15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8430 az érdekes pálya, ott pl engem a map másik végéről lőttek le :DD -
#8429 az nem jó tényleg, viszont én tudtam játszani egymás után 8-10 meccset úgy, hogy nem állt le az exe.. -
SergioAmigo #8428 Csináljon már valaki gamertag listát nemigaz mindenki ösze vissza játszik :D -
#8427 Jah.
Szerintem valaki rájuk szólt, hogy még nem szabad megmutatni. -
#8426 Az összes videó privát lett :/ -
#8425 Az nekem is most bejött... :D -
Skyline #8424 Kimaradt a hangbeakadós fagyás, nekem mostanában rendszeres lett, elötte sose volt...:) -
#8423 Ma volt egy olyan bugom,hogy operation locker-en nyomtuk, meghaltam és felkeltettek,de valahogy beragadt az ember,mert megjelent a spc és a jobb egér gomb de egyikre sem reagált szal szépen meg kellett várnom,hogy vége legyen a körnek. -
#8422 mai termés:
- szerverről kick, mert le mertem írni a chatbe, hogy "asshole". semmi warnin. jó, ez nem a játék hibája, oda nyilván nem megyek többet.
- másik szerveren remek meccs, kezdtem belejönni, megjött a játékhoz a kedvem, taktikusan kezdtem el játszani és a csapatom 2. legjobbja voltam a pontokat tekintve - leállt az exe.
- harmadik szerver, egész jó meccs a Rogue Transmission-ön, bár a közepébe kapcsolódtam csak be. mapváltás után Dawnbreaker, a szerver pár perc játék után lefagy, oda minden.
- negyedik szerver, TDM, talán, esetleg, de nem, a második 10 perces kör közepén leállt az exe.
az eredmény? nagyjából másfél óra szenvedés, és mára megint hagyom az egészet a picsába.
jöhetne már az a patch... -
#8421 béta óta egy teljes shanghai-t se tudtam tolni... -
#8420 Nem az hogy kifagy... Hanem hogy Shanghai-on tankkal átlősz a hajón, és nem találod el (velem ma ez történt) -
#8419 elkeserítő, hogy nem lehet egy jót játszani ezzel a játékkal :(
egy hónapja van kint, de ritka, hogy 2-3 meccs után ne álljon le az exe... -
#8418 Na itt van a 4. map is, Dragon Pass. (+ a gamespotos csatorna fel perces reklamai) :p
Haaat...tok jonak tunik a map.
Csak minden full SARGA a lemeno naptol... :p
(Tudom, tudom nekem semmi nem jo...de akkor is ez kurva sarga.) :D -
#8417 Bar sokat adok a szavadra, de majd elhiszem ha tenyleg azt latom amit irsz. :o
Valahogy amit itt a videon mutatnak, enyhen nem jon at nekem az "istenkiraly" feeling.
Viszont elsore a Guilin Peaks nagyon tetszik. Harombol 1 legalabb. :) -
#8416 Az a "0 szintű sivatagos map" CQba istenkirály lehet. Jó kis tankos map :D -
#8415 Na, kb 4 dzsungeles vagy erdos mapot vartam, erre benyomnak egy 0 szintu sivatagos mapot es egy masik kopar videket...kiraly. -
Józsibácsi #8414 Úgykb 10 óra alatt kitolható az egész single.. azért ez is eléggé gagggyer így... 8-s
(az hardverhasználat és optimalizáltság legalább kellemes meglepetés, jobban megy mint az előző rész) -
#8413 Ez konzolos irányítás kikészít.. Nagyon gagyi.. -
Borg #8412 Hát az utolsó dzsungeles talán... a többi elég zéró... főleg a sivatagos, kifejezetten gagyi. -
-
#8410 Konzolon is biztos full szar, és azt hiszi, hogy "ennél csak jobb lehet PC-n". Vagy lehet, hogy konzolon még szarabb, és akkor végülis igaza van :D -
#8409 Asszondja valszeg a PC-re van legjobban optimalizálva, lol.
Na meg ez a konzolos auto aim. Undorító. Úgy értem... minek játszanak olyan játékkal, ahol a célzás lenne a lényeg... de egy gombot megnyomva azt a gép magától teszi meg wtf -
#8408 -
#8407 playit-en 6500 :) -
#8406 Nevermind
Hol a legolcsóbb a Premium? -
#8405 Hogyan lehet 40layeres emblemelet csinálni? -
#8404 Inkább csináld meg a TS-t, mert állandóan sír. -
#8403 Mi folyik itt? Jelenteni fogom! -
#8402 -
#8401 Bocsánat.. Kérlek ne küld rám a fekete autót...
Hmm valaki dudált odakinn, megyek megnézem ki az... -
#8400 Kussojjja! Mer...torollek a ize...az egesz galaxisbol is!!! -
#8399 Azért, mert Re... izé Smithwarden egy KGB-s, ÁVO-s, kommunista, nyilas, vadkapitalista, szőrös szívű, lelketlelenül besúgó, igazságtalan admin, ja és még nagyon gonosz is amiért nem ad csokit. Hát nem tudtad? -
#8398 Ja ok értem. Azt hittem, hogy a players miatt lettem... de te is azt írtad, ami összezavart. Nincs gond. -
#8397 Tudtam meg fogod kerdezni. :)
Semmi kulonos, csak nem figyeltel szerintem es ugyanazt irtuk, de te kesobb es link nelkul.
Ezutan meg beleszerkesztettem a hsz-embe es azt utanad is kirakta duplazva, szoval kicsit rendet raktam. :)
Remelem nem gond. :D -
#8396 Mé lettem kitörölve? :D -
#8395 Ez nagyon faxa oldal!
Be is raktam linknek a banner ala!
RatBaG: talan a players.hu-n 8000-ert.
Illetve majd a playit-en (6500) 4 nap mulva (+belepo). -
#8394 hol kapható legolcsóbban premium jelenleg, nem tudtok vmi jó boltot? -
Nagydög #8393 A Mess with your brain mai adasaban:
Mi lathato a kepen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Piszkos disznok!
Termeszetesen egy ulo ferfi halalfejes rovidnadragban es sizokniban. -
#8392 ez jópofa :D -
#8391 Vááádeszupi!