Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
És esetleg létezik olyan szerver, ahol elõszeretettel játszanak az SG fórumosok? Esetleg õk maguk hoztak létre (megvalósítástól függõen)? Jó lenne kezdõként némi segítséget kapni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

"...azonos szintû / játékidõvel rendelkezõ játékosokkal dob össze."

Nem dob ossze senkivel. Az matchmakier csak a lusta/ostoba embereknek van. Szepen a keresovel valogatsz magadnak szervereket, es ami tetszik, azon jatszol. Ellenben vannak is kifejezetten noob szerverek, ahol szint korlat van(legalabbis BC2-ben, es BF3 ban voltak). Es ha tapasztaltabb jatekosokkal jatszol, nem kell egy csomo kezdo kozott ujra feltalalnod a kereket, mert megfigyelheted, mit csinalnak a "profik".

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vadnokedli
Rám azt írták hogy COD Noob. hozzá teszem épp akkor csatlakoztam a játékba kb 10-15 perce de már 26-0 án jártam a hajóval... <#banplz> De CoD Noob. persze. - ja meg nem tudom vezetni a hajót <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Akkor inkabb le fogjak, csak nem fog rola tudni, de ez elviselheto tehernek latszik. <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Smithwarden
Ugy ertettem, hogy saccra kora delutanra fog a patcheles befejezodni kb, mivel 1 orat irtak karbantartasra (+ meg amennyit szerencsetlenkednek a szokasukhoz hiven).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bélanéni
Ennek szívbõl örülök, egy profival ellentétben.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem lehet BOT-meccseket játszani, de ha már így van, akkor nem veled kb. azonos szintû / játékidõvel rendelkezõ játékosokkal dob össze. Ezt megvalósítani nem lett volna túl nagy plusz munka szerintem. Nem akarom senki játékát elbaszni, és nyilván a napi 5 órában játszó tinédzserektõl is gáz hallani, hogy nOOb meg ilyen okosságokat. Mindegy, asszem karácsonyi vétel lesz már ebbõl, nem tudom magam lebeszélni róla <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

DanielT
Kint van a patch, 1 giga.

szerk: már fel is suhant.
sz4bolcs
Nem fogják leugatni, ha csak nem kerül valami TS-es bandába, ahol értelmes emberekkel kommunikál, mert a chat-ablak nem is látszik, amúgy általánosságban nem is nagyon írogatnak rajta.
Rám tegnap írták elõször, h. noob, pedig kiadás óta játszom, és azóta az vagyok. <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Am bírom, különféle játékokban úgy tudnak noobozni, mint ha magától nem tudná az ember, hogy épp most kezdte. 😄

Vadnokedli
40? 80%!!!

Le fognak ugatni, segiteni fognak. Elkepzelheto hogy ugyanazok. Mindenkeppen szopni fogsz az elejen, de ez ilyen, nem lehet meguszni.
Kezdeni vele pedig erdemes, de szerintem varj meg egy kicsit, mig az infrastruktura osszeall.

sz4bolcs
Az elsõ kérdésedre délután tudunk válaszolni, mert épp most jön a várva várt patch. Második kérdésre: Egy csomó kezdõ szaladgál össze-vissza, a játékosok 40%-a sztem még nem látott ilyen játékot, szal ettõl nem kell félni. 😄 Tegnap én is megkaptam:

-Sz4bolcs: you are noob.
-Ohh tényleg? Rájöttél a sötét titkomra. Nagyszerû felismerés. 😄

Gyakorlatilag a legjobb multiplayer cím a piacon jelenleg.

Viszont bármennyire is a legjobb, a készítõnek hála az elsõ 1-2 hónapban hajtépés a játék, mert bizony vannak fagyások és random hibák.😊

Ellenben ha javítják/túllépsz ezen akkor ez idõtálló multi élmény és a közösség is normális tud lenni. Pár éve még inkább a COD-ot ajánlottam volna, de ahol az most tart színvonalban és közösségben felejtõs, fõleg pc-n.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bélanéni
Sziasztok,
egy végtelenül egyszerû kérdésem lenne. Teljesen jól játszható már a multi, fagyások ilyesmi?
Sosem játszottam multiban ilyen játékot. Érdemes ezzel a játékkal kezdeni? A kezdõket nem ugatják le azonnal. BOT-okkal játszanék legszívesebben, de annak hiányában ez nehéz lenne.

Seangaijin
THX!

Vadnokedli
Értelemszerûen..

