15720
  • kemotox
    Na, ez a név most egészen ötletes lett:D Sztárfűrer, beszarok :DD
  • eugabesz
    Hidd el,mi is szívesebben írnánk arról,hogy fúj milyen jót játszottunk,láttad azt a tank lövést b+,meg ilyenekről...az a legnagyobb baj az egésszel,hogy már a játékokban is előjött,ami a való világ szinte minden területén jelen van...a gátlástalan pénzlenyúlás...meg kellene állítani...hátha segít egy fórum post is az emberek világról alkotott képén változtatni...mert ott kellene először is,aztán ha már másképpen vélekednek bizonyos lehúzásokról,akkor lehet egy szinttel feljebb lépni...
  • Omlás
    Végül is ez is egy nézőpont...
    De rongálodik tőle a fórum, meg az eszetlen fanboyok idegrendszere. Tiszta nyereség.
  • Omlás
    Szerinted miből vettem ? Loptam... menjél már... személyeskedésbe nem kéne belemenni szerintem még idő előtt be lehet fejezni...
    Mint írtam én sem örülök a hibáknak meg nem tökéletes a cucc de ha itt idegelitek egymást annak van bármi haszna azon kívül, hogy egymás agyát húzzátok ? Őszintén ? Semmi kb :D
    Biztos légy volt előző életében, és még mindig szereti!
  • vg
    Kívánom, hogy a nehezen összemelózott pénzedből vegyél valami szart és utána örülj neki, hogy de jó, ez szar! Idióta.
  • eugabesz
    Van bizony,sokkal nagyobb problémák is,de azt nem itt fogjuk kitárgyalni,hanem az adott probléma fórumán....(lásd.egy kiadós veszekedés a Zasszonnyal)
  • Omlás
    szerk//
    6-8 akar lenni az a 6-80 :D
  • Omlás
    Nem tudom akkor biztos én vagyok már túl öreg vagy miténtom de én ha időm engedi és kedvem is van és játszok akkor a 6-80 óra játék alatt 2-3 fagyás nem bassza el a hangulatot és kellemesen szórakozok. Nem azt mondom hogy hibátlan a cucc de azért túl van itt pörögve a dolog rendesen és kb arra jó a fórum hogy egymás agyát húzzátok és a végén már olyan idegállapotban kezd el játszani mindenki, hogy már azt várja mikor fagy ki hogy kurva anyázhasson és jöhessen a fórumra sírni... Azért vannak nagyobb gondok is mint sem, hogy egy este 10x lefagy a bf4... akinek ez a legnagyobb problémája az örüljön :D
  • vg
    Nézd meg a stáblistát. Mindössze egy tucat programozó dolgozott a multiplayeres részen. Szerinted ez a mennyiség elég egy ilyen játékra, minden platformra? Egyszerűen nincs kapacitásuk, nem bírják az iramot. Speciális, zárt motorja van a játéknak, ezért speciális tudású emberek kellenek. Nem tudnak odaültetni bárkit.
  • Vadnokedli
    Igazából inkább a linkre kattints rá. :D De igen néha csak így sóhajtok egyet... Már nem is veszem a fáradtságot hiába jelentek egy bugot a fórumon azt meg se nézik.
  • SigS
    Akkor gyorsan el fog fáradni a kezed meg a fejed
  • sasafr
    Az biztos, hogy az én példányom dvd-je október 04-én készült. A béta ugye október 01-én indult. Tehát amit kaptunk a pénzünkért egy béta környéki állapot. És a béta teszt eredménye független a megjelenéstől. És EA vagy Dice a hunyó tök mindegy mert mindkettő sáros a történetben!
  • Vadnokedli
    Tegnap este lenyugtattam magamat egy ilyen koncerttel Most már amikor úgy lőnek le hogy totál fal mögött voltam, vagy totál értelmetlen volt a halálom, csak így;
  • Fpocok
    Nézve az eddigi balfaszkodásaikat, pár hónap semmit nem oszt, nem szoroz. Egy hónapja van kint és sem az egy hit kill bugot nem javították, de még a kurva scoreboardot sem tudták megcsinálni.
    A lényeg továbbra is az, hogy aki pénzt adott ezért, az át lett verve, le lett húzva. És legfőképp nem hallgattak az okos szóra, mikor figyelmeztetve lettek, hogy ez ilyen lesz, hanem inkább diktatórikus módszerekkel el lett üldözve, föl lett jelentve.Ez az igazi szégyen.
  • Omlás
    Nem olvasol ? :) Pár hónappal később kiadott játék esetlegesen kevesebb hibát jelentett volna nem ? ... Ne kötözködjél :P
  • SigS
    Ez ha valóban így van akkor sem érdekli a játékosokat akik pénzt és reményt fektettek bele ebbe a fosba... bocs. új részbe
  • Fpocok
    Komoly programozási gondok vannak, pl a one hit kill bug vagy a netcode. EZT NEM AZ EA PROGRAMOZTA, HANEM A DICE.
  • Omlás
    Nem a Dice védelmében írom mert van vaj a fülük mögött de azt itt a nagy anyázások közben sokan elfelejtik, hogy az EA utasítására kellet kiadni a játékot még a COD Ghost előtt olyan állapotban amilyenben van. Konkrétan a Dice hónapokkal később adta volna csak ki a játékot míg az EA kilökte a cuccot úgy ahogy van...
  • vg
    Minek játszod itt a hülyét? Egyáltalán nem vagy érdekelt a játékban. Játszottál vele pár órát. Én, és sokan mások már 130 órát beleöltünk megjelenése óta, látjuk, érezzük a játék hibáit. Te meg jössz a kis nyomi érveiddel. Mindenkinek szar, minden platformon vérzik. Menjélmár.
  • Nagydög
    Eladtak belole k. sokat. Lassan rendbeszedik es meg adnak is el belole joparat, de sok jatekos emlekezni fog ra, igy az 5 valoszinuleg szerenyebb eredmenyeket produkal majd. Szep lassan elhal a brand, de addigra mar lesz egy masik, amit tonkre lehet hajtani. Centire ez folyik Hollywoodban is.
  • kifli
    100e így jól hangzik, de hány játékos van összesen? Illetve honnan a 100e-es adat?

