15720
  • ApPa123
    Nekem piros kép volt..... most megnézem béta driverrel hátha azzal jó....
  • Borg
    A harmadik szerver fagy ma ki alólam... egy kurva pontot nem szereztem még 2 óra játék ellenére...
  • exec79
    nekem most már nem fagy ki a végén pont osztásnál.
    Köszi a Válaszokat :)
  • eugabesz
    Ez a második,ne légy már eltévedve,az első jóformán csak rontott a játékon...ezt meg majd meglátjuk,mit hozott...
  • CalebJoe
    minden fegyver üres tárral kezd
  • giornalista
    mondjuk azt jó tudni, hogy tényleg dobálják ki a peccseket. ez már a 3. vagy 4. kliens patch, 5 hete van kint kint a játék. a 3-nál meg hónapokba telt, mire javítottak. ebben legalább sikerült javulniuk.
  • eugabesz
    Én inkább arra lennék kiváncsi,mit rontott el...
  • giornalista
    nem sokat kell legörgetni, hogy megtaláld.

-Fixed one of the most frequently occurring client crashes
    -Fixed broken collision on containers with open doors. The bug previously made grenades bounce back even though the doors were open.
    -Fixed a bug in Defuse mode where defenders could win the round by killing all the attackers without disarming the bomb, if the bomb was disarmed in the previous round.
    -Miscellaneous stability fixes further reducing the number of client crashes
    -Fixed side gunner jitter when aiming in attack boats & transport helicopters
    -Fixed some instances of frame rate drops when shooting at large Levolution objects after they have been destroyed (like the radar dish on Rogue Transmission)
    -Fixed broken aiming for passengers on the China Rising dirt bike
    -Fixed a bug where the sound when capturing a flag was not playing correctly
    -Removed a bug that would double save during MP round transition and SP level transition. This fix will reduce the occurrence of corrupted save files.
  • JaSoN HuNTeR #9265
    A frissítés mit javított?
  • giornalista
    én is segítek! ha még nem lenne világos, a játékban ESC-et nyomsz és a jobb alsó sarokban lehet kiválasztani őket!
  • eugabesz
    játék közben nyomj egy esc-et jobb oldalt tudod majd kiválasztani melyiket akarok aktiválni,,,,nehogy lemaradjak...
  • balage018
    játék közben nyomj egy esc-et jobb oldalt tudod majd kiválasztani melyiket akarok aktiválni
  • Newfronter
    Játék közben tudod őket aktiválni, nyomsz egy ESC-et, majd a jobb alsó sarokban tudsz egy boost-ot kiválasztani. Egyszerre csak egyet enged aktiválni, nem lehet stackelni. Kb 1 óráig szoktak tartani, és cask in-game számolja az időt, tehát bármikor elmehetsz kajálni, stb.. ;)

Egy esetben stackelődik, ha pl. van egy Dupla XP hétvége, így akkor még azon felül fog számítani a boost is.
  • exec79
    Üdv!
    azt szeretném kérdezni hogy a Battlepack-okban lévő XP boostot aktiválni kell e valahol (ha igen hol) vagy automatikus, illetve ha több is van benne stack-elődnek?

Köszi!
  • Fpocok
    Lenyomtam egy fullos CQ dawnbreakert... és nem fagytam ki!
  • Vadnokedli
    Én amúgy ennek az ellenkezőjét tapasztalom, mintha még több is lenne az FPS.
  • balage018
    hol láthattam én már ilyet
  • item
    Te vagy a kiválasztott. Egy kis remote desktop és pár reklámbanner települ még a gépedre,nem nagy dolog.
  • ApPa123
    Persze legújabb driver van....
  • ApPa123
    De :D nincs már rá vmi finom javítás mert felrobbanok..... integrálton semmi baja nem volt
  • Gabesssz19
    Nekem már megint frissít , nektek nem ? de ez most 888 megás úgyhogy hagyom, mert az előző úgy emlékszek 885 volt csak. 2 naponta talál valamit amit feltesz a gépemre... ?
  • szomferi
    csak nem AMD kártyád van?
  • Vadnokedli
    Micsoda? Jószerivel végig bannolva voltam a dupla XP-s hét alatt.. Csak a mostani prémiumosból jutott ki nekem :D
  • Smithwarden
    Csak lehet 2* annyi jatszott oraval vagy 96-os.
  • Running
    Az egyik kezükkel adnak, a másikkal elvesznek.
  • balage018
    aha akkor pl. én most a még normálisan játszható 50-60as táborból átkerülök a 30-40be? zsír
  • ApPa123
    Áttöltés közben piros kép lefagy a gép............ sokat ért a mai 800 megás patch is. ( hiába a rendszergazda+win7mód)
  • Fpocok
    lol
  • SötétBarom
    Silk road egész szórakoztató CQL módban..
    Azt érzem, mintha egy gondolatnyival egyenletesebben futna a játék, így peccs után..
  • Fpocok
    EDIT:
    Inserted mention of the "Shot behind cover when changing stance" fix. This was missing in the original post.

Dec 9 PC Game Update Notes
    Shot behind cover when changing stance
    Sometimes the character stance could get into a multiple frame desync and be part of the problem where you got shot even though your character was actually behind cover. This would mostly affect players doing transitions into crouch and prone as well as moving when crouched. The impact was smaller in a standing stance. This bug fix eliminates this particular desync issue.

We have also increased the camera height when crouching and moving to more accurately reflect the actual height of your soldier in that stance (the first person camera was too low when crouching and moving, resulting in that you had a poor representation of how much of your soldier that was actually out of cover.)
  • Vadnokedli
    nekem még sose dobott 200% os XP-t :') ..... azt 96 os vagyok.
  • sasafr
    A patch utáni első játék és "something went wrong"! Grat DICE!
  • scomcomputers
    Nekem van vagy 4 db kettőt szívesen neked adok....írok is az EA-nak tegyék át a te accodra......
  • szomferi
    nekem még sose volt 200-as xp boostom, franc essen belétek :D
  • ProGabe #9239
  • Fpocok

We're tracking the "stuck in revive" bug and are going to fix it in an upcoming patch.
  • Fpocok

Update will go live in around 15 minutes. There will be a downtime when we're also updating the server version. After about 1 hour, servers will be up and game update will be live.

Full info in the Control Room: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670201033581/
  • Waczkor
    Kíváncsi vagyok ez a peccs melyik másik részét barmolja szét a játéknak
  • SötétBarom
    :DDDD
  • Fpocok
    Na visszarakom. Megnézem.