15720
  • Nagydög
    Az accuracynal a talalat szamit, nem a kill. Most meglestem A BF3-ban 16.39 az accom, bar az hozzatartozik, hogy egyik kedvenc fegyverem volt, rengeteget hasznaltam.
  • eugabesz
    Mégis mit vártatok??...szinte mindenki tisztában van vele,hogy nem tudják javítani a játékot...ez már egy ilyen elb@szott szar maradt...
  • bbdc77
    Akkor indul el az accuracy felfelé ha megtanulsz lőni. Addig nem.

ON: A patch óta kb 15, néha 20 FPS-el is kevesebb van pl. Lockeren. Nevetséges. A one shot kill bug ugyanúgy létezik, csak most még többször van miatta X-elés az ellenféllel. Nevetséges.
  • Fpocok
    Azt írják, hogy a one shot kill NEM LETT JAVÍTVA. UGyanúgy van.
  • Krisztiam #8787
    Gold battlepack-el kaptam 200%-os boosts-ot ennél van nagyobb is?
  • Running
    Van egy zászlómennyiség, a térképek sem tűnnek szűknek, jónak tűnnek.
  • oneal1
    írja hogy az asztalra:)
  • Borg
    Nekem is volt 8.5% accuracym, sőt, most se sokkal több 4-ben.

Ez kérlekszépen úgy jön ki, hogy csak supportot (type88+mg4) és engineert(P90+mtar21) húzom. Tehát nem lőttem egy lövésre ölő cuccokkal, és supportnál meg egy csomót lőssz a supression miatt úgy is, hogy nem ölsz. Szóval semmi csoda nincs benne.

Ha az ember elkezdi húzni a snipert, vagy shotgunozni, akkor szépen elindul az accuracy felfelé addig nem.
  • Lamellus

• Fpocok
    Szóljatok, ha már nem vág ki a szerver.
  • mmovar
    Én nem vágom ezt a letöltés gyorsítót. Megcsinálom azt az ini-t de hová tegyem?
  • Krisztiam #8780
    én ezért vettem meg a prémiumot :D
  • RatBaG #8779
  • LeWyTy
    jaaa értem
  • Krisztiam #8777
    most csak a prémiumosok tölthetik le.. mindenki más csak 17-én
  • Krisztiam #8776
    én majd csak 5-kor tudom letölteni :(
  • LeWyTy
    Héhé... a deluxehoz állítólag ját a china rising dlc... miért is nem tudom leszedni?
  • eugabesz
    Érdemes várni egy-két órácskát vele,most frissülnek a Master-serverek is...
  • Vadnokedli
    Na most bejöttek a hibák, BF4 exe müködése leállt. Nekem eddig nem volt ilyen :D Fel se tudok lépni sehova..
  • oneal1
    benéztem most az összes pályára a kiegből, megjegyzem fagyás nélkül!:D

elég korrektek a pályák!!!
  • oneal1
    :DDD
  • Szabi #8770
    már csak azt kéne megoldja, hogy 17-e előtt legyen kínai dlc-m.. :D
  • oneal1
    kész varázsló ez az ini file nem?:D
  • ProGabe #8768
    WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE
  • Szabi #8767
    a netemmel 2mega/mp-el tudok max tölteni, de azt írja hogy stabil 3,3al töltök o.0
  • oneal1
    8753 ban írtam a megoldást
  • Szabi #8765
    a változatosság kedvéért ezt is 50kb/sec-el tölti és állandóan megáll
  • oneal1
    nincsmit, de azért kapják már be nem? aki meg nem tudja ezt az szívjon 1 napot vele....
  • Nesuten
    kössz

• szomferi
    és jön a China Rising :D

4544,31MB
  • empie
  • Nagydög
    Haaat. Megvan meg a BF3-as stat oldalad? Mert en ugy emlekszem, ott is minden reszeltszentsegre szamolt, a 20 folotti accuracy meg mar nagyon durvanak szamitott automata fegyvereknel. Allitolag ebben kevesbe rugnak szornak a fegyverek, amit a magasabb fegyverenkenti acc-od is megerosit. Igy meg mar plane keves a 8.4. En tovabbra is fenntartom, Gabenel valami egyeb gazemberseg is van.
  • gstup
    Ok.Azért mondtam hogy semmi offense meg sértés.Ezer dolog lehet ami miatt szar... :)
  • empie

Nem fogyott el.
  • ProGabe #8757
    Frissítenek a szerverek. Csak várni kell. Azt majd pár óra múlva tudjuk meg, hogy most mit csesztek el :D
  • Fpocok
    Nem az a baj. Mindenkinek ezt csinálja. Várni kell.
  • REALista
    Attól függetlenül hogy tele van hibákkal nekem ez az első multis játékom és egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem.:)
  • Vadnokedli
    PB-t frissíts, igaz nem írja miért rak ki... De csak frissíteni kellett. Oké ez nem PB Azt hittem ilyen egyszerű.. :D
  • oneal1
    akinek lassan tölti itt a megoldás!
    csak egy sima init kell csinálni az asztalra és máris 8 megával szedem:D
    link
  • ProGabe #8752
    Az oké, hogy javítanom kell, sajnos 6-7 hétig laptomon nyomtam (ezt és a 3-at), az eléggé elrontott ebből a szempontból. A valós accom simán 15-nél kezdődhet, mondjuk ezt meg a napokban dühből játszom, ami szintén nem segít :D

De a lényeg továbbra is az, hogy nálam valamiért hihetetlenül szar a hit-detection. Pont a linkelt battlelogon, a másik csapatban volt MyHatIsAAAwesome, 40-20-as stattal, 12%-os acc-al. Az én 11%-om nehogy már ennyivel rosszabb arányt eredményezzen.

Várjunk, pontosítok. Ugyebár az azért is necces, mert az oké, hogy ő kb. ugyanúgy célzott, mint én, csak neki a társai kapták az assistot, amíg nálunk szinte mindenki rosszabbul célzott.

Én ezt mind elfogadom, ha csak a számokat nézzük. Viszont a játékélményem akkor is rossz, ami miatt, ami írtam.

Lövöm, eltalálom, de nem hal meg, ő meg odafordul és lelő. Na ez történik velem 10-ből 8-szor. Sajnos a dice-nál nem tudnak programozni :(