15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8831 szerintem nagyon jól sikerült ez a patch. végre tudtam néhány órát megszakítás nélkül, nyugodtan játszani. meg is látszott az eredményeimen, hogy nem idegeskedve, "minden mindegy" alapon játszottam. jó FPS-eket produkál a játék a DLC mapokon (vanilára még nem mentem mondjuk), az exe kitartóan dolgozik, úgyhogy jó.
egyszer előjött az audio bug, de más nem.
egyelőre GG Dice! -
kombány #8830 a helyzet csal átmeneti nekem az exe leállt megszűntével unknown error nemtom így kell e írni pontosan angolul (mielött stikkes majom beszólna) na szal ezt dobja -
Borg #8829 Engem egyszer kickeltek meg bannoltak egy szerverről (perszehogy magyarról, mert beirtam hogy sniperek pucsítsatok jövök a repülővel), akkor nézett ki igy. Egyszerűen kilépett a game, és nem volt semmi üzenet. Aztán mikor vissza akartam lépni, akkor jött az üzenet, hogy banned :D -
#8828 szerver crash? kaptál battle reportot a round után? -
#8827 szintén! béta óta először tudtam egy full kört menni shanghaion!
nem akarom elkiabálni, remélem nem egyszeri rendkívüli eset volt.
mellesleg mintha nem akadozna annyira, mint a előtte, a nyamvadt kis 4 gb memóriámmal. -
vg #8826 Dehogy, egyáltalán nem jó! Megáll a kép, és kész. Szegény vinyó akkorát kattan mikor kikapcsolom a gépet, rossz hallani. -
#8825 Ez az! Utóbbi idők legjobb meccsén (legalábbis az én szemszögemből) minden üzenet nélkül kilép a játék!
Erre már tényleg nem lehet mit mondani, szarják össze magukat!
Amúgy ez micsoda, hogy rendesen kilép, de nem tudom, miért? Semmi piros csík battlelog alján (tehát nem kivágtak), nem crash, olyan mintha én léptem volna ki. WTF? -
Skyline #8824 Jó tudni hogy konzolon is ez megy, holott a vérfanok váltig állítják mennyivel jobb ott a helyzet..:) -
#8823 Lenyomtam 300 ticketet Shanghai-n és nem fagytam ki. Nocsak. -
vg #8822 Ugyanez(xbox360) -
gstup #8821 Ismerős.Tegnap is vígan játszottam 2 órát.Majd 3x egymás után 3-4 perc játék elteltével jött a crash.És 2x ugyan arra a szerverre mentem.Más vígan játszott. -
Skyline #8820 Csak nehogy elszóld...Van amikor órákon át nem crashelek, van amikor meg 5 perc nem telik el a szerveren és durr....És nem szerver hiba, a haverom bentmarad én nem...vagy fordítva...:) -
#8819 China Rising mennyibe fog kerülni? -
#8818 viszont nekem a patch javította a crasheket.
illetve nagyon jók az új mapok! -
Skyline #8817 One shoot kill nem lett javítva...Micsoda meglepetés...:)
Majd a fanok és a fizetett bérencek megmagyarázzák hogy javítva van és a többezer zajongó (akárcsak a crashelés nem javításánál) csak trollkodik...:) -
Skyline #8816 A videóban amit linkeltem Netsmooth 0, rendszerint 50-es pingnél nagyobb szeróra nem megyek fel.
