati 6850, 4gb ram
    fullhd medium(auto beállítás )felbontás fix 40 fps 64-es szerveren is.ráadásul bug se nagyon jelentkezik.
    ennél nálad szerintem jobban fog futni
  • Since
    1440/900...
    Jó lenne tudni hogy futna multiban.
  • Fpocok
    Attól függ milyen felbontáson, beállításon. Szerintem nem lesz gond... valahogy el fog futni.
  • Since
    Sziasztok! Ezen a konfigon hogy futna a játék? CPU : i5-2380P 3,1-34ghz. 8GB RAM. GPU : GTX560. Canyourunit-on megnéztem, valamennyivel recommend felett van de ez nem jelent semmit. Köszönöm a válaszokat!
  • Vadnokedli
    Elég egyszer is leírni.. Tank only ban meg nem nehéz elérni azt hogy ilyen K/D-d legyen(szerintem), hiszen a HMG-je olyan OP.
  • Kvg
    csináld utána csalás nélkül!
  • Smithwarden
    En nyugodt vagyok teljesen. :) Ezert is irtam, hogy nem erdekel a dupla xp.
    Jabar volt akinek nem tetszett annyira a dolog.
    A bug javitasok, azok erdekelnenek inkabb.
  • Fpocok
    Nézd meg jobban... CSAK TANKBAN ÜL. MÁST NEM IS CSINÁL. Így nem nehéz.
  • Kvg
    8,8 K/D neked nem szúrja a szemed?
  • Kvg
    (,8-as K/D arány neked kicsit jobb? Büdös csalók tudnak ilyet csinálni. Még hogy kicsit jobb az átlagnál?
  • kemotox
    Szánalom amit csinálsz már nem azért :D Ha valaki kicsit jobb, mint az átlag, vagy mint mondjuk te, akkor már nincs joga játszani, vagy mi? Jajj sokat ül tankba, mekkora buzi...

És te minek vetted meg? Miért nem Codozol ha ennyire zavar ez a dolog? Ott nincsenek tankok...
  • Fpocok
    Valaki mondja már meg, hogy az ilyen fasz minek veszi meg a játékot? World of tanks ingyen van... ja, hogy ott nem lehet könnyen leszedni a ksi hangyákat?
  • Kvg
    Nyugi ez csak egy rendkívüli akció.
    Nem akarnak kibaszni veled, csak egyszerűen újabb vevőket akarnak szerezni most. Ennyi.
  • Fpocok
    110 a max.
  • sasafr
    A rangokkal még nem tiszta a dolog, de úgy néz ki megy tovább 100-tól felfelé. Már láttam olyan tagot aki 110- lvl volt és egy nagy ezüst csillag. Szerintem ez még most körvonalazódik a DICE-nál és ez is azt támasztja alá, hogy egy félkész játékot vettünk és fizetünk azért, hogy tesztelhetjük!!!!
  • Smithwarden
    En premiumos vagyok, de annyira nem izgat, hogy mindenki kap majd dupla XPt.
    Csak azt a sok beta/alfa szintu hibat/bugot javitsak ki, amitol 1 honapja szopunk.
    Nem sok jatekkal mar 40-es vagyok es ezzel a tempoval siman meg ebben az evben meglesz a 100-as szint, Premiumos dupla xp nelkul.
    Mondjuk ezt is elszamoltak rendesen, az biztos.
    Nem hiszem, hogy ilyen gyors fejlodest akartak.
    De hat olyan tul sok alap szintu logikat nem kell keresni a EA/DICE-nal.
  • Fpocok
    Majd a premiumosok kapnak egy kis ikont, amit használhatnak az emblemhez azt jó lesz nekik.
  • Jabar
    mondjuk az azért elég érdekes hogy beharangozzák hogy a premiummal jár (amiért fizettél) +xp hétvége erre oda adják mindenkinek, érdekes hozzáállás.
  • Vadnokedli
    Ha nyomogatja az F-et ugyanúgy leszúrják. :) (Utóbbi 10 szerver amin jártam csak késelős szerver volt, káosz volt; mindenki heringbe )

Úgy tűnik patch után(azaz jelen pillanatban) csak akkor tudsz vissza késelni ha csak az [F] jelzés felbukkanásakor nyomod meg az F-et, ha nyomogatod ugyan úgy, sőt hamarabb lekéselnek.

Amúgy meg counterre nincs counter; azt az animációt akkor adja ha szemből késeléskor elfelejti a tag nyomni az F-et a counterre vagy spammolja az F-et.
  • Alien69
    Köszi!
    Mondjuk, egyszer a hátulról érkezőt lepuffantották, mielőtt megbökött volna. (tehát, már futott az "animáció")
  • sz4bolcs
    Ha hátulról késelnek, sehogy, ha pedig előlről, akkor nyomogatod az f betűt (késelés). :)
  • Alien69
    A késelést hogyan lehet hárítani?
  • Smithwarden
    En is csak azt tudom amit a linkben irtak, de szerintem mindegyik platformra lesz duplazas es nem lesz 200% xp a premiumosoknak, hanem "csak" 100%, ahogy mindenki masnak.
  • Jabar
    ebbe pont bele esik az első premiumos hétvége, akkor azok 200%-ot kapnak ill ez csak konzol vagy pc is?
  • Fpocok
    Látom a battlelogba bekerültek a dlc-s fegyverek.
  • Vadnokedli
    Sőt azt is hogy fixálva lesz a következő patch-ben.
  • Seangaijin
    HA lejjebb görgettél volna akkor már vagy 4-5 órája linkelték.