Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szinte minden magyar érdekeltségû szerveren megfordult már,a sleepjével együtt,akik istenítik,közben csak egy féreg csaló...már a 3-ban is az volt. Javaslom,ha meglátod a nevét,lépj át egy másik szerverre,kevesebb idegességgel jár.

[IRAM] leader

Tényleg?Dehát nincsenek csalók aki jól játszik az mind pro játékos már 100-szor elmondták,hogy feltételezel ilyet.
Tehát az engine nem felel a csalásért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

w126
Ott konkrétan együtt gémeltünk, és nem a motorral volt gond, hanem az emberrel.... Kicsit nem volt tiszta a srác.

Mercedes-Benz®

Üdvözöllek a Frostbyte engine világában.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szabi
nézem vagy 20mp-e a hátát fedezékbõl, közbe 4xes obira és egylövéses módra váltás, szépen becélzás, majd hátranézés nélkül lelõ <#eljen>

késõbb ezt még vagy 5x megismételte <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Az amnézia már a korral jön,menj és keresd fel a háziorvosod...ezek szerint egy szót sem értettetek az eddigi hozzászólásaimból.Kérlek szépen,görgess egyet ha a nevem meglátod.Köszi.

[IRAM] leader

Kedvenc lesz. Imádom a dzsungeles pályákat. <#beka2>

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Siege Of Shanghai pályán a nagy toronyban leszedtek a 2.emeleten 2en. Úgy mentem vissza liftel, hogy élõsszõr indítottam az egyik liftet, amibõl gyors kiszálltam és a másikkal mentem fel egy kis idõ eltéréssel. Ezek meg természetesen rácuppantak az üres liftre. Én meg megleptem õket. <#nevetes1>

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

w126
Te nem vagy piskóta hallod.......
Ugyan ezt a köpködõs propagandát nyomtad 1-1.5 évig a bf3 fórumban, nem egyszer kijelentetted, hogy a 4-re rá se nézel, erre megvetted, azonnal beköltöztél ide, és már nyomod is megint ugyan azt a köpködést, önellentmondást.... Ez azért már több mint kellemetlen nem?😄
Gondolom számíthatunk rá, hogy a következõ legalább 1 évben nem adod fel, és legalább napi 1x olvashatunk tõled, hogy miért szemét a dice, miért szar a bf4, és csak azért vetted meg mert ahol te laksz nincs más lehetõség 😄

Istenem én úgy reméltem, hogy nem veszed majd meg, de nem.....megvetted.

Mercedes-Benz&#174;

Nekem ezért sem jönnek be az olyan pályák mint Dawnbreaker, Siege.., Flood.., Op. Locker.
A keresõben ki is veszem mellõlük a pipát.

A POE módban milyeneket toltunk az erdõs pályán...anyám...

[IRAM] leader

Smithwarden
A patch mellett (bar engem csak ritkan dob ki a jatek) az 1 honap mulva erkezo China DLC-t varom.
Az erdos, dzsungeles mapokat szeretem a legjobban. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Krisztiam
nálam van.. multiba olyan lagok vannak pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ó ez jó hír. Addigra talán meg is érkezik a gém a players.hu-tól.

nálatok nincs ilyen akadozgatás ??

Ráférne!

Nem is játszom a játékkal, mindenképp meg akartam várni az elsõ patchet.
Úgy, hogy minden második meccsen kidob a szerver vagy a kör végén leáll vagy éppen maga a battlefield4.exe fagy le, nem túl élvezetes.

YouTube: 23Drazse

November 7-én lesz patch!

nektek nem akadozik a SINGLE mármint megy normálisan és eccer megakad 1 mpre aztan meg tovabb es ezt ilyen 6 mp-ként. ???

Nem tudom, csak én nekem tûnt úgy a single kijátszása után, hogy a Battlefield 4-ben több James Bond filmbõl is nyúltak?

A Holnap Markában:
Kínai-angol konfliktushelyzet a Dél-Kínai-tengeren, amit Bond egy kínai ügynöknõ társaságában akar megoldani. Kínában hatalomátvételre készük egy korrupt tábornok, Chang. Aki figyelte a singlet, az észrevehette, hogy a BF4-ben a kínai admirálist is így hívják.

A Világ Nem Elég:
Központi helyszín Azerbajdzsán volt.

