15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8751 Igen. Valóban kibasz... még fél perc sem kell. -
McLarenpowa #8750 vagyis kétszer olyan gyorsan is basz ki? -
#8749 Amúgy Patch után: Eddig 2 játékba léptem be, mindenhonnan kib_szott fél perc után értesítést nem kaptam battlelogtol semmi(Ez punkbuster lesz valószínűleg). Viszont kb kétszer olyan gyorsan tölti be a mapokat most. -
McLarenpowa #8748 tök jó lehet ez a játék, még jó hogy még nem vettem meg... -
#8747 Sokan ezt írják fórumon. -
#8746 Na fasza frissítés óta 5 másodpercet nem tudok játszani mert mindenhonnan hibaüzenet nélkül kidobál... -
#8745 Nekem 40/40 es van és kb 4 perc alatt lejött -
#8744 Az a gond itt mindenre számolja a pontosságot. Egyáltalán nem tudhatod milyen pontosan lő az ember, nekem pl 14% az átlag, amúgy meg a fegyverek többségénél 23-25% között van. -
#8743 vicces:D
80 as netem van, úgyhogy mennie kéne -
Nagydög #8742 8,49% altalanos pontossag? Az nagyon szar. Ha most ismerkedne az FPS stilussal es a jatekkal egyszerre, akkor talan. Ellenben a kollegat ismerjuk a BF topikok kornyekerol, ugyhogy durva elet, hogy valami egyeb gond van. -
spagi1 #8741
Előzőleg tett kijelentésemet visszavonom.
A players.hu oldal üzemeltetőjét nem nevezem csalónak.
Mindenki nyugodtam vásároljon tőle aki szeretne. -
#8740 Ezzel pl :D -
#8739 nekem nagyon pöcsöl a letöltéssel:D
hogy lehet megtuningolni kicsit?:D -
#8738 YOLO! -
#8737 Mivel van suppression a játékban, a pontosság stat semmit nem ér. -
#8736 Megnézzük. És mivel egyszer élünk, egyből Shanghai-n kezdek :D -
gstup #8735 Szia,Először is.Ez nem egy negatív kritika lesz.Pusztán csak válaszolni szeretnék,hátha attól egy kicsit megnyugszol és nem idegesíted magad feleslegesen. :) Szóval no offense.Nem mondanám hogy szar vagy.Sőt sokkal többre tartom a "csapatjátékosokat" mint a stat hajhász játékosokat.Viszont,én közel sem vagyok egy "pro" játékos,de nekem sok esetben van hogy 10%-al jobb az accum mint Neked.Ergó,több szituációban győztesen kerülök ki ahol Te lehet nem.És még így is vannak olyan meccsek hogy köpni-nyelni nem tudok... :( Egy szó mint száz a pontosságodon kéne javítanod. -
#8734 Tölthető a pöcs:
-
McLarenpowa #8733 hm elfogyott a BF4+china rising a players.hu-ból? -
#8732 Én is németekre járok,csak tesztelgettem nagyobb pinges szerókon is,nekem is úgy aggya ha 0-15között van a csúszka,na majd ma megtudjuk mi is lesz ez:
"Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience ."
-
#8731 Mi német szerverekre járunk, ahol 30 körül van a pingem, a csúszka 0-án aggya a legjobban.
Egyébként valóban elég bugos a hitreg, néha meg tényleg nem ad be semmit, de azért közel sem olyan borzasztó a helyzet, mint ahogy beállítják. Sima publikolásra, amire egyébként tervezték, szinte tökéletes, esportolni meg olyan játékkal kell, amit arra terveztek. -
#8730 Engem nem "hajingál ki" a játék és a hitreg sem rossz(nem tökéletes,de aggya),volt itt régebben egy videó linkelve a testrange-ről mikor a mozgó bábukat lődözi a csákó,na azt én is kipróbáltam,de nekem jól adta ott is,nem úgy mint a videón,nem tudom miért talán a jó net...
Például ez a networksmoot is nálam csak akkor f@sza ha 15%-on van vagy 0-án(teljesen mindegy) viszont ha feltolom 50%-ra mondjuk egy 50-s pingű szervernél akkor szar a hitreg,itt is a 0-15 közötti a jó....
-
Gyuszopapa #8729 De jó hogy nem fizettem be rá,jó döntés volt. -
bbdc77 #8728 Jó kis fragmovie. -
Skyline #8727 Igazából b.szhatjuk a csájna rájzingot amíg folyamatosan kihajígiál a játék és egy rakás szar a netcode és a hitreg....
Va,amint a second assaultnak jobban örülnék, az mikor jön, meddig exkluzív azon a nextgennek viccelt szaron?
-
drinkalot #8726 na jó, nem, kesselni kell érte... -
drinkalot #8725 jár:D -
#8724 China Rising ingyenes? -
#8723 Bezártam,újraindítottam Origint,nekem segített. -
Mad79 #8722 A f@sz kivan ezzel a rohadt memory leak-kel!
Mostanában max. 20 percet tudok játszani,majd szépen telerakja a 8 giga ramot szeméttel,és csak a reset segít. Nagyon remélem,hogy erre a problémára is lesz megoldás a holnapi patch-ben,mert fogom,oszt pajszerrel törlöm le a játékot a merevlemezről. -
Bagoly81 #8721 nekem is -
4850 hd #8720 hi vegre valaki aki olyan mint en ritka aki nem stat buzi :) vagy ep nem tdm jatszik rush-on :|))))) de ez jo pont -
#8719 Origin azt írja online bejelentkezésre nincs lehetőség.
Ez mégis mi?Szombaton ment minden azóta nem volt bekapcsolva a gép -
SzinesGeza #8718 HC-n nincs ilyen gond. És nincs sok felesleges, világító, mindenfélét kijelző jeltömeg sem. ;) -
#8717 Hihetetlen hogy még mindig ott tart ez az egész szar, hogy valakibe nem elég fél tár, amíg ő megöl 3-5 lövéssel.
MIÉRT van ez? Most komolyan, én vagyok a szar az egész csapattal egyetemben (http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/407567552702193152/185933030/, PepperAndEggs néven vagyok), vagy tényleg ennyit számít a ping, vagy a tököm tudja mi, mert az ált. 50 alatti nálam.
Komolyan mondom, soha egyik FPS-ben sem volt ilyen gondom, csak a BF szériában.
Mindig sokat halok, minden játékban, mert én mindig csak a feladatot csinálom, ha kell 6x halok meg, mire aktiválom az M-COM-ot, ez nem érdekel. De az, hogy lövöm, ELTALÁLOM és nem hal meg, hihetetlenül felb*sz. -
#8716 Simán be lehet. Leírta, hogy melyik nap rendelte meg. Megnézik, mondjuk volt aznap 5 rendelés, amiből 4 rendesen lezajlott, a maradék eggyel meg mindenféle problémák voltak. -
Fripi #8715
Aki keres az talál.. Ha csak nem olyan fogyatékos mint te... -
#8714 Nem hinném, hogy az személyes adatnak számítana. -
balage018 #8713 és azt te honnan sz*ptad ki hogy hányszor módosította a csomagküldést? -
#8712 SG-n sehol.