15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
empie #9113 Csak hétfőn fogod (azaz most kivételesen kedden) megkapni, ha ma nem kaptad még meg. -
McLarenpowa #9112 Sziasztok!
Kedden vettem egy BF4+China kódot players.hu-ról, de még nem kaptam meg.
Mennyi idő alatt szokott megjönni aki már vásárolt tőlük? -
#9111 Én az összes pisztolyt kihúztam kivéve a rex és magnum. Azok nagy hulladékok lettek dugják is fel maguknak. A scope csak azért érdekel mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Főleg azért mert DICE-osok maguknak csinálták csak. Ennyire ízlésficamuk van, vagy OPé... -
sasafr #9110 Egyébként meg minek a 3x scope egy pisztolyra? Persze vannak a pisztolynak is nagy művészei. Nekem még csak az alap P226 meg a Rex van feloldva, összesen van velük 10 killem! :) Szóval nálam nem tudnak bevágódni vele! Többre értékelnék egy tökéletes javítócsomag pontos előrejelzést!:) -
#9109 Nagy levegő...
-
#9108 :D homokszem került a gépezetbe.. szokásos. -
#9107 Nos mivan megkapjuk a 3x scope-ot vagy sem? Azt írják feloldották de nem lehet hozzáférni... -
#9106 Én nem nagyon sírok ilyenekért hogy csíter ez meg az, de ő tényleg az.
Mehet a report. :) Úgy érzem. (1 hites killeket osztogatott, egy helyből állva a map végéből :D) -
#9105 muti fegyveres eod bot videót, még nem láttam olyat -
balage018 #9104 fura most kapcsoltam be a gépet, de jé tényleg :) -
#9103 Ez kicsit késői mert már befejezték. -
balage018 #9102 "We're rolling out a new server on all platforms. Expect some connection issues in the upcoming hour" -
balage018 #9101 ahogy néztem videókat a locker pályán egész hasznos tud lenni amikor állóháború alakul ki :)
na majd kipróbálom...de még mindig nem tudom hogy kerül rá fegyver mint a vid-ben -
#9100 Baromi nehéz szétlőni/eltalálni, vagy egyáltalán elmenekülni előle, a heggesztő cucc 2 másodperc alatt 0-ra sebzi a gyalogost. Testközelbe kell kerülni, de ez egyáltalán nem nehéz feladat, mert ahogy írtam, baromi ellenálló a kis jószág. -
balage018 #9099 Tegnap engem shanghai-on elgázoltak úgy hogy némában jött az autó, de ez még semmi egy támfal előtt/alatt álltam, erre átrepül fölöttem a verda én meg meghalok, az ellen ki is pattant hogy lepuffant, de nem kellett már neki :) -
Borg #9098 Na meg a hangok.
Nemtom ez csak nálam van e így, de stereoban wartapes-re állítva bizonyos hangok mintha el lennének nyomva, és nem is jól pozícionáltak.
Bújok elő valahonnan, körülnézek, sehol senki. Két lépés után átmegy rajtam a tank, és csak akkor hallom, mikor elfelé megy már... -
balage018 #9097 detto -
#9096 Én egy olyannal találkoztam most, gyerek fordult be előttem lelőttem miután meghalt lesebzett 15 hp ra... -
Borg #9095 Remélem javítanak valamit... gyakorlatilag 2-3 fegyver van, amivel tudok gyilkolászni, a többivel mindegy mit csinálok, csak engem lőnek le.
Tegnap is próbáltam zavodon DMR-ezni engivel, kb olyan 12/37-nél untam meg. Az a 12 kill is kb a SRAW-ból lett járművek ellen. Visszatettem a P90-et, és lazán visszahúztam 35/40-re. Pedig ez nem egy közelharcos pálya, mint pl a locker... Ehhez képest pl Type88-al meg lazán 2.0 kd/ket lövök. Vagy mtar-ral. (persze hozzátartozik, hogy assaulttal meg sniperrel egyáltalán nem játszok)
Egyszerűen (bizonyos fegyverekkel) hiába lövöm az ellent, látszólag eltalálom, de mire a második golyót ereszteném bele, már halott vagyok. Akkor is, ha ő háttal áll nekem. Ha meg futkosás van, akkor teljesen esélytelen vagyok szemtől szemben. Ha én veszem észre előbb, akkor is ő lő le.
Aztán persze jönnek a csillagszóróval, aminek mindkét oldalán 1-1 engi ül, és javítja. Kb esélytelen leszedni. Meg lehet billenteni active radarral, de abba se halnak bele.
Tegnap már annyira felbaszott a dolog, hogy elkezdtem gondolkodni a HC szervereken... ott legalább nem a lövedékek számán, hanem a célzáson meg a mozgáson múlik a dolog. -
balage018 #9094 És hogy lesz az EOD-on fegyver? Mikor megszereztem kipróbáltam szegényt, de csak a hegesztő cucott tudtam rajta használni, annak meg nem sok értelmét láttam, erre lehet vele lövöldözni is valahogy... -
#9093 Én nem tudom mi van, sorra állnak le a szerverek.. -
#9092 "Now, SeekingAlphareports that EA’s stock is down 7.3% and that the company’s investors haven’t responded well to the Battlefield 4 news in particular.
