Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ök is annyit értenek hozzá mint mi így õ se tud más tenni csak találgatni. Erre külön csoport kell akik megkeresik a hibát és javítják. Én csak azt nem értem ,hogy ha ez memory leak márpedig annak tünik akkor mért nem egységesen jön elõ a probléma mint pl cod ghost nál? mért csak 2millióból pl 100 ezer embernek? Nincs összefüggés véletlen a memória típusok között? mert talán a program (bf4) rosszúl kezel bizonyos típusú memóriákat. Pl nekem kingmax -om van és tökéletesen fut vele. Egyébként tényleg röhej ahogy a dolgokhoz állnak és a bf4 stoped working még mindig hiba.
Omlás
Értem én hogy programhiba de valami kiváltó oka csak van jó nem nekünk kellene keresgélni ez is tény de nem mindenkinél van szóval nem általános jelenség. Ezek szerint viszont csak van valami közös tényezõ azoknál akiknél van. Kíváncsi vagyok mi lehet az :S bár szerintem sosem fogjuk megtudni. :/

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Archie2048
Írjatok egy levelet ide: [email protected]
minek fórumokon lázadni? Velük van bajom akkor nekik küldöm el konkrétan visszajelzésemet a termékükkel kapcsolatban.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

EA technikusával diskuráltam egy nagy adag sort...Gyakorlatilag hülyének voltam nézve hiába irogattam hogy mindent végigpróbáltam...Rakjam fel a Firefoxot chrome helyett mert sokaknál az a baj...Meg frissítsek DX-t...Stbstb... Hiába ugattam hogy ezeket mind végigjátszottam..Aztán a beszélgetés végére kaptam egy 15%-os origin vásárlói kedvezménykupont a következõ vásárlásomra, meg "el lett küldve a probléma" a technikusok felé... vagyis gyakorlatilag nem történt semmi csak próbáltak lenyugtatni.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zavod 311 map csak nekem akad? összes pálya fut normálisan, viszont az kegyetlenül akad.

RatBaG
akármelyik serverre megyek, negyed órán belül összeomlik (a server, nem a játék)... zsííír.

Per Aspera Ad Inferi.

Krisztiam
nekem is simán felrakja..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

sz4bolcs
De érted, még nekünk kell trükközni, mint valami crackereknek, a fejlesztõnek nem jutna eszébe valami megoldásféleség, vagy jótanács, vagy csak türelemre intés?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Program hiba.nekem is ez van 16 giga rammal!
sz4bolcs
Pont ez az arrogáns hozzáállás basz föl. Ha kiadnak egy bétát, akkor legalább látsszon az elsõ napokban, hetekben, h. törik magukat, h. teljes játékot csináljanak belõle.

Annyit tudtam tenni a haverér hogy átraktam másik vinyóra a lapozófájlját amíg nem vesz ramot a gépébe és ki nem tudja kapcsolni... Így is van ez az akadozás de jelentõsen csekélyebb formában...

Fasza...Hát nemtom haverm most ért haza 2 perc alatt lement neki a patch ebben a pillanatban..😊

Omlás
Hát ez így tényleg az :/

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szabi
a második megszakadásnál gépet resiztem, a negyediknél rútert

"Nulla tenaci invia est via"

Lehet már rég meglenne a frissítés ha leállítod és újrakezded..😊
Nekem kb 1 perc alatt húzta le.

Ahogy írtam minden megvolt, még friss windowsok próbája is, és többszáz (ezer) embert érint a probléma.
Nem nagyon látok közös tényezõt a videóban szereplõ gép között és mondjuk az egyik panaszkodó között akinek ezt csinálja - 16 giga ram, i7 3770K, gtx 780, SSD - mellett...😊
Alaplap is más, az övé ráadásul 1/1 olyan mint az enyém...

Más ember meg mosolyogva játszik 560Ti/2500K/4gb ram mellett gond nélkül....Fura...

Szabi
11óta végre elérte a frissítés a 45%-ot <#sniffles>

"Nulla tenaci invia est via"

Omlás
Ha viszont általános memória probléma lenne akkor mindenki szívna szóval lesz ott szerintem egy közös tényezõ ami miatt nálatok van ez a jelenség. Gondolom kliens javítás meg újratelepítés megvolt.

