15720
  • Fpocok
    Nézd, ha választanom kell a kicsit torz fülorgazmus és a "kb semminek nincs hangja" között, akkor az előbbi!
  • Vadnokedli
    Igen, nem tudod irányítani, automatikus... Ami érthető valamennyire miért is automatikus.

Amúgy ha megfigyelitek Paracel Storm-on, Az anyahajón lévő légvédelmi csak bele van süppesztve utánfutóstul a textúrába. :) ...
  • Smithwarden
    - Wartapes biztos jo, csak annyira torzit, hogy mar fulserto. :p
    - Lepeshangok: elvileg vannak...de legtobbszor csak a tarsaidat hallod normalisan.
    Ha nincs egyeb nagy hangzavar (jarmuvek, nagyobb fegyverzaj), akkor sem lehet rendesen meghallani az ellent, ahogy a hatad moge TRAPPOL. Halk is a lepeshang es mintha ki is hagyna sokszor. :p
  • Drazse23
    Az normális, hogy nem tudok beszállni a rögzített légelhárítő ütegbe?
    Még az "E" betűt sem kínálja fel. pl: Golmud, Shanghai

Ja igen! A másik az pedig, hogy a hangok elég gyakran kihagynak, pl a járművek motorjainak a zúgása vagy a léptek hangja.
    A probléma nálam lehet?
  • macleody
    De azért remélem jól vagytok :)
  • giornalista
    nekem ez az első dolgom minden új BF esetében... :) nagyon komoly hangzást nyújt!
  • Fpocok
    Hangminőségét átállítottuk wartape-re. Olyan fülorgazmusban volt részünk délután haverral, hogy hihetetlen (ő is átrakta).

• eugabesz
    Nekem speciel semmi bajom :P...megmondták a hangok is...
  • Vadnokedli
    Skizofrén vagyok. Nem illik mások betegségeivel viccelni.
  • zeoos
    Javaslom szakorvos felkereseset, mert nagy valoszinuseggel kettos szemilyiseg problemaval kuzd. Mondata elso resze egyes szam, mig a folyatasban mar tobbesszamban beszel ... eros a gyanu a skizofreniara.

Muhaha :)
  • Vadnokedli
    Evil Enko'. Jani nevű kis gyereket megerőszakolod és meg eszed őket utána?
  • zeoos
    Bizony am: Attila vagyok es janikat eszem reggelire :)
  • Vadnokedli
    Nincs olyan gomb rajta. :P Nincs is bekapcsoló gomb rajta. Haladnál a korral és gépre spórólnál és nem elinnád értenéd miért :P
  • kemotox
    Látod ez a baj. Azt hiszed ettől te vagy a jani. Pedig nem, mert te Attila vagy:DD
  • zeoos
    szerintem oda irok, ahova akarok ... ha nem tetszik, keresd meg a gepeden az OFF gombot :P
  • zeoos
    hiaba probaltok savazni, en csak mosolygom nagyokat ... es jatszom akadasmentesen, szep hanggal (es ehesen) :)))
  • Vadnokedli
    Szerintem többet ide ne is írj. Kérlek. Puszta jelenléteddel kelted a feszültséget. (ahogy látom)
  • undY1ng #8292
    Csak gratulálni tudok, ha már ételről is megvonod magadat csak, hogy a játékot "önkielégítő" módban játszd... :)
  • kemotox
    Szóval aki nem költi minden pénzét gépre, az alkoholista? Az mán logika!
    Amúgy nem a vastagságon meg ilyesmiken van a hangsúly, hanem inkább azon, hogy ilyenek miatt lenézni másokat és beszólni, az már ejnye-bejnye.
  • undY1ng #8290
    Ezt adom. Megint valami pénzmajom....
  • zeoos
    Tevedni emberi dolog ... szarul keresek ... alig-alig van munkam ... de van annak, aki el nem issza :P

Nem kell vastag penztarca ahhoz, hogy a celjaidat es a vagyaidat elerd. Nemi lemondas, egy keves ehezes ... es hodolhatsz a szenvedelyednek.

