Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Saints Row 4 skin a fegyón? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyébként meg bf4 ufo
(GetDeviceRemovedReason) Error folyton.. eddig jó volt. WTF
Én azzal futtatom igaz 1366×768 hd7700-el médiumon 60-70fps között mozog
1.notepadba beirod
2.mentes maskent
3.minden fajl
4. Origin Games/BF4
5. user.cfg -re nevezed es mented

Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol érdemes meglõni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetõbb, de ezen belül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. 😞
ProGabe
Van, aki AMD FX 6300-al futtatja ezt a csodát?
Hogyan fut neki? 1680 x 1050-et, valami csóringer videokártyával vajon bírja kb. közepes beállításokkal?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezt hova kell tenni?
Megcsináltam a javítást, de most sem akar elindulni, ugyan azt a hibát írja ki. A BF3 nem volt futtatva a gépen, így nem tudom hány fps-n futott volna. De mint mondottam, ezt kijátszottam már, és magas beállításokkal.
RatBaG
ne az egyáltalán nem mûködik.
kifolyik a szemem.

Per Aspera Ad Inferi.

C😛rogram Files (x86)Origin GamesBattlefield 4\__Installervcvc2012Update3

amúgy ezeket tedd fel újra van olyan opció hogy repair
és hány fpsed van 3om?
De mint ahogy leírtam, simán futott magas beállításokkal. Meg ha mégis a konfival lenne a gond, akkor mért nem azt írja ki? Nem a kártya, vagy a gép a kérdés, hanem hogy miért adja ki azt a hibát, mi közbe minden dolog meg van számára.
Tudom nem mindenkinek telik gépre kártyára de az már nagyon gyenge a bf4hez
Geforce 9800 GT 1gb. A játék amúgy simán futott magas beállításokkal.
Fpocok
Milyen kártyád van?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy megvettem a játékot, feltelepítettem minden összetevõjével együtt, de mikor próbálnám indítani hibát ír ki, mégpedig:. " Érvénytelen licenc. Okkód: Missing DLL ( msvcp110.dll ) Error.0xC1. Az érdekesség az, hogy a licenc kód jó, és a DLL fájl is a helyén van. Valakinek valami tipp?
Köszönöm.
SigS
Szerintem a track-nak semmi...bejelöltem de semmit nem vettem észre...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Seangaijin
Srácok!

BAttlelogon amikor nézem hogy a kasztokhoz milyen fegyverek és eszközök stb vannak akkor ha ráklikkelek némelyikre kiírja jobb oldalt, hogy TRACK. Ha rákattintok a track-re behozza a Battlepacket meg amiket nyertem vele. Azokra ki lehet cserélni a cuccost vagy annak mi értelme van?

nekem is többször kifagy

Patch óta azé ultran nem fut olyan faszán már.

Szabi
legalább annyit elértek, hogy tényleg nem fagy már ki a játék nálam, csak hibajelentés nélkül bezárja magát 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Belton
Rendben Köszi.

A hang ami még zavaró hogy némely mapokon el megy a hang és marha idegesítõ , annó Bf3 ba is volt hasonló de ott valamit állitgatni kellett.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Fpocok
Nem nálad van a gond. Mindenkinek ilyen.

dr Kotász
Elõ. Tömegesen. Felesleges nyomozni.
Belton
Hali.

A játék fagyásra van valami megoldás ?

Játszom 1-2 kört majd fogja be akad a hang és le fagy , ki tudok lépni és be tudom zárni de 2 Óra alatt 2x is elõ fordult.

Másnak is vannak hasonló dolgok ? ( kimondottan ez a hiba) Mert ha igen akkor nem keresem a megoldást a gépemen 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Fpocok
Még nem. Olyan viszont volt, hogy resort-on C halljában próbáltam bedobni egy gránátot az emeletre, nem sikerült, visszapattant mellém, majdnem meghaltam (durván lesebeztem magam)... és közben kiírta, hogy megöltem vele valakit. Körbenéztem, de hulla sehol 😄

volt már olyan másnak is hogy vmi kikurtbénán ellõtte az rpgt a heli fele és biztos benne hogy nem fogja eltalálni elkezd futni és kb a lövés után 5-10 másodpercre beadja a killt?

Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol éredemes meglõni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebbezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetõbb, de ezen bellül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. 😞
és ez a csúszka hol van amúgy? bf3ban sem csináltam vele semmit.
köszi

Vadnokedli
Teljesen, random. a pontosságot sem számolja bele, se semmit, minél több kill annál több skill ennyi.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Thelllljesen random...Azon röhögtem tegnap hogy fél napig nem játszottam és míg nem játszottam a skill közbe is változott...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Eléggé bosszantó.... 😞

frango
Velem pont ma reggel esett meg az, hogy lespawnoltam squad társra és egybõl csak annyit látok, hogy lekéselnek. Másik meg, mikor lespawnoltam zászlóra... Csak annyit láttam, hogy becsapódik az arcomba a helikopter. Instant halál mindkettõ...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Valaki érti, hogy a skill-t hogy számolja a rendszer? 310 volt két meccsen kaptam összesen -3 -at és 295 lett. Aztán kör végén estem be egy meccsre ott 4/0-át lõttem és halál nélkül -11 -et kaptam.

dr Kotász
Smokescreen? Az minimalis sebzést okoz, nem eltéríti a rakétákat.
Én most a tankkal vagyok gondban. Hallom, hogy bemérik, kivágom a füstöt de így is simán becsapódik a rakéta. Vagy már többfajta is van belõle?
Ja és még thermal camo is volt fenn.

Szabi
na pont ezért nem vettem meg a prémet.. úgyis lesz az még sokkal jobb áras is mire tényleg lesz bármi haszna is... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

DanielT
"akár még úgy is hogy veszítek rajta."

Hihetetlen ajánlat, egy igazi hõs vagy! <#eljen>

De szerintem inkább egy kis haszonnal add el, legalább ennyi jó legyen benne!
L OuiSe
Sziasztok.

Nekem nagy csalódás lett ez a rész.
Nem szeretnék teszter lenni.
Sajnos megvettem a prémiummal egyetemben.
Szívessen megválnék tõle akár még úgy is hogy veszítek rajta.
Ha valakit érdekelne kérem jelezze.

A felelős én vagyok.

RatBaG
eddig 30%-on volt a network smoothing, de tegnap már levettem 20-ra, kb 40-es pingem van a német servereken, de nekem nagyon nem adja...

Per Aspera Ad Inferi.

Ami még baromi idegesítõ az új squad spawn rendszer.Hiába van ott a kis monitor az esetek 80%-ban hallott vagyok egybõl.Amikor nekem még csak fekete a képernyõ,akkor már teljesen látható vagyok az ellenfél számára.Nagyon jó.

sz4bolcs
Én pont tegnap hallottam olyat, hogy ilyenkor sokszor az ellenfél is meghalt, csak bugosan mutatja a játék a hp-ját. Én jármûben kilõtt ellenfélnél figyeltem meg ezt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Running
Elvileg, úgy kéne, ahogy Borg írja, de a gyakorlatban nem mindenkinél jó úgy. Nekem 30-as pingre, nem volt jó 30-on, inkább jobb volt 50-en, de 0-nál jobban aggya, csak nem szabad az ellenfél mozdulatait konkrétnak venni, mert idõnként el van maradva. Pl féloldalasan áll az ellenfél, a valóságban már rádfordult, de az ilyen nincs túl gyakran.
Tegnap pl istenien adta 100-120-as pinggel (0-as csúszkával), mert ment a stream a háttérben, csak a mozgások voltak idõnként furcsák.)

Vadnokedli
Szerintem meg totál random és köze sincs az egészhez, csak finomabb mozgást látsz a képen ami késlelteti az egészet így késõbb is veszel észre mindent.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

nalam pedig rendszeresen 1 (azaz egy !) HP-vel eli tul az ellen az ellenem vivott osszecsapast . ez is valami bug vagy csit vagy mi ez ? Most mar kezd idegesiteni kicsit. Tegnap kb. Negyszer volt ilyen elmenyem 😞"

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Mondjuk ha nekem 100-as pingem van akkor a csúszka teljesen felhúzva legyen, vagy teljesen nullán? Én azt vettem észre, hogy orosz szerveren játszok a csúszka le van teljesen tolva nullára és a pingem olyan 70 körüli nincs baj a hitreggel, de ha felmegyek egy német szerverre 30-as pinggel akkor a lehúzott csúszka nem oké elõ jön a netkód probléma.

Én úgy vettem észre, hogy a BF3-as szabály továbbra is igaz, kb a pinghez kell igazítani a csúszkát, vagy alá valamennyivel.
kemotox
Hát ez meg lett villámcsapva 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

En tovabbra is az ejfelkor levagott fekete kakas majat es szivet ajanlom. Ki kell szaritani, es egy bor, vagy egyeb organikus anyagbol keszult zsakocskaban elhelyezni a gep hazaban(minel kozelebb van a kritikus alkatreszekhez, annal jobb). Noobsag ellen a sajat nyakaba is akaszthat egyet az ember.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub