Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a fasz van a szerver keresõvel? ha be van pipálva hogy csak az üres helyes szervereket mutassa akkor mi az annyáért mutat olyat amin queue van?
dr Kotász
NOTICE: We are currently experiencing attacks on our infrastructure that is impacting online gameplay on BF4 PC. We are working on mitigating actions
LeWyTy
Miért dobál ki a játék?
Kapok egy fekete töltõképet és kilép.
Semmi hibaüzenet.
Dél felé még jó volt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

És mibõl gondolod, hogy empie barátunk kíváncsi a te szuper tökéletes faszságodra amikor a kérdése a 660 ti és a 7870-re irányult?

DanielT
Jaja. Abból is a rosszabb fajta, aki tudja mirõl beszél és nem tolerálja a maszatolást és a mellébeszélést.
Bocsáss meg! Te egy ilyen "hülyegyerek" féle vagy?

DanielT
Már megint a szubjektív, totálisan elfogult véleményed... mitõl lenne tökéletes? Nekem erõsebb kártyám van (1280 Mhz-re húzott GTX680) és azzal sem tökéletes.

Objektíven: 60hz-es monitoron használva, minden ultrán, natív felbontáson, maximális élsimítással, _soha_ nem moccan el 60 fps-rõl.

Ez a tökéletes.

120hz-es monitoron ugyanez 120 fps-el.

Minden más ez alatt csak kompromisszum és mint ilyen, szubjektív, ki mit visel el.
Seangaijin
CSak ez az investigating meg összességében a patchelések ne hogy olyanok legyenek mint a Zodiákus ügy Amerikában 😄

Az üzenet lényege: Kókányoljuk a szart, de legalább elöbb megjelent mint a COD!

THERE IS CURRENTLY AN ISSUE WITH BATTLEFIELD 4 PC MULTIPLAYER AND SOLDIER STATS. WE ARE AWARE AND ARE INVESTIGATING.
Asus gtx 660 ti OC 3GB. 60 körül már meg lehet venni és tökéletes. Én is ezt használom.

Fpocok
De van,
A különbség minimális.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudtok valami oldalt ami megmutatja a különbözõ videokártyák tesztjét a BF4 alatt.

Leginkább GTX 660 Ti és Asus 7870 közötti különbségre lennék kíváncsi.

ilyenek is vannak ... <#pardon1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
ja nem a játék csak mondom mindenki azt mondja taktika kell, csapatba nyomni, lofaszt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ahogy ezeket így elhallgattam, ha beszívtok, teljesen mindegy, hogy CoD vagy BF. 😉

Én tegnap egész este nem, aztán hirtelen Sanghaion 15p alatt 3, ma meg szintén 1óra altt 3

Ameddig minden más játék, program teszt tökéletesen elfut egy gépen és nem okoz problémákat addig hagyjuk már az egymásnak okoskodást, mert rohadtul nem felhasználó error a számtalan probléma amit a játék okoz.... Gyakorlatilag kiadtak egy rakás szart ami ráadásul különb problémákat nyomat mint a BETA...
A szép az lesz ha az egész mesterséges és majd a mantle patch után mellkasverés lesz hogy megszüntek a lagok fps dropok és milyen gyorsan fut a játék (AMD-n)...
A vicc pedig az hogy ha ugatni mersz a bajok miatt és elvárnád hogy kompenzáljanak vagy fizessék vissza a pénzed, megjelenik egy buzi amerikai kisköcsög admin és figyelmeztet hogy még egy hasonló beírás és banol az egész battlelogról....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Talán nem nekem kéne leülnöm egyessel, hanem DICEnak, amiért kihozta ezt a szart.

ProGabe
you have to take the below text and make a "user.cfg" file in the origin/battlefield 4 file

WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0

fixed it for me

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dr Kotász
Jelentem nálam megszûntek a fagyások. A legutóbbi 10-12 meccs alatt egyszer sem omlott össze.
Nem sosem, 1x-2x történt talán okt. 28 óta. Szerver-crash volt inkább, de az mindenkinél jelentkezik. 37 órám van a játékban.
De rengeteg ember van úgy mint én, csak azok nem irkálnak ide, mert minek? Inkább játszanak.
Ülj le fiam, egyes!
Vadnokedli
Én a Patch óta nem crasheltem még..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
Azt állítod, hogy még sosem crasheltél? Én akkor azt mondom, hogy hazudsz.

