15720
  • Baneblade
    Tulajdonképpen annyit kell tudni a field upgraderől:

- Minden class-nál vannak field upgrade csomagok(defenzív, offenzív, shadow,stb)
    - ezek 4 szintre oszlanak, és ezeket a szinteket squad pontokkal lehet növelni
    - squad pontot úgy kaphatsz ha segíted a squadot(gyógyító és/vagy pakkot dobálsz) és csinálod amit a squad leader mond(foglalod/véded adott pontot)
    - az így gyűjtött pontok egy idő után szépen beadják a 4 field upgradet(több lőszer, gyorsabb futás stb)
    - azonban vigyázni kell ha az egész squad meghal(squad wipe) akkor bukod a megszerzett pontokat(field upgrade points has been lost)
    - ha jól tudom akkor a commander is tud segíteni azzal ha előlépteti a squadot amiben vagy

Kb ennyi amit én tapasztaltam. Nem tudom mennyire pontos ez a leírás.
  • Skyline
    ENNÉL a játéknál van értelme...8 alatt 10-20 fps-el jobb sebességet képes produkálni.
  • balage018
    Én eddig csak win 7 alól toltam, valahogy nem érzek ingert a 8-ra, de ezek szerint lenne értelme?
  • Nekrofil
    valaki le tudná írni részletesen, hogyan működik a field upgrade?
  • Skyline
    Nem hiszem csak szerencséd van, haveromnak például win7 és win8 alatt is van...
    Nekem meg win7 alatt és win8 alatt sincs...:)
  • DanielT
    Arról nem a DICE tehet, hogy a Win7 nem kapja meg a legújabb DirectX-et, aminek fejlesztett funkcionalitását a BF4 kihasználja.
  • scomcomputers
    "Az Fps dropok pedig atira és nvidiára is egyaránt jellemző"- ez így igaz nálam ez csak win7-n jött elő,de mióta win8.1 van azóta semmi bajom....gondolom ezt azért csinálták,hogy vigyék a win8-t..
  • DanielT
    Jó nagy marhaság.

Inkább a Matle pecs eljövetekor jön még egy szopáshullám...
  • Skyline
    A Mantle-val nem tudják előadni hogy a játék attól lesz jó mivel az sebességet hoz...Nem a crashelést javítja, kiröhögnék őket ha ezt próbálnák beadni a népnek. A sebesség pedig gyakorlatilag jobb mint a BF3-ban... Az Fps dropok pedig atira és nvidiára is egyaránt jellemző,, van akinél van van akinél nincs.