The report says that Battlefield 4 and its $50 Premium service are “without healthy sales” and suggests that EA could struggle to hit its quarterly financial forecast for December." -
#9091 eod bot is túl erős így, hogy ráállsz az ammo packra, és tudsz róla spammelni. Alapjáraton nagyon nehéz kilőni, mire sikerül, már mehet is a következő.. -
HHpanther #9090 Nem lehet újratölteni? Hát ez tényleg sajnálatos, hogy nem tudod vele szétrollkodni a pályákat. -
#9089 Az a gond, hogy csak egy lövésed van UCAV-al nem tudod újratölteni még Commander Supply-jából se.. :D És a ható távja se nagyobb mint egy mortárnak. Viszont repülhetsz vele felfelé. -
Skyline #9088 Nézzetek másik szerót...Nekem is van olyan server ahova haverom belép, én egyszerüen nemtudok... -
Skyline #9087 Tulajdonképpen azt kell mondjam az UCAV nehézkes megszerzését kompenzálja hogy kitűnő alkalmazás enginer-ekkel repkedő little birdek és pálya széleken meg saját zónán kívül fetrengő csipák hatástalanítására..:)
A little birdet akármennyire szereli az enginer szabályosan levágja az égről, igaz nehéz eltalálni ha jól repül, a csipák meg nemgyőznek noobozni! Otromba dolog ez a cucc, de amilyen a játékosok színvonala és a balansz, ajánlott..:)
-
#9086 "... teljesen kimorzsolódna az óvodás korosztály ha semmiféle K/D stat meg skill nem lenne számolva, és a játék csak a CSAPATMUNKÁT értékelné... A színvonal is elmozdulna egy magasabb irányba..."
Ezt gondolom én is,ebben teljes mértékben egyetértek veled. -
#9085 Szétbasz az ideg ettől a FOSTÓL! -
#9084 Kurva életbe már... haverok játszanak szerveren, ENGEM MEG NEM ENGED FEL EZ A KIBASZOTT JÁTÉK.
Error
Game disconnected: could not join server.
-
#9083 SRAW 1 lövés a little bird, tök mindegy ha mellé lövöd. Rá irányítod és vissza megy a helire a rakéta és bám.. : -
Skyline #9082 Elég szánalmas hogy a játékban az egyetlen égi fölényt jelentő jármű a little bird és társai enginerrel szerelve..:)
A repülő/támadó kopter pillanatok alatt leszedhető mint a sz*r, a fegyverzetük ereje pedig vicc kategória, akárcsak a használhatóságuk..:)
De azért csináljon a paraszt 3*5 killt repülővel... Persze lehet..Ha szerencséje van és nincs egy gagyinál jobb ellenfele..:)
De valahogy népszerűsíteni kell az er szuperiorittyet.:) -
balage018 #9081 áhhh ku**va idegesítő hogy állandóan kifagy ez a szar... :( -
eugabesz #9080 Csak menjetek nyugodtan ilyen szeróra...a ph-s Larixor most várja,hogy leteljen a 72 órás battlelog ban-ja...de ti csak menjetek,legalább addig is kevesebben leszünk... -
Kvg #9079 Erre találták ki a 2000 tikettes szervert.ha ott sem öl valaki 5-öt repcsivel akkor az béna. -
szaba75 #9078 Mennék de nem találom. -
#9077 Igen, valoszinu ez volt. Ugye az a 1-2 masodperc amig a kepernyo sarkban irja. Nem is tudom, hogy szurt szemet, erre erzekenyen vagyok biztosan :)
A forum motorban valamit eltoltak 1-2 honapja, mindenkinek ezt csinalja.
""
-
Skyline #9076 Ucav-hoz 3 jet fighter ribbon kell vagyis 3*5 repcsis ölés...
Amekkora ordító rakás sz*r a BF4-ben a repkedés és a repülő fegyverzetének ereje, sok sikert...
Air Superiority-ben egy 10-15 perces meccsen ilyen 3-4 kill ha születik a legjobb embereknél általában...
Conquestben ha egy jobb repülőkre figyelő forma beül és kiáll a pálya szélére AA-val szintén alig van esély megszerezni szaros 5 kill-t egy meccs alatt...És akkor a stingeres enginereket nem számoltam, meg az ászokat a levegőben..:) Eleve nem szed szét a repülő bombája a jeepeken kívül semmit, a legkisebb harci járműbe is 2 bomba telitalálat 40% életerő és még rá kell sorozni vagy 5-10 másodpercig a gépágyuval rögtön utána..Ha már fordulni kell esély zuhan mert annyi idő alatt visszatöltődnek...:)
-
determinator #9075 Valaki elárulhatná, hogy az idézőjel helyett miért szúr be random linket ez a fórum. -
determinator #9074 AiR_EateR amcsi szerverről bannolták.
Szerintem te a PB-stream vagy a GGC- stream által kiírt bannokat láttad. (nem csak az aktuális szerver banjait, hanem az összes streamet futtató szerveren „keletkező” bant is kiírja). Nem hiszem hogy ennyire szerencsétlen voltál, hogy a 2 nap alatt kibannolt 24 cheater közül kifogtál 2-őt is.