15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
toza #15100 "A BF4 first – 4XP Event! Join any Official or Ranked match to earn 4x the XP per round.
4XP Boost currently active!" -
#15099 :D :D -
yossarianHUN #15098 Én nem erőltetném, nehogy a vidraemberek között ébredj:) -
#15097 remélem, hogy RollieThePollie lesz a felelős a BF5-ös trailerekért (most a Battlefrontosokért felel), a BF3-4-esek mind az ő keze munkáját dicsérik, nem hiába basznak oda egytől egyig, mind a mai napig :D -
#15096 Jöööööjjjjjöööööööööööööööööööööön már valami videó, vagy képanyag, nem bírom. Fagyasszatok le 2 hónapra. Utána ne felejtsetek el felkelteni, köszi. :D -
toza #15095 titanfallt jacca meg barki!? -
#15094 hát a kettő pedig ugyanaz :D
ugyanúgy az EA Play-en fog debütálni a Titanfall 2 is (június 12.), de már kaptunk pár órája belőle egy kis sneak peeket, szóval lehet ez lesz a BF-nél is (ebben a hónapban talán)
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.04.11. 20:40:07 -
Seten #15093 Ezt, hogy " fél év múlva itt lesz", nem igazán hiszem.
Azt, hogy "fél év múlva szeretnék kihozni" - így már inkább. ;)
De, természetesen ne nekem legyen igazam! -
#15092 Tévedés, fél év múlva itt lesz. Be van tervezve az EA pénzügyi évébe a termék, ergo biztos, hogy ki fog jönni. Pont ez az oka annak, hogy temérdek hibával jelennek meg félkész játékok. Alkalmazkodni kell az üzleti ciklushoz... -
#15091 a 4-et a 2013-as GDC-n mutatták be (március), most nem tudom, hogy miért nem tettek be legalább egy kis single playert, mint anno... remélem, hogy nagyot fog ütni, ha már ennyire titkolóznak :D -
toza #15090 nafene
mostmar lehet topikot is nyitni hozza nyilvan
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.10. 21:53:18 -
toza #15089 addig is itt van par ingyen regi.. naaggyyyoon regi jatekok ingyen.. -
#15088 Június körül fogják bemutatni, még felesleges agyon promózni. -
#15087 az idei Q4-ben fog jönni, júniusban EA Play, előtte biztos lesz már trailer is -
Seten #15086 Október, vagy november? Úgy hogy még semmi hír nem volt róla?
Jó lesz az jövőre is. Vagy azt követő évben. -
#15085 A Bf meg a CoD az aztán a legnagyobb Hardcore cuccok -
toza #15084 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cod 2 big red one(igazbol inkabb cod 1 jatekmentet volt,healt packokkal..meg normalis fegyver hangokkal :( )
meg cod 3
voltak a legjobb egybkent tenyleg..
adam46 : ja ez csak vmi videobol van a kep ja..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.10. 00:40:02 -
Mester01 #15083 Hááát azért van különbség én szerintem. egy Bf3 v. Bf4 vs BF hardline vagy a CoD legújabb fajtája kb 20méteres a pálya 40vs40 adj neki.... :D -
#15082 Mindegyik FPS "arcade stílusú vér pistike feeling.... :D"
Ezért hívják őket játéknak ,ha komolyan akarsz játszani ez az . -
#15081 Ez csak kacsa, azok a képek nem a BF5-ből vannak. Amit belinkeltél, az a kép pedig egy videóból van kivágva. Nem emlékszem már, hogy kik csinálják ezeket a videókat. -
Mester01 #15080 igen ehhez hasonló csak jobb motorral. ez olyan arcade stílusú vér pistike feeling.... :D
-
#15079 Van ilyen Battlefield 1943-nak hívják , csak baszták kiadni pcre .
