Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Petyus1994, 2016.01.20. 20:42:08
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A BF4 -el kezd, vedd bátran a prémium kiadást. És fontos: a játék nehezebb mint a COD és itt csapatban kell gondolkodni. Az elején nagyon béna leszel, azt sem tudod majd merre van előre, de ne add fel.
Én már bánom a BF -ből kihagyott éveket😊
De mostanában, ha leszáll az este és már alszanak a gyerekek, apa szépen háborúba megy😊
Jó játékot, élvezd minden percét.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
WhiteR_HUN
lalax0x
I_Rock_n_Roll4_I
Jr_WhiteR_HUN
BunkerKzs
Kamik4ze_Samur4i
steam, origin: ACE_hun
Amit én a mai napig nem értek, hogy a sniper akkor lenne hatékony ha nála lenne ez a targeting mortar dolog amit anno BC2-ben lehetett hozni csak annyi csavarral hogy be kell mérnie valakinek hogy használhassa.
Akkor legalább nem csak ez a sziklánfetrengő lébecolás lenne hanem támogatnának minket a sűrűjében.
(remélem a következő bf hajazni fog a bc2-re hangban és rombolhatósgban majd,csak a teamplay kicsit lehetne hangsúly.)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
a 3-ban a Medic a 3-as specializációra választhatja a medpacket, vagy helyette az M320-at, M26-ot. tehát, ahhoz, hogy robbantgathasson, le kell mondania a legjobb lehetőségéről, az instant healről.
a 4. opció pedig kizárólag a defibrillátor lehet, vagy pedig semmi (de annak meg semmi értelme nincs).
tehát, a játékosok nagy részénél van medbag, meg defib is. ehhez képets a 4-ben a medbag ott van, de mivel a defib helyett is lehet vinni az M320-at, szinte mindenkinél az van, hiszen azt a saját céljaira jobban tudja használni, mint a másoknak segítő, ráadásul nerfelt defibet.
a Youtube-os tesztelőknek persze tetszett ez a fajta szabadság, de azért így utólag látszik, hogy kár volt elengedni a játékosok kezét.
egyrészt, grafikailag nekem szebb, hiszen high és ultra beállításokon fut, míg a 4 low vagy medium. a katona sokkal gyorsabb, agilisebb, ez nagyon tetszett, a 4-ben kurva fárasztó és hosszadalmas gyalogolni, lassabban futsz, lassabban váltasz át futásba, stb.
a supression halál, még mindig nem szoktam meg, pedig bennem van most 5-6 meccs zsinórban. a hitreg nyomába sem ér a BF4-nek, az rengeteget fejlődött az új részre (persze kellett hozzá másfél év, hogy igazán jó legyen).
de ami a legfontosabb: ezerszer, de tényleg ezerszer jobbak a pályák a 3-ban, mint a 4-ben. oké, a Strike at Karkand talán a BF-történelem legjobb pályája, de találtam Aftermath DLC-s szervert is, azok is mennyivel jobbak. van fedezék, nincsenek magas tetőkről lövöldöző sniperek (vertikálisan egysikúbbak a pályák), sokkal-sokkal taktikusabb a játék, sokkal jobban tudod kontrollálni a saját helyzetedet.
a BF4-ben annyi szögből támadhatnak egy átlagos pályán, amit egyszerűen lehetetlen kontrollálni. a BF3-ban ez sikerülhet, ha odafigyelsz. annyira jó élmény volt visszamenni, hogy most nincs is kedvem a 4-gyel játszani, csak a 3-mal. tényleg teljesen más élmény. annyira elbutult és feldagadt a játék a 4-re, a rengeteg fegyverrel, a felesleges, használhatatlan gadgetekkel, a hatféle gránáttal, ezek mind-mind nincsenek a háromban. fegyverek vannak persze, de egy assault talán ha 25-ből választhat, nem pedig 60-70-ből, mindent beleértve.
játékélményben a nyomába sem ér sajnos a 4 a 3-nak az elkúrt pályáival (Lancang Dam?? istenem). ez a legnagyobb különbség egyébként. meg az, hogy a 3-mal már csak olyanok játszanak, akiknek tényleg érdemes, értik az objectivet az emberek, nem campelnek az ostoba sniperek, van némi csapatmunka.
PC-n ebben a pillanatban 6000 ember játszik vele (vagy ha nem, akkor a peak 6000, nem jelölik külön). a 4-gyel 20 ezer (és a peak 36 ezer), a Hardline-nal 1600 (és a peak 2700), a Battlefronttal 7000 (12000). tehát egy olcsó, még élő, jó shooter a 3. aki esetleg a 4-et nem akarja megvenni, azzal sem jár rosszul.
(arról nem is beszélbe, hogy nekem milyen kellemes emlékeket hoz fel a játék, életem első multi FPS-e volt, annyira béna voltam az elején, talán vagy százszor meghaltam, túlzás nélkül, mire valakit meg tudtam ölni. minden FPS-tudásomat abban a játékban szedtem össze, ami nem sok persze competitive szinten, de casualben azért a jobbak közé tartozok. imádom a Battlefield 3-mat 😊 azért is írtam meg ezt a kis szösszenetet ide, hátha még kedvet kaptok hozzá ti is).
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...
A bf3-nak elég 4 is és lehet valami hiba ott van.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nekem ennyi ilyen svchost.exe van, de egyik se mutatja, hogy a procit használná.
Utoljára szerkesztette: Petyus1994, 2016.01.15. 12:01:32
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
www.pumaszallas.hu
De az okosabbak lehet többet tudnak mondani.nekem egy phenom 965 van meg egy 750ti ami jóval szarabb mint a tiéd és medium high között 2560x1080-ban játszom fix 60 fps-sel,ezért gondolom hogy valami hiba van tényleg nálad
Utoljára szerkesztette: Petyus1994, 2016.01.14. 16:48:47
Utoljára szerkesztette: Petyus1994, 2016.01.14. 16:31:50