Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Nálam addig volt darabos amíg be volt kapcsolva. Kikapcsoltam azóta hibátlanul megy.
Most 8200FT kb a játék, de ha lesz akció tuti jó árban lesz majd!!!!!!!!
Battlefield 4 ~8200 ft
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kb. 45 ezerbe került, tehát nem a gagyi kategóriába kellett volna tartoznia. Az elsõ alaplap el sem indult, se kép se hang. Visszavittem, és azt kértem hogy cseréljék ki ugyanarra a típusra, mert minden eszköznél lehetnek gyári hibásak (mondjuk illene minimális tesztet lefuttatni rajta).
A csere alaplapom "ciripelt", különösen akkor amikor a procit terheltem. Mivel vízhûtésem van, ezért eléggé zavaró volt, hogy egy elvileg hangtalan komponensnek hangja van. Valamint az élettartamnak sem biztos hogy jót tesz. Kiderült, hogy kispórolták a gyantát a tekercsekbõl. Azért egy felsõ kategóriás alaplapnál ez elég gáz. Ekkor Gigabyte-t választottam és azóta is virul a gépemben.
Másik pozitív példám a kis "otthoni szerverem", ami 2 éve 24/7-ben megy. és köszöni szépen jól van, pedig az is Gigabyte és nem is erre az üzemre tervezték.
Persze mindenki azt a márkát preferálja amivel nem volt problémája, és azokat ellenzi amiknél jöttek elõ hibák.
De nem lehet kijelenteni, hogy az Asus a király a többi gyártó sz@r, mivel nem igaz. Minden gyártónál, fõleg a gagyi kategóriában lehetnek problémák.
Ezt még a régebben Asus mániás kollégám (alaplapok, videokártyák, notebookok, kulcstartó, egérpadok.........) is belátja. És véleménye szerint az Asusra igaz az elmúlt néhány évben a minõségbeli hanyatlás.
Nem mondom hogy igaza van, de 3 éve el sem tudtam volna képzelni hogy ilyet ki tud mondani.
http://logout.hu/bejegyzes/snip3r_hun/battlefield_4_battlelog_emblema_lista.html
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem világ életemben gigabytem volt, ill egyszer egy asus, egyikkel sem volt semmi bajom az égvilágon.
Viszont hallottam köpködni asusra, gigabytre is, és még sok másra.
Én jelen pillanatban nemigen szídhatom a gigabytet, hisz gyönyörûen megy a gépem, és a BF4-em.
Mercedes-Benz®
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
4 giga rammal is tökéletesen fut 1080p/ultrán.
Ahogy mondtam véletlenszerû a hiba.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1. Nem, nyugodtan ynomhatja ultrán 64 fõs szerón is 50-60 a legkevesebb fps amit lát, továbbá a problémát nem orvosolja ha leveszi a grafikát, sõt ha leveszi akkor méginkább akad....
2. Nem, nem fog semmit kicserélni a gépben mert egy rohadt játékfejlesztõ bugos szemetet ad piacra ami hemzseg a hibáktól és teljesen véletlenszerûen crashel, és véletlenszerüen egyes embereknél a hasonló akadozást mûveli.
3. Nem nem egyértelmûen kevés a ram és nem nem orvosolja 8 giga sem, a probléma fórumjának tanulsága szerint van akinek 16 ismétlem TIZENHAT giga ram mellett SSD-re telepített játékkal is ezt csinálja.... 4 giga ram bõven elegendõ 1080p/ultra (-msaa) futtatáshoz.
A hiba továbbra is áll, de gondoltam rákérdezek hátha valaki végigfutotta azokat a köröket amit mi és jutott valamire.
giga - megmekken, csere
giga - megmekken, csere
asus - azóta jó 😄
VGA-m is giga amúgy, azóta van meg, mióta az elsõ giga alaplap, és annak semmi baja.
Nekem most Asus van. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
megrendeltem player.hu-ról mert a beta ilyen beállítás mellett jó volt.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/399547546017929984/226164428/
Per Aspera Ad Inferi.
[IRAM] leader
Pacth nem fogja orvosolni. Gáz akkor van ha 8Gb-nál is csinálja mint pl. nekem. Igaz nem ilyen durván és nem ilyen gyakran ,de ez van nálam is.
"Nulla tenaci invia est via"

Mercedes-Benz®
De nem értem, BF-nél nincs warez multi, vagyis a cd-kulcsát kockáztatja....ez megéri? <#conf>#conf>
Vagy az ilyeneket nem tudják végleg bannolni?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
A dobozon feltüntetett minimum elvárás finoman szólva is nevetséges!!!
Nekem egy E8400 hajtott 3800Mhz-en, 6GB memcsivel (1066 geil DDRII).
És egy Gigabyte X38-DQ6-os lapom volt, ami azért igencsak komoly.
3 nap után lecseréltem, mert szétbaxott az ideg.
Most 16GB ram, I5 CPU, És szintén egy jobb féle gigabyte lap.
High-on nyomom Full HD-ban, olyannyira jött rendbe a dolog, hogy az sem érdekelne ha nem jönne ki patch hozzá, mert egy mikronyi akadás sincs.
Mercedes-Benz®
Directx function "getdeviceremovedreason" failed with
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the application's device failed due to badly formed commands sent by the application. This is an desing-time issue that should be investigated and fixed. "). GPU: "nvidia Geforce GTX480" ,Driver: 33165
Mercedes-Benz®
Barátom gépén ezt dobja. Viszont most volt hardverek cseréje (alaplap, CPU), elötte nem dobott ilyen hibát. Ugyan olyan konfigot vett mint én, csak a VGA-nk külömbözik, neki GTX-480, nekem GTX-580 van.
Elõre is köszi ha van ötlet!
"Astroxyn said:
DirectX fonction "GetDeviceRemovedReason" echec avec
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG😄evice hung due to badly formed
commands.. GPU:"NVIDIA GeForce GTX780",Driver:32049."
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1398555_616366185087745_1679977311_o.jpg
Mercedes-Benz®
De esetleg ezen az oldalon emlitenek meg par dolgot:
www.crashwiki.com/battlefield-4-pc-fixes
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Valakinek esetleg valami megoldása nem lett?
Szinte mindent próbáltunk már (Cpu unpark, DX11 frissít, friss driverek,.net frissít, prioritás váltás, affinitás váltás, böngészõ csere, játék javítása, win7 frissen, win8.1 frissen, stbstbstb).....
Gyakorlatilag ez megy 2-3 perc játék után (vagy miután lelõtték)...