Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abszolult igazad van szubjektív a véleményem mivel írtam is, hogy az én véleményem és e vélemény szerint ebben a játékban maximálisan elég az AA post bekapcsolása legmagasabb értékre, mert a többi hókuszpókusz nekem nem ér meg látványban 60-80 ezrest! Szubjektív és az enyém! 😊

DanielT
Ez szubjektív vélemény, semmi köze ahhoz, hogy a valóságban mekkora különbség van a képminõségben. Lehet, hogy _te_ úgy gondolod, ahogy gondolod, de ettõl a recék és a pixelek még vagy ott vannak, vagy nincsenek.

És, ha már szubjekív véleményekrõl van szó: számomra a tökéletes élsimítás sokkal többet ad a képi élményhez, mint szinte bármi más. Undorító, amikor zsizsegnek a korlátok, élek, minden, aminek egyszerûen nem kell zsizsegnie. Egy efffekt lehet, hogy ott van, lehet, hogy nincs ott, de egy élnek _SOHA_ nem szabad mocorognia, mert nem az a dolga.

Tessék, éppen tegnap csináltam két érdekes shotot, mindkettõ a játékban elérhetõ legalacsonyabb beállításokon készült, csak a textúrák vannak a legmagasabban, amik a teljesítménybe nem szólnak bele, illetve 4X élsimítás van rajtuk.

BF4

Crysis 3
Mint már lentebb említettem véleményem szerint ebben a játékban nincs is értelme a tökéletes környezeti kitakarásban és a szuper tökéletes élsimításban gyönyörködni full ultra beállításon! Ez csak amolyan e-pénisz növelõ tényezõ, hasonló a windows experience indexhez amit már a windows is elhagyott a 8.1-ben! 😊

DanielT
Ó, nagyon szívesen. Majd ha valódi, hozzáértõ vélemény kell grafika, képminõség, teljesítmény témában, nyugodtan kérdezz, ha a bullshitre és a szubjektív véleményekre, maszatolásra vagy kíváncsi, akkor viszont nálam nem jó helyen jársz.

Egyébként a GTX 770 sem lesz elég a full ultra + 4X élsimításhoz, betonfix 60 frémmel, de ha csak az "effects" részt leveszed high-ra, már az rengeteget dob rajta és az, ellentétben az élsimítás hiányával, valóban kb észrevehetetlen.
A hozzászólásaid hasznosságát (de a tartalmát is) figyelembe véve nem nagyon adok a szavadra. De azért köszönöm.

steam, origin: ACE_hun

Erõs kártya nagyon. Pakold autóbakapásból highra fogja rakni. Élsimítás 4x kicsit tényleg felesleges. A 150+fps is felesleges tehát 2X msaa kötelezõ! 😉

Nálam tesztelten 10-15 fps persze nekem nincs atom kártyám csupán egy 660 ti-m. Lehet ezeknél a közép kategóriás kártyáknál jelent valamit. De továbbra is azt hangsúlyozom, hogy AO és AD off AP legmagasabb állásában nincs olyan számottevõ különbség a kép minõségében amit egy pörgõs effektekkel teli fps-ben az emberi szem érzékelne! Laboratóriumi körülmények között határozottan kijelentem, hogy van különbség és ezért érdemes százezereket adni egy izomkártyáért, mert a fejlesztõk is ezt várják el a polgároktól! 😊

Minden high élsimítás 2X AF 16x, így 70-90 Fps nem árt ha van.

Vadnokedli
... Ez kb. annyi fpst zabál mint a háttérben futó pasziánsz. 😊

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DanielT
Minek veszel erõsebb kártyát? Hiszen: "még a 0x és 2x között sem láttam különbséget, de még a magasabbnál sem. Ez elvileg csak az éleket simítja, mossa el, de fullHD-nál már önmagában is élek alig látszódnak..."

Felesleges pénzkidobás, úgysincs különbség. Te sem látod és a szakértõ urak is ezt mondják itten.
Azzal bekapcsolhatsz mindent, de néhány nap után ismét kikapcsolod, mert rájösz, hogy minél több fps van annál simább az egész, mert a többnél jobb a mégtöbb! 😊

Most boltolok egy Asus GTX770-et, és azzal?

De van aki észreveszi! Ez a placebo hatás és ezért kell venni atom videokártyát! Persze hál' Istennek nem vagyunk egyformák!😊

Vadnokedli
Ez az árnyékokkal nem tesz semmit, ahogy láthatod a 2 képen is.

DanielT
És nincs különbség ugye, csak a frém lesz szarabb? Ezt írja a cikk is és ez látható a képeken?
Aláírásodban 1Gb-is 560Ti van a te eseteben élsimítás tilos bekapcsolni. Af 4x max-4 ig.

Vadnokedli
Én úgy tudom a mélységérzetért felelõs. <#nemtudom>

Ezek az emberek veszik meg az 1 Euros mágnest az injector tetejére, mert elhiszik, hogy 2 literrel kevesebbet fogyaszt az autójuk és be is fogják neked bizonyítani!

DanielT
Á, látom nem ezt szeretted volna hallani.

