15720
  • Fpocok
    BF4 emblémek. Berakhatod magadnak.
  • Szabi #8389
    egy szintén EA játékban (NFS World), elkezdték megtámadni a beépített cset felületet és mindenféle furcsaságokat írt ki egy bot néhány másodpercenként, több hónapnyi megfeszített munka eredménye kép, sikerült TELJESEN KIKAPCSOLNI a csetet....
  • mmovar
    Szerintem meg az volna jó ha jól leszopatnák őket és kilopnák a szerver file-okat. Oszt jövő héttől meg hasonlóan a cod4-hez működnének azt pisloghatnának ha a modderek kezükbe vennék az irányítást :) Ezt megfelelő büntinek tartanám :)
  • Fpocok
    Lassan azt kívánom, inkább ne legyen kliens update, mert minél több a frissítés, annál szarabb a performance.
  • Fpocok
    Pl?
  • Szabi #8385
    más játékokba is ígértek nagy dolgokat Nov 28ra... :D
  • Smithwarden
    Ha a DICE nem akar magara szabaditani meg nagyobb anyazo kozonseget, akkor nagyon surgosen, kb a kovetkezo 2-3 napban ki kellene hozzon egy komolyabb (kliens) patchet ami tenyleg javit is valamit, nem csak placebo hatast kelt.
    Most Nov. 28-tol beigertek ugye mindenkinek a dupla XPt... Ergo mondjuk 2-3* tobben is fogjak tolni a jatekot ebben az idoszakban es ha akkor is maradnak a fagyasok, durva netkod hiba, stb, akkor tobszorosen kapjak majd a seggberugast es a felhaborodast a forumokon.
    Kivancsi vagyok felfogtak-e ezt es kepesek lesznek-e tenylegesen osszehozni mostmar valami normalis patchet is.
  • Vadnokedli
    Nem számít vesztescsapatnak így se ha bejoinolsz és reagálni sincs időd.
  • adam46
    Király, legalább el lehet kerülni, hogy a vesztes csapatba dobjon be, 20-350 as tickkel.
  • Vadnokedli
    De jó szerver keresőnél megjelentek a hátralévő ticket számok.. stat matyik előnyben.
  • Szabi #8380
    only in battlefield 4
  • giornalista
    eddigi legrövidebb BF4 játékélményem: játék indítása után, a map betöltése közben az exe leállt :D köszönöm, Dice :D
  • RatBaG #8378
    na az fel se tűnt, én a Vehicle Destroyer-re gondoltam (lockeren, ééérted). btw spawning beacon volt :)
  • Vadnokedli
    Nekem sehogy nem adja be... hiába egy körben szerzem meg a szükséges cuccokat, hiába külön külön. Egyszerűen nem adja meg.
  • Fpocok
    Érdekes... én tegnap előtt szereztem meg MP7-et.
  • Vadnokedli
    Nem tudod megszerezni. Én vagy 20 szór elértem ezeket a követelményeket; semmi. Csak az L85 / MTAR-t lehet unlockolni.
  • SzinesGeza
    Köszöntem!
  • dr Kotász
    Destroy an air vehicle with portable AA
    Anti-Vehicle ribbon x3
  • SzinesGeza
    Az MP7-est hogy lehet megszerezni? Egy fazon egy párszor leszedett vele a múltkor.
  • Vadnokedli
    6 tagú squad? (Nekem legalább is 6 embert mutat)
  • SzinesGeza
    Az egy dolog, hogy te mit szeretnél.
    Az meg egy másik, hogy melyik BF rész volt tökéletesen játszható a megjelenésekor?
  • RatBaG #8369
    találd meg a képen a hibát...
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/405020247268137792/226164428/
  • SötétBarom
    Egészen vadnak érzem, hogy ezek a nyavaják engem elkerülnek..
  • Vadnokedli
    Ja-ja... épp az imént lőttem egy gyermeket... hát vagy 30 keleltt bele mert 5 ből 4-3 golyót "elnyel a szerver...
  • sasafr
    Fasza lett a szerver patch. Nem lehet kilépni időnként a játékból egy csomó lelőhetetlen játékos lett. Grat!
  • szaba75
    Nálam játszható a játék.
  • eugabesz
    Hú meg ha...mikor is jelent meg a játék??
    Nem kellett volna már megjelenéskor jónak lennie??(apróbb hibáktól eltekintve)
    Le van tojva a zikszpéjük...mi játékot szeretnénk...játszhatót...
  • szaba75

nov 25
    Battlefield 4 – Aggy hitet :)
    Battlefield Hírek, Battlefield4 Nincs hozzászólás » Szerző: Running 72

