15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8350 64-es szerver, kishelis MVP :))) -
Borg #8349 R12 Server Update Notes
-Fixed several of the most commonly occuring server crashes (This should benefit all platforms)
-Fixed an issue where the cruise missile in Commander Mode was not launching when playing on Paracel Storm
-Fixed so that a player's skill is no longer negatively affected when playing as Commander
-Fixed an aircraft IR flares exploit where players could use the flares multiple times before reloading by exiting/re-entering the aircraft
-Fixed an issue with Ranked servers on Xbox One running with a 1% ticket count
-Defined a range of 25%-400% for vehicle respawn delays on Ranked servers -
#8348 Mert már Kínának is van működű drónja, nem olvastad az interneten?katt
Ezek a kis alattomosak úgy repkednek össze vissza, hogy észre se veszi az ember. -
#8346 Én ahogy tapasztaltam nem halnak meg ha felül van egy szint,. Szerintem egy ilyen doboz mondjuk 10x10x10m a robbanási rádiusza és lehet pont bele értél -
#8345 az is ugyanolyan röhej, hogy flood zone-on a parkolóház legalsó szintjén meghaltam a tetőre dobott cruise missile-tól... -
#8344 tényleg, rosszul emlékeztem... asszem 50 métertől adja a Marksman Bonus-t, ha jól emlékszem, bár mostmár erre se merek megesküdni :D -
kombány #8343 akkor mindenki commanderkedni akarna meg többet ölne mint aki játékban van így is eleget sebez -
#8342 C4-es legiharc. :)
RPG-s legiharc 1. :)
RPG-s legiharc 2. :)
Je...egy raketa felettunk. :)
-
#8341 Railway-en miért robban fel az orosz jet, ha a Kíani Bázis felé közelít? -
#8340 Azért ez nevetséges hogy a Cruise misslenak kb 5 méter a robbanási rádiusza. Mint M67-es gránátnak kb... -
gstup #8339 Tudom.Úgy csináltam. :) -
#8338 meg kell várni még szűkül a célkereszt, nem egymás után spammolni. -
gstup #8337 Annyira pontatlan ez a szar mortar...biztos csak nekem. :( -
#8336 meg ne állítson már meg egy tankot egy fa, vagy egy szalagkorlát, fel meg főleg ne akadjunk rá.. :D -
#8335 Urak patc várható amúgy?
Bár hála az égnek fut a gém szépen, de van pár jármű/fegyver tulajdonság aminek a ptach-ében reménykedem. Pl egy komoly harci elikpoter ne legyen már elrendezhető akár egy "amatőr" kis rankos player által is kb 10 mp alatt.... mert azért ez vicc :) -
#8334 Ha jól emlékszem össze adódik a fejesek távolsága. -
Nagydög #8333 Megneztem. Tulkepp mindketto. Marksman bonusz az 50 meteren tuli fejloveseknel jar. Na most egyik helyen azt mondjak a ribbon 250 pontnyi marksman bonusz utan jar, a masikon meg azt, hogy 250 meternel tavolabbi fejlovesnel. Sz'al vagy 5 50 meteres, vagy egy 250 meteres, de ezt mar nem tudom biztosra. -
szaba75 #8332 Na most akkor mi?? -
#8331 csak elég ránézni a szereplőkre, kinek melyik fegyver lóg a nyakában.
szóval a csajt. -
Nagydög #8330 Bizti? A marksmant nem a tavolsagert osztja? Mert a bonuszt a tavolsag fuggvenyeben adja.
-
heady #8329 Senki nem futott bele ebbe? Eppen most telepitem ujra, mert nem volt hajlando futni a multi. -
szaba75 #8328 Köszi az infót -
#8327 Én mindig hifin nyomtam, elég volt... de gyakorlatilag SEMMI hang effekt nem volt azon. Aztán átállítottam és új világ tárult elém :D -
#8326 "Hangminőségét átállítottuk wartape-re"- ja csak ennyi én mindig igy használom,használtam!
Már azt hittem tudsz valami varázslatot,mert nekem egyes pályákon pattogás van a hangban mikor járműben ülök....de már megszoktam..
-
#8325 egy körben ossz ki 3 fejest, akkor kapsz egy ribbont -
szaba75 #8324 Skacok ezt,hogy szerzem meg: Obtain 50 Marksman Ribbons 8/50 ?? -
#8323 a vége a legjobb ehh :/ -
Borg #8322 Konkrétan melyik végződést kell választani singleben a P90-hez? -
#8321 Black Screen-ben kurva igaza van. Az még egy dolog, ami a bétában jó volt, de a véglegesben nem. Pedig bétaban meg is jegyeztem, hogy milyen fasza, hogy nem kell várni.
-
sasafr #8320 Could not join server! Ha pedig join server és játszok akkor beakad a hang és kifagy a szerver. :( -
heady #8319 Bezzeg a Commander mod tableten hibatlanul megy... -
ZiLi #8318 JA .....Kvg,Smithwardennek lett címezve.
-
ZiLi #8317 Már azon gondolkodtam hogy cserélek hangkari drivert(xonar dx)pedig állítottam mindeféle környezetbe de egyik xarabb mint a másik.
Akkor hagyom a fenébe. A wartapes nekem is szétqrja a fejem. -
Nagydög #8316 OFF
Nagyon elterjedt tevedes. Amire te gondolsz, azt multiplex szemelyisegzavarnak hivjak. Nem sok koze van a skizofreniahoz, csak valahogy az emberiseg "kozos tudataban" ez gyokerezett meg. Nekem egy jobaratom skizofrenia gyanus volt, igyekeztem kimuvelni magam a temaban.
ON -
heady #8315 Mar 8-nal jarok... -
heady #8314 Zsinorban a 3. szerverrol dob ki kb 10 masodperc utan. Battlelogban semmi nyoma nincs, hogy kidobtak...
Masnal is szar?
-
Kvg #8313 wartapes tényleg kaki pedig egy jó Xonar DX-el próbáltam. Hifi és kész -
#8312 Ma azt hiszem totális engineer robot fan lettem. :D Valszeg komoly gyengítésre szorul ez a vérszomjas fenevad... Aki már látott olyat közelről, az eszeveszetten menekül előle, a többit meg halomra lehet heggeszteni vele. Brutál. :D -
#8311 En az elobb nem a nehany palyan kihagyo hangokra gondoltam, az egy kulonallo bug-feature. :D
De amugy igen, BF3-ban nem volt ennyire fulserto a wartapes talan. Itt ket hangkartyaval is kiprobaltam (egy komolyabbal es egy alaplapival), de ugyanaz jott le, hogy ezt a torzitas mast nem birta a fulem. :) -
#8310 Wartapes eseten is kihagynak a hangok nehany palyan,majd javitjak.Az teny, hogy BF3-ban wartapes beallitasnal nem voltak ennyire elesek a hangok mint itt.