15720
  • exec79
    inkább a második :) de egyébként ha windows képes felállni a logótol számítva 7 sec alatt minden progit betöltve a nyomorult bf-nek miért kell 40 sec hogy betöltsön? Jobbra számítottam ennyi:)
  • kemotox
    Miért mit hittél, majd 1 másodperc alatt betölt? Vagy hogy kiugrik az SSD-ből három csöcsös néni és leápol? Vagy hogy elhozza a világbékét?:D
  • barmi
    Én általában mindig shanghai mapon kezdek és az első betöltés mindig nagyon hosszú ( háromszor kell végighallgatnom azt a bozralmas aláfestőzajizét ami a töltőképernyő alatt zörög) de aztán a következő map már egész hamar betölt. Nekem csak az első betöltés lassú. Ha megunom és kilépek aztán egy fél óra-óra múlva újra nekivágok akkor már nem kell sokat várnom a betöltésre.
  • sz4bolcs
    Igen? 2 perc helyett 40 sec? borzalmas :D

• Running
    Értem.
  • Vadnokedli
    a BF-en semmit nem gyorsít kb. (Ez a BF hibája. at the moment- teljesen random a töltési idő van hogy fél perc- van hogy 1 perc- van hogy 2 perc (ugyan az a map))
  • Fpocok
    Belinkeltem egy érdekes videót... te miről beszélsz? :D

szerk: Amúgy meg örülök, hogy egy ekkora kalap szart csinált DICE, így több időm van WOWozni :D
  • vg
    Ez mi ez a kütyü?
  • Running
    Egyszer lesz egy pozitív kommented?
  • exec79
    vettem egy SSD-t nem csak bf miatt, de messze alul maradt az elvárásaimnak. Még ssd-vel is 35-40 sec a töltés.
  • kvanta
    :) igen az első mondat felett elmerengtem egy kicsit, gondoltam még nem hatott a kávé de sokadik nekifutásra is furcsa volt. De a lényeget értem. Köszönöm a választ neked is meg eugabesznek is. Mind a két lehetőséget kipróbálom.
  • Fpocok
  • sz4bolcs
    bazz, ezen a párbeszéden besírtam xDD
  • Smithwarden
    "Hát van járható tippet adok vagy nem."
    Igen, ez brutal jo szoveg.
  • ToMM23
    Nekem is ilyen CPU csak 4GB Ram,VGA is stimmel meg Oprendszer is. Na meg a hibajelenség is... Ez így NC. Majd ha a rohadt sok bugot javították akkor tolom. Nem pedig a semmitmondó hülyeségeket javitgatják meg a singlet, amit még az 1. patch elött végigvittem különösebb hiba nélkül most meg kifagy stb.. Csak sajnálni tudom azokat akik 10+ ezreket beleöltek és most tépik a hajukat mert játszhatatlan ..
  • eugabesz
    Csak egy idő után elkezd rinyálni,hogy kevés a memória....egy darabig (talán egy nap) nekem is jó volt...aztán többet láttam az asztal,mint a játékot.
  • mmovar
    Mi az istent hordtam én össze az első mondatban OMG..
  • eugabesz
    CleanMem...nekem bevált...
  • mmovar
    Hát van járható tippet adok vagy nem. Szóval én újratettem a win-t és elfelejtettem kikapcsolni (azelőtt is ki volt) lapozófájlt. Nos nekem is megtelt a memória. Mióta kikapcsoltam azóta nem csinálta kop kop kop... Most is 4órája egy szeron toltuk kilépés nélkül.
  • Kvg
    Nincs! Mindig az ilyen fránya Phenom II X4 965 procis gépekkel van ram probléma.
  • mNzJean
    [HunF] muhaha , onnan engem is eltanácsolt az admin mert poénkodtam a szerverükön és azt ott nem lehet - azt mondta hátha valaki TS-ükön megsértődik :))) ekkora faszságot már rég nem hallottam, , de mindegy . Mostanában az IRAM eléggé normálisan van adminolva nincsenek "túlkapások" néha egy b+ is belefér a tűréshatárba ezért inkább oda járunk.
  • ACE
    Nemtom, nincs meg a játék.
  • Seangaijin
    Miért, Intelnél nincs ilyen probléma?
  • kvanta
    Köszönöm a tippet :)
    Sajnos ez most nem járható út (lakásvásárlás előtt vagyok) Remélem van más megoldás is :)
  • ACE
    Vegyél Intel-es gépet.
  • kvanta
    Memória túlírásra van már megoldás egyébként?
    Megőrülök tőle, hogy midig van valami probléma. Eddig pár napig kifagyott, aztán ismét pár napig csak úgy kidobott az asztalra minden hibajelzés nélkül, most meg 2 napja 1 pályát tudok végigvinni aztán a következőn tuti jön a szaggatás. Nehezen kijutok asztalra (mert természetesen a windows is összehullik ilyenkor... ) ott meg látom, hogy a memória 99 %-a használatban semmi nem segít csak egy újraindítás.

Könyörgöm ha valakinek van tippje ossza meg velem (Gép: Phenom II X4 965, 6 gb ram, 6770, Win 8.1)
  • Seangaijin
    CSak nekem olyan mintha a patch után lassult volna a játék??? Most frissítettem még csak és be be lassul a game, eddig ilyen nem volt... Mintha vagy -5-8 fps lenne...
  • eugabesz
    Pont úgy csinálsz,mintha kötelező lenne ott játszanod...
  • ProGabe #9446
    Ettől a Silk Road nevű pályától rákot fogok kapni
  • item
  • szomferi
    ez jó :D
  • Smithwarden
  • SigS
  • Fpocok
    :DD

• gstup
  • SötétBarom
    Akkor pörgesd ki a fegyvereket maxra.. Abban legalább van kihívás.. Mondjuk a DMR-ekben főleg :DDD
  • vg
    Szerintem igen, én legalábbis szeretem ezt a részét.
  • SötétBarom
    Na, tegnap éjjel volt windows update, most nem indul ez a csoda XD
  • HHpanther
    Lenne előtte cél, kihívás.

Szerintem is túl gyors a fejlődés. Szinte semmiért nem kell küzdeni..
  • SötétBarom
    Értem, tehát ha magasabb lenne a max rang, akkor jobb lenne játszani? He?