Nem melegszik el, mondom 8 g ram/swapfájl kikapcsal az akadás nincs.
Elötte végigpróbáltunk mindent, még full friss win7 és win8 installt is (Cpu unpark, prioritás állítgatás, stbstbstb)...

Minden más játék pl Crysis 3 is hibátlanul megy órákig, tesztprogik szintén.. Játék hiba, és a battlelogon egy többszáz hozzászólós topik is van róla, mégis szarnak rá...

Aha. Megtelik a memória és elkezd dolgozni a virtuális memória ami annyira pörög hogy a játék akadozik. Ha berakunk még 4 gigát akkor 2-3 perc helyett 5-10 perc után jön elõ a baj..ha kikapcsoljuk a lapozófájlt, akkor hibátlan minden...Csak ha egy meccse elnyúlik hosszúra kivág az asztalra "memória megtelt" szöveggel a gép..
Gyakorlatilag nálam is ez van, 8 giga ram lapozófájl kikapcsolva, ha nagyo hosszú egy meccs szinte biztos jön a memória megtelt probléma.
Akinek 12-16 giga ramja van írták hogy náluk ilyen 10-15 perc után jelentkezik a gond...
Valóban nem memória probléma.😊

//Minden más játék tökéletesen mûködik.

Omlás
Nem melegszik el semmi ? Háttérben futó programok nem kavarhatnak be ?

Bocs de ez nem memory leak. Valami más lesz itt a gond. Egyszerûen megtelne a 4giga memoria és kifagyna vagy leállna a játék mûködése nem csak beszaggatna.
Ja igen és a szép hogy hiába veszi le a grafikát...Annál jobban csinálja a játék....😊

A gond csak az hogy számtalan embernél BF4 is folyamatosan memory leakel és szaggat, a haverom is szenvedõ alanya 30 ercet nem tudtunk együtt megjelenés óta játszani mert elmegy az egésztõl a kedve amikor állandóan ellövik mert "beakad a kép"...És nem, nincs megoldás a mai napig, csak félmegoldás...
És nem, nem a 4 giga ram a gond, másnál ezt csinálja még 16 giga ramnál is a fórumok tanulsága szerint...

Dietrich
Kiadták a Ro2-t és akkor 4GB körül volt a mérete...kiadták a patchet is 8GB méretben 😄
sajna manapság ez lett a gyakorlat...alfa vagy beta verziókat adnak ki véglegesnek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Aki azon höbölög ,hogy mért adták ki ilyen szarul a játékot és még most is mért ilyen szar annak ajánlanám ,hogy menjen ghostozni. Ja hogy az i7-esen is szaggat? akkor go vissza bf4 ^^ inkább crash 2 óránként mint a folyamatos szaggatás és memory leak
Omlás
A multi miatt egyelõre a kampányban csak az elsõ 2 küldetést csináltam meg inkább a multira fordítom a szabadidõmet de eddig én nem tapasztaltam semmi anomáliát ami miatt ne tudtam volna tovább menni vagy rombolta volna a játékélményt. Ettõl függetlenül jogosan pipa a többség mert hát fizetett érte az embernem keveset jó persze magyar fizetésekhez mérve nem keveset így joggal várnánk el hogy probléma mentessen szórakozhassunk ah elindítjuk. Sajnos ez nem így van de én abból már kinõttem hogy ezen feleslegesen idegelem magamat 😊 ha valami nem szórakoztat akkor arra nem pazarlom a szabadidõmet ha meg szórakoztat akkor nem nem foglalkozok a negatívumokkal amíg nem zavar bele túlzottan az összképbe. 😊

[UNQL]Echo
Uj szerver patch jott a kliens patch fagyasokra 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

bélanéni
Én magam írtam kb. 2-2,5 hete, megjelenés napján (már nem tudom mikor volt, nincs kedvem megnézni), hogy mennyire türelmetlenek az emberek, minek sírni az elsõ napon. Ha tényleg igaz, amit itt páran írnak, hogy mennyire bug-os, a játék, mennyiszer leáll az EXE mûködése, akkor visszavonom az akkori állításomat, és ez már szerintem is pofátlanság. A komoly bugokat ennyi idõ alatt ki kellett volna javítani. Engem személy szerint nem érint, mert késõbb tervezem megvenni, de ha rajtkor megvettem volna, most azért már bosszantana erõsen. Én w**ez verzióban toltam végig 3-4 nap alatt a single-t, mondjuk nálam bug nem volt. Elég érdekes, hogy pont az eredetivel van ennyi gond.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Omlás
Azért annyira nem mert 5-6 óra alatt átlagosan de ha jó napja van akkor van, hogy megúszom napi 1-2 crash-el. xD
Persze jobb lenne ha ennyi sem lenne de egyelõre még az újdonság varázs meg a jó hangulat a srácokkal kárpótol. Majd ha idegesítõ lesz akkor úgy is hagyom a faszba 😄

