15720
  • kemotox
    Szeretem a sört.
  • item
    Huge Dumbass...

• vg
    Úgy látszik a "HD" az egyetemes csalók jellemzése. Itt van egy xbox360 tag, aki egérrel nyomja... rád néz, puff. Rád néz puff... múltkor írtam neki, hogy ez egyértelmű, erre és jött a "és akkor mi van, én vagyok a legjobb játékos Angliában"...
  • Skyline
    Nem írtam hogy jógyerek csak azt hogy sokmindenben igaza van és rengeteg valóban makrós/csaló kis búza klán ezért fúj rá, ennyi.
    A viselkedése más tészta.
    Amolyan Henkeres.:)
  • item
    És a viselkedése ? Folyamatosan trágárkodik és szidja a másikat. Amennyiben olyan jó gyerek,ahogy állítod,akkor nem lenne ilyen modora,amilyen. Mikor ő van nyeregben akkor is szidalmazza és leugatja a másikat,hogy noob,meg looser amikor meg leszedik,akkor meg egyből mindenki csaló fa...opó. Ezek az emberek a játékosvilág szégyenei.
  • Skyline
    1. nem harcol a cheaterek ellen
    2. jópárszor találkoztam már vele szerón bf3/4-ben is és rohadtul nem volt bekapcsolva nála semmi ami egyértelmű volt abból ahogy néha leszedtem/ statja/stb...
    3. Igen elhiszem mert valóban egy rakás kis buziból álló klán makrót és egyéb szarokat használt/használ.
    4. A ph-n elkezdte a köpködést egy jópár ilyen kántag amire persze hogy csatlakoznak a népek elvégre bemutatták hogy cheat miatt lett banolva...

De végülis teljesen mind1, én csak azt mondtam hogy a macro dologban teljesen igaza van, ahogy abban is hogy egy rakás klán tetves csalókkal van tele.

Pl nekem nem mondja azt senki hogy az normális hogy egyes klán szervereken az 1hitbug MINDIG pont akkor jön elő amikor egy klántagba futok...Szó szerint mindig...És olyan statokat termelnek miközben a sűrűjébe rohannak bele hogy pislog az ember, amivel nem lenne gond, ha nem tökvéletlenül csak a klántagok statja lenne kiemelkedő és nem tökvéletlenül akármikor szembemegy velük az ember, tökmind1 hogy akár egy letámasztott 249-re néznek rá, te lövöd ő meg egyetlen lövéssel elintéz...Mindig.
    És még hosszan lehetne sorolni.
  • gstup
    Igen. :) Sok olyan pálya van ahol nem egy engineer kell(repülők,helik,tankok stb. kilövése miatt).Na ott igazi kincs egy jó support ember,aki dobálj az ammo-t.Hányszor váltottam engineer-ől support-ra,mert elfogyott a javelin-ből a lőszer és a fél csapat így járt...
  • Vadnokedli
    Te az UCAV-al az biztos hogy nem tudsz menni 500 méternél messzebb(hatótáv).. Szóval. Leszedni nem tudod.

