15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Nagydög #8791 Az accuracynal a talalat szamit, nem a kill. Most meglestem A BF3-ban 16.39 az accom, bar az hozzatartozik, hogy egyik kedvenc fegyverem volt, rengeteget hasznaltam. -
eugabesz #8790 Mégis mit vártatok??...szinte mindenki tisztában van vele,hogy nem tudják javítani a játékot...ez már egy ilyen elb@szott szar maradt... -
bbdc77 #8789 Akkor indul el az accuracy felfelé ha megtanulsz lőni. Addig nem.
ON: A patch óta kb 15, néha 20 FPS-el is kevesebb van pl. Lockeren. Nevetséges. A one shot kill bug ugyanúgy létezik, csak most még többször van miatta X-elés az ellenféllel. Nevetséges. -
#8788 Azt írják, hogy a one shot kill NEM LETT JAVÍTVA. UGyanúgy van. -
#8787 Gold battlepack-el kaptam 200%-os boosts-ot ennél van nagyobb is? -
#8786 Van egy zászlómennyiség, a térképek sem tűnnek szűknek, jónak tűnnek. -
#8785 írja hogy az asztalra:) -
Borg #8784 Nekem is volt 8.5% accuracym, sőt, most se sokkal több 4-ben.
Ez kérlekszépen úgy jön ki, hogy csak supportot (type88+mg4) és engineert(P90+mtar21) húzom. Tehát nem lőttem egy lövésre ölő cuccokkal, és supportnál meg egy csomót lőssz a supression miatt úgy is, hogy nem ölsz. Szóval semmi csoda nincs benne.
Ha az ember elkezdi húzni a snipert, vagy shotgunozni, akkor szépen elindul az accuracy felfelé addig nem. -
-
#8782 Szóljatok, ha már nem vág ki a szerver. -
#8781 Én nem vágom ezt a letöltés gyorsítót. Megcsinálom azt az ini-t de hová tegyem? -
#8780 én ezért vettem meg a prémiumot :D -
#8779 -
#8778 jaaa értem -
#8777 most csak a prémiumosok tölthetik le.. mindenki más csak 17-én -
#8776 én majd csak 5-kor tudom letölteni :( -
#8775 Héhé... a deluxehoz állítólag ját a china rising dlc... miért is nem tudom leszedni? -
eugabesz #8774 Érdemes várni egy-két órácskát vele,most frissülnek a Master-serverek is... -
#8773 Na most bejöttek a hibák, BF4 exe müködése leállt. Nekem eddig nem volt ilyen :D Fel se tudok lépni sehova.. -
#8772 benéztem most az összes pályára a kiegből, megjegyzem fagyás nélkül!:D
elég korrektek a pályák!!! -
#8771 :DDD -
#8770 már csak azt kéne megoldja, hogy 17-e előtt legyen kínai dlc-m.. :D -
#8769 kész varázsló ez az ini file nem?:D -
#8768 WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE -
#8767 a netemmel 2mega/mp-el tudok max tölteni, de azt írja hogy stabil 3,3al töltök o.0 -
#8766 8753 ban írtam a megoldást -
#8765 a változatosság kedvéért ezt is 50kb/sec-el tölti és állandóan megáll -
#8764 nincsmit, de azért kapják már be nem? aki meg nem tudja ezt az szívjon 1 napot vele.... -
#8763 kössz
-
#8762 és jön a China Rising :D
4544,31MB -
empie #8761 -
Nagydög #8760 Haaat. Megvan meg a BF3-as stat oldalad? Mert en ugy emlekszem, ott is minden reszeltszentsegre szamolt, a 20 folotti accuracy meg mar nagyon durvanak szamitott automata fegyvereknel. Allitolag ebben kevesbe rugnak szornak a fegyverek, amit a magasabb fegyverenkenti acc-od is megerosit. Igy meg mar plane keves a 8.4. En tovabbra is fenntartom, Gabenel valami egyeb gazemberseg is van. -
gstup #8759 Ok.Azért mondtam hogy semmi offense meg sértés.Ezer dolog lehet ami miatt szar... :) -
empie #8758
Nem fogyott el. -
#8757 Frissítenek a szerverek. Csak várni kell. Azt majd pár óra múlva tudjuk meg, hogy most mit csesztek el :D -
#8756 Nem az a baj. Mindenkinek ezt csinálja. Várni kell. -
#8755 Attól függetlenül hogy tele van hibákkal nekem ez az első multis játékom és egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem.:) -
#8754 PB-t frissíts, igaz nem írja miért rak ki... De csak frissíteni kellett. Oké ez nem PB Azt hittem ilyen egyszerű.. :D -
#8753 akinek lassan tölti itt a megoldás!
csak egy sima init kell csinálni az asztalra és máris 8 megával szedem:D
link -
#8752 Az oké, hogy javítanom kell, sajnos 6-7 hétig laptomon nyomtam (ezt és a 3-at), az eléggé elrontott ebből a szempontból. A valós accom simán 15-nél kezdődhet, mondjuk ezt meg a napokban dühből játszom, ami szintén nem segít :D
De a lényeg továbbra is az, hogy nálam valamiért hihetetlenül szar a hit-detection. Pont a linkelt battlelogon, a másik csapatban volt MyHatIsAAAwesome, 40-20-as stattal, 12%-os acc-al. Az én 11%-om nehogy már ennyivel rosszabb arányt eredményezzen.
Várjunk, pontosítok. Ugyebár az azért is necces, mert az oké, hogy ő kb. ugyanúgy célzott, mint én, csak neki a társai kapták az assistot, amíg nálunk szinte mindenki rosszabbul célzott.
Én ezt mind elfogadom, ha csak a számokat nézzük. Viszont a játékélményem akkor is rossz, ami miatt, ami írtam.
Lövöm, eltalálom, de nem hal meg, ő meg odafordul és lelő. Na ez történik velem 10-ből 8-szor. Sajnos a dice-nál nem tudnak programozni :(