Seangaijin
20 pecet tudtam menni Paracel Storm-on utána fekete kép, láttam h ment és kilépett. Nem volt App crash meg semmi csak szépen kilépet magának. Jó lett ez a patch is kajakra 😄

sz4bolcs
Én nem tartom méltányos szolgáltatásnak, amit tõlük vásároltam. Torrentrõl lehúzott szar játék 10-bõl 9 fut bármi ilyesmi nélkül, amit a BF4 produkál, ez meg csak crashel, a várva várt patch után meg már el sem indul.
Én baromi türelmes vagyok, de ez a bagázs még a korrekt tájékoztatásnak sem tesz eleget.
A start az meg nálam elsõ pár napot jelenti, nem az elsõ 2 hónapot. Annyi ideig felõlem bétáztathatják is a játékot, ha ilyen lassan tudnak javítani dolgokat, miközben nem is tájékoztatnak, hogy mikorra várható, hogy tudom használni amit vettem.

bélanéni
24 óra alatt 3-4 crash? Az tényleg nem vészes!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Dietrich
cdgalaxisnál igaz 10K de ingyen kiviszik bármelyik PPP pontra.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Vadnokedli
Kíváncsi vagyok most megszereztem az MTAR-t az L85 öt. Meg marad e.?!

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A zökkenõmentes játék egy dolog...A játszhatatlan szar pedig egy másik.
Elöbbit nem várta senki. Utóbbira pedig már megjelenés napján javítást kellett volna dobni.

Battlelogon már írtam, aztá jött az admin és lezárta a topikot, szal most írtam újra....😄

oneal1
szerintem meg mindenki tudta elõre, hogyn em lesz zökkenõmentes a start

fogyasztó védelem, ugyan már😄 nem az életed múlik rajta. Tudom hogy a játékkal egy szolgáltatást is vásároltál, de aki multizik annak ezt bele kell hogy számolja. Amúgy sem lenne semmi esélyed a fogyasztóvédlemnél, mert mikor telepítessz akkor elfogadod az apróbetûs részt is...😊

egy játékról van szó, lesz pecccs, meg lesz oldva a probléma, türelem!

!Forza Ferrari!

sz4bolcs
ennyi szopatásért szerintem már méltányos lenne valami kártérítés.

sz4bolcs
Fogyasztóvédelmi akármi nem tudná valahogy segberúgdosni ilyenkor a kiadót?

Fpocok
l96, MTAR 21, L85A2, RPK 74, mp7 lesznek a DLC-s fegyverek.

képz

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az EA/DICE kombó számomra a pofátlanság netovábbja kezd lenni. De azért jó ha tudják, hogy a világgal csak a játékban lehet harcba szállni, a valóságban rövid kötele van a dolognak!

Elkezdtem megirni a patchnote-ot, vegulis a crowdsourcing korat eljuk.
...
+More stable and varied error messages.
...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Krisztiam
nekem már 2 hónapja megvan a jegyem.. 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Csak Xbone-ra. Mert azt hiszik, hogy timed exclusive-al el lehet adni azt a szart.

Most akkor a second assault hamarabb kijön mint a china rising? Second Assault will be released as a timed exclusive for Xbox One at the console's release on November 22.

Fpocok
Kizártnak tartom!

sz4bolcs
"Patch letöltve...Jópofa hogy patch notes nulla...Megvárják mit írjanak bele vagy mi? 😄"

-Viccnek kicsit durva volt, még jó, hogy kiderült, hogy ez a valóság. <#hehe>

sz4bolcs
Ez a pofátlanság netovábbja. Am biztos csináltak vmit, mert én újfajta hibaüzenettel találkoztam indításnál, és azóta a régi videókártya driverrel sem indul normálisan a játék.

Na nagy büdös semmi javult..A netkód is ugyan olyan fos.