Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers
Hát ez az... team balance On......<#ticking>

* Scomcomputers the future of computing!*

SigS
Minek kell autobalance nélküli szerverre menni? <#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

scomcomputers
Fasza szerók vannak ebben a szarban 2/14 nyomtuk az elõbb és még a nooboknak állt feljebb mikor kértem :valaki álljon át már hozzánk ne csak ketten legyünk....a sok kis idióta kölyökkel tele a BF4.
<#falbav>

* Scomcomputers the future of computing!*

sz4bolcs
Én is így vagyok vele, és azt kell, hogy mondjam, hogy így is baromi szórakoztató (lenne fagyogatás nélkül) a játék, ha van az emberben egy kis alázat, és nem egybõl a 30/4-es statra hajt. Én több nap játék után még mindig ott tartok, hogy beülök a helikopterbe, és elfog a vágy, hogy csak úgy repkedjek, manõverezzek, bemutassam az utasoknak a csodálatos tájat, és megpróbáljak átrepülni velük a híd alatt.. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tatyla
detto,valószínû én is év végi jutalomból veszem meg 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szabi
remélem kapok még egy gold-ot <#idiota>

viszont úgy tûnik, hogy a kill-ek után járó fegyveres dobozok feloldanak minden pack-ban megszerezhetõ fejlesztést <#eljen>

szóval csak néhány festés, az emblémák és a katona képek vannak gold packban, ha nem azt kapsz akkor rábsztál 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bélanéni
Kösz, ez most meghozta a kedvem.
Szerintem beruházás lesz, de decemberig várok, hátha addig 1-2 patch is lesz még.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ne fél attól hogy béna vagy, fõleg ha kikapcsolódásként, szórakozásból játszol. Korábban nekem abszolút nem jött be a bf sorozat, bár az alapkoncepció mindig is tetszett, de játékon belül vaahogy nem hozta azt a feelinget amit vártam. Aztán a belefutottam pár bf4-es streambe és meglepõdtem mennyire tetszik, meg is vettem, és valóban meglepõen jól érzem magam benne (fõleg hogy az fps-ek nem nagyon érdekelnek már, legtöbbször az árukat sem érik meg) így nekem ez az elsõ battlefieldem.
Az hogy a csapatom nyer, vagy veszít nem igazán izgat, de szerintem másokat se nagyon. Sokszor halok, de elfogadom, ez nem egy cs, itt a pálya mérete, és változékonysága miatt meg hogy van 30 ellenfél a mapon kb bármikor bárhonnan lelõhetnek, ezt el kell fogadni. Játszok egy jót, vannak jó pillanataim, örülök ezeknek és kész. Nem kell túl komplikálni a dolgot, nem akarok pró lenni csak szeretném kellemesen eltölteni azt az idõt amíg játszok. Szerintem próbálj ki pár multis játszmát, mielõtt végleg eltemetnéd, conquestben 64fõvel szerintem bárhol ellennél 😊

bélanéni
Jól van, meglátjuk mit hoz majd a Jézuska.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Le akarod abálni a sok süsüt 😊 Amúgy abszolút nem biztos, hogy 10/10 meccset vesztenél attól mert nem vagy vérprofi. Sikerélményed is lenne..idõvel egyre több.
bélanéni
Vicces vagy. De én nem profi akarok lenni, hanem néha leülni, és amatõrökkel lövöldözni egyet, szórakozni.

bélanéni
Akkor errõl ennyit. Pedig nagyon bejött a single játék hangulata. <#szomoru1>

Tanulni csak a profiktól lehet! 😉
bélanéni
(Az kb. olyan mintha egy pehelysúlyú bokszolót összeeresztenének Klitschko-val)

Be.
bélanéni
Jó, de az adott szerverre mindenkit beenged, rangtól függetlenül? Mert az gáz.

szomferi
hogy érted, hogy kit hova dob be? mindenki kiválasztja, hogy melyik szerverre szeretne menni, és kész 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

bélanéni
Srácok, nagyon király lenne multiban játszani BF4-et, csak egyszerûen visszatart az a tény, hogy maximálisan alkalmi játékos vagyok, és baromi rossz érzés, vagy mondjuk úgy, semmi jó nincs abban, ha mondjuk 10/10 meccset bukok. Gépi ellenfelekkel nagyon tetszene, de mint megtudtam, ilyen nincs a játékban. A kérdésem az lenne, hogy teljesen randomszerûen dobálja be a játékosokat a map-re, vagy lehet Rank-ra szûrni?

