Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Tiszte Velence .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

scomcomputers
Tenger a város alatt.....
<#zavart1>

* Scomcomputers the future of computing!*

V43 1105
Kedvenc új featureöm:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kemotox
Hát nemtom. Tényleg nem rossz, de ugyanaz, mint mittomén 5 évvel ezelõtt. Konkrét animációkat, mozdulatsorokat használtak fel újra, semmi nem változott... Elég gáz, végigtoltam, nem volt rossz, de eléggé dezsavüs volt.. BF4 singléje meg nagyon látványos volt. Játékmenet kb 0 mert bugos meg rövid meg minden, de legalább jól nézett ki 😄 Hát nemtom, egyik se nagy szám. Mindkét játéknál a multi a mérvadó/lényeg.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Szerintem meg a BF4 fórumban kevés embert érdekel a COD és a COD vs BF.

És? mi nem? Vagy a BF4 nem az?
Hozz már fel egy épkézláb érvet, vagy inkább hagyd...
V43 1105
A kutya atom szkriptes 😄

Nekem egyszer se fagyott ki, meg nem is teleportált senki... ellentétben mondjuk a BF4 singlevel 😊
V43 1105
Azt a szart hogy lehet élvezni? Tiszta bug a kutya teleportál, kifagy az is.. unalmas sablon vacak lett, fényévekre a codos singletõl.. MW2 felturbózva, jajj meg kidolgoztak jobban ezt-azt.. köpedék lett szerintem 😄

Hozzáteszem, hogy a cod:ghosts single campaign fényévekkel jobb lett, mint a bf4-é. Sokkal jobban kidolgozták azt most, változatosabb, hosszabb, egyszerûen jobban élveztem. Szóval azzal eléggé "fogalkoztak".
kemotox
Inkább az üvegszemû 😄

Veszteseges nem lesz. Ahhoz azert meg mindig tul jok, de ha nem rohannak oda a nepek a kiadas pillanataban megvenni, es a profit rata tantorogni kezd egy kicsit, gyorsan megjonne am a kiadok esze is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vakok között a félszemû a király.

Ize... A piszkalast nem ugy ertettem, hogy nem mondunk rola rosszat, hanem hogy nem megyunk a kozelebe.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kemotox
Oké, persze, jókat mond, meg minden, de ezzel az egésszel az a probléma, hogy addig így fog menni, amíg megveszik. Minek dolgozzanak többet "fölöslegesen", ha a szart is megveszik? Lásd Cod. Amíg nemtommilyen eladásokat produkálnak ezek a szarok már az elsõ napokban, addig eszük ágában sem lesz foglalkozni vele. Ha hirtelen lecsökkennének az eladások egy olyan szint alá, hogy veszteséges a dolog, akkor tuti nagyon gyorsan megjönne az eszük 😛
Szóval értitek, mindenki úgy van vele, hogy jaj mekkora szar volt az elõzõ is, ez is az lesz, és bumm még is megveszi a fél világ. Még jó hogy a szart adják ki, hisz ez "kell" a népnek. (Az eladások ezt mutatják)

Omlás
Joe konkrétan szinte semmit nem adott ki az elmúlt idõszakban mert a megújuló Angry Army-t hegesztette a háttérben :] Ha valaki akkor õ nem foglalkozik azzal hogy negatív vagy pozitív kritika ha szar akkor kimondja nincs menekvés 😄 Beteg egy csóka de nagyon bírom és nem beszél hülyeségeket.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Megertem, meg hat o megis Angry Joe, de mar egy ideje erosodo szabaly, hogy EA jatekot (es BF-et kulonosen) nem piszkalunk az elso ket heten, vagy meginkabb az elso honapban.

Smithwarden
Na vegre Angry Joe is csinalt egy "review"-t a "beta" bf4-rol. <#eplus2>
("Fix - this - shit...NOW") <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
bugos az is. engem háromszor döftek le úgy szembõl, hogy fel se villant a counter...

Per Aspera Ad Inferi.

sz4bolcs
Én is. Meglátom, h. szembõl belémbökte (<#idiota>) már verem is az F betût. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szomferi
fene tudja... én nyomom veszettül, mindig beadta eddig 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

TDC Geronimo
Nem lehet szpemmelni már, mint betaba én úgy tudom, mert akkor nem fog menni. Idõben kell lenyomni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szomferi
nyomjad a késelés gombját, mint állat

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

HOGY A KIBASZOPTTT ÉLETBE LEHET COUNTEREZNI SZEMBOL A KÉÁSELÉST?
Fpocok
/sóhaj
Azt hiszem ma már nem játszom 😄

Vadnokedli
Egyik rakétának sincs esése egy minimum esés után azt figyeltem meg, BF3 hoz képst legalább is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
Nyomulj Engineer-rel az elején, hogy kiszedd a különbözõ rakétavetõket. Stinger a legjobb légi jármûvek ellen, RPG földi ellen, csak meg kell tanulni, mennyi az esése.

