Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Tehát az engine nem felel a csalásért.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mercedes-Benz®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
késõbb ezt még vagy 5x megismételte <#eljen>#eljen>
"Nulla tenaci invia est via"
[IRAM] leader
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Ugyan ezt a köpködõs propagandát nyomtad 1-1.5 évig a bf3 fórumban, nem egyszer kijelentetted, hogy a 4-re rá se nézel, erre megvetted, azonnal beköltöztél ide, és már nyomod is megint ugyan azt a köpködést, önellentmondást.... Ez azért már több mint kellemetlen nem?😄
Gondolom számíthatunk rá, hogy a következõ legalább 1 évben nem adod fel, és legalább napi 1x olvashatunk tõled, hogy miért szemét a dice, miért szar a bf4, és csak azért vetted meg mert ahol te laksz nincs más lehetõség 😄
Istenem én úgy reméltem, hogy nem veszed majd meg, de nem.....megvetted.
Mercedes-Benz®
A keresõben ki is veszem mellõlük a pipát.
[IRAM] leader
Az erdos, dzsungeles mapokat szeretem a legjobban. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem is játszom a játékkal, mindenképp meg akartam várni az elsõ patchet.
Úgy, hogy minden második meccsen kidob a szerver vagy a kör végén leáll vagy éppen maga a battlefield4.exe fagy le, nem túl élvezetes.
YouTube: 23Drazse
A Holnap Markában:
Kínai-angol konfliktushelyzet a Dél-Kínai-tengeren, amit Bond egy kínai ügynöknõ társaságában akar megoldani. Kínában hatalomátvételre készük egy korrupt tábornok, Chang. Aki figyelte a singlet, az észrevehette, hogy a BF4-ben a kínai admirálist is így hívják.
A Világ Nem Elég:
Központi helyszín Azerbajdzsán volt.
Halj Meg Máskor:
Mikor a BF4-ben a börtönben vallatják a fõszereplõt és Irish-t (a feka csávót), nem a "Halj Meg Máskor" ugrott be, amiben Bondot kínozzák Észak-Koreában. (Még a víz, verés és áram is stimmel.)
Aranyszem:
A multis "Rogue Transmission" nevû pálya a puerto rico-i rádiótávcsõre hajaz, ami a film fináléjában szintén összeumlik.
Mondjuk én hiányoltam a singlebõl egy epikus befejezést, ahol a fõgonosszal (ilyen nem is volt a játékban) kell leszámolni, akár puszta kézzel, mint pl. BF3, MW2, MW3, BO2.
Passz.
Egyszer...csak egyszer próbálj meg együtt játszani 4-5 emberrel,akár csak egy hónapon keresztül,megváltozik a véleményed.De ahhoz ugye tudni kéne alkalmazkodni....is.
[IRAM] leader
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
(Tudom, olvassak a sorok között, fiatal vagyok még, nem értem, <insert random mellébeszélés>😉
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[IRAM] leader
De csapatban hipp es hopp uberkiraly lesz! 😊
Teamworkben meg a gyesznok alol a kiganejjjzas is csupa moooka es kacagas. <#eplus2>#eplus2>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[IRAM] leader
Vagy ott a motorcsonakon a gepagyu, abbol kb ketto tisztan tartja az eget, ha ugyesek, nagyon lehet vele kaszalni.
szerintem
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
szerintem
Lehet még semmi nem történt server oldalon se. Bár tegnap este volt valami karbantartási kiírás az most nincs.
kb 4 embernek nincs annyi esze, miutan lelottek x-szer iglaval ujra eledjen, aztan leszedje a helit. A masik oldal a helisek szinten total leszarjak mi tortenik az egen. Nincs itt semmi baj a balance-al. nehogy mar 2 gyalogos tisztan tartsa az eget. Ez csapat jatek lenne vagy mi a fene. De eleg ha megnezed amit irtam a spot ribbonokat, amivel mindenkinek segitek, senki nem irogatta, hogy megvan neki is mar a 50-100 ribbon, ezert a minimalis erofeszitesert, ami a csapatanak segit es persze magan is.
Bevonzotta a pistikeket a jatek mar a 3 ota, akkor hagy elvezzek megerdemelten a meszarlast akik kepesek csapatban jatszani.
Kb az egy kezemen meg tudom szamolni mondjuk, ha tankkal mentem, full szerveren hany darab engineer ult be mellem szerelt lott nekem. Forditva szerintem meg a harmad jatekidomet kiteszi...
szerintem
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Autobalansz...Az anyjuk picsáját...