Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nem dob ossze senkivel. Az matchmakier csak a lusta/ostoba embereknek van. Szepen a keresovel valogatsz magadnak szervereket, es ami tetszik, azon jatszol. Ellenben vannak is kifejezetten noob szerverek, ahol szint korlat van(legalabbis BC2-ben, es BF3 ban voltak). Es ha tapasztaltabb jatekosokkal jatszol, nem kell egy csomo kezdo kozott ujra feltalalnod a kereket, mert megfigyelheted, mit csinalnak a "profik".
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem lehet BOT-meccseket játszani, de ha már így van, akkor nem veled kb. azonos szintû / játékidõvel rendelkezõ játékosokkal dob össze. Ezt megvalósítani nem lett volna túl nagy plusz munka szerintem. Nem akarom senki játékát elbaszni, és nyilván a napi 5 órában játszó tinédzserektõl is gáz hallani, hogy nOOb meg ilyen okosságokat. Mindegy, asszem karácsonyi vétel lesz már ebbõl, nem tudom magam lebeszélni róla <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Rám tegnap írták elõször, h. noob, pedig kiadás óta játszom, és azóta az vagyok. <#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kezdeni vele pedig erdemes, de szerintem varj meg egy kicsit, mig az infrastruktura osszeall.
-Sz4bolcs: you are noob.
-Ohh tényleg? Rájöttél a sötét titkomra. Nagyszerû felismerés. 😄
Viszont bármennyire is a legjobb, a készítõnek hála az elsõ 1-2 hónapban hajtépés a játék, mert bizony vannak fagyások és random hibák.😊
Ellenben ha javítják/túllépsz ezen akkor ez idõtálló multi élmény és a közösség is normális tud lenni. Pár éve még inkább a COD-ot ajánlottam volna, de ahol az most tart színvonalban és közösségben felejtõs, fõleg pc-n.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
egy végtelenül egyszerû kérdésem lenne. Teljesen jól játszható már a multi, fagyások ilyesmi?
Sosem játszottam multiban ilyen játékot. Érdemes ezzel a játékkal kezdeni? A kezdõket nem ugatják le azonnal. BOT-okkal játszanék legszívesebben, de annak hiányában ez nehéz lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én végigtoltam a singlet, de az utolsó kettõ nincs meg ezekbõl...
M412 - Shank - Machete - QBZ-95-1 - P90 - M249
A single alatt lehet fegyverekt feloldani multiplayerbe? Mert ugye néha dobálja, hgy megkaptam ezt és ezt a fegyvert. Illetve ezeket hogy tudom unlockolni? Elég õket felvenni a pályán vagy esetleg lelõni velük x ellenfelet. Mert ha ezeknek van szerepe a multira nézve akkor elõröl kezdem mert nem sok mindent szereztem eddig.
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Parasite Eve 2, best game EVER!
Originen keresztül szépen kéri a 3 lemezt. Utána kiírja hogy telepítés. Mondom WTF??? EDdig mi a k*rva anyádat csináltál 15 percig? Nah de nem is telepít ám, elkezdi leszedni a 24 gigás játékot.
Vagy velem van a hiba vagy ezek buzik. Ha Originen keresztül õ tudja letöltéssel lemeznélkül telepíteni a játékot akkor minek elõtte mind a 3 lemezt basztatni? Illetve ha felmásolta a 3 lemezt akkor minek tölti le ugyan azt??? Ilyet utoljára BF3-nál láttam amilliomodik patch után hogy le kellett tölteni egybe a játékot ami már az összes javítást tartalmazta.
Úgyhogy most vagy kidobtak egy nagyobb patchet vagy szar az egész.
[IRAM] leader
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
best enemy, 2 kills. ez meg mi a túró?
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
steam, origin: ACE_hun
Miscellaneous Audio Bugs
FIX UPCOMING
We are aware of the issues with missing/corrupted audio in multiplayer and have created a fix for them. This fix is planned for release in the next PC client patch.
Szoval sajna ezek a cfg moddolas nem segit. 😞
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Hogy miért nincs ne engem kérdezz hanem a játék készítõit, teljesen véletlenszerûen megy mindenkinél...
Láttam olyat is a battlelogon aki SSD-i7 3770K-Gtx780-16GB ram mögül nem tud játszani a droppok miatt...😊
És olyat is aki meg 560TI-2500K-4gb ram mögül kiválóan el van hiba nélkül...
Haver gépén végigjátszottam az összes létezõ 5letet amik egyeseknek segítettek egyeseknek meg nem (cpu unpark, prioritás állítgatás, affinitás állítgatás, dx install, friss driverek, friss win7, friss win8, stbstbstb), semmi nem segített....
Aztán bepattintottam a gépébe a 4 giga mellé még 4 giga ramot és kikapcsoltam a virtuális memóriát, megszünt a drop, de a játék egy hosszúra nyúlt meccsen ha telirakja a ramot (mert telirakja ha hosszú a meccs, de ez is véletlenszerü kinél rakja kinél nem), akkor kivág hibaüzenettel...
Annyit tudtam elérni nála hogy a 4 giga ramja mellett a lapozófájlt átraktam másik VINYÓRA (tehát nem partícióra) amin sem a játék sem az oprendszer nincs, így a dropp jelen van de jelentõsen minimalizálódott, patchig játszható a játék....
steam, origin: ACE_hun