[UNQL]Echo
HC-ben nincs az ongyogyulas de az enginer javitasa is boven eleg gyors.Tank eseteben 2 pontos farloves altalaban elviszi ha nem kap javitast.De hogy aknabol 3db kell meg az MRAP teherautonak is az vicc.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Na bakker,én is azt hittem hogy az igla bugos.Kilõttem a rakétát,erre szépen ment a hold felé.De sosem talált,szóval nem tudom hogy minden okés-e vele.A másik.Szerintem nagyon keveset sebeznek a rakéták(rpg,smaw,igla stb.).Folyamatosan 20-23-kat sebez csak egy lövéssel.De lehet csak én gondolom így.Egy tankot 4-5 rpg-vel lehet csak kilõni.Persze sosem marad a közelben.A magától visszajavulás az ami a halálom.

dr Kotász
Nem lehetséges, hogy ennek egyszerûen az az oka, hogy mivel néhány nappal vagyunk a megjelenés után, a legtöbb ember még nem unlockolta a légelhárító rakétát? Így hatos szinten én max az MBT LAW-val lövöldözhetek a repcsikre...
dr Kotász
Igen, én ezt rendszeresen alkalmaztam BF3 Damavand Peak rush defense módban, ha nem javított az utas. Le a sziklaperem alá, átül, javít... <#hehe>
SigS
Pláne ha egy enginer is vezeti <#mf1>
-Találat
-F2 átül
-Hegeszt+auto-javulás 4-5 mp
-F1 vissza, addigra bónuszként kapott is egy tár lõszert a géppistába

<#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Na jo, nem 2. Mondjuk 7, de akkor mar tenyleg a roncs allapotbol indul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ahogy neztem, meg irtak, nem eltalalni nehez, hanem leszedni. Az automatikus javitas es a flare kombinalasa is nagy tulelove teszi, de ha egy enginer is ul benne... Ugy lattam, cirka 2 masodperc a sulyosan serult helit gyari ujra rendbe hozni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát, szerintem igla-val leszedhetõ a little bird, csak rajta kell tartani(hold) majd miután ellõtte a csalit a rakéta visszamegy rá. Amire erre rájöttem, azt hittem programhiba, hogy felmegy a holdra a rakéta...
Engem is igy lõnek le folyton. idegesitõ de aki így vezeti a helit mint ez az meg is érdemeli ,hogy ennyit lõjön. Számomra ez több ezer óra gyakorlás se lenne elég ,hogy így vezessem .
Pedig nagyon helyesen feltételezted, valóban légi terror van.
A little birdök, jetek földrõl szinte lelõhetetlenek, reális esély sajnos csak akkor van erre, ha minimum egyszerre nagyon sokan lövik, de ha ügyes a pilóta, még akkor sem. A befogási távolságból iszonyú gyorsan kikerülnek (jetek), addig is nyugodtan hagyatkozhatnak a flare-re, ha mégis kapnának be találatod, azt meg sem érzik, vagy pillanatok alatt kijavítják (little bird).

ProGabe
Dehogy nincs. Hihetetlenül fos a balance, mind a térképeket, mind egyes jármûveket illetõen.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bocs, de a boltban nem úgy árulják, hogy ez sasafr-t szopatni fogja ne vegye meg! Kiadtak egy minimum és egy ajánlott gépigényt! A gépigények alapján az én vasam az ajánlott rendszert is meghaladja és mégsem jó nekik! Bizonyára nem a gépemben van a hiba, hiszen más játékok és programok hibanélkül futnak rajta, csak éppen mától ez a fránya bf4 nem. Nem tudom érted-e amit mondok? Mától, eddig hellyel közzel panasz nélkül vettem azokat a hibákat amiknek szintén nem kellene, hogy legyenek egy pénzért vásárolt termékben, de az, hogy ma már 6-ból 6-szor kifagyjak az gáz. Ez egy szar fércmunka és tegyék össze a kezüket akiknél hibamentes, mert a fórumok alapján nagyon kevesen vannak, leszámítva a szektásított kockákat akiknek tök mindegy, hogy fut, csak battlefield legyen és nem baj ha szar!

Mi nemrég azzal szórakoztunk, hogy scout helicopterrel mentünk és én javítottam, ha nagyon noobok voltak, akkor ment a dara, ha meg értettek hozzá (azaz volt annyi esze 4-5 embernek, hogy stingerrel ment, akkor hiába javítottam vagy kellett még egy engineer.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Szerintem azt lehet kijelenteni, hogy neked játszhatatlan. Vannak akiknek szintén sok problémájuk van. És sokan vannak akiknek zökkenõmentesen fut. Most játszottam 2 órát és semmi problémám nem volt. De nagyjából ugyanezt mondhatom a 18 óra játék alatt eltöltött idõmre. Nálam a kis ablakra letételt (pálya töltés közben) nem szereti, és kb. napi 1x BF4.exe leállt és 1 más jellegû(disconnect, szerverleállás) hibával találkozom. Sokkal rosszabbra számítottam bc2 és a bf3 alapján. De tudom, hogy ez nem vigasztalja a szopóágra kerülõket.

Ugy lattam, 8 raketa egy tar, es tenyleg lassan toltodik, de pl. ebben a videoban a Little Bird azt csinalt a foldonfutokkal, amit akart. Az a 25 milis nagyon randa a gyalogsag ellen. Szerintem ez lenne a normalis eroviszony, csak nem vagja-e agyon a gyalogosok jatekat? De mivel meg itt se panaszkodott senki erre, gondolom nem.

dr Kotász
Érdekes, amit írsz. Sokan arra panaszkodnak, hogy a helibe túl lassan töltõdnek a rakéták, csak sétarepülésre jó.

