15720
  • empie
    Karácsony miatt minden lassabban jön még a szokásosnál is. Hívd fel őket hétfőn(ha akkor sem kapnád meg) és kérdezz rá,hogy pontosan mikor kapod.

• McLarenpowa
    December 3-án vettem egy BF4 + China rising kulcsot a players.hu-tól de még mindig nem jött semmi, írtam emailt és azt a választ kaptam, hogy talán most pénteken megjön de ma sem jött...van még valaki, aki onnan vásárolt mostanában?
  • Skyline
    A mégnagyobb vicc hogy sem a repülő sem a gunship sem semmi nem ér szart sem ha egy jobb pilóta vezet egy little birdet amit 1-2 enginer javítgat...:)
  • frango
    Vicc ez a gunship. Ha fent van min. 1 enemy jet már értelmetlen belespawnolni, mert ha nem is lő le akkor is meghalsz benne...
  • eugabesz
    Szerintem álreg....
  • Gyuszopapa
    Te biztos Running vagy?
  • Reaper2104
    Mintha valami 5 csillagos wellness szállóról beszélgetnénk.
  • Running
    Nekem nem fagy ki, nem lép ki, nem akad, és minden nap több órát játszok a barátaimmal. Megérte az árát már most, és a prémium szolgáltatással is elégedett vagyok.
  • Reaper2104
    Én ezen csak röhögni tudok, ne félts te engem, nem az életem a játék és láttam már durvább dolgokat jatékban is és az életben is.
  • Skyline
    Koppkopp, jó neked, én még mindig látom hogy megy miatta a sírás és nekem is és ismerősnek is csinálja.:)
  • [UNQL]Echo
    Lehet.
  • kombány
    az alapjáték pályáin is lehet használni a repülő biszbaszt? mert eddig még nem találkoztam vele és floodos pályán azzal ütött el a gyerek
  • SigS
    Nem a lószart...most is 2x 1 órán belül....
  • janik
    szasztok singlebe nálatok is van igen kemény FPS DROP ??
    A multisokhoz szólva szerintem fullra le kéne húznotok a grafkót és akkor nem lesz semmi gond nekem semmi baja nincs.
  • RatBaG #9500
    koppkopp, nekem a második patch óta nincs ingame fagyás.
    kb két-háromszor mapváltáskor lehalt, vagy mikor kör végén quitot nyomtam, de ez már semmiség a korábbi folyamatos soundloop crashez képest.
  • Fpocok
    2014 Q2:

• SigS
  • Skyline
    A megjelenés napja óta tolom és nyugodt szívvel mondom hogy még mi játékosok sem vagyunk képben...