Ha valóban ennyien szopnak a játékkal, akkor erre csak odafigyelnek a készítők, hisz amennyire pénzorientáltak, a köv rész is el akarják adni, de a jelenlegit is javítják, mert a dlc-ket is el kell majd passzolni.

• Nagydög
    "Mint írtam nem kirívóan rossz a játék."

Tenyleg. De akkor mi szamit kirivoan rossznak? Csak gyenge minosegu nyomtatott kepek vannak a jatek dobozaban, hogy ilyesmire gondoltunk?
  • sasafr
    Ízlések és pofonok! Tudod ez olyan mint amikor nem kaptam meg az asszonyt és másnap a meccsen leüvöltöm a bíró fejét. Én így teszek és nem a családterapeutához rohanok egyből. Ennek is van olyan placebo hatása, mint a dice patch-einek!
  • Seangaijin
    Nah már itt is minden hétre jutni fog egy ... aki amúgyis fokozza a feszült gémerek idegi tevékenységét??? Komolyan mondom az ilyet már csak élből is törölni kéne mert semmi más nem lesz belőle csak agyament vita.

Mellesleg én is más szemmel néznék rá ha nem az én saját 13 ezer Ft-m bánná a dolgot, mert más faszával verni a csalánt könnyű. Nekünk meg ez a fórum a téma megvitató helye, ezért itt sírunk, hol máshol sírnánk ha nem a játék topicjában....

Hivatalos fórumra meg mehetsz sírni mert kb ott se érsz el vele semmit. Szarnak nagyívben a fejedre... Lehet itt okoskodni meg keménykedni de nem éri meg. Mellesleg több ezer vagy 100 ezer játékos nem véletlenül rinyál...
  • HHpanther
    Én úgy emlékszem ahol én vásároltam,volt premium edition és a doboz hátuljára rá volt írva milyen pluszokat ad,de lehet rosszul emlékszem.
  • kifli
    Ez mondjuk tényleg igaz. Nemértem, hogygondolták, hogy várjanak rá 2 hetet az emberkék, mikor már kész a dlc. Persze akik többet fizetnek azoknak már elérhető. Mondjuk nem volt meglepő, hisz már a 3-nál is ezt játszották.
    Ezzel is csak a prémiumot akarják lenyomni az emberek torkán.
  • kifli
    Mint írtam nem kirívóan rossz a játék. Ez azt jelenti, hogy nem mondanám rá, hogy sokkal rosszabb azoknál amikért pénzt adtam.
    De igazából akár most is megvenném a játékot, ha nem lenne vizsgaidőszak, meg nemcsak 1-2 ismerős lenne aki játszik vele. Más nem igazán tart vissza...