Amúgy a supportnak ott van még a rakéta elhárító. (Ami nem értem hogy miért hatástalanítja a tank lövedékét is)
  • Running
    Igen ilyen van, de olyan nincs, hogy 10-ből 10x rögtön fejest oszt.
  • sz4bolcs
    hmm ezek szerint én értékeltem alá ezt a kasztot. :)
  • Nagydög
    De amugy elofordul, hogy az ember egyszeruen legyozhetetlen(meg az ellenkezoje is). Meg BC2-ben fordult elo, hogy kor elejen a kis shotgunommal masodpercek alatt kiirtottam 10 embert Karkandon vedokent. Akarmerre mentem, mintha direktben nekem lett volna megszervezve. Tenyleg csak toltenem es lonom kellett. 12 tajan kivagtak a francba es bannoltak is. Egy cheater ugyanigy nezett volna ki az admin szemszogebol ennyi ido alatt.
  • alma2
    Miert ne hasznalhatnak ezt, mar quake1-ben is mindenki makrozott a rocketjumppal. Csak ott meg nekunk kellett beirkalni a config fileba :)
  • Running
    Nem is olyan régen, egy magyar szerveren játszottunk, ahol egy magyar játékos összedurrantott egy 40/1-et simán a Hainan központi épületében rohangálva, majd amikor páran beírtuk, hogy azért nem kéne ennyire, utána kikapcsolta és direkt lelövette magát. Szánalom.
    Ja és mindezt úgy, hogy admin is volt a szerveren. Ez is szánalom.
  • Nagydög
    Felig off: Mindenki tudja? Emlekeztek a multkor talaltam a youtubos fickot, aki olyan bena volt, hogy fajt, szornyu nyilvanvalo volt, hogy aimbotozik, es meg fel is toltotte az eredmenyt a youtubera. Aullah felcsurte a Battlelog forumba, erre egy csomoan elkezdtek vedeni, hogy hogy nem lehet cheater, mert idonkent melle lo. Rengeteg embernek fogalma sincs rola, milyen kifinomultak ezek a szarok.

Szoval nem Nobody mellett, de hasznos az, ha az ember latja, mi ellen harcol idonkent. Meg valahol karos is, mert a boldog tudatlansagban legalabb az igazan jo jatekosokkal kapcsolatban nem bujkal az emberekben a gyanu.
  • kemotox
    Persze mindenki csal, csak ő a jó kisfiú egyedül... elég szánalmas, pláne hogy jó hülyének nézi a "rajongóit" vagy nemtom kiket.
    Meg ha belegondoltok, ez a "bemutatja a csalásokat" dolog is irtó béna szöveg. Mit kell ezen bemutatni? Hogy hogyan használd?:DDD Vagy azt akarja bemutatni, hogy léteznek csalások? Na ne már, tényleg? Mindenki tudja. Ezzel is csak hülyének néz mindenkit.
  • bbdc77
    Ez egy buta, primitív fasz. Szerinte a profi csapatok is csalnak, mert ugye azok minden bizonnyal még a Dreamhackre is makroval mennek.
  • kemotox
    Jah persze, bemutatja a csalásokat... hát nemtom lehet én vagyok a hülye, de szerintem a bemutatás az, hogy csinál egy-két videót róla, nem pedig az, hogy folyamatosan tolja már huzamosabb ideje... Meg nyilván úgy "harcol" a csiterek ellen, hogy ő is csal... Jajj ne már, te ezt komolyan elhitted?
  • Nagydög
    "A Macro-s és cheater arcok köpködnek rá ezrével a ph-n is..."

Ize... Ezt honnan tudjuk? Masreszt meg egy idiota, de en is tartok tole, hogy makro ugyben centire igaza van.
  • eugabesz
    Nem tisztem sem védeni,sem a trágárkodás mellé állni,de semmi köze starfarer-nak hozzá...

Az a sajnos benne,hogy a mondandója normális részével egyet lehet érteni...
  • Krisztiam #9294
    ma lesz valami karbantartás ugye?
  • Skyline
    Nobody-t lehet szídni meg lehet elitélni....

A gond csak az hogy teljesen jogosan hordja le a BF3-as klánok javát valamint a Macro-s köcsögöket...
    És a videóiban direktbe mutatja be akárcsak a csalásokat. Egy ilyen közbe lett kirakva...
    A Macro-s és cheater arcok köpködnek rá ezrével a ph-n is, meg aki csak azt látja hogy ki lett rakva csalásért...Ettől még igaza van...
  • Skyline
    Supportnak nincs értelmes skillje???
    Töltényes láda amit a sok barom befeküdve valami fedezék mögé, gránáthajigálásra használ, 64 fős szerón határozottan tarol..
    Letámasztható nagy tyufftyuffok amik vicc, de 200-300 méterig használhatóbban mint egy mesterlövészpuska.. Egyedül képes egy egész folyosót lefedezni...
    Ucav... Gyakorlatilag a legjobb anticsipa fegyver, csak egyszer lőjön le egy pálya szélén zónán kívül kempelő bujkáló rohadék, megy neki a jutalom... Ráadásul a kis heliket is leszedi mint a szart hiába van benne enginer.
    Mortar... Jól használva tökéletesen befedezhető vele egy mcom, vagy a lerakott bomba... Valamint szintén szeretik a csipák...
    Airburst.... Kifogyhatatlan C4 forrás... Stbstb...
  • item
    Ja,már emlékszem erre a madárra. Köszi a linkeket.
  • szomferi
    ezután a videó után...

itt és itt se árt szétnézni...
  • item
    Ezen meg sem lepődöm. És még ez a barom osztja az észt másoknak.
  • Nesuten
    A LAG a te oldaladon áll !!!

• szomferi
    csalásért lett kibaszva sok helyről, legalábbis PH-n ez rémlik, páran belinkelték, hogy megfogta valamelyik anti-cheat ezt a genetikai hulladékot
  • item
    Meglehet,mert mindenkinek beszól és trágárkodik. Szar alak az egyszer biztos.
  • szomferi
    nem ez a hulladék lett kibanolva már egy csomó helyről?
  • item
    Na nobody megint alkotott. Gondolom ez a seggarc ki más lenne,mint starfarer?!

Meglátta a nevemet és egyből elkezdte szidni anyámat meg trágárkodni. Elmebeteg balfék. Szégyen ez a gyerek,csak égeti a magyarokat a trágárkodásaival.
  • SergioAmigo
    játszhatatlan a játék... mintha egy másik játék lenne hát jól elbaszták grat nekik ilyen szarul még sose futott
  • SergioAmigo
    nah megnéztem milyen a patch 3perc játék hibaüzenet nélkül dobott is ki :D
  • ACE
    Magyarul a sok sniperes kemper köcsög, ha nem sniperkedne, hanem tartana egy lock-os rakétás embert is, akkor kikerülhetné, de persze nem azért megy a tetőre...
  • exec79
    amúgy tényleg rohadt noob ez a repülő izé. 1-2 találattól felrobbanna akkor még ok talán, vagy amit sötétB írt.
  • exec79
    végülis mortar, airburst, C4 :)
  • SötétBarom
    Sztem ezt balance-olni fogják, mondjuk úgy, hogy egy roadkilltől felrobbanjon, mert ez így balfasz :DD Engem mondjuk nem zavar, kevés olyan szituáció adódik, amikor jól hozzáférhető helyen egy helyben ácsorgok :DD
  • sz4bolcs
    Mondjuk support, annak amúgy sincs értelmes skillje...
  • Smithwarden
    Kar, hogy pont a sniperek kaptak ezt a kis genyosagot...
    Megkaphatta volna masik kaszt (is).
  • Skyline
    Azért ez a SUAV tényleg egy vicc....
    Fogtam az egyik SUAV-os parasztot, eltulajdonítottam egy kés után a kis szarját... Vagy 2-3 percig probléma nélkül lehet repkedni vele, hatótáv sincs, és simán el lehet vele ütni bárkit, meg sem pattan...
    Ráadásul lockos rakétán kívül semmivel sem lehet lelőni, és hiába van spotolva még a tulajt sem mutatja a térkép....
    Hamarosan az összes buzi csipa ezzel fog repkedni, így is egyre többe futok bele...Nem győzöm le UCAV-zni őket..:)
  • SigS
    Ekkora fost komolyan mondom...szaros fél órát akartam TDM-ezni, erre window módban indul, de a billentyűzetre se reagál.
    Hát basszátok meg a szarabbnál szarabb 888 megás pecsseteket !!!