Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
hozzáteszem, a Levolution számomra semmit nem ad hozzá a játékélményhez. még a ledõlõ torony és az elárasztott város csak-csak ér valamit, de sok mapon egyedül a látvány változik meg, az meg nem igazán érdekel.
ledõl egy kémény, leomlik egy épülõ gát... semmi extra. nem rosszabb így a játék, mintha nem lennének benne ezek a dolgok, de selling pointnak sem nevezném, persze a fanatikus játékosok esetében. látványos trailereket lehetett készíteni, hála nekik, de kb. ennyi...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lehet szerencsés vagyok valamiben,végre....<#zavart1>#zavart1>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ez volt már??Nekem ez a kedvencem....
[IRAM] leader
de a 95 nekem a határ, ami még szerintem egészséges.
Amúgy vicces, IGAZÁBÓL 180 lenne a normális!!!
Csakhogy ehhez félkör alakban kellene a szemed köré kijelzõ!!!!!!
Nyomnék egy BF-et fullon egy olyan kupolában ahol félkörben körülöttem a pálya lenne ....baszott nagy lenne. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez is egy geci dolog.
CoD4-be toltuk mindig 85-95 körül.
Illetve sokan e felett, de az nagyon durva....
war-okon van haszna.
160-as fov !!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
egyébként meglehetõsen komoly átalakításokat végeztek rajta, a torony átkerült a D capture pointhoz, a B (checkpoint) capture pointtól induló drótkerítés az új verzióban betonfal lesz (nehezebben áthatolható), stb.
a Metro hangulata szerintem remek, és ha a Levolution-nak hála nyílna pár új útvonal és nem fulladna B-zászlós gránátdobálásba minden meccs, jó kis map lehetne az is.
Firestorm... hát, mindenki döntse el magának, szerintem semmi extra az a pálya, akkor már sokkal inkább a Kharg Island, ha Vanila, de sokkal inkább Armored Shield.
a negyedik meg a Gulf of Oman, Karkand-pálya ugye, szerintem az egyik legjobb Battlefield-map, bár én a Strike at Karkandot jobban csípem. de azért várósak nagyon!
multiban maxon legyél mert hártányt jelent.
Lényegében csak a WASD, a Space és a fegyverváltó gombok maradta a helyükön, a többit átvariáltam.
Arra figyelni kell, hogy átállítás után nem szabad kilépni, hanem rá kell menni az elfogadás gombra!
YouTube: 23Drazse
A Back to Karkand újdonságnak volt mondható.
A régi motorosok viszont láthatták a régi vedvenc pályáikat, már felturbózva, azok akik még csak nem is hallottak ezekrõl a mapokról teljesen újnak számított.
A 3 és a 4 között két év telt el, így érdemleges újítást mit csinálnak ezen a négy pályán? Ja, hát a Levolution! Erre nem is gondoltam.
Na komolyra fordítva a szót, aki ezzel a 4 mappal akarna játszani, az vissza is mehetne a BF3-ba, ezért nem kell megvenni egy DLC-t.
Mi van, a DICE-nál kezdenek kifogyni az ötletekbõl?
apró szépséghiba: pár perc után kidob😊))
Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te
Second Assault
Metro így durva lesz. Caspiant meg kicsit átvariálták õszi színeket kapott és most a torony a "Gas Staton" helyén van.
Lehet a megoldás kulcsa az UPC 240Mb netemben van😞
Talán ebben lehet a hiba, mert tegnap is szívattak sajna😞
Más UPC-nek megy a game?
Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te
Mercedes-Benz®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun