Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Õõõ... le kellene töltenem meg ilyesmi <#vigyor5>
V43 1105
TS-re jössz? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

adam46
Mindenki úgy beszél a scriptrõl, mintha annyira értene is hozzá... Amúgy van végre sorban állás szerverekhez. <#vigyor2>
ozimak
Én most készülök felmenni 😊
V43 1105
Valaki game ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ozimak
Egyszer már sikerült, akkor F-et kellett nyomnom. A nagy kapkodásban aztán csak rácsaptam valahogy az F-re amikor kiírta 😄
Vadnokedli
Viszont ha bármit csinálsz, nem tudod vissza késelni azt aki vissza késel. És neki csak annyi dolga van, nyomogatja a kést mint az állat. És ki is védte a támadásodat. Nem az hogy úgy csinálták volna meg hogy felbukkan mondjuk A - S - D közül valamelyik és meg kell nyomnod.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Azt írja pár user, hogy ugyanúgy jelentkeznek a hibák a visszajelzések szerint, a szerverükön már az R6-os van. :S
DanielT
Persze, nagyon könnyû, de csak akkor mûködik, ha elölrõl próbálkoznak, hátulról blokkolhatatlan.
Valakinek sikerált már vissza késelnie amikor le akarták késelni?

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

<#eljen>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DanielT
"Patch R6 for Battlefield 4 Ranked is being deployed! This patch contains a fix addressing stability issues!"
giornalista
nem tudom, hogy a torony scriptes lesz-e, vagy levolution, gyanítom amúgy, hogy utóbbi.

hozzáteszem, a Levolution számomra semmit nem ad hozzá a játékélményhez. még a ledõlõ torony és az elárasztott város csak-csak ér valamit, de sok mapon egyedül a látvány változik meg, az meg nem igazán érdekel.

ledõl egy kémény, leomlik egy épülõ gát... semmi extra. nem rosszabb így a játék, mintha nem lennének benne ezek a dolgok, de selling pointnak sem nevezném, persze a fanatikus játékosok esetében. látványos trailereket lehetett készíteni, hála nekik, de kb. ennyi...
Fpocok
Látványos meg minden, de annyira scriptelt... nem vagyok elájulva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

giornalista
ez volt már? az új Caspian Border

adam46
Amúgy az is sokat számít, hogy hány fõs a szerver. Sokaknál ment még a rinya, a BF3 megjelenése elõtt, hogy jaj, miért nincs 128-as szerver. Szerintem a 32-es a legideálisabb választás, vagy maximum a 48-as, de ilyen, 64, 68-as más sok, nem lehet normálisan játszani.
scomcomputers
"ennyire bugos, szar lett a játék"-nálam semmi baja....nem dobál ki nem fagy,stb...
Lehet szerencsés vagyok valamiben,végre....<#zavart1>

* Scomcomputers the future of computing!*

Vadnokedli
Volt már?? Kis balfasz adminok itt is vannak, vigyázzatok 1/1 vagy 2/1 -es K/D felé ne menjetek! 😊 23/4 en álltam... (marhára csíter' stat..)

Majd PS4re megveszem a BF4-et, ott kellemesebben fogom érezni magam.
Smithwarden
+1

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A kérdés érdektelenné vált. 😄
adam46
Nem, király lett a gamma, úgyhogy erre is lõhetsz egy kis csalást.
Game disconnected: server has ended the game session.

Ez volt már??Nekem ez a kedvencem....

[IRAM] leader

Napi 200+ új üzenet...ennyire bugos, szar lett a játék? 😄
Csomó mindent tudok állítani, és el is fogadja. A b-re bejön alapból a konzol, ez a legzavaróbb, viszont csak a 0-val tûnik el. Ja és a q betûrõl sem tudom eltennei máshova a spot-olást, és a hozzá tartozó menüt... Próbáljak másik billentyûzetet? A lehetõ legolcsóbbat használom mindíg, mert el szokott fogyni, ha idegbajt kapok, sajna ez van mindíg kéznél...

DarkSector
120 torz igen, csak akik cod4-be waroztak velem, meg ellenem kitanulják, minden este ezzt küldték, nekik nem gond. 😄

de a 95 nekem a határ, ami még szerintem egészséges.

Amúgy vicces, IGAZÁBÓL 180 lenne a normális!!!

Csakhogy ehhez félkör alakban kellene a szemed köré kijelzõ!!!!!!
Nyomnék egy BF-et fullon egy olyan kupolában ahol félkörben körülöttem a pálya lenne ....baszott nagy lenne. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fullhdben már 85tol felfedezheto természetellenes torzítás...
Vadnokedli
lehet hogy kihasználja de olyan torzult képet kapsz két oldalra hogy nem tudod mennyit kell mozognod hogy pont ráhúzd a célkeresztet kb. (legalábbis nekem 100 felett nem adja) Most 'százon van.

Nagyon szuper volt magyarokkal játszani és a pingem rendben volt. Nálam semmilyen hiba nincs szerencsére.
DarkSector
Ez olyan mint a grafika modoolás, nem garancia semmire, de egy profit, elõsegít, lehet 100 fregbõl 1x lesz elõny hogy a látoszöge szélén lát meg valakit, de akinek bírja a vas, ezt ki szokta használni...:S
ez is egy geci dolog.

CoD4-be toltuk mindig 85-95 körül.
Illetve sokan e felett, de az nagyon durva....
war-okon van haszna.

160-as fov !!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
igen torzul, illetve nõ a gépigény is egy cseppet, ellenben határozottan szar dolog, ha éppen a kitakart részen nem veszel észre valakit, akit amúgy észrevennél. 😄

DarkSector
annyi nincs nekem, asszem 90 vagy 95 a max. 😄

TDC Geronimo
Utálom azokat a videókat is, ahol ilyen 90 felettivel tolják, gusztustalan. Én leszarom milyen elõnyt ad, úgy játszom, ahogy tetszik. Eddig sose volt gond vele és ha balfasz voltam nem a FOV miatt...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Lehet, hogy többet látsz, viszont erõsen torzul is. Én is 85 körül szoktam használni.

Firefox raveheto valahogy, hogy eltarolja a loginemet a battlelogra? Más bongeszoknek ez valahogy alapból megy...
Vadnokedli
Single-ban nem lehet állítani, az a multira vonatkozik, legalábbis nekem nem változott semmit se singleplayerban. És próbáltad már 120 FOV on? .. 😄

giornalista
nem tudom, én örülök pl. a Caspian Bordernek, kedvenc pályám volt a 3-ban, jó lesz ebben a játékban is játszani vele.

egyébként meglehetõsen komoly átalakításokat végeztek rajta, a torony átkerült a D capture pointhoz, a B (checkpoint) capture pointtól induló drótkerítés az új verzióban betonfal lesz (nehezebben áthatolható), stb.

a Metro hangulata szerintem remek, és ha a Levolution-nak hála nyílna pár új útvonal és nem fulladna B-zászlós gránátdobálásba minden meccs, jó kis map lehetne az is.

Firestorm... hát, mindenki döntse el magának, szerintem semmi extra az a pálya, akkor már sokkal inkább a Kharg Island, ha Vanila, de sokkal inkább Armored Shield.

a negyedik meg a Gulf of Oman, Karkand-pálya ugye, szerintem az egyik legjobb Battlefield-map, bár én a Strike at Karkandot jobban csípem. de azért várósak nagyon!
DarkSector
85

multiban maxon legyél mert hártányt jelent.

Vadnokedli
FOV nálatok mennyin van?

Én gond nélkül ét tudtam állítani mindent.
Lényegében csak a WASD, a Space és a fegyverváltó gombok maradta a helyükön, a többit átvariáltam.
Arra figyelni kell, hogy átállítás után nem szabad kilépni, hanem rá kell menni az elfogadás gombra!

YouTube: 23Drazse

Hát igen.
A Back to Karkand újdonságnak volt mondható.
A régi motorosok viszont láthatták a régi vedvenc pályáikat, már felturbózva, azok akik még csak nem is hallottak ezekrõl a mapokról teljesen újnak számított.
A 3 és a 4 között két év telt el, így érdemleges újítást mit csinálnak ezen a négy pályán? Ja, hát a Levolution! Erre nem is gondoltam.

Na komolyra fordítva a szót, aki ezzel a 4 mappal akarna játszani, az vissza is mehetne a BF3-ba, ezért nem kell megvenni egy DLC-t.
Mi van, a DICE-nál kezdenek kifogyni az ötletekbõl?

Tudja már valaki, hogy miért jön be a b betûre a konzol? Rohadt idegesítõ, kéne másra az a billentyû... ÉS van amit hiába állítok át másik billentyûre, akkor is a gyári beállítással mûködik tovább. Ezek csak nálam vannak így? Mert akkor azonnal veszek egy másik billentyûzetet. Igaz, hogy pl a gadget 2-t írja is alul, hogy mire állítottam át, tehát a program tudja, de mégis csak az eredeti billentyûvel mûködik... Tudok így játszani, szokás kérdése, de marhán érdekelne valakinek a véleménye, tapasztalata...

Telepítettem az összes Win7 frissítést+ chrome böngészõt, és feltettem 1 víruskeresõt, most mükszik a dolog, betudok lépni.
apró szépséghiba: pár perc után kidob😊))

Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te

Fpocok
De jó lesz. Megkapjuk ugyanazokat a mapokat jó pénzért 😄

Volt már?
Second Assault

Metro így durva lesz. Caspiant meg kicsit átvariálták õszi színeket kapott és most a torony a "Gas Staton" helyén van.

DarkSector
ez jó vannak még ilyenek? 😄

szuper, most már tovább tudok lépni, csak éppen most azt írja, hogy megszakadt a kapcsolat😊 50 ping alatti szerverekre teszteltem 20x kb. és semmi. opera böngészõt használok.
Lehet a megoldás kulcsa az UPC 240Mb netemben van😞
Talán ebben lehet a hiba, mert tegnap is szívattak sajna😞
Más UPC-nek megy a game?

Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te

adam46
w126
Igen, sajnos minimum határeset, de akkor a crysis3 miért fut vajon szépen? Amúgy 3700mhz-en fut, 6mb L2

Mercedes-Benz&#174;

A boost-ok nem halmozhatók,tehát egyszerre csak 1 mûködik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun