15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8630 Egy újabb bug/exploit a játékban. Miért nem vagyok meglepve?
-
#8629 pont most jöttem egy 1600-as amerikai Locker szeróról, csak elültem a seggem, így kiléptem kör végén :D -
Libazsír #8628 A bf3ba se azt csinálta a kereső, amit kellett volna, nem értem itt mért vársz mást. -
radical #8627 ha bepipálom hogy infantry only akkor mi a kurva rohadt annyáért hoz fel a kereső járműves szervereket?????????? -
ddany7 #8626 hát én ahol jártam 800 ticketen Conquest tart ott bőven 25-30percig -
#8625 Es szerinted vajon miert nem jarnak az emberek 1000-1500-2000 ticketes szerverekre ebben a hibamentes BF4-ben? -
#8624 pedig az kell. -
balage018 #8623 láma kérdés jön, single/burst/auto fire mode között hogy tudok váltani? nyomkodtam már mindent de a bill. kiosztásnál sem találok csak "rate"-et a V-vel de nem az kellene -
ddany7 #8622 legújabb... Origin:
Az online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség.
Ez meg mi? -
Skyline #8621 Örülj neki, nekem mindennapos... Már már csodaszámba megy ha nincs exe error vagy nem fagy ki a játék hangbeakadással..:)
A meccsek utáni következő pálya betöltése helyetti random kihajigálásról mindenféle hibaüzenet nélkülről nem beszélve...:) -
#8620 Én még sose játszottam conquestet 20 percnél kevesebb ideig. 10-15 perc egy Domination 300 ticketes kör. (Persze normális kiélezett csapatok között) -
drinkalot #8619 gondolom ez nálam valami perverzió lehet, hogy szeretnék egy mapon min 30 percet játszani...
ááh, hagyjuk -
drinkalot #8618 Európai normal 48-64 fős 1000-1500-2000 ticketes szervert kb 2 aktívat találok per pillanat, nyilván tele vannak és 8-an várakoznak....
pfeej...
botrány!
800 ticketes az van szarásig, 10-15 perc egy kör, ez most tényleg csak egyedül engem basz fel? -
#8617 Az ok, csak a szinteket nem vágom, mert a 3-ba vmi level 90 vagy 70 már nem emlkészem elkezdi előröl vagy visszábbról a számolást. Az tuti hogy a level 100-hoz sokkal több levelt viszel végig mint 100, erre akarok kilyukadni. -
#8616 De van infó, a bf4stats. Legalább is konkrét infó tényleg nincs azaz hivatalos ugye. -
#8615 Erről infom nincs, itt van avyg 200 szont mire level 100-at elérjük??? A 3-ba szinte lehetetlenség volt egy normál playernek... -
#8614 110 a Max level, úgy. Ez szerintem később még bővítésre kerül (remélhetőleg) -
#8613 Nekem ezzel nincs bajom, csak így aki a hetet 0-24 be végig kockulja pikk pkk 100 as lesz :D Mellesleg az hogy lehet h van 102-es player???? -
#8612 Eh jogos a felvetés. Éjjel haverral toltuk és CQ-n 12/12-es statra igaz sok foglalás volt és benyomtam a 200%-ost kaptam 310000xp-t :) előtte rush-on 180000-et :) úgy lépkedtem át a szinteket nem volt időm gyönyörködni némelyikben :) -
#8611 És miért zavar az téged? Legalább valamivel kedveznek a játékosoknak,ha már mással nem is tudnak. -
#8610 Csak nekem tűnik úgy, hogy tiszta bug ez a dupla XP???? Felszámol annyi pontot, hogy ez nem is dupla hanem 4-5X... Ember elér 3ezer pontot a játékba és ad 30 ezret.... -
#8609 Én miért lennék rasszista? :D Volt már japán barátnőm is, szimplán tetszett a ku klux klános embléma... Ennyi.
-
#8608 Kuk Lyuk Klán ami olyan mint a hébier segg lyuk klán !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel a Kuk Lyuk Klán -t a héber bankárok szervezték amikor már a néger társadalom oly annyira elszaporodott ,hogy már csak nyűg volt a nyakukon ...
mivel a hébier szállíttatta be amierikába, bér nélküli dolgozónak spanyolországot felhasználva ...
persze hogy banolják a hébier párti rasszizmust ...
már a BF 3 ban is banolták az európai szerverekről iciraielt !!! -
#8607 Háháhá úgy kell neked buta rasszista fogyaték :DDDD -
#8606 És mi volt a logó? Belinkelnéd?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hátha SG-ről is banolnak -
#8605 Dehogynem, csak basztak mailben válaszolni. Németül kaptam az emailt amiben írták hogy 72 óra ban. Gonodolom nem is törődtek vele. -
#8604 és nem jelezted ,a bajod ??? -
#8603 Vigyázzatok mit raktok be Emblémának! :DDDD (elvileg 'csak' 72 óra) - De vicces hogy aki meg csal az 24 órát kap.
-
ACE #8602 Hát nem jött össze a 25$-os játék, aludtam amikor USA-ban a csaj próbálta, bejelentkezett, de bejelentkezés után nem lehetett a 10$-os promo kódot beírni, csak mielőtt bejelentkezel, hiába írtam le neki hogy bejelentkezés előtt kell beírni, és persze most már nincs akció, csak péntek volt. Bár még így is cirka 7ezer Ft-ért még mindig megéri, de 5ezer jobban hangzott :( -
zeoos #8601 monitor arc -
SergioAmigo #8600 exe errorXD 1 hete nemvolt . -
Skyline #8599 Csodálatos...:)
-
#8598 12 perc ZAVOD 311
-
ddany7 #8597 és egy hónapja kint van a játék... inkább nem mondok semmit -
#8596 Nekem mostanság csak hangproblémák vannak, ill. az, amit írsz. Shanghai pár perc után behal.
A one-shot killt és a fos hit detectiont majdnem kihagytam. Mondjuk ez utóbbival úgysem csinálnak már semmit. -
ddany7 #8595 van még olyan valaki, akinek a következő problémája van?
egyik map sem, de Sanghai folyamatosan kifagy. fehér képernyő. 5-6szor meghal, aztán megy rendesen.
(nvidia kártya, legfrisseb driver, win7) -
#8594 Én is vennék, 20 dolcsiért még simát is. -
#8593 Ha 20-25$-ért lehetne szerválni premiumot akkor arra is beneveznék...de egyelőre 37$ alatt nem láttam még sehol sem. Valaki tud leendő akcióról? Esetleg CyberMonday? -
ACE #8592 De most kértem meg egy USA-beli ismerőst, hogy vegye meg 25$-ért a Digital deluxe editiont. -
ACE #8591 Eleve nálam nem is dollárban írja az árakat, hanem Euróban...