Egyik nap vígan játszunk 1-2 órát, semmi baj...Másnap 5 perc után hangfagyás...Egyik nap jó a netkód..Másiknap llandóan lelőnek mert nem érzékeli a találatot...Egy pillanatban alig találunk servert..másik pillanatban kidob egy rakatot a kereső...Egyik pillanatban örülönk hogy meccs végén vagy 50ezer pontot kapunk, szintet lépünk..A következő meccsen meg csodálkozunk hogy pár lövés után ismét megugorjuk ugyan azt a szintet (hova tüntek a pontok és a szintlépés?)...
    Móka és kacagás a játék, főleg amikor azt hallgatom végig ahogy a haverom lefagy hangdroppal egy jó meccs közepén...Majd jönne gyorsan vissza, QUEUE 3... 13 percet vár hogy be tudjon lépni miközben a játékban ki be lépkednek az emberek (csak persze a prémiumosokat előnyben részesítik még elépésnél is)... 13 perc után elkezdődik neki a betöltés majd a TÖLTŐKÉPERNYŐ hangdroppolva kifagy.... A srác meg olyat ráb*sz a billentyűzetre hogy utána sorolhatom neki melyik billentyű hol volt helyileg, és a C-t az asszony találja meg 2 nappal késöbb takarítás közben az egyik szekrény polcán...:)
    Szóval nem, te sem vagy képben ahogy mi sem..:D
  • janik
    miert van a felbontás 59.94hz en win8 alatt ???
  • SigS
    Csak azt hiszed
  • Reaper2104
    Nem ajánlotta senki, többé kevésbé képben vagyok.
  • Skyline
    Hogy fogod dicsérni aki ajánlotta a játékot....
  • Reaper2104
    Kösz! Lenyomok pár vizsgát aztán megveszem én is.
  • Fpocok
    Tudtommal a Limited és a Deluxe UGYANAZ, csak előbbi a dobozos változat, másik a digitális. A premium Service meg tartalmazza az összs megjelenő dlc-t és lehet venni alapjátékkal együtt, meg külön is.
  • Reaper2104
    Csá, valaki fel tudna engem világosítani, hogy mi a különbség a megvehető Battlefield 4-ek között (Limited Edition, Premium Service, Deluxe Edition)?
    Kösz!
  • Skyline
    Várjál a vicc a betöltéssel az hogy haverom mindig panaszkodik a betöltés sebességre mert én SSD-vel bentvagyok röpke fél perc alatt neki meg sokszor 2-3 perc...
    Viszont már fordult olyan is elő hogy neki bement 1 perc alatt és nekem volt 1-2 perc, késöbb értem be...
    De olyan is hogy teljesen egyszerre vagy ilyen pillanatokkal késöbb ért be...:)
  • sasafr
    Egy matek zseni mondja már meg nekem, hogy hogy van ez? Van 10750 pontom. kapok mellé 15630-at és a végeredmény 22390 lesz. :( És azt is mondja már meg valaki, hogy a játék mód csillagért mennyi pont jár mert 69 db conquest csillagom van, de még pontot nem kaptam érte. van aki kapott már?
  • sasafr
    Amelyekre járok azokon nagyrészt be van kapcsolva azt hiszem 15-től számol vissza.
  • Fpocok
    Én még egy szerveren sem láttam ilyet.
  • [UNQL]Echo
    Ja korrekt hozzaallas.Nincs ssd-d,max grafon tolod,tobbet tolt a game?Cumizz es nezd ahogy a fel mapot mar befoglaltak vagy nem jut neked meg egy quad sem az alapon.
  • [UNQL]Echo
    Stimmt!Ott sem volt eleinte a legtobb szeron aztan megjott az eszuk es bevezettek.Az a 30 sec mar semmi ahhoz kepest amig a scoretablet bamuljuk es semmit sem lehet csinalni.
  • sasafr
    van itt is, csak van ahol nem kapcsolják be a szerverre.
  • Fpocok
    Pl mint a BF3ban? Érdekes ott meg tudták oldani, aztán mintha elfelejtették volna a következő részre.
  • [UNQL]Echo
    Az lenne a korrekt ha a szervereken a kor elejere beallitananak vmi visszaszamlalot az eselyegyenloseg jegyeben.
    Nem tud vki olyan videot ahol a suav-ot meg lehet nezni rendeltetesszeru hasznalat kozben?Mert a roadkilles trollkodasbol mar elegem van.
  • exec79
    http://www.youtube.com/watch?v=eULFf6F5Ri8
  • exec79
    ez kellene a gyors betöltéshez igaz hogy belekerülne 1-2 millióba
  • Kvg
    ja maradt 6GB szabad hely az SSD-én Ah többet vártam én ettől a 80Gb-tól.
  • Unreal1942
    Én is váltottottam SSD re és teljesen elégedett vagyok vele. A BF4 töltése is nagyon gyors lett. Gyakorlatilag az elsők között vagyok bent mindig.
    Persze ettől még abnormális, hogy HDD vel ilyen piszok lassú a töltés idő.
  • Kvg
    SSD-ről 10-40sec a töltés. HDD-ről 2-4perc nálam. nagyon idegesített annyit várni, ezért tuszkoltam rá a programot a windows mellé.

Első töltés 40sec másik map 10sec nem több. Akinek ez nem elég gyors, annak még nem volt winyón a program.
  • Fpocok
    Nem azért van, mert hdd-t volt sdd helyett, hanem a játék hibája miatt. Ezért felesleges volt sdd-t venni. (persze azt most tudod másra használni, de érted...)