Nem vagyok "vastag", sosem voltam. Ruham is alig van, szinte nem is eszem (es ezert van is jo gepem es nem idegesit egy jatek akadozasa sem, hanem jatszom boldogan)
  • Peet81
    Drága barátom, talán nem mindenkinek vastag a pénztárcája, nem gondolod? http://sg.hu/kep/faces/duhos2.gif
  • [UNQL]Echo
    A hianyzo hangok bizonyos palyakon a Dice altal elismert hibak szoval javitsak ki a penzunkert.
  • zeoos
    Draga baratom! Jelentem ez MAR itt a XXI.szazad. Haladni kell a korral (susson Vanca sutoporral) :)
  • zeoos
    Nalam is tokeletes a hang :) Igaz en kulso hangkartyat hasznalok es nem kimondottan szamitogephaz elkepzeltet, de a Roland UA-1G-vel olyan szep mindennek a hangja, hogy bepisilsz a gyonyortol ... meg azt is hallod, hogy jobbra hatulrol, delkeleti iranyban, vertikalisan 30 fokban, horizontalisan DK 27 fokban szarik egy madar :)))
  • kemotox
    Pedig a fejlesztők által kiadott minimum gépigénnyel is szarakodik a legtöbb embernek, szóval egyáltalán nem azzal van a baj, hogy nem elég jó hozzá a gépük. Erre mit mondasz Mr grafikabuzivagyokésilyenhülyeségekreveremelmindenpénzemésezértvagyokboldokmegmégjólleisugatokmásokatakiknembasszákelmindenpénzüketilyenfaszságokra?
  • zeoos
    Figyu! Bolcs kozmondas: finggal nem lehet tojast festeni :) Ha szaggat, kivag, jatszhatatlan, akkor a "hiba az on keszulekeben"

Ne a jatekkeszitoket es a forgalmazokat szidd, hanem gyujts egy eros vasra es akkor menni fog roccenesmentesen.

Mondjuk ha mar a BF4 sem megy, akkor a CoD Ghost-ot meg se probald!!!
  • Alien69
    Kikapcsolja?
  • kemotox
    Az már egy egészes!
  • V43 1105
    Megivott két felest
  • scomcomputers
    Hogy javítottad meg a hangot,erre kíváncsi lennék!

• Batistuta07
    persze .miért hazudnék?
    beta driver van fent és nagyon jól megy.én erre is számítottam.nem csalódtam.medium beállítás felett nem próbáltam de lehet hogy még high-on is menne 30 fps körül.nyugodtan vedd meg, nagyon jó kis játék. persze van még pár bug,de nálam szerencsére azok közül csak a hang probléma jelentkezik néha.

hardcore része viszont nem az igazi még.eddig mindig azon játszottam az előzőekkel de itt majdnem ugyanannyi töltény kell egy emberbe mint normal módban.fura.megszámoltam, egy 100%os tankba 4 rpg kellett hogy robbanjon, úgy hogy senki nem javította.szóval van mit javítani.

amúgy nem értem mikor mondjátok hogy a tank 2 rpg-től robban.nekem még javelin-nal is 3-4 kell .ami nagyon gáz.

viszont az alap szerintem nagyon jó.hangulatosok a pályák ,kicsit lassult szerintem a játékmenet ,nincs az idegesítő kék effekt,stb.legalább most az alap megvan ,ebből lehet kihozni valamit.bf3 esetében erre esély se volt.
  • giornalista
    legalja :D
  • kombány
    a grupchatnél hogy lehet belőni hogy lehessen beszélgetni vagy csak játékon belül működik nem úgy mint a 3-ban a voice? kösz előre is!
  • Unreal1942
    Tudsz majd játszani vele.
    Nekem i5 3570 4GB ram és 560ti 1GB.
    full HD mediumon jól megy.
  • mikiking
    Valaki esetleg ???? Én is szeretném játszani
  • Vadnokedli
    Hát ha az SP jól ment mondjuk mediumban, akkor a milti jól fog menni low-on
  • undY1ng #8272
    Gondolom egy Asus notebook-kal:

Core i5-3230M
    8GB Ram
    Geforce GT635M 2GB

configgal ne nagyon próbáljam meg? Az SP egész jól ment (tudom.. nem kell hozzá hasonlítani) de sajnos a nagy gép amit előbb írtam az otthon van és meló miatt már "csak" ez a notebook van...
  • SubZero9110
    Esküszöm feljelentem és beperlem ezt a szájba..rt EA DICE párost.

Ezt a bugos nyüves fos szart eladni. A kínai karácsonyi égősor ehhez képest BOSCH minőség.

Be sem tölt a pálya, most egyfolytában kivág.
  • undY1ng #8270
    Nekem is szinte ugyanez a (fontosabb adatok) configom! :O
    Tényleg ilyen jól el menne? Mert ettől féltem, hogy ezen a configon nem fog menni...