Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként meg bf4 ufo
2.mentes maskent
3.minden fajl
4. Origin Games/BF4
5. user.cfg -re nevezed es mented
Hogyan fut neki? 1680 x 1050-et, valami csóringer videokártyával vajon bírja kb. közepes beállításokkal?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy ezeket tedd fel újra van olyan opció hogy repair
Köszönöm.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BAttlelogon amikor nézem hogy a kasztokhoz milyen fegyverek és eszközök stb vannak akkor ha ráklikkelek némelyikre kiírja jobb oldalt, hogy TRACK. Ha rákattintok a track-re behozza a Battlepacket meg amiket nyertem vele. Azokra ki lehet cserélni a cuccost vagy annak mi értelme van?
"Nulla tenaci invia est via"
A hang ami még zavaró hogy némely mapokon el megy a hang és marha idegesítõ , annó Bf3 ba is volt hasonló de ott valamit állitgatni kellett.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
A játék fagyásra van valami megoldás ?
Játszom 1-2 kört majd fogja be akad a hang és le fagy , ki tudok lépni és be tudom zárni de 2 Óra alatt 2x is elõ fordult.
Másnak is vannak hasonló dolgok ? ( kimondottan ez a hiba) Mert ha igen akkor nem keresem a megoldást a gépemen 😄
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Parasite Eve 2, best game EVER!
köszi
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ja és még thermal camo is volt fenn.
"Nulla tenaci invia est via"
Hihetetlen ajánlat, egy igazi hõs vagy! <#eljen>#eljen>
De szerintem inkább egy kis haszonnal add el, legalább ennyi jó legyen benne!
Nekem nagy csalódás lett ez a rész.
Nem szeretnék teszter lenni.
Sajnos megvettem a prémiummal egyetemben.
Szívessen megválnék tõle akár még úgy is hogy veszítek rajta.
Ha valakit érdekelne kérem jelezze.
A felelős én vagyok.
Per Aspera Ad Inferi.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tegnap pl istenien adta 100-120-as pinggel (0-as csúszkával), mert ment a stream a háttérben, csak a mozgások voltak idõnként furcsák.)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub