15720
  • Fpocok
    JÖVŐ HÉTEN PATCH...

We are verifying the upcoming PC patch and making sure it is good to go. We are aiming to get this patch out the week of Dec 2. Right now, we don’t have a set date for it, but here’s what it will include. Stay tuned for more updates in the Battlefield 4 Control Room.

PC Game Update Notes
    -Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
    -Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
    -Fixed the "one-hit kill bug" where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
    - Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
    -Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience.
  • ProGabe #8469
    2 500 dolláros kép egy arany battlepackról. Persze aranyozott, meg izé, nagy. Simán megéri szerintem, egyedi és szép, rengeteg mondanivalóval. Minden otthon éke lehet.

http://www.candb.com/en/artwork/655/the-gold-battlepack-dice.html
  • eugabesz
    Köszi,hogy megosztottad velünk,ilyet már sokaknál láttam...
  • Nesuten
    ww
  • Nesuten
    akkor duplázok egy kicsinykét !!!
  • SergioAmigo

Új Emblémám.
  • JaSoN HuNTeR #8464
    működő :) Majd ha meglesz írok.
  • Szabi #8463
    tölrhető a GeForce v331.93 BETA Driver
  • SötétBarom
    LOL összesen nem volt benne 500 órám.
  • gstup
  • Nagydög
    Az attol fugg. Nem mukodik. Jo igy?
  • JaSoN HuNTeR #8459
    6000ft-ért veszem meg a játékot csütörtökön vagy Pénteken, ez jó ár nem? :)
  • Nagydög
    Szornyu eleted van.
  • Vadnokedli
    Hát nekem most már nincs, amikor BF3 elindult akkor nem volt egy 1 hónapig. minimum életem. Gondoltam elkezdek GW-zni is.. De akkor megint nem lenne életem. Aztán lett BF4...
  • Borg
    Jó, de azért a legtöbbünknek van élete is.
  • Vadnokedli
    Én viszonylag hamar 100 as lettem BF3 ban "anno". Kevesebb mint 500 óra. Itt most BF4 ben 112 óra 70 es szint. és 110 a max.. kicsit tömör
  • Borg
    Később BF4-ben is ugyanolyan nehéz lesz a szintlépés mint 3-ban, egyre több pont kell hozzá, szóval exponenciálisan lassul a dolog.
  • eugabesz
    Én speciel még mindig nem értem,hová ez a nagy sietség??Jön a bf5??...a 3-ban már már kinszenvedés volt egy szintet lépni,tele is nyomták duplaxp-vel az egészet,de itt...úgy röpködnek a pontok,tényleg néha a semmiért is,hogy nocsak...
  • Smithwarden
    Ahogy eddig tapasztaltam mindenre hat a dupla xp es hozza tudod adni a boostot is.
    Szoval nagyon durvan lehet haladni a szintekkel es az unlockokkal a dupla xp ideje alatt...
  • kemotox
    Ezt miért nem mondod IRAMos haverjaidnak? :)
  • Peet81
    már kezdett hiányozni ez a sztarfos kölök :D
  • Petersson
    Köszönjük! Ma se keltem fel hiába.

Tudom, h ha kipróbálom, akkor megtudom, de azért csak megkérdezem.
    1. Dupla xp mellett boostot is használok, akkor azok összeadódnak?
    2. Bonusz xp medalokra is hat? Spájzolok befelé egy jópárból 49 ribbont.
  • Borg
    Sosem jelent jót, ha valaki harmadik személyben beszél saját magáról...

Egyébként meg mi minden bugja ellenére egy hónapja élvezzük a játékot. És te? Tudom, gyártottál még 20 alreget, de azon kívül? Bármi említésre méltó? Hogy halad a gyógykezelés?
  • Gabbana
    Ha nem cenzúráztatok volna folyton, és ha gerinccel, normálisan viselkedtek, akkor a stílussal se lett volna baj, illetve nem is lesz.
  • Smithwarden
    Szasz Starfarer 42. alreg. :DD
    Csak nem birod ki ujabb account gyartas es trollkodas nelkul? :D
    Szoval azt mondod, hogy te (+1-2 medium haverod) latnokok voltatok es lattatok elore az egesz forgatokonyvet, hogy mi fog tortenni. :)
    Az meg nem is lenne baj, ezt leirhatjatok es leirhattatok.
    A baj a kovetkezo veled (de ezt mar en es masok is sokan leirtak, csak nem tudod felfogni): a STILUS amivel idehanysz es nekimesz sok embernek az a problema, nem a velemenyed a jatekrol, DICE-rol, akarmi masrol.
  • Gabbana
    Smittike! : Szóval, csak Starfarernek lett igaza! A dice átvert titeket, egy bugos, foshalmot, sózott rátok, ami a megjelenés után egy hónappal csak egy dupla xp hétvégét tud felmutatni, meg szerver is kliens crash hegyeket! Gartulálok, már megint nem hallgattatok az okos szóra, hanem mentetek a saját hülyeségetek után! De nektek fel kellett jelenti őt, mert nem bírtátok elviselni az igazságot! Pont olyanok vagytok mint a legyek, akiket semmi nem tud eltéríteni kedvenc trágyájuktól, és megszólják azt, aki rosszat mond rá. Azt valahogy mégis azzal van tele a szuper, hibátlanul karbantartott topicod, hogy mekkora fosbánya a játék. Hogy is van ez?