És még ott ad fegyereket vagy mi?
Vadnokedli
hát ez már spoiler gyermekem;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 befejezés van nem csak 1

És ezeket hol, hogyan?
Én végigtoltam a singlet, de az utolsó kettõ nincs meg ezekbõl...
Ugyanolyan konfigom van mint neked, 670FTW-vel, meg 304.78... és nincs fps dropom. Legalábbis érezhetõ. Van olyan pálya, ahol 60-90fps között mozog, de van olyan is, ami 120-140. 60 alá nagyon ritkán esik be. 1980x1020, ultra, aa+motion blur off.
Vadnokedli
Csak 6 fegyvert tudsz unlockolni Multi-ba.
M412 - Shank - Machete - QBZ-95-1 - P90 - M249

Seangaijin
Annyi kérdésem lenne:

A single alatt lehet fegyverekt feloldani multiplayerbe? Mert ugye néha dobálja, hgy megkaptam ezt és ezt a fegyvert. Illetve ezeket hogy tudom unlockolni? Elég õket felvenni a pályán vagy esetleg lelõni velük x ellenfelet. Mert ha ezeknek van szerepe a multira nézve akkor elõröl kezdem mert nem sok mindent szereztem eddig.

Seangaijin
Nem, mert nem fogok kínlódni velük. Csupán azért osztottam ezt meg, hogy egyedüli vagy-e vagy sem. Kivárom amíg letölt és ennyi. CSak furcsállom ezt az egészet egy kicsit, más nincs benne. Ha nagyon szúrja a szemeteket nyugodtan lehet törölni. <#worship>

Vadnokedli
Valaki Obliteration?

Smithwarden
Irtal mar amugy ea supportnak vagy battlelog forumra a hibaiddal, gondjaiddal?

Seangaijin
Az odáig OK, de ha látja a nyomorék Origin, hogy ki vagyok, megvan már neki adva a kód és elkezdi a lemezrõl telepíteni vagy a kuki tzudja h mit csinál és ez kész kiíja h 100%. Akkor utána miért nem indul a játék???? Helyette fogja és elkezdeni letölteni. Nekem csupán ennyi bajom van vele. Tegnap tudtam kemény 5 percet multizni mert nekem is jött az appcrash. Szóval fos ez így is meg úgyis.

Ez azért van,mert már be van regisztrálva a játékod,attól függetlenül,hogy a te gépeden szerepel,vagy sem. Ezért lehet bárhonnan bármelyik géprõl játszani,csak az origin kell hozzá. A telepítésnél meg a netes töltés a prioritás,"nem mindenkinek van lemeze"-bõl kiindulva.

[IRAM] leader

DanielT
Délelõtt 11 körül fog jönni.
kemotox
Én meg ezt a hozzáállás nem értem... Aki kicsit is jó, annak a kurva anyját, aki meg balfasz kiszedni, az meg tök ügyes vagy mi?...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Smithwarden
A kliens patch csak valamikor kora delutan fog jonni kb.

Seangaijin
Nem hiszem, mert 4,2MB-cel szedi a cuccot és még 1 óra 20 perc van hátra. Úgyhogy tuti hogy tölt csak nem értem miért. Azt olvastam én is, hogy mára ígértek patchet, de kétlem hogy azért le kéne szedni 24GB-t....

Fpocok
Az ilyeneket kurvára nem értem... miért nem játszanak helikopteres multis játékkal? Ja... hogy akkor nem lehetne darálni a szerencsétlen hangyákat és mindenkinek ugyanannyi esélye lenne?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet am, hogy csal. A BF3-nal is ugy csinalt a luke, mintha a netrol toltene, de igazabol a lemezekrol dolgozott.

Seangaijin
Most aszongya meg nekem valaki, hogy szûz winfosra felrakom a játékot.
Originen keresztül szépen kéri a 3 lemezt. Utána kiírja hogy telepítés. Mondom WTF??? EDdig mi a k*rva anyádat csináltál 15 percig? Nah de nem is telepít ám, elkezdi leszedni a 24 gigás játékot.

Vagy velem van a hiba vagy ezek buzik. Ha Originen keresztül õ tudja letöltéssel lemeznélkül telepíteni a játékot akkor minek elõtte mind a 3 lemezt basztatni? Illetve ha felmásolta a 3 lemezt akkor minek tölti le ugyan azt??? Ilyet utoljára BF3-nál láttam amilliomodik patch után hogy le kellett tölteni egybe a játékot ami már az összes javítást tartalmazta.

Úgyhogy most vagy kidobtak egy nagyobb patchet vagy szar az egész.

Ez a viszonylagos gyors fejlõdés miatt van,hamar megszereztem én is a stingert pl. és nem is félek használni.Mivel a fleer bugos,általában el is találja ha rálövök,arról nem beszélve,hogy 10 mp és lõheted a másikat...

[IRAM] leader

sz4bolcs
de bírnám, ha visszírnának neki egy verset, aminek a vége rímként, hogy 'lófasz a seggedbe' 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Widgitybear bf4 streamjét bírom. egész nap csak little bird ezik kb 50/2 ket csinál😄 ez próbálná meg magyar szerveren. azelõtt szétlõnék mielõtt felszállna vele XD egyébként én azt nem értem ,hogy pl ilyen nagy helis streamereket sosem lövik meg. még szinte be se célozzák. Magyar szerveren meg felmész és egybõl lönek 2lav -al mert 3 helyrõl bemértek 10 rakétavetõs lõ rád mert szinte mindenki engineer 😄 és akkor még nem is beszélve amikor még más anti air egységek is vannak. De lehet csak nálunk megy ez a mûsor ,hogy itt mindenki a szerveren nagy anti air fan.
Mennyire gyakori nalatok az, hogy ha eltalalnak, akkor drasztikusan leesik az fps?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Én eddig nem szembesültem a problémával, de ma kb 10 percenként exe hibával kibasz -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fogok és átállok a gyõztes csapatba a vége elött 1percel. és probléma megoldva. 😄
Fpocok
A mai nap valahogy sokkal jobban ment.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A BETA-nál jobban fut a játék..Sokkal...Csak egy rakás nyûg van ami a BETA-ban nem volt.😊

Hát nemtom nálam fülesbe segített, a hangzásra meg ott a stereo sor.😊

Úgy értettem, hogy a már meglévõ 2500K-hoz és 8Giga RAM-hoz vennék GTX770-et, jelenleg 560TI-m van, de a Beta azért nem ment alatta olyan jól, bár játszható volt.

steam, origin: ACE_hun

[UNQL]Echo
Na utanaolvastam a hang dolognak es a forumokon azt allitjak hogy ez a sor a cfg-ben GstAudio.SoundSystemSize 20 azt jelenti hogy 2.0 hangrendszer es ha 5.1ed van akkor 51re kell allitani stb.Tovabba maga a Dice is beismerte a jatek foruman hogy gebasz van a hanggal:

Miscellaneous Audio Bugs
FIX UPCOMING
We are aware of the issues with missing/corrupted audio in multiplayer and have created a fix for them. This fix is planned for release in the next PC client patch.

Szoval sajna ezek a cfg moddolas nem segit. 😞

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Én Gtx 760-al tolom i5 3570K-val, újonnan 2500K-t már nem éri meg venni...
Hogy miért nincs ne engem kérdezz hanem a játék készítõit, teljesen véletlenszerûen megy mindenkinél...
Láttam olyat is a battlelogon aki SSD-i7 3770K-Gtx780-16GB ram mögül nem tud játszani a droppok miatt...😊
És olyat is aki meg 560TI-2500K-4gb ram mögül kiválóan el van hiba nélkül...

Haver gépén végigjátszottam az összes létezõ 5letet amik egyeseknek segítettek egyeseknek meg nem (cpu unpark, prioritás állítgatás, affinitás állítgatás, dx install, friss driverek, friss win7, friss win8, stbstbstb), semmi nem segített....
Aztán bepattintottam a gépébe a 4 giga mellé még 4 giga ramot és kikapcsoltam a virtuális memóriát, megszünt a drop, de a játék egy hosszúra nyúlt meccsen ha telirakja a ramot (mert telirakja ha hosszú a meccs, de ez is véletlenszerü kinél rakja kinél nem), akkor kivág hibaüzenettel...
Annyit tudtam elérni nála hogy a 4 giga ramja mellett a lapozófájlt átraktam másik VINYÓRA (tehát nem partícióra) amin sem a játék sem az oprendszer nincs, így a dropp jelen van de jelentõsen minimalizálódott, patchig játszható a játék....

És Neked miért nincs FPS drop? Én is GTX770-et tervezek venni a 2500K-hoz meg 8 Giga RAM-hoz, de ha ilyenek vannak akkor helyesen választanék.

steam, origin: ACE_hun