15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8390 BF4 emblémek. Berakhatod magadnak. -
#8389 egy szintén EA játékban (NFS World), elkezdték megtámadni a beépített cset felületet és mindenféle furcsaságokat írt ki egy bot néhány másodpercenként, több hónapnyi megfeszített munka eredménye kép, sikerült TELJESEN KIKAPCSOLNI a csetet.... -
#8388 Szerintem meg az volna jó ha jól leszopatnák őket és kilopnák a szerver file-okat. Oszt jövő héttől meg hasonlóan a cod4-hez működnének azt pisloghatnának ha a modderek kezükbe vennék az irányítást :) Ezt megfelelő büntinek tartanám :) -
#8387 Lassan azt kívánom, inkább ne legyen kliens update, mert minél több a frissítés, annál szarabb a performance. -
#8386 Pl? -
#8385 más játékokba is ígértek nagy dolgokat Nov 28ra... :D -
#8384 Ha a DICE nem akar magara szabaditani meg nagyobb anyazo kozonseget, akkor nagyon surgosen, kb a kovetkezo 2-3 napban ki kellene hozzon egy komolyabb (kliens) patchet ami tenyleg javit is valamit, nem csak placebo hatast kelt.
Most Nov. 28-tol beigertek ugye mindenkinek a dupla XPt... Ergo mondjuk 2-3* tobben is fogjak tolni a jatekot ebben az idoszakban es ha akkor is maradnak a fagyasok, durva netkod hiba, stb, akkor tobszorosen kapjak majd a seggberugast es a felhaborodast a forumokon.
Kivancsi vagyok felfogtak-e ezt es kepesek lesznek-e tenylegesen osszehozni mostmar valami normalis patchet is. -
#8383 Nem számít vesztescsapatnak így se ha bejoinolsz és reagálni sincs időd. -
#8382 Király, legalább el lehet kerülni, hogy a vesztes csapatba dobjon be, 20-350 as tickkel. -
#8381 De jó szerver keresőnél megjelentek a hátralévő ticket számok.. stat matyik előnyben. -
#8380 only in battlefield 4 -
#8379 eddigi legrövidebb BF4 játékélményem: játék indítása után, a map betöltése közben az exe leállt :D köszönöm, Dice :D -
#8378 na az fel se tűnt, én a Vehicle Destroyer-re gondoltam (lockeren, ééérted). btw spawning beacon volt :) -
#8377 Nekem sehogy nem adja be... hiába egy körben szerzem meg a szükséges cuccokat, hiába külön külön. Egyszerűen nem adja meg. -
#8376 Érdekes... én tegnap előtt szereztem meg MP7-et. -
#8375 Nem tudod megszerezni. Én vagy 20 szór elértem ezeket a követelményeket; semmi. Csak az L85 / MTAR-t lehet unlockolni. -
SzinesGeza #8374 Köszöntem! -
#8373 Destroy an air vehicle with portable AA
Anti-Vehicle ribbon x3
-
SzinesGeza #8372 Az MP7-est hogy lehet megszerezni? Egy fazon egy párszor leszedett vele a múltkor. -
#8371 6 tagú squad? (Nekem legalább is 6 embert mutat) -
SzinesGeza #8370 Az egy dolog, hogy te mit szeretnél.
Az meg egy másik, hogy melyik BF rész volt tökéletesen játszható a megjelenésekor? -
#8369 találd meg a képen a hibát...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/405020247268137792/226164428/ -
#8368 Egészen vadnak érzem, hogy ezek a nyavaják engem elkerülnek.. -
#8367 Ja-ja... épp az imént lőttem egy gyermeket... hát vagy 30 keleltt bele mert 5 ből 4-3 golyót "elnyel a szerver... -
sasafr #8366 Fasza lett a szerver patch. Nem lehet kilépni időnként a játékból egy csomó lelőhetetlen játékos lett. Grat! -
szaba75 #8365 Nálam játszható a játék. -
eugabesz #8364 Hú meg ha...mikor is jelent meg a játék??
