15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Skyline #9554 Ha egy program megoldaná a memóriagondot és az akadozgatást már rég nem lenne hüppögés, de sajnos egy rakás programot végigpróbáltunk mi is amikor haverom szenvedett a rammal, és egyik sem ért szart sem ahogy ez sem amit linkeltél..A BF4-nek legalábbis.:) -
#9553 Nálam is ez van. Valamiért az akadozás nevű, egyáltalán nem zavaró dolog is bejött nekem most. Öröm-bódottá -
#9552 nekem amikor kijött a játék akkor csinálta első patch után nem (meg még azt követőnél) de a mostaninál csinálja.. -
#9551 Utolsó patch óta sokkal többször csinálja nekem. -
#9550 Miért csinálja ezt a büdös battlelog? Joinilok szerverre, addig böngészem a netet zenét hallgatok 5 perc eltelik rá nézek, erre sehol semmi. :D -
#9549 Valaki segít megszerezni azt a fegyvert, amihez kell egy defib kill? Nincs kedvem defibbel rohangálni mint egy gyökér. -
#9548 Használtam memóriatakarítót/optimalizálót de semmit sem ért.
Konkrétan ezt nem, de egyébként sem vagyok hajlandó ezért a fos bughalmazra áldozni.
Azért kösz. -
eugabesz #9547 Tévedsz.Van.ez a kis programocska,igaz ki kell fizetned,hogy valami használhatót kapj,de egy ezrest megér. -
#9546 Egy a sok közül...
(Nincs megoldás rá) -
ApPa123 #9545 Nagyon vagány vagy gyerek :D hol focizol?? Hősök terén aludtál? Köszi a jó infót. Akkor újabb gyönyörű dice optimalizálás :) -
eugabesz #9544 Nekem speciel úgy megtelik,mint a huzat...használni nem használja semmi,de akkor kezd el nekem laggolni... -
#9543 Tessék Mr. Tutinemmemóriamerthyperikszpredatoromvanésazmekkorakirály... -
ApPa123 #9542 Jah biztos 8gb ddr3 2400 mhz ( hyper x predator) tuti memória ;) -
eugabesz #9541 Memória gond... -
ApPa123 #9540 30as fix pingem v alacsonyabb ingame mégis 500 métereket laggolok.... miért? -
Reaper2104 #9539 Ja mikor láttam kb. 20 éve még biztos tetszett, de ma már valószínűleg hánynék tőle. -
#9538 Miért baj ha az lesz belőle? Az egy tök jó kis mesefilm :D -
Reaper2104 #9537 Ez nem csak a fórumokon mindenhol így van hülyékkel nem érdemes vitatkozni, mert egy végtelen történet lesz belőle. -
#9536 -
Borg #9535 Szintén. Tényleg működik. Persze lőni nem tanul meg tőle az ember, de legalább a grafika kisimul, nincs tearing, nincs akadás...
És ugye azt is hozzá kell tenni, ehhez olyan grafikai beállításokat kell választani amit mindig 60 fps felett tud tartani a géped. -
SzinesGeza #9534 Mind a ketten befejezhetnétek vagy folytassátok privátban. -
Skyline #9533 Avagy : tapasztalatok majd jönnek a hozzád hasonló begyöpösödött agyú védők akiknek természetes ha használt kulcsot kapnak vagy húzzák halasszák a szállítást, majd ismét tapasztalatok...
Prohardveres hozzászólásokról nem beszélve...
Fejezd már be..Unalmas.... -
empie #9532 Rákerestem.
Az elején mindenki tapasztalatlan illetve bizalmatlan ezért persze,hogy kételkednek. Majd ezt követően több fórumba nagyon sok dicséret,majd a hozzád hasonlók elégedetlensége,majd ismételten mindenhol dicsért olvasható a players.hu - ról.
Ismételten szép volt emese -
#9531 attiGT:
"in BF4 video options the actual refresh rate at your resolution should be shown (mine is 59.95Hz) so I changed my maxvariablefps from 59 to 59.94 (just below the actual 59.95) - if yours shows up as 60Hz in BF4 video options then try 59.99 and see if helps with smoothing the game play out. " -
Skyline #9530 Elég csak rá google-zni: players.hu tapasztalatok.
Ennyit erről, befejeztem, ha valamint 10-15 év fórumozásból megtanul az ember az az hogy hülyékkel akik amint valami sérelem éri őket egyből korosztállyal dobálóznak minden alapot nélkülözve és fröcsögnek, semmi értelme veszekedni.:) -
Skyline #9529 A gond azzal hogy "köszönőviszonyban sincs a valósággal" az hogy a tények és a fórumok és egyéb oldalak tapasztalatai (de még az itt leírt problémák is, úgymint használt kulcs, késés, stb) engem igazolnak...:D
De ahogy érzed, személyeskedj és okoskodj csak, az nem gyerekes.:)
-
#9528 blabla monitor blabla 60fps blabla fix
Kipróbáltam Flood Zone-n, amire eddig nem nagyon mentem, mert összevissza ugrált. Most viszont szinte végig 60at verdeste és egyszer esett csak le a pirosba. -
#9527 Mit is kell pontosan csinálni? Nem teljesen értem, nem az angollal van a probléma hanem a technikai résszel :)
Amúgy players.hu-ról csak jót tudok mondani, megjelenés előtt vettem náluk és másnap kaptam a kulcsot. -
#9526 60HZ-esek figyelmébe ajánlom:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065221075807811/1/
Nálam nagyon sokat dobott, szinte mind a kettő kritikus pályán fix 60 volt FPS. Sokkal sokkal kevesebbszer esett le! -
empie #9525 Te így látod a playerst.hu és vagyunk sokan mások akik teljesen másképpen.
