Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
HÖHÖ... buzi snipereknek annyi 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Ez csak egy "min kéne dolgoznunk sörözés helyett" lista.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Fpocok
Ez nem az.

Megvárták a patch note-al hogy mik a reakciók mit írjanak bele de annyira szar lett minden hogy inkább kussolnak...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Vadnokedli
Ez nem patch note.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Herold
Ez nem így mûködik.., de vagy pár fölösleges millád pereld be õket a nevünkben. 😉

kemotox
Accounttal együtt?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Azért az látható, hogy ez a játék nem készült még el. A mai patch sem a hibákat javítja, hanem ütemezetten a kiadás elõtt is ismert hiányosságokat elmaradt fejlesztéseket építi a játékba. Nem tudom mikor készül el a végleges játék, hogy utána a felmerülõ hibákra is jöjjön ki valami tapasz. Azért az pofátlanság, hogy egy ilyen terméket a kiadó forgalomba hozott és nem tüntette fel, hogy ez egy fejlesztés alatt álló termék és ezért játékra alkalmatlan lehet! Azért felemerül egy büntetõjogi kategória is!!!

Rossz minõségû termék forgalomba hozatala

415. § (1) Aki rossz minõségû terméket jó minõségû termékként forgalomba hoz, bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

(2) A büntetés egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekményt

a) jelentõs mennyiségû vagy értékû rossz minõségû termékre,

b) bûnszövetségben, vagy

c) üzletszerûen

követik el.

(3) Aki rossz minõségû termék forgalomba hozatalára irányuló elõkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

(4) Aki a bûncselekményt gondatlanságból követi el, vétség miatt egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

(5) Nem büntethetõ a (4) bekezdésében meghatározott bûncselekmény elkövetõje, ha mihelyt tudomást szerez a termék rossz minõségérõl, mindent megtesz azért, hogy a rossz minõségû termék a birtokába visszakerüljön.

(6) E § alkalmazásában rossz minõségû a termék, ha a jogszabályban vagy az Európai Unió közvetlenül alkalmazandó jogi aktusában elõírt biztonságossági vagy minõségi követelményeknek nem felel meg, ilyen elõírás hiányában akkor, ha a termék rendeltetésszerûen nem használható, vagy használhatósága jelentõs mértékben csökkent.

SigS
asszem eladom...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

várjuk a következõ pecset

Seangaijin
Úgyanúgy kidob exe-vel a kör végén... Ez se megoldás sajnos

gyakorlatilag még nem volt olyan meccsek 2 órája hogy a meccs végén ne baszna ki pályaváltás helyett...

sz4bolcs
Akkor most ez nem mûködik?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én vennék új gépet. Csak elõbb majd tanácskozom valami DICE-ossal, hogy milyen konfigra írták a progit, mert szeretnék biztosra menni. <#hehe>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nincs rá keret. Hát ja a bf3 még ennél is szarabb volt föld alá süllyedés stb.

vegyetek új gépet <#vigyor5> bizton nem a játék szar mert a 3-nál nem ez volt mi

Akkor nekem mákom van.
Két szerver ledobás volt. +egyszer kilépett csak úgy. Vagy 20kör ment le ez idõ alatt.

DanielT
Tegnap a maratoni 8 órás etap alatt kétszer fagyott le.

Ma, a patch óta egyetlen meccset sem sikerült befejeznem.

Biztos elállítódott valamia BIOS-ban! <#miaz>
Nehogy azt hidd....Délután még lenyomtam másfél órát...Aztán most örülök ha belépek valahova és végigmegy a játék...

jóval ritkábban fagy ki. 5 perc helyett két órát kibír az már nagy eredmény <#vigyor5>

Seangaijin
nekem 3800mhz-n megy a 8120-am bár nincs feszelve. Most kajak több fesszel nem fagyna ki? De ennek mi köze lenne a gémhez? Valaki homályosítson már fel <#wilting>

Lószart se számít mi a véleményed. <#gunyos1>

tegnap peccs elõtt nem fagytam... ma felraktam a peccset, 1,5óra alatt 4x fagyott ki <#worship>

DanielT
Lószart nem számít, akármit túrsz a BIOS-ban. Nem a gép a hibás, hanem a játék.
SigS
<#hehe>

Szerencsésebbek.
Tudod az a szomorú ahogy a bios-ban kell turkálni hozzá nemértõknek (sõt mindenkinek) is hogy ne szarjon be a program.

Na? Holnap ? PS4 ?
Fpocok
Ok. Nem mûködik 😄

SigS
Ok, próba, mert én is utálom...

Fpocok
Minden ki van kapcsolva és úgy is van. Most beírtam, mindjárt megnézem, jó-e így.

igen elvileg bírná 4GHz-en.

Atom stabil géppel nem fagy a gém ez lett volna mondani valóm.

Ha jön rendes pecs visszább tudom venni a feszt, de most a stbilitás megköveteli a powert.

SigS
Mert játékon belül nem tünteti el??
<#fejvakaras>

Fpocok
Hogy eltûnjön a hülye blur effekt:

WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0

Az elég szomorú ha egy játék miatt annyin kell hajtani feszültségre egy i5-2500K-t amennyin (1.3V) 4.5-re lehet pakolni...Ott valami nagyon el van baszarintva...

Új patch pályaváltáskor ledob. Semmit nem ir ki csak ki lép a játék battlelog mert piros error .D
neked is írom próba cseresznye.<#vigyor>

szintén zenész ...próbáld meg túl feszelni a cpu-t. 3 órát nyomtam nulla fagyás.

2500k 3,8Ghz 1,3V fix energia takarékosság szorzó ugrálás kikapcsolva. AMD-nél is biztosan hasznos amit írtam.

Krisztiam
hm de jó lett a patch 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Iramra van killcam megint. Megyek oda.

Fpocok
Most már 5 percig bírtam Shanghaiban, mielõtt kifagytam.

Fpocok
2 rakéta, gránátvetõ meg vagy 8 féle sniper.

Fpocok
Test Range-re ki van rakva AZ ÖSSZES FELVEHETÕ FEGYVER! Lehet gyakorolni.

jó lett a peccs. 5perc után fagytam. 😊

De arra van idõ munka közben ,hogy teli sírják a fórumokat ,hogy mért nem megy a bf4 szerver??
Igen, mert mások dolgoznak még.
Most 2 órára leállították a szervereket míg megoldják a crash és egyéb hibákat. Csak én olvasok kék szövegboxot a battlelog ban?😄
Szabi
el se hiszem, végre leért a frissités, most viszont minden szero leáll amire csatlakozni próbálok 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
shanghaion 2 percet tudtam játszani. tehát semmi sem változott.

Per Aspera Ad Inferi.