15720
  • DarkSector
    Uramisten.
    Nem a csúnya kifejezések végett van a 18-as karika ahogy néztem.
  • scomcomputers
  • scomcomputers
    Nagyon jó videó kérlek készits minél több ilyet,viszont ezt nem értem:
    "Megtekintése csak felnőtt jelenlétében ajánlott."-nekem anyukám 85 éves és még aktivan tolja a BF3-at,most akkor az öreglánynak itt kell ülnie mellettem még a te videódra recsázok.....
  • eugabesz
    ő még csak most jött rá szegény...hagyd már...
  • Vadnokedli
    Épp az imént játszottam valami jó képességű honfitársunk ellen. Idéznék tőle; "Egy csaló ge_i vagy"
  • Fpocok
    Sehogy.
  • Fpocok
    Amíg ki nem jön a rendesen. Elég vicces, ahogy megoldották.
  • bbdc77
    Ez a szar, most komolyan, minek? Minek fáradozol azzal, hogy olyan videót veszel, majd töltesz fel amire a kutya se kíváncsi?
  • james007hun
    hi

nem tudjatok hogy lehet botok ellen saját gépen játszani a bf2 -ben volt ilyen lehetőség.

Vagy hogy lehet multizni van tort server ?
    tudom vegyem meg előszőr a játékot utána bánkódjak ha mégse tetszik :)
  • Skyline
    Azért még a Second Assaultot vagy miarákot kinymohatnák pc-re gyorsan hogy végre visszamehessek a firestormra meg caspianra....:) Arról volt valami hír meddig fosbox exkluzív?
  • Skyline
    Továbbra is csodálatos.... Egyszer elég volt rákattintani egy előző vidre köszi többé soha.:)
  • Nesuten
    Küld be a fejlesztőknek !!!
  • imp3r4tor
    Sziasztok!!!
    Tegnap ugye kijött a DLC... Már a 2. mapon sikerült bemenni a pálya alá... Nem sikerült rosszul .:)
    https://www.youtube.com/watch?v=MqAdOBkPT7E
  • Nesuten
    [center]Rögtön az elején majdnem le-TK -ztam valakit ...

2013 December 3.-a BF 4 China Rising - Masszív Multiplayer
    A videó nem tartalmaz EPIC függést .
    Vágatlan tartalom youtub -ra gyártva.
    Megtekintése csak felnőtt jelenlétében ajánlott

/[center]
  • ProGabe #9019

Mondjuk nagyon-nagyon halkan megjegyzem, hogy nekem ezzel a patchel (most hogy eleget teszteltem) sokkal jobb lett az a bizonyos hit detection, sokkal élvezhetőbb lett a játék, hiszen van bőven sikerélményem :)
  • Vadnokedli
    Ez tetszik, remélem így ebből tanulnak amit kétlek.. és legközelebb nem adnak ki egy alpha játékot.
  • Fpocok
    EA halts Battlefield 4 expansions to 'sort out all the issues'
  • Source88
    Még nem enged rendesen linket beszúrni, de az alábbi angol fórumon többen panaszkodnak erre:
    http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Mouse-and-keyboard-don-t-work-in-the-game-battlefield-4/td-p/1727737/page/12
  • Source88
    Nem tűnik el, sőt még lőni is lehet az eget.
    Szoktam is ha felmegy pumpa ettől a bugtól. :)
    De volt hogy a Key Bindings-ben a Mouse Down-ra rátettem a Page Down-t is, hogy legalább le tudjak nézni.
    Ilyenkor egy pillanatra lenéz a földre, majd anélkül hogy hozzáérnék az egérhez vagy a billentyűzethez szép lassan felnéz az égre megint és sem X sem Y irányban nem reagál az egérre.
  • Skyline
    Vagyis eltnik a kurzor és nemtudod mire kattintasz? Olyanom volt már 1-2szer.... Bf3-ban meg rendszeresen..:)
  • Source88
    10-ből 8-szor a deploy után csak az eget lehet bámulni, mert mintha beragadna a mouse Up + az egér nem reagál.

Ha volt ilyen valakinek és megoldotta kérem ne tartsa magában! :)
    Köszi előre is! :)
  • Source88
    Volt itt valakinek mouse bug a BF4-ben?
  • ApPa123
    ROhadt siege of sanghai folyamat lefagy az a map :@
  • Baneblade
    Az egyik ponton (talán D vagy E) van egy mobil parancsnoki konténer. Elég könnyű felismerni. Na ha a pont a csapatodé egyszerűen bemész és már jön is a bombázó. Aztán már csak ki kell jelölnöd a célokat és mehet a tüzijáték.
  • Drazse23
    Egyébként a dzsungeles pályákon játszva tiszta Vietnam érzésem volt.
    Meg is hallgatok pár korabeli számot.
  • Drazse23
    Valaki árulja el, hogyan kell használni a bombázót!
    Mert rá spawnolni nem tudtam, hiába vártam ki az érkezését.
    Esetleg csak a commander használhatja?
  • Fpocok
    Az internet nem feled.
  • kifli
    de ki a beszélt bugmentes játékról, ki beszélt olyanról, hogy nincs a játékkal semmi gond? Mert én biztos nem...

