15720
  • ACE
    És itt sg-n hol látod a bankkártya számát? Még az e-mail címe sem látszik.
  • giornalista
    minden kurva meccs leáll. hihetetlen, tényleg.

tomorrow cant come soon enough
  • JaSoN HuNTeR #8709
    de csak a premiumnak jön holnap a DLC ugye? Ha nincs akkor DEC17.
  • ProGabe #8708
    Vajon megint azt játsszák majd, hogy minden DLC-vel jön csak patch, aztán ha azok elfogynak, telibesz*rják az egészet?!
  • DarkSector
    Gondolom aki megrendeli a játékot, név+cím nem? :D
    vagy bankkártya.
  • Libazsír
    Ha ennél többet vártál a dicetól, akkor a hiba benned van. Vagy ha hallhattál a fanboyokra, akkor is :D
  • Fripi

Semmilyen személyes adatot nem adtak ki róla mivel nem is tehetik.

A leírása alapján bárki betudja azonosítani ahhoz nem kell "hasonló" területen dolgozni vagy sherlocknak lennie.

• ACE
    Azért arra kíváncsi lennék hogy egy nicknév alapján hogyan azonosították be. :D
  • Vadnokedli
    európai idő szerint reggel 6 tól este 11 ig.
  • balage018
    én nagyon nem mennék ebbe bele, főleg hogy hasonló területen és oldalon dolgozok, de azért ne kiabáljunk feljelentést, mert ő meg feljelentheti őket, hogy neked 3. személynek kiadták az adatait, ami alapján azonosítottad...
  • giornalista
    óriási meglepetésre a PC Game update 3-án, azaz holnap, a China Risinggal együtt érkezik.

kíváncsi vagyok, hány órától nem lesz használható a játék...
  • SigS
    Ha 18 alatt van akkor nem szexuálják ánuszon a csillagban
  • empie
  • Fripi

Rákérdeztem a players-hu nál mert amit leírtál igen erősen szembe megy azzal amit edddig tapsztaltam. Megerősítésük alapján már te is visszakaptad a vételárat. De gondolom csak a sírás megy az nem,hogy az ellenkezőjét is leírd. Főleg ahogy hallottam párszor módosítottad a csomagküldést és te adtál nekik haladékot eddig annak ellenére,hogy nagyon sokszor felkínálták neked a visszafizetés lehetőségét,már sokkal előbb. Remélem feljelentenek téged rágalmazásért.

Még egy nyomorult hatásvadász..
  • sasafr
    5 meccset játszottam, mind az 5 vesztes. A megszerzett xp-s pontjaim kb 60 %-át könyvelte el a rendszer a skillem 345-ről 197-re esett! Komoly szar ez az egész!!!!
  • Vadnokedli
    72 órás battlelog ban. + Lesz az nap Dying Fetus, Hypocrisy, Heaven Shall Burn koncert. jee
  • gstup
    Milyen ban-t?
  • Vadnokedli
    Zsír, addigra fel is oldják a BAN-t.
  • SötétBarom
    Ez a onehitkill benne maradhatna, engem nem zavar kicsit sem :D
  • balage018
    arról nem beszélve hogy olyan lagok vannak újabban hogy 2-őt megyek előre 1-et hátra :(
  • balage018
    én ma átugrottam egy sorompón, de sajnos a hatalmas 1m-es zuhanástól szörnyet haltam...
  • Fpocok
    HÓNAP PECCS!
    Dec 3 PC Game Update Notes
    -Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
    -Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
    -Fixed the "one-hit kill bug" where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
    - Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
    -Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience

Sehol sem látom, hogy javítanák a kurva crasheléseket, ami miatt a 10 pályából 2 játszhatatlan.
  • kemotox
    Ja értem.
  • Fpocok
    Vásárlásnál ki lehet választani, hogy kód vagy doboz. Dobozos 500-al több.
  • sasafr
    Ma egy trágyadomb a hitreg! Csak még arra nem jöttem rá, hogy miért van az, hogy egyszer szinte tökéletes máskor, mint ma is, értékelhetetlen. És kezd zavarni ez a konkrétumok nélküli folyamatos kókányolás amit a dice művel.
  • kemotox
    Én úgy tudom/hallottam, hogy a pléjörz.hu az egy kódos oldal, tehát várhatod a dobozt nyugodtan...
  • vg
    Péntek este még 55 színű voltam(x360), tegnap este 83... jó ez a dupla xp, főleg ha az benyomjuk a 200% boost-ot. Ezen a hétvégén is lesz is lesz dupla xp a premiumosoknak, nem kell majd sokat erőlködni, hogy meglegyen a 100.
  • eugabesz
    Van egy nagy lóizé,már több száz ember kapott tőlük (én is pl.) kódot,s senkinek nem kellett ilyet eszközölni.Azért mert valamiért haragszol rájuk,nem kell a fórumon rémhírt terjeszteni...
  • McLarenpowa
    ugye nem csak kódot vásároltál? :)
  • Fpocok
    Írtál nekik? Mit írtak vissza?
  • Libazsír
    Még annyit se ebben a formájában. Ha emberek dolgoznának a dicenál, még ők fizetnének nekünk, hogy teszteljük az alphára sem emlékeztető szarjukat.
  • spagi1
    Nekem egészen más a tapasztalatom. A PLAYERS.HU oldalt csaló üzemelteti.
    Október 15.-én rendeltem meg a játékot dobozos formában. A mai napig nem szállította le a játékot és a megbeszélt időpontig a pénzemet sem fizette vissza. Jelenleg ezért már fogyasztóvédelemnél és rendőrségnél is feljelentés van ellene. Mégegyszer SENKI NE VÁSÁROLJON A PLAYERS.HU oldalról.
  • DarkSector
    Amazon-ra kamu US adatokkkal kell regisztrálnod.
  • ACE
    "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."
  • DarkSector
    Hát most nincs talán olcsóbb így nézve igen, de amilyen bugos a játék, szerintem sok érte, kb 5k-val kiegyeznék már, de inkább az alatt.
  • BAk3R
    szerintem ez mar korrekt.
  • JaSoN HuNTeR #8674
    Mondjuk úgy hogy mázlim volt :)
  • DarkSector
    35 dollár drága kicsit, 35x 220=7700ft.
  • 4850 hd
    exe hiba dx hiba mikkor javitjak marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
  • BAk3R
    Amazonon 35 dollar most.