15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
ACE #8670 Hol vetted 6ezerért? -
#8669 Lockeren ezt az ajtónyitós trükköt nem is tudtam,jó tudni!
Köszi.. -
#8668 wow
such barrel
amazing
so explosion -
#8667 lehet túl olcsón vetted:D
Amúgy punkbuster,videókártya driver frissités,és próbáld ki hogy 32 vagy 64 biten is csinálja-e... -
#8666 dd -
#8665 megy a játék, csak időnként kidobál és elvesztem a statom. -
#8664 Op. rendszer, driverek, hardver rendben? Szerintem szedd szét, rakd össze a géped, tesztelt pár órát a CPU-t, RAM-ot. Aztán ha nincs semmi változás, akkor irány a hivatalos fórum, vagy jelentsd valahol, hátha nem ismert bug!
Amikor jó, akkor viszont nagyon jó igaz? A hangok? Szinte hallod a fűszálak susogását? A hit-detection is nagyon-nagyon sokat javult a háromhoz képest, semmi hirtelen-halál, vagy fedezék mögötti találat. Nagyon fasza! -
-
#8662 Megvettem 6ért a BF4-et de állandóan ledobál játék közbe... Ez mi ez? -
#8661 nem ,mert nincs elegendő premium felhasználó ,nem éri meg !!! -
ApPa123 #8660 Nem akarják még ebben az évben kijavítani ezeket a kifagyásokat?? Mióta megvettem ezt a s..t még nem játszottam vele 1 jót... -
#8659 beragadt a bf4 exe? CTRL+Shift+Esc - Folyamat leállítása.
Lépj ki lépj vissza originbe. Néha ilyen ez a csoda.. -
Bagoly81 #8658 szerintetek az mért van, hogy nem indul a játék? böngészőben connectel de nem indul el. nemcsinál semmit -
#8657 ps4 topikban,van játékos lista. -
Hentes75 #8656 Van itt valaki aki PS4-en fogja tolni a BF4-et?Biztos kevesen leszünk magyarok.Lehetne valami névsort összeírni? -
#8655 van benne erő :D
-
#8654 Okés,köszönöm srácok.. -
#8653 Elírás. Úgy lehet majd kinyitni őket, DE MÉG NINCS KINYITVA. -
#8652 Igen, en is erre gondoltam.
De meg nem vagy max szinten (110), vagy igen? :)
Ja es ha a "unlocked" mult idejere gondolsz, akkor azt irhattak volna sima "unlock"-nak, mult ido nelkul. :) -
#8651 Úgy értem,hogy nincs kinyitatlan battlepackom. Mindet kinyitottam amit eddig kaptam. Szóval,ha mindegyik nyitva lesz akkor lehet majd használni ? -
determinator #8650 A képen látható 4 "zárolt katonából" nekem 3 nyitva van, ellenben van másik 2 ami zárolva. Tehát ezek nem DLC-hez, hanem battlepack-hoz vannak kötve. Mint előttem is írták 50-es szinttől már szintenként jár 1 gold battlepack. -
#8649 Ez mitől lenne bug ? Egyedül nem lehet simán felmenni , ha meg az ellenfélnek van ennyi ideje ott ugrálni meg nyitogatni az már rég rossz... -
#8648 Milyen osszes?
Mindig kapsz fejlodesert, szint lepesekert, stb... (50-ig ket szintenkent, azutan minden szintert). -
#8647 Kivan nyitva az összes. -
#8646 A nyilak mutatják. Szürkék a katonák,nem lehet kiválasztani őket,de oda van írva,hogy unlocked via battlepack. -
#8645 Fogsz kapni játék közben battlebackokat, azokat kinyitogatva kaphatsz random unlockokat a portrékra. -
#8644 A nyilakkal mutatja is, hogy meg melyik katona portreja nincs meg neki...
Item: battlepack-bol fogod majd bemakolni valamikor, kb ennyi. -
#8643 Kéne valami leírás... hogy mit kell nézni. -
#8642 -
#8641 Szerintem nagyon szar, hogy le lehet zárni. Köcsög kemper wookie-k. -
#8640 Már eladni se éri meg a játékot, ez már tényleg a vég... -
#8639 Milyen katonás emblémák? -
#8638 Ezek a katonás emblémák mikor lesznek használhatók? Van egy pár,amihez oda van írva,hogy unlocked via battelpack,de nem lehet kiválasztani. Ezek lehet a DLC-hez tartoznak ?? -
#8637 Vagy kevesebbért. -
#8636 De benne van az árban egy skilles katona is,igazán nem drága. -
McLarenpowa #8635 china risinggal együtt lehet venni 8200ért bótból... -
#8634 Pont ez az, hogy nem nyitja ki! Csak felmászik, leöli a két scoutot, megfordul és kinyitja, hogy feljöjjön a társ. -
#8633 Ez egyáltalán nem újabb. Mindenhol kilehetett nyitni alulról eddig is. (Persze nem tudom hogy direkt vagy nem) -
#8632 upsz...naneee...ez valami vicc. :D
30 dollártól ne legyen már drágább. :D -
#8631 BF4 acc-om (alap) eladó 8500 HUF-ról indul!