Ps : most, azok, akiknek ez megpróbáltatást okoz, mehetnek feljelenti, mert kulturált kritikával illettem személyüket, meg a kedvenc szarjukat, és ezt ebben a diktatórikus rendszerben nem lehet.Majd azért a modik után szaladjatok nyelvet mosni, nehogy rossz íz maradjon a szátokban! Jaj mit is beszélek, ti azt az ízt szeretitek!
  • Borg
    Itt a videó mirrorja.
  • giornalista
    :D

természetesen az itteni kiírás a jó. az egyhetes dupla XP mindenkinek jár (Player Appreciation LOL), a hétvégi Premium 2XP-t pedig elhalasztották december 7-9. napokra.
  • Smithwarden
    Nem ertem mi a gondod!
    Tok elvezetes ez a beta tesztelgetes a DICE-nak...

Es meg kapunk erte pisztoly tavcsovet is! Juhuuu.
  • Seangaijin
    Lehet megoldódott nálad az appcrash, mostmár nem crashel
  • eugabesz
    Aha,nekem sem...nemes egyszerűséggel kilépett asztalra...se hiba,se fagyás,se ujraindulas...
  • Smithwarden
    Szar kamu a fenti kiiras, nehogy higgy neki!
    Csak genyo megtevesztes!
    Inkabb szamolj a DICE-os regota nem frissitett battlelog kalendariumnak, az az igazi.
    Szerintem be se lepj dec. 30-ig vagy ki se probald holnap, mert ugysem lesz dupla xp.
  • SNICKER
    te melyik programmal szoktatok videózni játék közben?
  • dr Kotász
    A fene se érti ezt. Nekem a tegnapi volt az első nap, hogy egyszer sem fagyott le. Az audio bug sem jött elő. Már azt hittem, megint kiadtak valami szerveroldali javítást...
  • Seangaijin
    Szvsz ez néha még bétának is erős túlzás
  • Running
    - 3 pálya után biztos leáll a játék
    - vannak térképek amikre már fel sem megyünk, mert crashel a játék sokaknál (shanghai, dawnbreaker)
    - stabil 80 fps, 30-50-es ping és lagol a játék, mintha 200 fölé csúszna a pingem, pedig nem (szervere válogatja), csúszkát állítgattam le, föl, de semmi, ugyanaz a beakadások

Kíváncsi leszek a következő patch megoldja e az alap problémákat, habár csodálkoznék, ha még ebben az évben kilépne a játék az alpha fázisból.
  • Fpocok
    Mindkettő :D
  • Seangaijin
    Nekem is olyan mintha generálna új hibákat a game:
    - egyre többet nem akarja érzékelni az egér bal klikkjét, hiába nyomom mint a hülye, 3-4. kattintásra hajlandó lőni. (Windows és más játék alatt incs ilyen, ergo nem az egér a szar)
    - nekem talán a dawnbreaker és a Shanghain kivételével mindenhol jelentkezik az audio bug, össze vissza mennek el és jönnek elő a hangok....
    - ez lehet, hogy szerver hiba, de egyre több player csúszik meg ugrik előre 100 métereket aztán vissza mennek ahol voltak.
    - megint csak új jelenség, hogy lövöm a csávót és nem érzékeli a betalált golyót. Tegnap kb 10 méterről lőttem rá egy tárat és megfordult és persze simán 2 golyótól meghaltam. Persze lehet cheater is, de ez már nem az első eset, hogy nem érzékeli a találatokat...
    - Az exe fagyás mindennapos, max 3 pálya és utána kipurcan.

Így hirtelen ennyi, még a többi már jól ismert dolgokon kívül... Mellesleg ha ezt tényleg így hagyják dupla XP-ig akkor lesz anyázás bőven...
  • KaBuTo666
    Egyértelmű hogy az itteni banner nem hazudhat, hisz skynet.
  • BiG G

a banner azt mondja nov 28 - dec 5 a prémium dupla xp "hétvége" (az már inkább egy teljes hét), közben a battlelog prémium szekciója szerint nov 30 - dec 1 (ami ténylegesen hétvége, 2 nap).

melyik igaz?