-
#15078 info -
Mester01 #15077 Szerintem is milyen frankó lenne egy CoD2 stílusú játék (mert szerintem az volt a legjobb :D ) megspékelve a BF4 motorjával.... na de majd meglátjuk h mi lesz... :) -
yossarianHUN #15076 Nem azért, de nekem már a könyökömön jönnek ki ezek a "set in the near future" FPS-ek. A CoD-ok, Ghost Reconok, Ranibow Sixek már az összes lehetséges bőrt lenyúzták erről a témáról. Egy WWI sokkal izgibb lett volna, de hát ugye ott kreatívnak kell lenni a játékmenettel, meg nem lehet 67 különböző 3D matricát meg röntgenlátású plazmatávcsövet rakni a fegyverekre. Na mindegy, én elvagyok a 4-gyel, ezzel nem lehet melléfogni. -
toza #15075 nincs.. allitolag ww1 lesz..
vki aki csinalja posztolta ezt,h taktikalis fps ww1 lesz. aztan megvaltoztattak posztot takikalis fps re.. szal most mindenki izgul.. mert harldine egy fosh cod utanzo,aztan nem jott be annyira nekik..
esakkor vissza gyokerekhez.. november van belove ja..
egyebkent mijen huje kerdes ez h megvedd e meg ne e vedd e meg.. 2 eves jatek,olcso mint szar.. 2 mozijegy ara,es tobb oranyi csodalatos idotoltest iger..meg ha csak 10 percet jatsz vele akkor is megerte es kesz..
na franko.. ez szerint meg kozeljovoben jaccodik.. megsem ww1.. csodajo.
eleg szexi mindenesetre.. szep kek ma megint.
june 13 -14 jelentik be..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.09. 12:45:25 -
Mester01 #15074 van már hivatalos trailer? -
#15073 cdkeys.com-on (én még sosem használtam, egy ismerősöm többször is vásárolt itt, mindig sikerrel): 7 euro az alapjáték
origin.com-on 10, 15 és 25 az alap, digital deluxe és premium edition változat.
a Premium Editionben rengeteg a conent, 20 extra pálya (az alapjáték 9-éhez képest), rengeteg fegyver, stb. akkor édemes azt venni, ha hosszú ideig szeretnéd játszani ezt a játékot. viszont, hozzá kell tenni, hogy a legtöbb szerver az alapjáték térképeit forgatja, így főleg az új fegyverekért és néha-néha "kitekintésre", más pályákra tudod használnit a Premium service-t.
összességében, ha olcsón akarod megúszni, akkor vedd meg a cdkeys-en 7 euróért, nem pénz ezért a játékért, de ha elmélyednél benne, és sokáig akarod ezt játszani, akkor megéri a Premium is.
CDKeys Battlefield 4 -
#15072 felesleges a Digital Deluxe Editiont venni. vedd az alapot, vagy a Premium Editiont, a Digital Deluxe-ben semmi extra tartalom nincs, cserébe drágább. -
#15071 Októberben, vagy novemberben jön. -
Seten #15070 Pár hónap? Lesz az év is. -
#15069 Abszolút! De lehet inkább meg kéne várnod a Battlefield 5-öt. Pár hónap már csak... -
#15068 Igen! -
Zoolee1976 #15067 Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy megvan az alap Battlefield 3 játék de most láttam a Battlefield 4 Digital Deluxe Edition-t 4500 Ftért.
Kérdésem az lenne nyújt annyival többet a negyedik rész amiért érdemes befektetnem eme összeget?
Válaszotokaat előre is köszönöm! -
robi3 #15066 az ultimate shortcut a battlepackos dolgokat is feloldja? illetve a skineket is? -
bfbc2 #15065 persze,meg fogom venni, szerintem jobb a grafikája (tisztább a kép pl battlefield bad company 2)vagyis jobban kivehető az ellen a bf4-ben elmosódott vagy szar a kártyán. -
bfbc2 #15064 sajna lecsúsztam róla. -
toza #15063 2 ezer huf kb?
vagy 4 ert a premium..
annyi penzed csak van
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.19. 19:26:53 -
#15062 nem hinném, de még vagy 2 éve ingyenes is volt néhány napig.. -
bfbc2 #15061 Nincs valakinek egy fölös bf3 kulcsa?kipróbálnám a múltját.:(