Ugyan is:
Legalább a fele igaz lenne annak amit itt összehordasz és ismételgeted önmagad. Tudnád,hogy a livekodoktól hány darab használt simcity kulcsot kaptunk már annyi különbséggel,hogy mi nem kezdünk el itt sírni,hanem felnőtt emberek módjára megbeszéljük,illetve megoldjuk a dolgot. Ezért vagy gyermeteg mert legalább helytállóak lennének azok amit írsz,de még csak köszönő viszonyban sincs a valósághoz. Vannak akik nem szeretik,és vannak akik igen,és vannak olyanok mint te, a tinihisztivel megáldott alaptalan vádaskodok.
-
SergioAmigo #9524 tankal kilőttem azért ma a jetet golmundon. -
Skyline #9523 Ja igen és persze utalj előre...:)
Persze elküldik amik érkeznek rendelések, a gond csak az hogy a raktárkészletük nulla, amire ki van írva hogy raktáron azt is akkor rendelik be kétes helyről (nem véletlenül mennek ki használt kulcsok), miután megérkezett az előre utalt pénz, így ha nekik csúszik a beszállítás akkor lép életbe az hogy egyesek akár 1 hónapig is csak várnak a játékukra...
Megbízhatatlan kiszállítási idők, húzás-halasztás, bannolt kulcsok, használt kulcsok... Ez a players.hu... Tény hogy teljesítik a rendelést húzás halasztás után is, és előfordul hogy még pontosak is néha..És cserélik ha bannolt vagy használt a kulcs..De ez milyen már...Ilyet nem igen olvasni egyetlen boltról sem, és még csak nem is olcsóbb... -
Skyline #9522 Na megint egy zseniális személyeskedő.:)
Ha neked az hogy egyesek megrendelnek valamit egy oldalról aminek nincs székhelye, cégszáma sem semmi mása, csak egy telefon és egy email (ahogyan a legtöbb szlovák-román vagy egyéb megbízhatatlan forrásból származó "webshopnak") nem gyerekes, ellenben aki ezt szóvá teszi az igen..Nos a hiba nem az én fejemben van, de persze a személyeskedés és a korosztály köpködés (ami úgy egy 20-assal alá ment) az rögtön nem gyerekes.
És lám van akinek nem küldik, van akinek már használt kulcsot küldenek...Mindezt úgy hogy még csak nem is olcsóbb...
Az meg hogy karácsony miatt lassabban jön. Érdekes, karácsonyig még közel kettő hét van és bizony a BF4 pc változata nem éppen az ami állandóan leürül a polcokról és raktárakról...Ahogyan bizony a futár cégek sem maradhatnak el napokig a feladott csomaggal.. És nyilván karácsony miatt tévesztenek is és küldenek ki használt kulcsokat immáron sokadjára (nem csak BF4-nél hanem más játéknál is számtalanszor olvasható volt fórumokon)..:)
Valóban, én vagyok a 12 éves és a gyermeteg....:)
-
drinkalot #9521 nekem meg kéne egy wc aranyból...
most írom. -
empie #9520
Alanyi jogod,hogy szimpatizálsz-e az oldal vagy sem.. Viszont hagy némi kívánni valót maga után az a gyermeteg kommunikáció ahogy ezt közlöd felénk.
A szerény véleményem,hogy ha 12 évesen még ilyen későn is fent vagy legalább kommunikálni megtanulhatnál ha már fórumozol. -
Skyline #9519 Nem genyóságból mondom, de látványosan se nem olcsóbb se nem megbízható...
Eleve a kapcsolat összesen egy email és egy telefonszám. Vicc... -
empie #9518
Köszönjük emese -
Skyline #9517 Minek rendelgettek ilyen szutyok román szlovák üzemeltetésű álmagyar oldalakról... -
#9516 Megjelenéskor vettem, 1 hét után kaptam kulcsot. Igaz az ígéret az volt, hogy 3-4 nap.
Kulcs megérkezett, orogin kiírta, hogy ezt már felhasználtál.
Azonnal írtam is hogy ez a problémám és rögtön jött is a válasz az új kulccsal amivel már nem volt probléma. -
#9515 5 órája írták:
A kulcsok kiküldésre kerültek.
Következő adag HÉTFŐN érkezik.
Akik megkapták azoknak jó játékot kívánunk.
Akik nem kapták meg azoknak kitartást és türelmet.
Akik nem tudnak vagy nem akarnak várni jelezzék felénk és visszaküldjük a vételárat.