15720
  • SötétBarom
    64-es szerver, kishelis MVP :)))
  • Borg
    R12 Server Update Notes
    -Fixed several of the most commonly occuring server crashes (This should benefit all platforms)
    -Fixed an issue where the cruise missile in Commander Mode was not launching when playing on Paracel Storm
    -Fixed so that a player's skill is no longer negatively affected when playing as Commander
    -Fixed an aircraft IR flares exploit where players could use the flares multiple times before reloading by exiting/re-entering the aircraft
    -Fixed an issue with Ranked servers on Xbox One running with a 1% ticket count
    -Defined a range of 25%-400% for vehicle respawn delays on Ranked servers
  • Seangaijin
    Mert már Kínának is van működű drónja, nem olvastad az interneten?katt
    Ezek a kis alattomosak úgy repkednek össze vissza, hogy észre se veszi az ember.
  • Vadnokedli
    Én ahogy tapasztaltam nem halnak meg ha felül van egy szint,. Szerintem egy ilyen doboz mondjuk 10x10x10m a robbanási rádiusza és lehet pont bele értél
  • RatBaG #8345
    az is ugyanolyan röhej, hogy flood zone-on a parkolóház legalsó szintjén meghaltam a tetőre dobott cruise missile-tól...
  • szomferi
    tényleg, rosszul emlékeztem... asszem 50 métertől adja a Marksman Bonus-t, ha jól emlékszem, bár mostmár erre se merek megesküdni :D
  • kombány
    akkor mindenki commanderkedni akarna meg többet ölne mint aki játékban van így is eleget sebez
  • Smithwarden
    C4-es legiharc. :)

RPG-s legiharc 1. :)

RPG-s legiharc 2. :)

Je...egy raketa felettunk. :)
  • adam46
    Railway-en miért robban fel az orosz jet, ha a Kíani Bázis felé közelít?
  • Vadnokedli
    Azért ez nevetséges hogy a Cruise misslenak kb 5 méter a robbanási rádiusza. Mint M67-es gránátnak kb...
  • gstup
    Tudom.Úgy csináltam. :)
  • Vadnokedli
    meg kell várni még szűkül a célkereszt, nem egymás után spammolni.
  • gstup
    Annyira pontatlan ez a szar mortar...biztos csak nekem. :(
  • Szabi #8336
    meg ne állítson már meg egy tankot egy fa, vagy egy szalagkorlát, fel meg főleg ne akadjunk rá.. :D
  • w126
    Urak patc várható amúgy?
    Bár hála az égnek fut a gém szépen, de van pár jármű/fegyver tulajdonság aminek a ptach-ében reménykedem. Pl egy komoly harci elikpoter ne legyen már elrendezhető akár egy "amatőr" kis rankos player által is kb 10 mp alatt.... mert azért ez vicc :)
  • Vadnokedli
    Ha jól emlékszem össze adódik a fejesek távolsága.
  • Nagydög
    Megneztem. Tulkepp mindketto. Marksman bonusz az 50 meteren tuli fejloveseknel jar. Na most egyik helyen azt mondjak a ribbon 250 pontnyi marksman bonusz utan jar, a masikon meg azt, hogy 250 meternel tavolabbi fejlovesnel. Sz'al vagy 5 50 meteres, vagy egy 250 meteres, de ezt mar nem tudom biztosra.
  • szaba75
    Na most akkor mi??
  • RatBaG #8331
    csak elég ránézni a szereplőkre, kinek melyik fegyver lóg a nyakában.
    szóval a csajt.
  • Nagydög
    Bizti? A marksmant nem a tavolsagert osztja? Mert a bonuszt a tavolsag fuggvenyeben adja.

• heady
    Senki nem futott bele ebbe? Eppen most telepitem ujra, mert nem volt hajlando futni a multi.
  • szaba75
    Köszi az infót
  • Fpocok
    Én mindig hifin nyomtam, elég volt... de gyakorlatilag SEMMI hang effekt nem volt azon. Aztán átállítottam és új világ tárult elém :D
  • scomcomputers
    "Hangminőségét átállítottuk wartape-re"- ja csak ennyi én mindig igy használom,használtam!
    Már azt hittem tudsz valami varázslatot,mert nekem egyes pályákon pattogás van a hangban mikor járműben ülök....de már megszoktam..
  • szomferi
    egy körben ossz ki 3 fejest, akkor kapsz egy ribbont
  • szaba75
    Skacok ezt,hogy szerzem meg: Obtain 50 Marksman Ribbons 8/50 ??
  • Krisztiam #8323
    a vége a legjobb ehh :/
  • Borg
    Konkrétan melyik végződést kell választani singleben a P90-hez?
  • Fpocok
    Black Screen-ben kurva igaza van. Az még egy dolog, ami a bétában jó volt, de a véglegesben nem. Pedig bétaban meg is jegyeztem, hogy milyen fasza, hogy nem kell várni.

• sasafr
    Could not join server! Ha pedig join server és játszok akkor beakad a hang és kifagy a szerver. :(
  • heady
    Bezzeg a Commander mod tableten hibatlanul megy...
  • ZiLi
    JA .....Kvg,Smithwardennek lett címezve.
  • ZiLi
    Már azon gondolkodtam hogy cserélek hangkari drivert(xonar dx)pedig állítottam mindeféle környezetbe de egyik xarabb mint a másik.
    Akkor hagyom a fenébe. A wartapes nekem is szétqrja a fejem.
  • Nagydög
    OFF

Nagyon elterjedt tevedes. Amire te gondolsz, azt multiplex szemelyisegzavarnak hivjak. Nem sok koze van a skizofreniahoz, csak valahogy az emberiseg "kozos tudataban" ez gyokerezett meg. Nekem egy jobaratom skizofrenia gyanus volt, igyekeztem kimuvelni magam a temaban.

ON
  • heady
    Mar 8-nal jarok...
  • heady
    Zsinorban a 3. szerverrol dob ki kb 10 masodperc utan. Battlelogban semmi nyoma nincs, hogy kidobtak...
    Masnal is szar?
  • Kvg
    wartapes tényleg kaki pedig egy jó Xonar DX-el próbáltam. Hifi és kész
  • sz4bolcs
    Ma azt hiszem totális engineer robot fan lettem. :D Valszeg komoly gyengítésre szorul ez a vérszomjas fenevad... Aki már látott olyat közelről, az eszeveszetten menekül előle, a többit meg halomra lehet heggeszteni vele. Brutál. :D
  • Smithwarden
    En az elobb nem a nehany palyan kihagyo hangokra gondoltam, az egy kulonallo bug-feature. :D
    De amugy igen, BF3-ban nem volt ennyire fulserto a wartapes talan. Itt ket hangkartyaval is kiprobaltam (egy komolyabbal es egy alaplapival), de ugyanaz jott le, hogy ezt a torzitas mast nem birta a fulem. :)
  • [UNQL]Echo
    Wartapes eseten is kihagynak a hangok nehany palyan,majd javitjak.Az teny, hogy BF3-ban wartapes beallitasnal nem voltak ennyire elesek a hangok mint itt.