15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#9233 Meg a dupla xp lejarta elott gyorsan beltoltam meg egy 200% boostot es ossze is jott fel oras kor alatt 450.000 pont es +4 szint... :D
(Persze normal szerveren, nem flagrunoson.)
-
Gabesssz19 #9232 Megtaláltam a legújabb Updat-et 2022-re várható. :)
2013-12-09 11:40
- Fixed the no hit registration bug
- Fixed the "die before you even see the enemy come around the corner bug"
- Fixed dying behind walls bug
- Working on changing the current netcode to server based hit detection (yes, ping will once again matter) -
#9231 Nálam is volt már,szerencsére csak egyszer. -
Gabesssz19 #9230 Ez jó hangzik,,, talán nem fog már minden 2. térképen kivágni a susnyásba, főleg ha a kör vége előtt 1 percel dob ki az a kedvencem. :D
Olyan újraéledős bugom is volt már , mondtam is magamban ,kössz hogy újraélesztettél úgyse ment a játék. :S -
#9229 Dec 9 PC Game Update Notes
-Fixed one of the most frequently occurring client crashes
-Fixed broken collision on containers with open doors. The bug previously made grenades bounce back even though the doors were open.
-Fixed a bug in Defuse mode where defenders could win the round by killing all the attackers without disarming the bomb, if the bomb was disarmed in the previous round.
-Miscellaneous stability fixes further reducing the number of client crashes
-Fixed side gunner jitter when aiming in attack boats & transport helicopters
-Fixed some instances of frame rate drops when shooting at large Levolution objects after they have been destroyed (like the radar dish on Rogue Transmission)
-Fixed broken aiming for passengers on the China Rising dirt bike
-Fixed a bug where the sound when capturing a flag was not playing correctly
-Removed a bug that would double save during MP round transition and SP level transition. This fix will reduce the occurrence of corrupted save files.
természetesen megint a szabadnapomon frissítik a játékot -_-
na de hátha ez majd ér valamit. -
sasafr #9228 Egy kis reklamáció és visszaadták! :) -
Unreal1942 #9227 3-4 alkalommal csinált már nekem ilyet... a múlt héten, előtte sosem. -
sasafr #9226 Nem halmoztam. Rendelkeztem 2 db-al. Az egyiket felhasználtam és amikor letelt fel akartam használni a másikat is és már nem volt ott a gyűjtőben. -
gstup #9225 Sajnos nem új.Párunknak ismerős... :( -
#9224 Oh yeah...
-
Drazse23 #9223 Egy érdekes hibát találtam a mai napon.
Op. Locker pályán lelőttek, majd újraélesztettek és ahogyan szokott felajánlotta, hogy válasszak.
Na itt volt a bibi, mert a panel befagyott és nem tudtam nyomni semmit sem. A menübe ki tidtam lépni, de nem engedte az öngyilkosságot, mivel a játék szerint halott voltam.
Közben vicces volt látni, a körülöttem futkosó embereket és azt, ahogy egymást halomra lövik.
Végül kiléptem, majd újra felcsatlakoztam a szerverre, de az előző hullám mindvégig ott maradt a meccsen.
A játék sokat javult, de még mindig nem tökéletes. -
KaBuTo666 #9222 -
#9221 Újra tábla
na akkor figyusz van egy olyan lehetőség hogy
futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432node/EA games/Battlefield 4 > és jobb oldalon az ablakban van egy olyan kulcs ,hogy DisplayName > ott kitörlöd a kis TM bejegyzést és elmented majd gép újraindít ...
lehet segít !!! -
#9220 na akkor figyusz van egy olyan lehetőség hogy
futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432nodeEA gamesBattlefield 4 és jobb oldalon az ablakban van egy olyan kulcs ,hogy DisplayName > ott kitörlöd a kis TM bejegyzést és elmented majd gép újraindít ...
lehet segít !!! -
Kvg #9219 Nekem ne töltött semmit és mégis kilép 2 perc után . Nem kick éppen két bázispont közt szaladok, mert 2 perc után csinálja érthetetlen.
Ezen felül még külön exe hibás leállások is vannak. -
determinator #9218 "ugyan annyi pont volt 2 - 2 "doboz" maradt." És ugyanazok a dobozok maradtak meg? Mivel kiemelted hogy 2-2db maradt, nekem az jött le hogy csak a darabszámot nézted, és nem azt hogy melyek azok az MCOM-ok amik megmaradtak. Meg volt még a saját C pont?