Seangaijin: Miért, nvidiáéknál meg mondjuk a geforce 560ti tulajdonosok szarjanak sünt shadowplay helyett mert nem cserélték még le a kártyájukat?:)
    Valljuk be elég szemellenzős dolog ezen puffogni főleg hogy senki nem erőlteti azt hogy emiatt 100ezres kártyát vegyen az ember...
  • Seangaijin
    A kis huncutok Link
  • Seangaijin
    De a Mantle csak a 7 ezres meg az R-es kártyákkal kompatibilis nem? Szóval én a 6950-emmel szarjak sünt mert nem vettem 100 ezerért új kártyát?
  • Nagydög
    Lehet, hogy csak en egyszerusitem tul, de nekem nem tunik egy bonyolult programozasi feladatnak osszevetni hogy mi jar neked, es mi van mar meg.
  • Borg
    Nem tudni, de egyre gyanúsabb sokaknak, hogy a mantlevel akarják az ál-megváltást elhozni. Vagyis szándékosan rakás fos a játék addig, bezzeg majd akkor... Elvégre az AMD jóslatai még 20%-ban sem szoktak megvalósulni, elkellhet nekik a cheat...
  • sasafr
    Tegnap játszottam egy szerveren 120 körüli pingem volt. Gyakorlatilag nem tudtak lelőni. Nem tudom mi okozta ezt. Szabályosan jöttek belém a sorozatok, pirosodott a képernyő de mindig túléltem és aki lőtt rám azt lelőttem még úgy is, hogy újratáraztam. Nagyon nem jól van ez így! :( Nálam az origin nem indul el automatikusan az oprendszerrel csak amikor a játékot indítom. A dlc megjelenése óta mindig frissítést keres, hát megkérdeztem az EA-t, hogy miért? A válasz lényege és ez óriási: Mivel olyan alapjátékot vettem, ami tartalmazza a dlc-t és utána vettem egy prémiumot ami korai hozzáférést biztosít ezért ez összeakad és az origin automatikusan keresi a még meg nem jelent későbbi hozzáférést. Tehát én vagyok a farok, hogy minek veszek olyan alapjátékot amiben dlc van, ha úgyis megveszem a prémiumot? Aha anyátokat! Azért vettem meg, mert a megjelenéskor nem lehetett olyan kiadást venni amiben benne volt a prémium! Szóval ha a kiadások összeakadást okoznak az originben akkor, hogy várható el, hogy a játék tökéletesen működjön? Sehogy!
  • RatBaG #9139
  • RatBaG #9138
    32 playeres conquest large operation locker.
    a többi játékmód túl rövid, folyton az eredménytáblát meg a töltőképernyőt nézed.
  • gstup
    Szerintem domination mód.
  • eugabesz
    Az más....akkor a prémiumot is vedd meg hozzá...
  • Drazse23
    Kézifegyverek megszerzésére/kimaxolására milyen mapot és játékmódot javasoltok?
    A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je?
  • Leky
    Köszi.
  • empie
    ITTa legolcsóbb jelenleg.
  • Leky
    Ajándékba lenne .
  • eugabesz
    Meg tudnánk...de szándékosan még sosem akartam embertársamnak rosszat...ezt megvenni....
  • Leky
    Meg tudnátok mondani, hogy jelen pillanatban, hol a legolcsóbb a Battlefield 4 Limited Edition (ami tartalmazza az első kieget)? Lehet akár külföldi oldal is ahol bankkártyával lehet fizetni.
  • Drazse23
    Bocs, frango-nak akartam címezni!

Ne vedd magadra!
  • Nesuten
    Én nem a haverod vagyok és a youtube -ból nem lehet megélni !!!
    Azok akik úgy néznek ki mint akik ebből élnek azok vagy gazdagabbak mint a közlény vagy okosságokból élnek és rengeteg idejük van a gép előtt ülni és játszani e mellett pedig epic videókat gyártani ...
  • Drazse23
    Erről egy haverom ugrott be, aki tavaly elhatározta, hogy nem fog dolgozi és a YouTube-ból fog megélni.
    Ha mégis dolgozni kell menni, akkor csak Ausztriában.

Végülis egyik sem jött össze neki, úgyhogy itthon vállalt munkát.
  • Drazse23
    Kézifegyverek megszerzésére/kimaxolására milyen mapot és játékmódot javasoltok?
    A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je?
  • Nesuten
    december van és ilyenkor pihi van ,így ez marad ...
    ha meg megvan játssz ...
  • frango
    Elhiszem én csak ez így ebben a formában, amit csinál időpocsékolás.:)
  • V43 1105
    Elhiheted dolgozik "rendes munkát is .. "
  • kemotox
    Egy újabb wannabe videós, mert mostanság az nagyon menő. Csak az a baj, hogy ameddig semmi újat nem mutatsz, addig nem sok mindenkit fog érdekelni. Ezeregy gameplay videó van a neten, plusz akiket esetleg érdekelhetne a videó, azoknak úgy is megvan a játék, és akkor minek nézzen egy tök átlagos gameplay videót, mikor játszhatna is?
  • frango
    Jobban jársz, ha valami rendes munkába vesztegeted az idődet. Azért legalább fizetnek is.
  • Vadnokedli
  • Nagydög
    Az megvan, hogy finoman lecheaterezett?
  • Fpocok
    Most komolyan?
  • Nesuten
    BATTLEFIELD 4 || Silk Road - ain't for Epic junkies || NESUFIELD A videó nem tartalmaz EPIC függést .
    Vágatlan tartalom youtube -ra gyártva.
    Megtekintése csak felnőtt jelenlétében ajánlott

• Nekrofil
    lehet valamit tudni, mikor kerül be a Mantle API a játékba?
  • adam46
    Eladó egy Battlefield 4 (Limited Edition, csak kód) 7.000 Ft. Akit érdekel, az jelentkezzen nálam privátban.
  • sz4bolcs
    ERROR
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Sz4bolcs' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted Module Header: d3d9.dll

-anothet day, another crash