15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Baneblade #9153 Tulajdonképpen annyit kell tudni a field upgraderől:
- Minden class-nál vannak field upgrade csomagok(defenzív, offenzív, shadow,stb)
- ezek 4 szintre oszlanak, és ezeket a szinteket squad pontokkal lehet növelni
- squad pontot úgy kaphatsz ha segíted a squadot(gyógyító és/vagy pakkot dobálsz) és csinálod amit a squad leader mond(foglalod/véded adott pontot)
- az így gyűjtött pontok egy idő után szépen beadják a 4 field upgradet(több lőszer, gyorsabb futás stb)
- azonban vigyázni kell ha az egész squad meghal(squad wipe) akkor bukod a megszerzett pontokat(field upgrade points has been lost)
- ha jól tudom akkor a commander is tud segíteni azzal ha előlépteti a squadot amiben vagy
Kb ennyi amit én tapasztaltam. Nem tudom mennyire pontos ez a leírás. -
Skyline #9152 ENNÉL a játéknál van értelme...8 alatt 10-20 fps-el jobb sebességet képes produkálni. -
balage018 #9151 Én eddig csak win 7 alól toltam, valahogy nem érzek ingert a 8-ra, de ezek szerint lenne értelme? -
Nekrofil #9150 valaki le tudná írni részletesen, hogyan működik a field upgrade? -
Skyline #9149 Nem hiszem csak szerencséd van, haveromnak például win7 és win8 alatt is van...
Nekem meg win7 alatt és win8 alatt sincs...:) -
#9148 Arról nem a DICE tehet, hogy a Win7 nem kapja meg a legújabb DirectX-et, aminek fejlesztett funkcionalitását a BF4 kihasználja. -
#9147 "Az Fps dropok pedig atira és nvidiára is egyaránt jellemző"- ez így igaz nálam ez csak win7-n jött elő,de mióta win8.1 van azóta semmi bajom....gondolom ezt azért csinálták,hogy vigyék a win8-t..
-
#9146 Jó nagy marhaság.
Inkább a Matle pecs eljövetekor jön még egy szopáshullám... -
Skyline #9145 A Mantle-val nem tudják előadni hogy a játék attól lesz jó mivel az sebességet hoz...Nem a crashelést javítja, kiröhögnék őket ha ezt próbálnák beadni a népnek. A sebesség pedig gyakorlatilag jobb mint a BF3-ban... Az Fps dropok pedig atira és nvidiára is egyaránt jellemző,, van akinél van van akinél nincs.
Seangaijin: Miért, nvidiáéknál meg mondjuk a geforce 560ti tulajdonosok szarjanak sünt shadowplay helyett mert nem cserélték még le a kártyájukat?:)
Valljuk be elég szemellenzős dolog ezen puffogni főleg hogy senki nem erőlteti azt hogy emiatt 100ezres kártyát vegyen az ember... -
#9144 A kis huncutok Link -
#9143 De a Mantle csak a 7 ezres meg az R-es kártyákkal kompatibilis nem? Szóval én a 6950-emmel szarjak sünt mert nem vettem 100 ezerért új kártyát? -
Nagydög #9142 Lehet, hogy csak en egyszerusitem tul, de nekem nem tunik egy bonyolult programozasi feladatnak osszevetni hogy mi jar neked, es mi van mar meg. -
Borg #9141 Nem tudni, de egyre gyanúsabb sokaknak, hogy a mantlevel akarják az ál-megváltást elhozni. Vagyis szándékosan rakás fos a játék addig, bezzeg majd akkor... Elvégre az AMD jóslatai még 20%-ban sem szoktak megvalósulni, elkellhet nekik a cheat... -
sasafr #9140 Tegnap játszottam egy szerveren 120 körüli pingem volt. Gyakorlatilag nem tudtak lelőni. Nem tudom mi okozta ezt. Szabályosan jöttek belém a sorozatok, pirosodott a képernyő de mindig túléltem és aki lőtt rám azt lelőttem még úgy is, hogy újratáraztam. Nagyon nem jól van ez így! :( Nálam az origin nem indul el automatikusan az oprendszerrel csak amikor a játékot indítom. A dlc megjelenése óta mindig frissítést keres, hát megkérdeztem az EA-t, hogy miért? A válasz lényege és ez óriási: Mivel olyan alapjátékot vettem, ami tartalmazza a dlc-t és utána vettem egy prémiumot ami korai hozzáférést biztosít ezért ez összeakad és az origin automatikusan keresi a még meg nem jelent későbbi hozzáférést. Tehát én vagyok a farok, hogy minek veszek olyan alapjátékot amiben dlc van, ha úgyis megveszem a prémiumot? Aha anyátokat! Azért vettem meg, mert a megjelenéskor nem lehetett olyan kiadást venni amiben benne volt a prémium! Szóval ha a kiadások összeakadást okoznak az originben akkor, hogy várható el, hogy a játék tökéletesen működjön? Sehogy! -
#9139 -
#9138 32 playeres conquest large operation locker.
