Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És, ha már szubjekív véleményekrõl van szó: számomra a tökéletes élsimítás sokkal többet ad a képi élményhez, mint szinte bármi más. Undorító, amikor zsizsegnek a korlátok, élek, minden, aminek egyszerûen nem kell zsizsegnie. Egy efffekt lehet, hogy ott van, lehet, hogy nincs ott, de egy élnek _SOHA_ nem szabad mocorognia, mert nem az a dolga.
Tessék, éppen tegnap csináltam két érdekes shotot, mindkettõ a játékban elérhetõ legalacsonyabb beállításokon készült, csak a textúrák vannak a legmagasabban, amik a teljesítménybe nem szólnak bele, illetve 4X élsimítás van rajtuk.
BF4
Crysis 3

Egyébként a GTX 770 sem lesz elég a full ultra + 4X élsimításhoz, betonfix 60 frémmel, de ha csak az "effects" részt leveszed high-ra, már az rengeteget dob rajta és az, ellentétben az élsimítás hiányával, valóban kb észrevehetetlen.
steam, origin: ACE_hun
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Felesleges pénzkidobás, úgysincs különbség. Te sem látod és a szakértõ urak is ezt mondják itten.
Na akkor: nyugodtan kapcsolj ki mindent, úgy is nagyon szép lesz és jól fog futni a mostani gépeden!

AF-et maximumra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
ráadásul kellett menni rakétát tölteni bázisra, meg ha kicsit odacsaptad a hátulját akkor robbant. Nem úgy mint most, hogy 15ször lekoccolod az épületet, aztán kicsit megdob, és repülsz tovább 😊
bf2 wake island - jet
szerintem
dragon valley heli
szerintem
[IRAM] leader
Eredetibe van meg a játék, és az lenne a gondom, hogy a camping modban játszom a hatodik pályán gépem lefagy vagy kidob, és azt írja ki a windos
" Hogy a játék helyes mûködése miatt megszakadt.....A windows értesíti Önt, ha megoldást talált rá. Képen mutatom hol csinálja ezt a hibát.
Mikor végzek ennél a résznél, és mikor mennék át azon a gótikus kapu alatt akkor áll meg a játék. Mi lehet a gond? A gépem megvan hozzá, simán viszi full grafon ugyan úgy mint a BF3-mat. A legújabb AMD Ati driver van fent a gépemen 13.9-es.
Valaki segítsen!
Elõre is köszönöm a választ!

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
dragon valley
szerintem
Nyaron jon ki az utolso dlc a bf4-hez. Osszel, karacsonykor mi lesz? Lehet megvenni az otot es maris attertek 1 eves megjelenesi gyakorisagra (a'La cod)?
szerintem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"