Nem osztom magasról az észt, és mégegyszer mondom, azért mert nem vettem meg a játékot még lehet róla véleményem, ha játszottam vele (szerintem nem is annyira keveset). Vagy nem?
    Nem a játék jelenlegi hibái miatt nem veszem meg. Már leírtam miért nem...

Azt is leírtam miért van több negatív hozzászólás (vagy akár több negatív hangvételű topik battlelogon).
    Szerintem elég logikusan levezettem, hogy miért fogyasztanak kevesebb erőforrást a mostani szerverek, mint a régiek, vagy azt, hogy miért van emiatt csúszás a játékban, és miért ebbe az irányba mentek el a programozók, a nagy erőforrás igényű szerverek helyett. Arma sorozat más mentalitás szerint készül, mert rétegjáték (meg mert egy katonai alakulatoknak szánt szimuláció az alapja). A szervert is más alapelvek szerint készítették, de 2x annyiba is kerül egy arma szerver bérlése, mint egy bf4 szerveré.

Egyébként az ész osztásról, ha a te/ti szemszögetekből nézzük én állok jobban, mer nekem volt több eszem, hogy nem adtam ki ezért a játékért pénzt...
  • Skyline
    Csodás, hagyjuk már a baromságot..A minap NÉGYEN lőttünk arra a szarra köztünk iglás is volt, a legtöbb amit elértünk egy disabled kb 2 másodpercre aztán már repült is tovább....
    Már rég ki kellett volna hogy vegyék a repülés közbeni javítást vagy tizedére butítani... Ha béna a pilóta és enginer van mögötte még leszedhető duzzogva...Ha kicsit jobb a pilóta szinte esélytelen a lelövés..Ilyenkor jön a jól bevált repülőgépes kamikaze és katapult amire persze anyázás szokott lenni de pont leszarom amíg ilyen balanszolatlan szeméttel lövöldöznek halálra.
  • SötétBarom
    Iglával kell lőni, mivel annak a rakétája újra felveszi a lockot, ha elhullottak a flare-ek.
  • ACE
    Ez jogos, a DX11 kiadása óta semmilyen új verzió nem jött ki belőle, ha már egyszer felraktad, nem kell újra felrakni, én magam részéről sosem szoktam beikszelni hogy rakja fel. Szeretem az ilyen nagytudású okoskodókat, akik ilyen videókat csinálnak.
  • Skyline
    i5 3570K alól tolom....Crashel, szarakodik...
    Haverom I5 2500K alól tolja..Crashel, szarakodik és még fps droppol is vastagon meg akadozik...

Teljesen mind1 ennek hogy milyen hardware, milyen oprendszer...Egy fékész leteszteletlen szemét az egész amit gyorsan kiadtak a COD elött...
  • Fpocok
    De jó baszki, hogy már másodszorra csinálja, hogy nem csak a bf4 fagy ki, hanem vele együtt a feladatkezelő. Mindegyik program megy a háttérben (pl TS), de nem tudok semmit csinálni, csak nyomni a gépen egy újraindítást.
  • frango
    Ilyen nagy okosságokat én is tudok. "Telepítsd újra az op. rendszert!" "Rakd fel a legújabb vga drivert!" " Vedd minimumra a grafikát".............A s.aros kis csatornája reklámjára jó ez csak....
  • Skyline
    Ki lehet lőni egy francot kicsit jobb a pilóta cseszheti mindenki a kis helik leszedését, hát még ha 1-2 enginer is ül benne aki javítja...
  • Skyline
    Egy teli sorozattal...Ami alatt ha az AA rádnéz esélyed sincs mert AA kb 5 mp alatt szétszed....Csodás...
    Az meg hogy a bomba semmit nem ér holott annak kéne jobban érvényesülni kapásból vicc....
  • Fpocok
    Nem attól függ... szar ez mindenen :D
  • frango
    Kiba..tt egy amatőr banda ez a dice...Ez volt a nagy megváltó patch? Semmivel nem lett jobb annál, mint amilyen a megjelenéskor volt.
  • scomcomputers
    Drága barátom...vegyél intelt azon jól fut....
  • Fpocok
    Visszavonom, amit múltkor írtam. Ugyanúgy crashel Shanghai-on.