Prince23
Bezzeg a béta alatt semmi nem volt :XD

Jól nyomassa DICE

Vadnokedli
Ezt a ki_aszott Shanghai f_szom mapot... Egy körben vagy tizedszer fagyok ki mostmár...

Te igen , ö biztos hogy nem 😄 😄 😄
Vadnokedli

Vádá
Directx function "getdeviceremovedreason" failed with
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the application's device failed due to badly formed commands sent by the application. This is an desing-time issue that should be investigated and fixed. "). GPU: "nvidia Geforce GTX480" ,Driver: 33165

Erre a hibára még mindig nem tud valaki megoldást ?

Voodoo

Unlockoltam már az RPG az 40-45 körül sebez.

Kb 3 lövés kell, ahhoz hogy meglehessen sütni a legénységet. Sajnos sokszor égtem már bent én is.

+1

Krisztiam
hm ez az exe hiba az agyamra megy..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Köszönöm szépen az infót! Mi a helyzet a légi jármûvekkel? Helikoptereknek hogyan "kezdjek hozzá"? 😊

\"Hogymi?!\"

végre a lav nem erõsebb az 50 tonnás tankoknál meg legalább nem nyírja ki 3 rpg a javelin viszont keveset sebez 21 az is csak meg még célon is kell tartani akkor majdnem jobb az a mtb vagy mi

giornalista
egyedül meglehetõsen nehéz kiszedni egy jármûvet. inkább menekülj el, ne vállald fel mindenáron a konfliktust vele.

ha többen vagytok, vagy lövi egy baráti harckocsi, már mindjárt más a helyzet, a 21-es sebzésed akár épp ki is ütheti a végén.

késõbb elérhetõ lesz az engi class számára az erõsebb rakéta (RPG) is, azzal nagyobb sebzést lehet elérni a jármûveken.

illetve ha C4-et dobálsz rájuk, legalább 3-at pakolj rá, az a biztos.
Közepes, vagy afeletti páncélzott földi jármûvek. Azt látom, hogy - ha jól emlékszem - 20-21 damage-et érek el egy-egy lövéssel (oldalról, elölrõl, hátulról), így leszednek mire elérném a célom. Vagy ha sikerül elrejtõznöm, mire "visszaérek" már maxra javította magát, ha éppen egy engineer sofõrt fogtam ki.

\"Hogymi?!\"

Egyébként ez a mondat a playersnél is sláger 😄 volt pár óráig egy ilyen bannerük is 😄

Vadnokedli
Attól függ milyen jármû.

Sziasztok! Kérnék egy kis segítség a magamfajta bokorugróknak, ha van rá idõtök. Kezdõként hogyan lehet leküzdeni/megsemmisíteni egy jármûvet? Gyakorlatilag csak alapfegyverzettel rendelkezem és jellemzõen nem tudok elég közel menni hozzájuk, hogy C4-gyel megpróbáljam elintézni. Segítséget elõre is köszi!

\"Hogymi?!\"

Szombaton letöröltem a játékot, majd újratelepítettem. Bekapcsoltam a Vsyncet és idáig hibátlanul játszottam vele kb 10 órát. Most ismét a szokásos szarakodás indult el - beakad a hang és úgy fagy, bf4.exe leáll - és ismét elõjött a szerver kapcsolat megszakadás, és kaptam már nem játszhatok mert full a szerver üzenetet piros csíkban, pedig már mûködik elvileg a queue.

kemotox
Az akkor olyan DOOM feeling 😄 Nyilakkal megy, Space-el ajtót nyit... 😄

Vadnokedli
Ilyen nekem is volt már, csak scout helivel. Kedvencem ez a SRAW.. Valószínûleg nerfelni fogják a hatótávját mert a Gunshipet kilehet vele szedni a földrõl akár.

kÖSZI MINDKETTÕTÖKNEK!!!!

Az volt a gond, hogy én minden játékot átkonfigurálok mert a nyilakkal megyek és a környezõ billentyûkre teszek a fontos funkciókat. Az volt a baj, hogy a futás úgy volt konfigolva, hogy az ugrás pillanatában el kellett engednem és így nem értem el a létrát. Visszatettem mindent gyárira és egybõl átugrott, szerintem már így hagyom. Amúgy a space nálam a használ gomb.

KÖSZÖNÖM!!!