Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
De többen is írták, hogy vették és jött a kulcs. Haverom is ott vette. Csak kérdeztem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A LittleBird 25mm-ese is latvanyosan gyilkos.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Pedig már egy mapot sikerült végigjátszani fagyás/kidobás nélkül.
"Nulla tenaci invia est via"
Vezeték nélkülit meg szerintem felejtsd el, tök jó, kényelmes, meg minden, de van egy fránya Murphy törvény, miszerint MINDIG játék közben, méghozzá a legnagyobb csata közben merül le 😄
Nah jó sokat írtam, nem akarok okoskodni, annyi a lényeg, hogy szerintem/tapasztalataim alapján egy 10 ezer forintos egér megfelelõ, persze ha speciális igényeid vannak akkor már más a helyzet.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
xP
Épp ma délelõtt nyomtam pár kört a BC2-ben,és érdekes módon jobban adta mint ahogy emlékeztem rá még csodálkoztam is.Volt hogy egyszerre 2 ellenséget tapostam el a tankkal.Best player és nyalánkságok(4-es k/d)meg voltak.
Ja és high grafikán reccenés nélkül futott.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mindenesetre ezzel a köteg buggal együtt is óriási játék. A pályák különösen tetszenek, kivéve a Rouge Transmissiont. A többi reggelire megeszi bármelyik korábbi mapot.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BC2 igencsak ótvar a BF3-hoz képest. Itt is csak várni kell 1-2 peccset, aztán penge lesz 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha ps3-mon játszok, haver közben tud Commanderként segíteni nekem tabletrõl? 😊
RivaLxfactor-nak is van 1 hetes videoja rola. Erosen dicseri. <#eljen>#eljen>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Megveszük, mert nincs jobb. A COD 1112 ugyanolyan mint a COD2, a kézigránát ugyanúgy csörömpöl ha eldobod, nincs benne semmi jövõ, ennél még mindig többet ad a Bf. De ennyi.
A Bf3-at elöntötték a HumbleBundle virtuózok és az idióta cheaterek, ezt is el fogják. A BC-ben legalább nem volt mindenütt 10-12 éves csaló.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[IRAM] leader
[IRAM] leader
... komolyan, bf2 és módozataival még mindig jobban lekötöm magam...annyit megért a gém ,hogy korszerûsítettem a gépem .De amúgy egy fos(eddig) mert nem adom fel még😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
BattleFail 4
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.