De ha megvettem volna már, és hihetetlenül szar is lenne, akkor is tudnám, hogy hiába zokogok itt sg-n nem old meg semmit. És az önsajnáltatással sem mennék semmire.

Akinek nemtetszik, lehet bugreportot írni, vagy menni hivatalos fórumra, és együtt azokkal, akiknek hasonló gondjuk van, baszogatni a fejlesztőket (intelligens módon, nem csürhe módjára). Ott lenne némi értelme is.
  • eugabesz
    Milyen igaz....
    De figyeled ezt az üzletpolitikát,kapod a China-t a játékod mellé,de csak két héttel később játszhatsz vele,mert nincs prémiumod...ergo,vásárolj...na ehhez kell már pofa...
    Sehol nem hirdették így a játékot.
    Ha ezt a változatot veszed,benne van a China Rising,igaz csak két héttel később játszhatsz vele,mint a prémiumosok,de azért ezt vedd,mert neked ez milyen jó lesz...
  • sasafr
    Én is leszarnám kb, ha nem került volna pénzbe és csak időnként játszok egy kicsit a haveréval!
  • sasafr
    Igazad van Gabesz! Ha figyelembe veszem, hogy több millió embert gátlástalanul telibe szopattak egy félkész játékkal akkor erkölcsi oldalról egy nagy nulla áthúzva!
  • eugabesz
    Ne légy ilyen elnéző,az még az egyes alá-t sem üti meg...
  • Gabesssz19
    Jelentem Siehe Of Shangaj ugyan úgy crash mint eddig 5-10 perc játék után beragad a hang meg a kép és annyi,feladatkezelőből lehet csak bezárni , a hitreg meg nem tudom mitől függ néha akkora szar hogy hihetetlen néha jó , látom ,hogy jön az ember lövöm ezerrel telibe az meg csak szaladgál majd megfordul és lelő egy hangyafasznyi idő alatt , elképesztő néha. De az új pályák úgy látom nem fagynak . A kiegészitő helyett inkábba javításokra kéne fokuszálni szerintem. :S
  • kifli
    a hatalmas kerekített gépigény? Ugyan nem benchmarkoltam a 2 játékkal, de tesztekben ugyanazon a konfigon bf4 jobban fut (ha csak minimálisan is) mint a 3. És mantle api még nincs benne, ami még plusz gyorsulást hoz.
  • sasafr
    Összefoglalva: kijött az első dlc a hibák maradtak. A 2. javítás kivette azt a hibát amit az első tett bele (blur effekt)szerintem szándékosan - csak nem jött be. A DICE passzírozza a levegőt nem lett stabilabb a játék cseppet sem. Hiába a levolution meg a csilli-vili ha a kivitelezés szánalmas kudarc szagát sejteti idáig. A hatalmasra kerekített gépigény nem áll egyensúlyban a tartalommal. Vajúdtak a hegyek és szánalmas egér született. Ha értékelni kell idáig a játék egy erős kettes az ötös skálán. :(
  • vg
    Ez az előzetes kurva jó. Látványos, az ember rohanna a boltba megvenni. Ezeket a Michael Bay stílusú filmecskéket jól tudják gyártani. Játékot sajnos nem igazán. Érdekesség, úgysem tolja itt senki rajtam kívül 360-on: mindenki menekül a Dawnbreaker pályáról ha az jön, ott szinte 100% a fagyás. Este maradtunk úgy tízen a pályán, mégis ott maradtunk hárman magyarok egy squadban, remélve nem fagy.. de meg is fagytam a vége felé. Kalap szar az egész.
  • kifli
    nem azt mondom, hogy nincs semmi probléma a játékkal, de nem kirívó. És kicsit túlzásnak érzem, ami itt megy sokszor...
  • Mozes
    Én is Doom1 óta nyomom és semmi gond nincs ezzel a játékkal. Persze vannak benne bug-ok, de semmi kritikus nincs benne, és azért ne hasonlítsuk már ennek az össszetettségét mondjuk egy Doom1-hez képest. Minél összetettebb egy játék annál nagyobb a lehetséges problémaforrás.