15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#9597 UCAV nerf. Ó je. Vajon az exploitot is kijavították? -
#9596 Szerver patch is lesz még ma a kliens-oldali mellé.
-
#9595 Hazajövök, erre látom patchel. Ez még nem a china rising, mert a plebs csak holnap kapja meg, nem? -
sasafr #9594 Az újraélesztéses beragadós bug-t biztos nem javították mert az még van. -
#9593 Meg nem mertek eddig kiirni.
"The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day." -
#9592 nem tudjátok mi volt a mai patchben? -
HUN BECSEHELY #9591 Elkelt. -
Borg #9590 A vantól nem kell félni. -
sasafr #9589 És ismét itt az újabb patch. Kicsit félek tőle. :) -
vg #9588 Nekem is sikerült egyszer egy hármas jeepet kiszedni vele, nekem is Banderasos volt a fejem utána... Azóta nem jött még össze újra, pedig mindig leselkedek pár percet. -
KaBuTo666 #9587 -
#9586 Megtalaltam a Megalodont! -
HUN BECSEHELY #9585 Battlefield 4 Alap játék,bontatlan csomagolásban eladó.Ár 8-ezer pénz -
#9584 IED vs. Jet
-
empie #9583 8.000 forintért ITT -
#9582 Sziasztok! Hol a legolcsóbb BF4 Premium? -
#9581 egy a csőben, egy a tárban....aztán kell várni viszonylag sokat az újratöltésre -
sasafr #9580 Hát nálam ma elég bug-os a játék. Olyan hibák jöttek elő amiről azt hittem, hogy az utolsó patch javította. De nem ma jelentkeztek. :( -
#9578 én attack boat-nál tudom. kettőt azonnal ki lehet lőni (launch-nál még 3 volt), azonban utána rengeteg időbe telik, mire újra lőhetsz. -
SzinesGeza #9577 "2-t ad egyszerre"?
Mármint egymás után kettőt tudok kilőni? Nem kell várni az újratöltésre? -
#9576 China Risingot csak a digitel deluxeosok, a limited editionösök és a prémiusokat kapnak "ingyen". -
#9575 mármint elérhető lesz, ha megveszi külön, persze.
de az alapjátékkal nem lesz majd elérhető a China Rising. én legalábbis nem olvastam mást. -
#9574 miért lenne elérhető bárki számára? -
#9573 Egyébként most ez a csájnarájzing mindenkinek elérhető lesz? Mert akkor a Digital Deluxe-os változat (is :))) ráfizetés volt -
#9572 Legyengítették, de 2-t ad egyszerre. Támadó helinek meg erős túlzás nevezni azokat a repülő tólószékeket -
SzinesGeza #9571
A tv-rakéta csak nálam rendetlenkedik?
Eltalálom vele a scout-helit, beadja a hit-et de az repül tovább.
Nagyon le lett ez butítva. Bezzeg a BF2-ben a tankot is szétvitte egy lövés. ;)
-
sasafr #9570 Értem én amit írsz! De a mai világban előre utalok valamiért és napokat heteket várok és lehet, hogy 1-2% ban a kulcs nem is fog működni. Azért ennél már legyünk óvatosabbak! -
empie #9569
Csak ebben a topicban sokan vásároltunk ott probléma nélkül és semmi gondunk. Azzal még végképp nincs baj ha valaki nem szeretne innen vásárolni mert bármelyik feltétel nem megfelelő neki. De hagyjátok már ezt a bizonytalan kód dumát. 1-2x fordult maximum elő amit azonnal korrektül lereagáltak, ahogy sok más számotokra megbízható oldalnál, sokkal többször. Sőt ha szeretnétek tudni ott a magnew (magyar nagykereskedés) milyen botrányt csinált még a cd galaxisnak is anno a több szász hasznátl cd kulcsával ami még bontatlan is volt. Ha nem tetszik nem veszed ott,de ez a nonstop fikázás már kurva uncsi,ahogy tőlem meg az állandó védelmezésük. Ahogy eddig mindenki,ezután is megkapja,ha nem akar várni akkor ne a playersen vegye,ha tud és számít neki az 1-2000 forint akkor meg ott és kész.
-
sasafr #9568 Nem értem, hogy emberek 1-2 ezer Ft-ért előre utalgatnak pénzt és várnak bizonytalan kódokra heteket és vagy működik vagy nem. Lehet vissza küldik a pénzt ha nem jó a kód cserélik és még korrektek is biztos, de akkor sem értem ennek a vásárlási módnak a létjogosultságát akkor amikor pl cdgalaxis utánvéttel 3 napon belül bármelyik postára, pick pack pontra elküldi plusz költség nélkül a játék dobozos verzióját azonnal működő kóddal. És az árait összehasonlítva a players áraival tényleg csak 1-2 ezressel drágább, de biztonságosabb és gyorsabb és nincs probléma. Persze aki adrenalin függő annak ott a players! -
SergioAmigo #9567 És hol a Dino?? -
#9565 Te meg akkor biztos empi román barátnője vagy. -
#9564 -
Allah Ackbar #9562 " empie " okoska .... -
#9561 -
#9560 ÖCSÉM---- Valaki tapasztalt már ilyen bugot?
Váltottam "class"-t és lett Sniperhez M98B aztán átváltott SCAR-H ra aztán lett SCAR-H + Medkit + Spawn Beacon
Aztán megint váltottam Assaultra abból lett M98B + Medkit + Defib..
Szóval.. Wtf
Hozzá teszem amikor átugrottam 1-1 akadályt úgy váltotta a fegyvert át... :DD -
eugabesz #9559 Ok.Akkor te csak mérgelődj tovább,én meg játszom... -
Skyline #9558 Szerencséd volt ahogy azoknak is akiknek bármi más megoldotta. -
#9557 Már ne is haragudj, de mi az, hogy nincs ingyen? Nincs ingyen az, hogy egy kurva játék működjön rendesen? -
EnxTheOne #9556 yo,
azt szeretném megkérdezni hogy multiban (64 fős map) milyen cpu és vga kell ahhoz hogy 720p lowon és mediumon jól menjen? -
eugabesz #9555 Már ne is haragudj,de nem írhatok mást,nekem a program megoldotta ezt a fajta problémát.Persze meg kell hozzá venni,de hát...semmi sincs ingyen.