Micsoda elmés kis cím, amelynek két jelentése van, remélem kitaláljátok magatoktól is. :) A lényeg, hogy a következő frissítésben ismét napirendi pont a játék stabilizálása és a hitreg/hitbox javítása.
    Nagyon keményen rácsurogtak a srácok a témára és addig is november 25. és december 5. között dupla xp várható, valamint egy M1911 stukker szkóp.
    - See more at: http://battlefieldblog.hu/#sthash.Xbnk0wfz.dpuf
  • mmovar
    csütörtöktől!
  • szaba75
    Mától van dupla xp?
  • kombány
    biztos kölcsönadja valaki az accját 8-9 ezerért :D
  • bélanéni #8359
    Ha ESETLEG létezik meghívó ebben a játékban, azt természetesen még szívesebben venném!
  • bélanéni #8358
    Egy marhára pofátlan kéréssel rukkolok elő.
    Valaki kölcsön tudná adni pár óra játék erejéig az Acc-ját?
    Karácsonyra megvenném a játékot, amennyiben úgy érzem nekem való és bejön a hangulata. De kipróbálás nélkül egyszerűen nem merek leszurkolni 8000-9000 Ft-ot. Sosem játszottam háborús multi FPS-el, de ezzel már 1-2 hónapja szemezek, mivel a kampány elképesztően bejött.
    Ha valaki erre hajlandó lenne, nagyon megköszönném!!

(A PH! fórumon bélanéni néven vagyok (viszonylag) aktív tag 2002. óta, őstag vagyok, és még sosem volt rám panasz. Email-ben tel. számot is megadok ha kell biztonság kedvéért.)
  • mmovar
    Nos a gyenge pont nálad is a VGA. Az 1GB... Nálam is 1Gb-os vga van és ha bár mit is felteszek vagy bekapcsolok akkor fagy... de ha minden low-on és kikapcsolva van akkor nekem 1920x1080p-be nem fagyott még sehol. Pedig érdekes mert ha felteszek minden high-ra akkor is szép meg minden 50fps körül van de fagy. Amúgy nekem minden off és low. user cfg-be max 75FPS korláttal teljesen jól megy. Folyamatos a 75 FPS. CFG-be még van pár dolog ami így néz ki.

GameTime.MaxVariableFps 75.000000
    PerfOverlay.DrawFps 1
    PerfOverlay.DrawGraph 0
    PerfOverlay.Enable 1
    Render.DrawScreenInfo 0
    RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0
    RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0
    RenderDevice.Dx11Enable 1
    RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
    Screenshot.Format png
    UI.DrawEnable 1
    WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 1
    WorldRender.LightTileCsPathEnable 0
    WorldRender.MotionBlurEnable 0
    WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256

Esetleg próbáld ki.
  • Fpocok
    Közben rájöttem, hogy szerver oldali update volt és ez a fagyás a kliens miatt van. :D Szóval majd megnézem, ha jön kliens patch.
  • V43 1105
    Szar a géped, szorri akkor. Nekem utóbbi patchek óta semmi fagyás, sőt mi több, ha a nagy épület ledől még fps drop sincs.. sőt.. plusz 2-5 fps.. :D:D
  • Fpocok
    Max felbontás, ami nálam 1600*900. Med-low beállításokon. FPSem 35-100 között ugrál összevissza, pályától függően. De általában megvan az 50-60.
  • mmovar
    figyelj már. Írd már le, hogy milyen felbontáson milyen graf beállítások mellett tolod!
  • Fpocok
    És kifagytam.
  • Fpocok
    Megnézzük, hogy crashel-e még shanghai.