Ha egyszerre vannak, akik szerint túl erõs és túl gyenge a légi armada, nincs nagy gond.
Nem mintha kulonosebben lenyeges lenne, de:

"A csatarepulok gepagyujaban korlatozni is kene a loszert."

Ezek bizony az A-10 es a SU-25. A LittleBird az egy masik mondat volt.
De a lenyeg, tenyleg annyira erosek a legi egysegek, ammenyire en levettem a videokbol, vagy csak nagyon ugyes/mazlista pilotakat lattam? Nekem szep szabalyos legiterrornak tunik nemelyik video.

sz4bolcs
lol, tegnap elõtt még tudtam a játékkal 'normálisan játszani' (1-2 meccs egymás után fagyás nélkül), ma meg már minden meccsen kifagy a játék :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[UNQL]Echo
Egyelore gaz a HC.Nem jeloli a sajatokat rendesen.Nincs az aknanak ikon a hud-on, raadasul a satat jarmuveket is elviszi az akna ha ramennek szoval nagyon necces a hasznalata.Megy a tk ezerrel.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

dr Kotász
Hát ez sajnos így van... Én át is álltam domination/TDM-re, amíg a hosszabb meccsek nem végigjátszhatók. De vígasztaljon minket az, hogy pár patch múlva meg lehet a legjobb Battlefield lesz a kezeink között.

A fegyverek testreszabhatósága fenomenális lett pl... A test range-en próbálgattam az attachmenteket, végre eljutottunk oda, hogy nem lesz egy nyerõ kombó (ld. BF3 foregrip + hbarrel) mindenhez, hanem ki kell kísérletezni, melyik fegyver mivel a legjobb. Nem tudom néztétek-e már a statokat, de a BF4-ben a nagy tûzgyorsaságú fegyverek sokkal jobban büntetnek a full auto használatért, mint a lassabbak. Nincs már AEK minden lõtávra stb. stb.
Persze kinek, hogy! Ha valakinek megfelel egy tizesért, hogy tele buggal, optimalizálatlan szerverekkel a játék, akkor annak valóban nincs miért siránkoznia. Azt hiszem többünket kirúgnának a munkahelyérõl, ha ki ki a saját területén ilyen terméket produkálna, legalábbis nálam az alkalmazottak repülnének az biztos! Ezt a játékot amit megvásároltunk a kutya nem tesztelte, vagy ha tesztelte akkor tudták, hogy egy szart adnak ki a kezükbõl, de majd toldozgatják, foltozgatják, de már a mi pénzünkön! Az EA Dice kombó maximálisan kihasználja és visszaél vele, hogy monopol helyzetben van a játék tekintetében.

Háát, nekem már az elején sem volt annyira pazar, de még ilyen fogyatékos, félkész állapotban is beletoltam már vagy 20 órát :-) Néha besz@rik a bf4.exe, ilyenkor bezárom a blogot a pi..ába és újraindítom aztán már megyek is fel a szerverre ismét. kb. ennyit szoktam szívni vele ha olyanja van :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ma 4-bõl 4 crash és rá is hagytam. Ja és 11 óra után volt mikor elvileg optimalizálták a szervereket! És azt írtam jelen pillanatban! Az elején nekem is pazar volt!

adam46
24-25 órám van eddig benne, szóval erõsen cáfolnám.
szomferi
miért? én tegnap, meg azelõtt egyfolytában lejátszottam vagy 4-5 kört minimum, sehol a lag, sehol a crash...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szerintem így 1 héttel a megjelenés után ki lehet jelenteni, hogy a multi része a játéknak gyakorlatilag játszhatatlan jelen pillanatban.

Szabi
én vétel elõtt írtam egy levelet, hogy ha ma (30.án) megrendelem, akkor várhatóan mikor kapok kulcsot, jött a válasz perceken belül, hogy ma, legkésõbb holnap, ment is a válasz levelem, hogy rendben most fizetek, 150percel késõbb jött a levél a kulcsal 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Vadnokedli
Mondtam.. hogy a minigun szerûségek nem korlátozottak csak túlhevülnek és várni kell velük. btw; a littlebird rõl volt szó nem az A10 meg SU-25 röl. Azokban meg ugye teljesen más.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Itt minden rendben van,sõt,én véletlenül egy százassal kevesebbet utaltam,de nem problémáztak vele,küldték a kulcsot.

[IRAM] leader

E-mailre kaptam,kifizettem délelõtt,délután már a fiókban volt,azt pontosan nem tudom mikor érkezett,mert nem néztem,dolgozni voltam...

[IRAM] leader

Ilyennel szerencsére nem találkoztam még.<#hamm>

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Fpocok
Na ettõl a fovtól hányni tudok... hogy néz már ki bazmeg?

Parasite Eve 2, best game EVER!