Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy van egy fogadásom rá, hogy december 3-ig nem lesz itt client patch...
De amúgy meg mi van a Space-en?😄
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
KÖSZI!!!
hihetetlen, komolyan mondom. fasza kis játék lenne, de összerakni már nem tudják rendesen...
Milyen jó lenne, ha a Rusnál egy feldiszített kari fa alá kéne vinni a csomagot 😊)
Na meg mi az már hogy a Commandert nem tudjuk elkapni a meccs végén? Mikor minden remény elvész kellene egy olyan bele, hogy a gyõztes csapat az utolsó szakaszban CQ-ban a Commander kisbázisát ostromolják. És a csapatnak lenne lehetõség kivégezni a comamndert vagy foglyul ejteni. Milyen jó lenne már bakker 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A single játékban lenne egy nagy gondom: A gát falán vagyok az állványokon , ott ahol egy létrára kell átugrani. megnéztem egy végigjátszás videót, abban simán átugrik a játékos és mászik fel a létrán. Az a gondom, hogy akármit próbálok mindig lezuhanok! Nekifutok vagy nem , elugrok vagy csak leugrom, bármit csinálok nem kapja el a létrát. Volt valakinek ilyesmi? Bug lehet vagy valamit kihagyok?
Köszi a segítséget elõre is!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Parasite Eve 2, best game EVER!
volt valahol egy komment, ahol egy fejlesztõ elég bõven magyarázott róla, de esélytelen, hogy ismét megtaláljam...
Per Aspera Ad Inferi.
Masik szemszogbol, ha jol beallitanak, akar azokat is kiszedegeti, akik kulon szerverre felmennek pontokat tornaszni egymason.
szerintem
Per Aspera Ad Inferi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
egyébként tört játékot eredeti kulccsal tudok aktiválni?mert akkor már leszedném most,ne akkor keljen mikor jön a kulcs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218732256972/1/
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem pont elég ok volt arra hogy kiiktassam a pagefile-t.
Így most 5700Mb a foglalás firekoxon megy a battlelog az is sokat foglal de kényelmesen elfér a ramban így is minden.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez is igaz lehet „olcsó !=gagyi”.
De az én esetemben, az adott foglalatban a gyártó legjobb, felsõkategóriásnak meghirdetett termékérõl volt szó.
kezdetinek adjál 200
maximális méret 1024
nekem így van beállitva.
Virtuális memória (lapozófájl) kikapcsolása
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sajnos ezt nem sikerült még hasonlóra se megcsinálni, mert nincs elég réteg :-/
"Nulla tenaci invia est via"