15720
  • Krisztiam #8430
    az érdekes pálya, ott pl engem a map másik végéről lőttek le :DD
  • Krisztiam #8429
    az nem jó tényleg, viszont én tudtam játszani egymás után 8-10 meccset úgy, hogy nem állt le az exe..
  • SergioAmigo
    Csináljon már valaki gamertag listát nemigaz mindenki ösze vissza játszik :D
  • Fpocok
    Jah.
    Szerintem valaki rájuk szólt, hogy még nem szabad megmutatni.
  • SötétBarom
    Az összes videó privát lett :/
  • Vadnokedli
    Az nekem is most bejött... :D
  • Skyline
    Kimaradt a hangbeakadós fagyás, nekem mostanában rendszeres lett, elötte sose volt...:)
  • item
    Ma volt egy olyan bugom,hogy operation locker-en nyomtuk, meghaltam és felkeltettek,de valahogy beragadt az ember,mert megjelent a spc és a jobb egér gomb de egyikre sem reagált szal szépen meg kellett várnom,hogy vége legyen a körnek.
  • giornalista
    mai termés:
    - szerverről kick, mert le mertem írni a chatbe, hogy "asshole". semmi warnin. jó, ez nem a játék hibája, oda nyilván nem megyek többet.
    - másik szerveren remek meccs, kezdtem belejönni, megjött a játékhoz a kedvem, taktikusan kezdtem el játszani és a csapatom 2. legjobbja voltam a pontokat tekintve - leállt az exe.
    - harmadik szerver, egész jó meccs a Rogue Transmission-ön, bár a közepébe kapcsolódtam csak be. mapváltás után Dawnbreaker, a szerver pár perc játék után lefagy, oda minden.
    - negyedik szerver, TDM, talán, esetleg, de nem, a második 10 perces kör közepén leállt az exe.

az eredmény? nagyjából másfél óra szenvedés, és mára megint hagyom az egészet a picsába.

jöhetne már az a patch...
  • RatBaG #8421
    béta óta egy teljes shanghai-t se tudtam tolni...
  • Vadnokedli
    Nem az hogy kifagy... Hanem hogy Shanghai-on tankkal átlősz a hajón, és nem találod el (velem ma ez történt)
  • giornalista
    elkeserítő, hogy nem lehet egy jót játszani ezzel a játékkal :(

egy hónapja van kint, de ritka, hogy 2-3 meccs után ne álljon le az exe...
  • Smithwarden
    Na itt van a 4. map is, Dragon Pass. (+ a gamespotos csatorna fel perces reklamai) :p

Haaat...tok jonak tunik a map.
    Csak minden full SARGA a lemeno naptol... :p
    (Tudom, tudom nekem semmi nem jo...de akkor is ez kurva sarga.) :D
  • Smithwarden
    Bar sokat adok a szavadra, de majd elhiszem ha tenyleg azt latom amit irsz. :o
    Valahogy amit itt a videon mutatnak, enyhen nem jon at nekem az "istenkiraly" feeling.
    Viszont elsore a Guilin Peaks nagyon tetszik. Harombol 1 legalabb. :)
  • TDC Geronimo
    Az a "0 szintű sivatagos map" CQba istenkirály lehet. Jó kis tankos map :D
  • Smithwarden
    Na, kb 4 dzsungeles vagy erdos mapot vartam, erre benyomnak egy 0 szintu sivatagos mapot es egy masik kopar videket...kiraly.
  • Józsibácsi
    Úgykb 10 óra alatt kitolható az egész single.. azért ez is eléggé gagggyer így... 8-s

(az hardverhasználat és optimalizáltság legalább kellemes meglepetés, jobban megy mint az előző rész)
  • item
    Ez konzolos irányítás kikészít.. Nagyon gagyi..
  • Borg
    Hát az utolsó dzsungeles talán... a többi elég zéró... főleg a sivatagos, kifejezetten gagyi.
  • Fpocok

• kemotox
    Konzolon is biztos full szar, és azt hiszi, hogy "ennél csak jobb lehet PC-n". Vagy lehet, hogy konzolon még szarabb, és akkor végülis igaza van :D
  • Fpocok
    Asszondja valszeg a PC-re van legjobban optimalizálva, lol.
    Na meg ez a konzolos auto aim. Undorító. Úgy értem... minek játszanak olyan játékkal, ahol a célzás lenne a lényeg... de egy gombot megnyomva azt a gép magától teszi meg wtf
  • Fpocok
  • Krisztiam #8407
    playit-en 6500 :)
  • LeWyTy
    Nevermind
    Hol a legolcsóbb a Premium?
  • LeWyTy
    Hogyan lehet 40layeres emblemelet csinálni?
  • Fpocok
    Inkább csináld meg a TS-t, mert állandóan sír.
  • Running
    Mi folyik itt? Jelenteni fogom!
  • Szabi #8402
  • kemotox
    Bocsánat.. Kérlek ne küld rám a fekete autót...

Hmm valaki dudált odakinn, megyek megnézem ki az...
  • Smithwarden
    Kussojjja! Mer...torollek a ize...az egesz galaxisbol is!!!
  • kemotox
    Azért, mert Re... izé Smithwarden egy KGB-s, ÁVO-s, kommunista, nyilas, vadkapitalista, szőrös szívű, lelketlelenül besúgó, igazságtalan admin, ja és még nagyon gonosz is amiért nem ad csokit. Hát nem tudtad?
  • Fpocok
    Ja ok értem. Azt hittem, hogy a players miatt lettem... de te is azt írtad, ami összezavart. Nincs gond.
  • Smithwarden
    Tudtam meg fogod kerdezni. :)
    Semmi kulonos, csak nem figyeltel szerintem es ugyanazt irtuk, de te kesobb es link nelkul.
    Ezutan meg beleszerkesztettem a hsz-embe es azt utanad is kirakta duplazva, szoval kicsit rendet raktam. :)
    Remelem nem gond. :D
  • Fpocok
    Mé lettem kitörölve? :D
  • Smithwarden
    Ez nagyon faxa oldal!
    Be is raktam linknek a banner ala!

RatBaG: talan a players.hu-n 8000-ert.
    Illetve majd a playit-en (6500) 4 nap mulva (+belepo).
  • RatBaG #8394
    hol kapható legolcsóbban premium jelenleg, nem tudtok vmi jó boltot?
  • Nagydög
    A Mess with your brain mai adasaban:

Mi lathato a kepen?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Piszkos disznok!
    Termeszetesen egy ulo ferfi halalfejes rovidnadragban es sizokniban.
  • Jabar
    ez jópofa :D
  • SötétBarom
    Vááádeszupi!