15720
  • Fpocok
    UCAV nerf. Ó je. Vajon az exploitot is kijavították?
  • ProGabe #9596
    Szerver patch is lesz még ma a kliens-oldali mellé.

• Fpocok
    Hazajövök, erre látom patchel. Ez még nem a china rising, mert a plebs csak holnap kapja meg, nem?
  • sasafr
    Az újraélesztéses beragadós bug-t biztos nem javították mert az még van.
  • Smithwarden
    Meg nem mertek eddig kiirni.
    "The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day."
  • oneal1
    nem tudjátok mi volt a mai patchben?
  • HUN BECSEHELY
    Elkelt.
  • Borg
    A vantól nem kell félni.
  • sasafr
    És ismét itt az újabb patch. Kicsit félek tőle. :)
  • vg
    Nekem is sikerült egyszer egy hármas jeepet kiszedni vele, nekem is Banderasos volt a fejem utána... Azóta nem jött még össze újra, pedig mindig leselkedek pár percet.
  • KaBuTo666
  • Smithwarden
    Megtalaltam a Megalodont!
  • HUN BECSEHELY
    Battlefield 4 Alap játék,bontatlan csomagolásban eladó.Ár 8-ezer pénz
  • giornalista
    IED vs. Jet

• empie
    8.000 forintért ITT
  • attiGT
    Sziasztok! Hol a legolcsóbb BF4 Premium?
  • SigS
    egy a csőben, egy a tárban....aztán kell várni viszonylag sokat az újratöltésre
  • sasafr
    Hát nálam ma elég bug-os a játék. Olyan hibák jöttek elő amiről azt hittem, hogy az utolsó patch javította. De nem ma jelentkeztek. :(
  • giornalista
    én attack boat-nál tudom. kettőt azonnal ki lehet lőni (launch-nál még 3 volt), azonban utána rengeteg időbe telik, mire újra lőhetsz.
  • SzinesGeza
    "2-t ad egyszerre"?
    Mármint egymás után kettőt tudok kilőni? Nem kell várni az újratöltésre?
  • Fpocok
    China Risingot csak a digitel deluxeosok, a limited editionösök és a prémiusokat kapnak "ingyen".
  • giornalista
    mármint elérhető lesz, ha megveszi külön, persze.

de az alapjátékkal nem lesz majd elérhető a China Rising. én legalábbis nem olvastam mást.
  • giornalista
    miért lenne elérhető bárki számára?
  • SigS
    Egyébként most ez a csájnarájzing mindenkinek elérhető lesz? Mert akkor a Digital Deluxe-os változat (is :))) ráfizetés volt
  • SigS
    Legyengítették, de 2-t ad egyszerre. Támadó helinek meg erős túlzás nevezni azokat a repülő tólószékeket
  • SzinesGeza

A tv-rakéta csak nálam rendetlenkedik?
    Eltalálom vele a scout-helit, beadja a hit-et de az repül tovább.
    Nagyon le lett ez butítva. Bezzeg a BF2-ben a tankot is szétvitte egy lövés. ;)

• sasafr
    Értem én amit írsz! De a mai világban előre utalok valamiért és napokat heteket várok és lehet, hogy 1-2% ban a kulcs nem is fog működni. Azért ennél már legyünk óvatosabbak!
  • empie

Csak ebben a topicban sokan vásároltunk ott probléma nélkül és semmi gondunk. Azzal még végképp nincs baj ha valaki nem szeretne innen vásárolni mert bármelyik feltétel nem megfelelő neki. De hagyjátok már ezt a bizonytalan kód dumát. 1-2x fordult maximum elő amit azonnal korrektül lereagáltak, ahogy sok más számotokra megbízható oldalnál, sokkal többször. Sőt ha szeretnétek tudni ott a magnew (magyar nagykereskedés) milyen botrányt csinált még a cd galaxisnak is anno a több szász hasznátl cd kulcsával ami még bontatlan is volt. Ha nem tetszik nem veszed ott,de ez a nonstop fikázás már kurva uncsi,ahogy tőlem meg az állandó védelmezésük. Ahogy eddig mindenki,ezután is megkapja,ha nem akar várni akkor ne a playersen vegye,ha tud és számít neki az 1-2000 forint akkor meg ott és kész.
  • sasafr
    Nem értem, hogy emberek 1-2 ezer Ft-ért előre utalgatnak pénzt és várnak bizonytalan kódokra heteket és vagy működik vagy nem. Lehet vissza küldik a pénzt ha nem jó a kód cserélik és még korrektek is biztos, de akkor sem értem ennek a vásárlási módnak a létjogosultságát akkor amikor pl cdgalaxis utánvéttel 3 napon belül bármelyik postára, pick pack pontra elküldi plusz költség nélkül a játék dobozos verzióját azonnal működő kóddal. És az árait összehasonlítva a players áraival tényleg csak 1-2 ezressel drágább, de biztonságosabb és gyorsabb és nincs probléma. Persze aki adrenalin függő annak ott a players!
  • SergioAmigo
    És hol a Dino??
  • kemotox
    Te meg akkor biztos empi román barátnője vagy.
  • ProGabe #9564
  • Allah Ackbar
    " empie " okoska ....
  • SigS
  • Vadnokedli
    ÖCSÉM---- Valaki tapasztalt már ilyen bugot?

Váltottam "class"-t és lett Sniperhez M98B aztán átváltott SCAR-H ra aztán lett SCAR-H + Medkit + Spawn Beacon

Aztán megint váltottam Assaultra abból lett M98B + Medkit + Defib..

Szóval.. Wtf

Hozzá teszem amikor átugrottam 1-1 akadályt úgy váltotta a fegyvert át... :DD
  • eugabesz
    Ok.Akkor te csak mérgelődj tovább,én meg játszom...
  • Skyline
    Szerencséd volt ahogy azoknak is akiknek bármi más megoldotta.
  • Fpocok
    Már ne is haragudj, de mi az, hogy nincs ingyen? Nincs ingyen az, hogy egy kurva játék működjön rendesen?
  • EnxTheOne
    yo,
    azt szeretném megkérdezni hogy multiban (64 fős map) milyen cpu és vga kell ahhoz hogy 720p lowon és mediumon jól menjen?
  • eugabesz
    Már ne is haragudj,de nem írhatok mást,nekem a program megoldotta ezt a fajta problémát.Persze meg kell hozzá venni,de hát...semmi sincs ingyen.