15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Skyline #9073 Nem dereng, csak azt tudom hogy a BFBC2-nél számtalan csalódott COD huszár rátekintett a játékra, aztán ez a réteg részben lemorzsolódott részben nőtt, de teljesen kimorzsolódna az óvodás korosztály ha semmiféle K/D stat meg skill nem lenne számolva, és a játék csak a CSAPATMUNKÁT értékelné... A színvonal is elmozdulna egy magasabb irányba...
Persze így is lehet ösztökélni a játékosokat több csapatmunkára, kevesebb csipulásra, csak az eszközök nem megfelelőek... Nem megfelelőek mert voltam már szerveren ahol beszabályozták hogy maximum 3 csipa lehet egy csapatban. Ez egy baromság mert ha belép egy valóban csapatban dolgozó pontokat jól fedező/lerakott bombákat jól megvédő mesterlövész, aki egyből kap egy két kill-t mert nem lehet csipa, miközben tipikus stat növelő baromarcúak csipulgatnak a pálya legszéléről, kicsit idegesítő... Idegesítő a valóban jó csipának és idegesítő lehet a csapatnak is ha őket folyamatosan leszedi az ellenfél mesterlövésze de a saját csipa szarik az egészre...
A játék tömve van statbuzikkal akik arra nem képesek az MCOM mellett hogy odamenjenek hatástalanítani a bombát még akkor sem ha egy tank legyalulta az egész ellenfélsereget a pont körül... És ugyan ez érvényes a Conquestre is... Pistike inkább bújik a sarokban SŐT elrohan a saját pontjától ha foglalja egy ellenfél, csak nehogy lelője valaki mert rombolja a statot...
Sokat agyaltunk rajta haverokkal hogy ha jó lesz a játék csinálunk saját szerót ahol az összes statbuzit kibannoljuk ha képtelen csapatmunkára, kezdve a pályaszélen kívül heverésző pontokkal nem foglalkozó csipákkal...De a játék erősen nem üti meg azt a szintet hogy akárcsak egy forinttal is többet költsünk rá... -
#9072 hm, valami nem stimmel, a gyerek is amcsi meg a szerver is, ha jol latom.
Tuti europai szerveren jatszottam. Historyban nem is talalom azt, amin banoltak.
Eseleg csak az eu-s szerveren, globalisan megjelent a ban uzenet?
-
Bakterbacs1 #9071 Am Én azt hittem, hogy kiadok 20k-t egy játékra akkor már legalább nem lesznek cheaterek vagy egyből lebanolják őket. Ennek ellenére nehezen hiszem, hogy egy kis TDM pályán ahol mindenkinek van legalább 10 halála a srác megcsinál 28-2 statot sniperrel... Operation locker pályán... Scope nélkül futás közben lelő mialatt Én a fal mögött vagyok fedezékben és állítja nem csal.... -
#9070 Nem muszaj felkelned, elfogadnod az ujraelesztest. -
#9069 Nem, az "amcsi" gyerek jatszott nemet szerveren :) -
Bakterbacs1 #9068 Valaki jöjjön már játszani erre a szerverre pls: EXP BOOST - TDM 300% | HC | Best settings (by 4Netplayers)
Mióta felkerült rá a china rising senki sincs rajta pedig tök jó két óra alatt ki lehet szedni vele a fegyvereket....
A defibrillátor am azért nem működik mert arra való amire a valós életben, halott csapattársak újraélesztésére de am semmi értelme sőt idegesítő, sokan újraélesztenek de ha már valaki lelőtt pláne úgy, hogy te nem is látod honnan úgy is lelő még egyszer szal csak dupla killt adsz az enemynek... -
balage018 #9067 melyik szériánál jött be ez a kádé hajszolás? bfbc2-talán ott láthattam először... -
determinator #9066 Te amcsi szerveren szoktál játszani? Nem nagy a pinged? -
#9065 Még öt órán át héteze'öccá' a béefnégy -
#9064 Hihetetlen 2 het pihi utan, tegnap a masodik szerveren a szemem lattara ban-oltak egy cheatert, mar a masodik korben. Szinten a szemem lattara most -> AiR_EateR , par perce.
Akkor mi lehet a valosag, hany csalo lehet, jobb bele sem gondolni. -
#9063 Tovább kell tölteni, tovább kell lent tartani a gombot használat előtt. -
Drazse23 #9062 A defbrilátorral hogyan lehet valakit lesokkolni?
Vagy öt alkalommal volt, hogy ez enemy mellett vagy a seggében álltam, de egyszerűen nem történit semmi, hiába próbáltam.
Persze az ellen rögtön észreveszi, hogy inzultálják, én meg ott állok két hasznavehetetlen cintányérral és rögtön szitává lőnek. -
Drazse23 #9061 Melyik drónra gondolsz?
MAV, SUAV, UCAV?
Mind a háromnak eltérő követelményi vannak.
Az elsőhöz nem kell más, csak a reconnal elérni egy bizonyos pontszámot.
Utóbbi kettőt az "Assignments" menüpont alatt megtalálható és a követelméyei szerepelnek. -
vg #9060 De azt nem lehet 1000szer eljátszani. Mi is csináltunk ilyet ketten BF3-ban, így sikerült egy 1700-ast lőni, fél óra szarozás után Firestorm pályán. Egyszer el lehet szórakozni ezzel, de konzolon nem látsz semmit, a másik mondja hova kell lőni, úgy hogy áll közben. -
Skyline #9059 Az meg a másik fele de egyszerübb ha van egy hülye haverja akivel el tud menni ilyen távra térkép két szélére...