Nekem meg nem fagy és még prémiumot is vettem. Lehet olyan szemét az EA, hogy aki premiumot vesz, annak nem fagy a játék, tudod meg kell venni a fagyásmentes játékot! (joke)
Én azt kaptam, amire számítottam, és nem bántam meg. Én inkább szerencsésnek mondanám magamat a gépkonfigommal, ennél nem igen jelentkezik a hiba. A szerverhibákat még én sem tudom viszont elkerülni. 😉
Vagy csak a géped szar...
ddany te kis pöcs 😄 bf2 idejében hány éves voltál?😄 12-13?😄 jajj azok a régi szép idõk 😄 mennyit sírtam a buzi hangodon xd

<#eljen><#eljen>
Fpocok
Egy idõre feladom. Az elmúlt 20 percben kétszer is kifagytam, de még alt tabolni sem tudtam, mert az egész gép lefagyott. Még jó, hogy nem voltam annyira lúzer, hogy premiumot is vegyek.

BTURBO-tól mit vártok? ICL3, ICL6, ICL 7, illetve a Becup lan-okra jár. Legjobb magyar játékosnak számított/számít cod2.cod4. Õ már sokmindent elért gamer szinten. Ha komolyan kell valamit venni azt komolyan veszi de egy ilyen pubot nem is kell. 😊 Meg kell hagyni a komolykodást a profiknak. és hogy kik a prók? Most oldbold-ot tudnám ide idézni e a league of legends -bõl. Prok akiknek fizetnek és nagy eredményeik vannak ezen kívül mindenki más csak hobby játékos 😄 Csak azért jutott eszembe ez a kis mozzanat mert sok magyarral találkoztam pub szervereken akik egy egy jó stat után már profi játékosnak hívták magukat ami elég nagy tévedés. BF4-remélem nem lesz tele ezzel a nárcisztikus réteggel.
Vadnokedli
Ez így van, aki hülye az összes játékban hülye és csak hülyül.(fõleg ha vannak szponzor társak) <#alien>

Fpocok
Még mindig nem.

az update után bejött ez a fura effekt, hogy 5-6 másodpercenként homályos lesz a játék (mintha 3d-s akarna lenni)

roppant idegesítõ és fárasztó

ki lehet kapcsolni ezt valahogy?

A mohának mindig a déli oldala fás!

DarkSector
jaja

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Majdnem rákattintottam, de aztán láttam ezt a sok magyar nevet és inkább nem 😄

ha jó társaságban vagy, akkor kb. majdnem mindegy, hogy mit játszol, mert nem is a játék lesz a leglényegesebb, hanem az ökörködés 😊

DarkSector
Látod ezért jó a cod, haverokkal nem azon görcsölünk hogy taktika, meg baszakodás, hanem hülyülés van.
PL cod4 zombi szervereken.
Ezért tud élvezetes lenni, egy amúgy más komoly játékosnak a rush mod....😊

Az egy másik dolog hogy itt sok olyan dolog van ami szerntük vicces, de nekem annyira nem poén, de a hangulatot ismerem.

Ezek ekkora hülyék 😄 Hát igen így már mindjárt más a bf4. ellehet felejtkezni pillanatra a játék bugjairól xD

ProGabe
ITT le van írva, hogy elõrõl/oldalról/hátulról mi, mennyit sebez.

Van egy ilyen is, de én ezt nem igazán tudom értelmezni 😊

A szöget tekintve pedig: ha 50 foknál kisebb a szög, akkor feleannyit sebez, ha minden igaz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok, én nekem lenne egy kérdésem, tankot hol érdemes meglõni rpg-vel hogy a legnagyobbat sebezze, valahol olvastam hogy becsapódási szög is számít, tudom hogy az oldala és segge sebezhetõbb, de ezen belül, van olyan pontja ahol eltalálod akkor maxit sebez? Kicsit a javelin csalódás, roppant keveset sebez. 😞 !!!
Vadnokedli
Ez egy bug, van amikor egész kör alatt ilyen lesz a kép 😊 Szóval örüljetek hogy csak néha néha csinálja. <#fogmosas><#fogmosas>

szomferi
nem? hát akkor? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Dehogy is.

szomferi
igen, az ellenséges commander ha ellövi az EMP-t, akkor csinálja

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Bár nekem rossz a szemem a játékhoz, engem is határozottan zavar! 😊))

A patch ota van benne ez a szar, de en is kivagnam aki ezt kitalalta.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

item
Ami engem k.ára zavar,mikor ilyen 3d-s szerü vibrálásba megy át a kép. Ez gondolom az EMP UAV hatása akar lenni vagy mi a rák ? Úgy vágnám tarkón,aki ezt kitalálta,mint a pinty. <#gonosz3>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

tutituti
héhó
két gyors kérdés.
hd 4670-en érdemes nekikezdeni(nem vagyok grafbuzi,játékélményre megyek)?
Ha igen
Hol a legolcsóbb most a cd kulcs?

elõre is köszönet

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Gyere barátom, átengedlek a hídon! 😊

DanielT
Az AA Post -nál kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni. Homályos borzalommá mossa a képet.

És ez nem szubjektív vélemény, ez tény, akinek van hozzá szeme, az látja, akinek nincs, az ne szóljon bele a témába, mert nem ért hozzá.