Halj Meg Máskor:
Mikor a BF4-ben a börtönben vallatják a fõszereplõt és Irish-t (a feka csávót), nem a "Halj Meg Máskor" ugrott be, amiben Bondot kínozzák Észak-Koreában. (Még a víz, verés és áram is stimmel.)

Aranyszem:
A multis "Rogue Transmission" nevû pálya a puerto rico-i rádiótávcsõre hajaz, ami a film fináléjában szintén összeumlik.

Mondjuk én hiányoltam a singlebõl egy epikus befejezést, ahol a fõgonosszal (ilyen nem is volt a játékban) kell leszámolni, akár puszta kézzel, mint pl. BF3, MW2, MW3, BO2.

Úgy tûnik a hang beakadásos fagyás megoldódott! A Realtek R3.75-ös drivert telepítettem fel ami a 8.1-hez készült és 3 meccs hiba nélkül! Remélem így is marad!

Ja meg visszább vettem a grafikai beállításokat.

Nekem is volt ilyen gondom, az elején rengetegszer volt, aztán megjavult. Kivettem a RAM-ot, visszaraktam, talán ez segítet....
Passz.

Ez a játék a 3 óta csak is kizárólag a statbuzulásról szól,azért más csapatban,mert a játék élménye!! más. A hibái attól még idegesítõek és -nem vagyok egyedül a véleményemmel- oltárian ostobák és némelyik absolute banális. Még csak hivatkozási alapjuk sincs,hogy most fejlesztették a motort,stb.,amivel a bc2-nél állandóan takaróztak.Amíg tömegeket le tudnak nyúlni ilyen félkész szarokkal,addig így is marad.
Egyszer...csak egyszer próbálj meg együtt játszani 4-5 emberrel,akár csak egy hónapon keresztül,megváltozik a véleményed.De ahhoz ugye tudni kéne alkalmazkodni....is.

[IRAM] leader

Krisztiam
A single miért fagy ki állandóan? nem tudok tovább menni 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kemotox
Hát lehet, hogy velem van a gond, de ezt tényleg nem értem. Van egy játék, ami egy TÖBBJÁTÉKOS játék, nem mellesleg CSAPATJÁTÉK. Csapatban jó, de amúgy fos. Most akkor mi van? Meg eddig szó sem volt ilyesmirõl, ki lett jelentve hetente ötvenszer, hogy a játék nem jó, fos, szar, hülye aki megveszi (khm), stb stb. Pont. Most meg még is jó? Ehh?😄

(Tudom, olvassak a sorok között, fiatal vagyok még, nem értem, <insert random mellébeszélés>😉

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

[IRAM] leader

Ja,reggel nyomtam is a kiganyézást a gyesznök alól,igaz lone wolf voltam csak.

Smithwarden
Szarfoshugy az egesz ahogy van. :p
De csapatban hipp es hopp uberkiraly lesz! 😊
Teamworkben meg a gyesznok alol a kiganejjjzas is csupa moooka es kacagas. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fos...csak a csapatjáték ad egy olyan hangulatot ami feledteti hogy fos.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

....és még most sem érti...<#nezze>

[IRAM] leader

kemotox
Szóval akkor még se annyira fos?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Na látod,s tõlem mindig megkérdezik,hogy miért veszed meg,ha fosnak tartod??...igaz mennyivel másabb csapatban tolni??...és nem értik....<#help>

[IRAM] leader

Szia! Én is alkalmi játékos vagyok. Ráadásul eddig csak konzolon játszottam. Most generáció váltáskor inkább gépet vettem. 1 hónapja van meg és xbox joyjal játszok rajta. Battlefield 4-et szombaton vettem meg. Próbálok egér+billre rászokni, de eddig nem sok sikerrel. Örülök ,ha egy meccs alatt 1embert lelövök. Viszont így is nagyon élvezem és idõvel majdcsak belejövök :-) Ráadásul tegnap magyarokkal voltam TS-en keresztül és a hangulat az adta magát!
Hát elképzelhetõ, mert alaplapi hangkártyám van. 😞

A hangbeakadás és fagyás, úgy tudom, alaplapi hangkártya esetén jött elõ, még annó BFBC2 idejében, és hozta magával BF3-ba is. Esetleg lehet ez okozza.
alma2
...de nem is neked kellene lovoldoznod a foldrol, hanem az ellenseg legi jarmuveinek.

Vagy ott a motorcsonakon a gepagyu, abbol kb ketto tisztan tartja az eget, ha ugyesek, nagyon lehet vele kaszalni.

szerintem

sz4bolcs
Ha valaki ismer innen Mon$ster klános admint, legyen szíves megmondani neki, h. nem szándékosan zuhantam le a helivel, és szedje le rólam a bannt. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

alma2
Arrol a sok nyomorek sniperrol nem is beszelve, akik elviszik a helit, hogy a tetore feljussanak, aztan kiugranak belole ket centirol, hogy meg atulni se legyen eselyed...

szerintem

Nekem beakad a hang és lefagy. Én is Win 8.1 pro x64-el tolom. A szerverrõl kivagdosás ma még nem volt, mert nem is tudtam végigjátszani egy meccset sem.

Ahogy mondtam ha jól tudom...😊
Lehet még semmi nem történt server oldalon se. Bár tegnap este volt valami karbantartási kiírás az most nincs.

alma2
Meg is erdemli a tul oldal 1000 %-osan, azt a meszarlast amit kaptak.
kb 4 embernek nincs annyi esze, miutan lelottek x-szer iglaval ujra eledjen, aztan leszedje a helit. A masik oldal a helisek szinten total leszarjak mi tortenik az egen. Nincs itt semmi baj a balance-al. nehogy mar 2 gyalogos tisztan tartsa az eget. Ez csapat jatek lenne vagy mi a fene. De eleg ha megnezed amit irtam a spot ribbonokat, amivel mindenkinek segitek, senki nem irogatta, hogy megvan neki is mar a 50-100 ribbon, ezert a minimalis erofeszitesert, ami a csapatanak segit es persze magan is.
Bevonzotta a pistikeket a jatek mar a 3 ota, akkor hagy elvezzek megerdemelten a meszarlast akik kepesek csapatban jatszani.

Kb az egy kezemen meg tudom szamolni mondjuk, ha tankkal mentem, full szerveren hany darab engineer ult be mellem szerelt lott nekem. Forditva szerintem meg a harmad jatekidomet kiteszi...

szerintem

sz4bolcs
engem azóta rendszeresen 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Win8.1-el vagyok és a serverrõl kivagdosás meg a "Bf4.exe mûködése leállt" simán bejátszik rendszeresen. De ahogy írták ezt orvosolják az elsõ patchben (server oldalon ha jól tudom már orvosolták,tehát lehet ezért nem volt, tegnap engem sem rakott ki bõ 1 órán át).

bélanéni
Én Win8.1-en toltam végig a single kampányt, egyetlen bug sem volt, nemhogy fagyás. A multit még nem próbáltam, pedig már jó lenne <#kuss>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Naja, csak az autobalansznek a csapatutolsókat vagy az UTOLJÁRA belépõket kéne átrakosgatni. Nem random, és fõleg nem arrogánsan erõszakos módon.

SigS
Mert az autobalance nem egyéni érdekeket néz, hanem a csapatét...sry <#miaz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ha valakinek gondja lenne a BF4-el, tegyen egy próbát a WIN8-al. Én a 4éves WIN7-et leszedtem(már amúgy is ráfért a reinstall), és feltettem a WIN8.1-et. Mintha másik játékot kaptam volna, a lag (rubberbanding) gyakorlatilag megszûnt, folyamatos lett a játék, eddig nem volt sem exe-hiba, és szerverrõl sem vágott ki azóta. Fényévekkel jobb a játék.
Mert az autobalance egy rakás szemét, nem vesz figyelembe semmit. Ha felmegyünk 2-3an haverokkal invitálgatással, akkor is szétdob minket, nem nézi hogy kinek milyen statja van az akutális játékban sem azt ki kivel érkezett semmit. Random kiválasztja az embereket és hajigálja õket. BF3-nál a kedvencem volt amikor 5 perc játék után rush-ban 4 pontot is robbantottam csapatelsõ voltam erre egyszercsak piff átbalanszolt a másik csapatba a gép...Namondom jó..Akkor haverom átjött hozzánk 1 ember hátrányban az ellenfél...Eltelt 2 perc erre havert visszabalanszolta, utána meg egyikünk sem tudott egymáshoz állni a szerón még a következõ pályán sem mert "Ilyen hamar nem lehet oldalt váltani"....
Autobalansz...Az anyjuk picsáját...

Hát... A premiumhoz tegnap kapott Gold Pack-ban gyakorlatilag kacatok voltak a Lvl 10-nél kapott gold packhoz képest....😊