Idáig én csak akkor nem tudtam használni a cruise missle-t, ha az ellenfél felrobbantotta a mi oldalunkon lévő C pontot. -
#9217 Mert ha a másikra ráteszed akkor törlődik az előző. nem lehet halmozni. -
ACE #9216 Ezt nem tehetik meg, mert akkor meg azok szólnának be (jogosan), akik dupla annyiért vették meg a Premium-ot... -
Nekrofil #9215 király. és ez azoknak, akiknél nincs valami rendben megoldást hoz? :) -
#9214 nálam minden rendben van !!! -
kombány #9213 ja meg ha már leállították a kiegek fejlesztését (ami ugye kamu mert már azok is készen vannak) és csak erre koncentrálnak, elismerik maguk is hogy nagyon nem jó a game, ebből én arra gondolok hogy még annál is nagyobb a baj mint amire mi eddig valaha is gondoltunk, mert ugye az ea nem az a beismerős fajta a dupla xp-vel meg mit csináljak ha nem tudok játszani? meg amúgy sincs rá semmi szükség nem a rangokért játszunk, ennyi hiba után a minimum az lenne hogy a régi pályás dlc ingyen lenne letölthető mindenkinek. -
kombány #9212 na most már kifagyott rendesen nem csak kilépett remélem gyógyszerre költik a pénzem az ea meg a dice-sek -
#9211 Na teshow neee..
-
kombány #9210 ma ég 1 kör nem ment végig ráadásul már hibát sem ír ki sem fagy egyszerűen kilép vmi szart letöltött ma az origin azóta csinálja -
#9209 kamu -
sasafr #9208 Volt 2 db 200% xp-m. Ma rátoltam egyet és eltűnt a másik is. :( -
Skyline #9207 Jó kérdés engem is idegesít állandóan lepattanok a kishelikről még ha telibetalálom akkor is....
-
#9206 Megint úgy felbaszott ez a rakás kaki, hogy még az Origint is töröltem. :) -
vg #9205 Elértem 110 rangot(x360). Borzasztóan sok a recon sniperes hülye gyerek a játékban. Felmegy helivel a tetőre és onnan bűvészkedik, de a 10 méterre lévő zászlóért nem menne ám le, és nem is zavarja, hogy kikapnak. Agyrém. -
#9204 a ping nem számít nem az okozza a lagot ,nézd meg az utolsó videómat és ott láthatod ,hogy nem ping függő a lag ez az a lag amit nem jelez a ping csak azt észleled hogy nem találod el a másikat ... -
#9203 mi a szar az ucav-al ha beleszállok a helbe lepattan még egyszer sem robbant fel., Az attak-ot megsemmisíti. De láttam már csomó vidit ahol a kis helit is simán kiszedik. Próbáltam a bal egér gombot de nem tudom magam a detonációt kezdeményezni. Láttam már sok olyan helyzetet, hogy ha nem trafálja el akkor robbant és kész a heli down. Hogy a fákk-ba? -
Nekrofil #9202 lag? 16-25 pinggel csodálkoznék ha lag lenne. -
ddany7 #9201 Ilyenkor mi van? Spawn után ezt kaptam, semmit nem tudok csinálni :) -
#9200 Leírtam. Ugyanúgy álltunk. Az ellenség commandere használhatott cruise misslet én nem. ugyan annyi pont volt 2 - 2 "doboz" maradt. -
Borg #9199 Valamiért nekem is frissít az origin... már a többedik adagot húzza le csiga lassúsággal... -
determinator #9198 Obliteration módban természetesen nem zászlóhoz hanem a saját MCOM-hoz van kötve a commander néhány funkciója. Tehát az ellenség elpusztítja az adott MCOM-ot, akkor a hozzá tartozó eszközt, funkciót többet nem lehet használni. Általában a cruise missle a C ponthoz van kötve, de ez pálya és oldal függő. -
#9197 mondjuk lag ... -
#9196 Sok sikert...itt senki se tudja :D -
#9195 Obliterationon nincsen zászló!! Na, és most így mi a válasz? :D detto ugyan úgy álltunk MCOM szinten is 2 commander. -
Nekrofil #9194 azt magyarázza el nekem valaki, hogy az mitől van, hogy az enemy bőven kilő 1-2 hitből, nekem a fél tár is kevés :D