Na akkor: nyugodtan kapcsolj ki mindent, úgy is nagyon szép lesz és jól fog futni a mostani gépeden!
Az én tudomásom szerint az ambient occlusionnnak semmi köze az élsímításhoz az a vettett árnyékok minõségét javítja az SSAO és HBAO technológiával. Nálam kb 10 fps + a kikapcsolása és semmi érezhetõ minõségromlás.

És az élsimításnak hányszorosig van értelme fullHD-nál? Én kísérleteztem, és még a 0x és 2x között sem láttam különbséget, de még a magasabbnál sem. Ez elvileg csak az éleket simítja, mossa el, de fullHD-nál már önmagában is élek alig látszódnak...

Tehát a Te véleményed az hogy semmit nem lehet kikapcsolni mert minden észrevehetõ, és inkább vegyek 200ezerért videókártyát?

Óh de könnyû vagy ember!

DanielT
Eszem ágában nincs energiát fordítani rá, hogy egy nyilvánvaló butaságot cáfolgassak.
Vadnokedli
Amit az ambient occlusion tesz; ha csak infantryzik az ember oké hogy off. De ez nem sokat dob az FPS-en. (csak egy példakép)

Cáfold!

Vadnokedli
Nem csak akkor van ez a Blur effec, akkor is van amikor a Commander Proxy attack-ot kap. És így elmossa a képet neki. Ez egy új fícsõr 😄

DanielT
Na, ebben a mondatban 3 állítás volt és egyik sem igaz. <#taps>
Az ambient occlusion és az antialiasing deferred nyugodtan offolható, semmit nem fogsz észrevenni képminõségben ha kikapcsolad, csak bõ 30 fps pluszt!

DanielT
Persze, hogy van értelme az élsimításnak, ha bírja a géped. Nem tart sokból kipróbálni...

AF-et maximumra.
Egy gyors kérdés. FullHD felbontáson Ultra-n van értelme az élsimítás bekapcsolásának? AF-et mennyire érdemes állítani amit még észre lehet venni?

Fpocok
Háhá baszki és tényleg. Ez a buzi blur effekt a töltõképernyõn van! Amikor a képeket váltogatja, akkor ott csinálja idõnként ezt az elmosódást. Hogy hogy kerül oda játék közben? Azt nem tudom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hogyan lehet egy BF3 és egy BF4 játékost megkülönböztetni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A BF4 játékosnak folyamatosan nyitva van a feladatkezelõ 😄

RatBaG
a negyedik a legjobb. carmageddon 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

hát igen.
ráadásul kellett menni rakétát tölteni bázisra, meg ha kicsit odacsaptad a hátulját akkor robbant. Nem úgy mint most, hogy 15ször lekoccolod az épületet, aztán kicsit megdob, és repülsz tovább 😊

alma2
es egy kis egi terror, amikor repulozni is elvezet volt.
bf2 wake island - jet

szerintem

alma2
ahh, nagyon jo video az elobb emlitett palyarol, es hogy miert volt elvezet anno helizni.

dragon valley heli

szerintem

Fpocok

Már rég nem a 13.9-es a legújabb ATI driver....am kezd újra....és újra és újra és egyszer csak végigmegy...

[IRAM] leader

Sziasztok!
Eredetibe van meg a játék, és az lenne a gondom, hogy a camping modban játszom a hatodik pályán gépem lefagy vagy kidob, és azt írja ki a windos
" Hogy a játék helyes mûködése miatt megszakadt.....A windows értesíti Önt, ha megoldást talált rá. Képen mutatom hol csinálja ezt a hibát.
Mikor végzek ennél a résznél, és mikor mennék át azon a gótikus kapu alatt akkor áll meg a játék. Mi lehet a gond? A gépem megvan hozzá, simán viszi full grafon ugyan úgy mint a BF3-mat. A legújabb AMD Ati driver van fent a gépemen 13.9-es.
Valaki segítsen!
Elõre is köszönöm a választ!
Én tudnám értékelni! 😉

Vadnokedli
Fuck logic. 59 es szinthez miért kell 100k pont utána a 60-as szinthez meg miért kell 90k pont? Nem fordítva lenne reál?!

kemotox
BRÉKING! Kiderült, hogy az új DLC-ben fegyverek, jármûvek és kütyük mellet még új telepített fegyvereket is kapunk.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

alma2
Vajon a kovetkezo dlc-ben a dragon pass palya, a jo oreg dragon valley ujragondolasa lesz? Latok ra eselyt.

dragon valley

szerintem

alma2
Ezt tegnap Ts-en felvetettem, ezen senki nem porgott meg?
Nyaron jon ki az utolso dlc a bf4-hez. Osszel, karacsonykor mi lesz? Lehet megvenni az otot es maris attertek 1 eves megjelenesi gyakorisagra (a'La cod)?

szerintem

DarkSector
Jogos, igazad van ott a fehér kis rész, de akkor is! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kemotox
Az inkább lilafehérzöld 😄 uteftc... 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

DarkSector
Lila -ezüst....ez a SR színe. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
Hogy lenne az saints row skin?! 😄