a többi játékmód túl rövid, folyton az eredménytáblát meg a töltőképernyőt nézed. -
gstup #9137 Szerintem domination mód. -
eugabesz #9136 Az más....akkor a prémiumot is vedd meg hozzá... -
Drazse23 #9135 Kézifegyverek megszerzésére/kimaxolására milyen mapot és játékmódot javasoltok?
A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je? -
Leky #9134 Köszi. -
empie #9133 ITTa legolcsóbb jelenleg. -
Leky #9132 Ajándékba lenne . -
eugabesz #9131 Meg tudnánk...de szándékosan még sosem akartam embertársamnak rosszat...ezt megvenni.... -
Leky #9130 Meg tudnátok mondani, hogy jelen pillanatban, hol a legolcsóbb a Battlefield 4 Limited Edition (ami tartalmazza az első kieget)? Lehet akár külföldi oldal is ahol bankkártyával lehet fizetni. -
Drazse23 #9129 Bocs, frango-nak akartam címezni!
Ne vedd magadra!
-
#9128 Én nem a haverod vagyok és a youtube -ból nem lehet megélni !!!
Azok akik úgy néznek ki mint akik ebből élnek azok vagy gazdagabbak mint a közlény vagy okosságokból élnek és rengeteg idejük van a gép előtt ülni és játszani e mellett pedig epic videókat gyártani ...
-
Drazse23 #9127 Erről egy haverom ugrott be, aki tavaly elhatározta, hogy nem fog dolgozi és a YouTube-ból fog megélni.
Ha mégis dolgozni kell menni, akkor csak Ausztriában.
Végülis egyik sem jött össze neki, úgyhogy itthon vállalt munkát. -
Drazse23 #9126 Kézifegyverek megszerzésére/kimaxolására milyen mapot és játékmódot javasoltok?
A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je? -
#9125 december van és ilyenkor pihi van ,így ez marad ...
ha meg megvan játssz ...
-
#9124 Elhiszem én csak ez így ebben a formában, amit csinál időpocsékolás.:) -
#9123 Elhiheted dolgozik "rendes munkát is .. " -
#9122 Egy újabb wannabe videós, mert mostanság az nagyon menő. Csak az a baj, hogy ameddig semmi újat nem mutatsz, addig nem sok mindenkit fog érdekelni. Ezeregy gameplay videó van a neten, plusz akiket esetleg érdekelhetne a videó, azoknak úgy is megvan a játék, és akkor minek nézzen egy tök átlagos gameplay videót, mikor játszhatna is? -
#9121 Jobban jársz, ha valami rendes munkába vesztegeted az idődet. Azért legalább fizetnek is. -
#9120 -
Nagydög #9119 Az megvan, hogy finoman lecheaterezett? -
#9118 Most komolyan? -
#9117 BATTLEFIELD 4 || Silk Road - ain't for Epic junkies || NESUFIELD A videó nem tartalmaz EPIC függést .
Vágatlan tartalom youtube -ra gyártva.
Megtekintése csak felnőtt jelenlétében ajánlott
-
Nekrofil #9116 lehet valamit tudni, mikor kerül be a Mantle API a játékba? -
#9115 Eladó egy Battlefield 4 (Limited Edition, csak kód) 7.000 Ft. Akit érdekel, az jelentkezzen nálam privátban. -
#9114 ERROR
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Sz4bolcs' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted Module Header: d3d9.dll
-anothet day, another crash