Nem kellett volna már megjelenéskor jónak lennie??(apróbb hibáktól eltekintve)
Le van tojva a zikszpéjük...mi játékot szeretnénk...játszhatót... -
szaba75 #8363
nov 25
Battlefield 4 – Aggy hitet :)
Battlefield Hírek, Battlefield4 Nincs hozzászólás » Szerző: Running 72
Micsoda elmés kis cím, amelynek két jelentése van, remélem kitaláljátok magatoktól is. :) A lényeg, hogy a következő frissítésben ismét napirendi pont a játék stabilizálása és a hitreg/hitbox javítása.
Nagyon keményen rácsurogtak a srácok a témára és addig is november 25. és december 5. között dupla xp várható, valamint egy M1911 stukker szkóp.
- See more at: http://battlefieldblog.hu/#sthash.Xbnk0wfz.dpuf -
#8362 csütörtöktől! -
szaba75 #8361 Mától van dupla xp? -
kombány #8360 biztos kölcsönadja valaki az accját 8-9 ezerért :D -
#8359 Ha ESETLEG létezik meghívó ebben a játékban, azt természetesen még szívesebben venném! -
#8358 Egy marhára pofátlan kéréssel rukkolok elő.
Valaki kölcsön tudná adni pár óra játék erejéig az Acc-ját?
Karácsonyra megvenném a játékot, amennyiben úgy érzem nekem való és bejön a hangulata. De kipróbálás nélkül egyszerűen nem merek leszurkolni 8000-9000 Ft-ot. Sosem játszottam háborús multi FPS-el, de ezzel már 1-2 hónapja szemezek, mivel a kampány elképesztően bejött.
Ha valaki erre hajlandó lenne, nagyon megköszönném!!
(A PH! fórumon bélanéni néven vagyok (viszonylag) aktív tag 2002. óta, őstag vagyok, és még sosem volt rám panasz. Email-ben tel. számot is megadok ha kell biztonság kedvéért.) -
#8357 Nos a gyenge pont nálad is a VGA. Az 1GB... Nálam is 1Gb-os vga van és ha bár mit is felteszek vagy bekapcsolok akkor fagy... de ha minden low-on és kikapcsolva van akkor nekem 1920x1080p-be nem fagyott még sehol. Pedig érdekes mert ha felteszek minden high-ra akkor is szép meg minden 50fps körül van de fagy. Amúgy nekem minden off és low. user cfg-be max 75FPS korláttal teljesen jól megy. Folyamatos a 75 FPS. CFG-be még van pár dolog ami így néz ki.
GameTime.MaxVariableFps 75.000000
PerfOverlay.DrawFps 1
PerfOverlay.DrawGraph 0
PerfOverlay.Enable 1
Render.DrawScreenInfo 0
RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0
RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0
RenderDevice.Dx11Enable 1
RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
Screenshot.Format png
UI.DrawEnable 1
WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 1
WorldRender.LightTileCsPathEnable 0
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
Esetleg próbáld ki. -
#8356 Közben rájöttem, hogy szerver oldali update volt és ez a fagyás a kliens miatt van. :D Szóval majd megnézem, ha jön kliens patch. -
#8355 Szar a géped, szorri akkor. Nekem utóbbi patchek óta semmi fagyás, sőt mi több, ha a nagy épület ledől még fps drop sincs.. sőt.. plusz 2-5 fps.. :D:D -
#8354 Max felbontás, ami nálam 1600*900. Med-low beállításokon. FPSem 35-100 között ugrál összevissza, pályától függően. De általában megvan az 50-60. -
#8353 figyelj már. Írd már le, hogy milyen felbontáson milyen graf beállítások mellett tolod! -
#8352 És kifagytam. -
#8351 Megnézzük, hogy crashel-e még shanghai.