Egyértelműen látszik benne hogy számtalanszor az emberen a célkereszt és egy ideig nem adja be találatnak a lövést, hanem mögötte csattog a golyó a háttérelemeken....A hitreg bábukon okés, embert lőve annyira nem erre számtalan videó van a neten. A netkód gyengesége (ilyen késés rendes netkód mellett bő 100-150 körüli pingnél jelentkezik) pedig ezen a videón mérhető:
-
#8815 -
#8814 Nem,pont fordítva. Aki hibát ír,az nem kap pénzt. -
vg #8813 Nem tudom miként történik egy ilyen játék tesztelése. Gondolom pár 10 órát játszik 64 belsős, fizetett ember egy teszt szerveren. Összeírják a hibákat(aki nem ír hibát az nem kap pénzt), aztán a programozók, mérnökök, tervezők kijavítják. Nem? -
#8812 Ez így van. Szerintem bannolni kéne a játékosokat a videóban exploit miatt :D -
#8811 az ilyet nem lehet letesztelni, mert ki gondol ilyenre? a pálya legszélén vagyok egy sziklán, és onnan tudok-e ölni :D -
#8810 dice minőség :D -
Nagydög #8809 Azert az 5 vasarlasakor legtobben nem a 4 elejere fognak emlekezni, hanem a vegere. -
vg #8808 Lehet ez már az új Dice féle Star Wars játék alapja, láthatatlan fal. Amúgy nem teszteli ezeket a pályákat senki mielőtt kiadják? Pár óra van kint a DLC és egyből kiszúrják a játékosok. -
sasafr #8807 Szerintem a dice gyorsan kinyomja a dlc-ket és lehúzza a rolót. Ebből a minőségből az 5-öt normális ember nem veszi meg azonnal. Ki fog várni, hogy milyen lesz. Ugye a hírek a neten gyorsan terjednek. Mivel ugyan olyan szar lesz az eleje mint ez és a 3, ezért kivár a nép és ez a buktához épp elég lenne! Ki merem jelenteni, hogy a Battlefield 4 hatalmas bukás a cégek hírnevére nézve és nem anyagilag. Az anyagi az 5 lenne, de azt nem várják meg! A MOH WF a kezdet volt ez pedig a vég. -
Nagydög #8806 Azt eddig is tudtuk, hogy a szoftver teszteles nem olcso dolog, de az viszonylag ujdonsag, hogy a tesztelonek kell fizetnie erte. -
#8805 Úgy néz ki, hogy a premiumot át kell nevezniük béte-teszterre :D
Közben nekem egyből crashel a játék, szóval jó lett ez a patch! -
McLarenpowa #8804 epic fail! -
#8803 Gratulálok dice!
-
#8802 amúgy érdekes, de mintha a China mapokon nem lenne levolution. nekem nem is hiányzik, de amilyen szent szó lett ez a nyáron, csodálkozok ezen. -
#8801 Én még nem, múlt héten húztam újra a gépet (8.1) de spec én nem is láttam az AMD oldalán csak a bétát. Szóval nekem a béta driver van fent de teszi a dolgát, nincs gond. (6950 2gb) -
vg #8800 Azt sem értem, hogy miért a legkevesebb eladott példányú és legtöbb csalóval rendelkező platform verzió van a prioritás elején. Teljesen értelmetlen az egész. -
#8799 meg sem lepődök, hogy az új pályákon is van audio bug :) -
eugabesz #8798 Igen,egy másik fórumon már leírtam ezt,s hidd el,nem sokáig várat ez magára. De szerintem az EA tulajdonosi körének ez oly keveset számít,majd átlovagolnak máshová,ahol megint megszedhetik magukat a hiszékeny emberekből... -
#8797 Vki próbálta már a 13.11-es drivert? Már egy ideje kint van de amd azt írja hogy legjobb teljesítmény érdekébe továbbra is a legutóbbi béta drivert használjuk. -
vg #8796 Jó lenne, ha jönne egy új cég és látva, hogy mekkora igény van az ilyen típusú játékra csinálna egy tök ugyanilyet. Normálisan, nem amatőr kókler módra. Minden létező platformon vacak. Nekem tegnap három óra alatt háromszor fagyott szarrá szerencsétlen 360, 200% boost-tól jó ha 10 percet fel tudtam használni. Ezért fizettem 28e forintot(deluxe+premium). -
Nagydög #8795 Azert az durva, hogy akarmelyik BF-es stat oldalra megyek, mindenhol cheat reklam van a bannerben. -
Borg #8794 BF3-ban nekem is majdnem 20% volt... itt meg fele annyi. Biztos meg kell tanulnom lőni. Majd keresek önjelölt progémert, hátha megtanít. -
#8793 Nekem a 4-ben 11,38% a pontosságom.. Nem tudom mi alapján számolja, én kevésnek érzem.. A háromban 18,5% az overall.. -
Nagydög #8792 Persze hogy a P90-rol van szo, csak balf... vagyok.