Haverom gépén az accjával adtam le egyszer egy 860 méteres fejest, 40szeres kukkolóval iszonyat textúravillogásos látvány mellett láttam a parasztot tetőn...1200 méteren biztos sokat lát.... -
vg #9058 Vagy két ps3 gép van, és az egyiket beteszi valahova, majd lelövi minimum 1000 méterről. -
kombány #9057 886 killből 869 headshot not bad -
Skyline #9056 Nem óhajtom megdönteni, főleg hogy : Quits 44.74%
Vagyis fogja a paraszt ha nem tetszik a statja kirántja a netkábelt. Kilép. A játék a vinyóra menti az új statját, csakhogy a játék mindig két statot tárol, a frisset és egy eggyel régebbit..Újra indítja a játékot, kiírja a cucc hogy a felhőadatok nem frissek...És feltölti az egyel régebbi állását...Ennyi.... Egy rakás majom csinál így statot... Én simán kivenném az efféle statisztikákat a játékból, eltünne a sok csapatjátékot nem ismerő statmajom...
Avagy csaló.
Ez a két lehetőség van.:) -
Skyline #9055 Az UH60 minigunja egy külön öröm a játékban...Én rátolok vagy 10 másodpercig lövöm folyamatosan a parasztot vele hogy kifeküdjön...Egyesek meg leszednek vele 2-3 másodperc alatt...:) -
Borg #9054 Mostmár látja amúgy az illető,hogy miért kickelték?
Mert eddig ugye csak üzenet nélkül a battlelogban találtad magad... -
Igazember #9053 Ezt hogy csinálhatta? -
sasafr #9052 1.000.000 pont óránként. Nagy bajok vannak ezzel a játékkal. -
vg #9051 EZT döntsétek meg PC-n... -
Igazember #9050 "a DICE pápa Patrick Bach is kapott egy jutalom kicket, mivel a szerver adminja szerint is jobb lenne, ha az energiáit inkább a javításokra fordítaná."
battlefieldblog.hu
hehehehehe -
Igazember #9049 A drónt melyik kasztnál és hogy lehet előhozni? Kell adott rang is hozzá? -
vg #9048 A premium tulajdonosoknak a mostani 7-én kezdődő hétvége is dupla xp lesz. -
#9047 Úgy hallottam, hogy +2 nap lesz. -
#9046 sokszor (relatíve, 3-4 játékból 1x) összefutok mostanság olyan emberekkel akik mintha benne feküdnének a textúrában, nem látszanak vagy benne vannak valamiben (kő, törmelékdarab, stb) ahonnan kilőnek de én ha lövöm előtte pattog a skuló a levegőben O.o -
#9045 Megoldódott. Igaz nem automatikusan ugrott a címre, de beállítottam. :-) -
balage018 #9044 meddig tart ma ez a dupla xp? Eu időszámítás van vagy amcsi? -
#9043 az uh-60 minigunja es hasonlok.
A jelek szerint nem jatszottal bf2-vel amikor ezt a "gyengitest" megtettek, mert elotte eleg volt vegighuzni a foldon a celkeresztet kaptal 20 fraget egybol.
Es amig mondjuk egy tankos palyan pl Golmud Railway-en a jatekosok 70 %-a medickent rohangal egyedul, amikor meg a takarito szemelyzetnek is raketaval kellene rohangalnia, addig nem is lesz maskepp. -
vg #9042 Mi van gyengítve, miről beszélsz? Még gyengébb a tank lövege? Te jól vagy? A kis heli 25mm ágyúja szarrá zúz két kör alatt alatt bármit. -
#9041 Birom amikor ugy panaszkodik valaki, hogy "Hagyom a fenebe" aztan annyi jatekidot beletolt mar, mint en az ossze Bf-be :)
Gondolom pisztollyal a fejed mellett valaki kenyszerit ra, mikozben ostorral kell csapkodnod a ferfiassagod :)
Mint ahogy a helik minigunja, ugy a tankok gepagyuja is "gyengitve" van a balance miatt, nem masert, de ennyi jatek ido utan mar erezhetned szerintem, hogy nem veletlenul van igy, vagy mert szar.
-
vg #9040 Faszság ez az egész játék úgy ahogy van. Tankról, utasként az 50mm golyószóróból bele kell lőni vagy 20-az az emberbe, de egy műanyag távirányítású repülőtől egyből megpusztul. Eltolom 110 szintig, most 95-ös vagyok, aztán nekem ennyi elég volt ebből a szardarabból. Az is sokat mondd a színvonalról, hogy ez a videó 9e embernek tetszik és 40 embernek nem tetszik. -
#9039 Sziasztok!
Találkoztatok olyan problémával már, hogy a battlelogban nem tudjátok beállítani a "lokésönt"? Nem mutat semmit a térképen, azaz no city found az üzenet. Már próbáltam másik gépről, másik helyről, stb...
Előre is köszi a segítséget.
Üdv,
Rob -
vg #9038 Tegnap toltam ezen a pályán 360-on. Járművek nincsenek mert hibás az egész cucc, gyalog, futva... recon paradicsom így. -
#9037 Ki kell húzni a joystickot/kormányt/usb-s szopóautomatikát, az kavar be...nekem rendszeres.
Volt hogy kihúztam a joyt amíg a földön voltam, aztán ha repültem (10mp-ig max..) addig visszadugtam. -
#9036 Ilyen bombazo, ilyen kontenerbol:
-
Source88 #9035 Akkor ezzel egyedül vagyok?
Másnak nincs ez a bug? -
SergioAmigo #9034 Milyen bombázó? milyen konténer? lemaradtam valamiről? :D