Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
64 szerver Paracel storm conquest ping 37
331.82
2013-11-20 09:19:11 - bf4
Frames: 45278 - Time: 759735ms - Avg: 59.597 - Min: 29 - Max: 85
331.65
2013-11-20 18:33:40 - bf4
Frames: 35452 - Time: 528188ms - Avg: 67.120 - Min: 44 - Max: 108
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A DLC-pályák közül pedig Epicenter, Operation Riverside, Kiasar Railroad, Talah Market, MArkaz Monolith, Strike at Karkand, Armored Shiled pályákat nagyon szerettem.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
NEkem a két legkevésbé kedvelt pályám a Noshar meg a Caspian.. 😄
A damavand meg csak conqeusten fos, rushban atomjó..
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Bf3 - Metro: fos, Damavand: nagyon gáz, Tehran: kerültem, Bazaar: félnek elment, lõdözni, ha agyhalott voltam, Siene: hasonló, Kharg és Firestorm: átlagos pályák, Noshahr, Caspian: ász
Bf3-ban általában Caspian-on játszottam alap pályák közül, meg DLC Strike at Karkand, de onnan is csak Strike sikerült igazán jól, a többi hulladék volt.
Ez saját vélemény természetesen. 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Egy 24 metro CQ vagy rush kibaszott jó.
a legnagyobb hiba volt sienet meg bazaart kihagyni.
Per Aspera Ad Inferi.
Különben valami b*szhatnának ezzela töltéssel, mert érdekes hogy a 3-ba is csak az alap mapok szarakodnak a DLC-sek meg töltene mint az atom...
megjelenéskor még beletörõdtem, hogy gyenge a gépem.. de azóta már vagy 3x lecseréltem a teljes gépem 😄
TS-el játszogatunk páran sg-rõl, akiknek SSD-jük van, kb. fele annyi idõ alatt betölt a térkép mint nekünk hdd-seknek
"Nulla tenaci invia est via"
Próbáltam amíg haverom gépével szenvedtem, 4 giga 1333 mhz-es ram vs 8 giga 2400mhz-es ram...Szinte ugyanúgy mocskoslassú volt a betöltés, nem éreztem különbséget...
Ellenben SSD-rõl meg kb maximum 1 perc vagy annyi se...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Viccet félretéve én a kicsit tágasabb infantry pályákat szerettem (a CQ kiegeseket például nem, azok túl hektikusak): bazaar, seinne, metro, az aftermath kieg minden mapja
A nagyok közül meg egyértelmûen a Kharg a legjobb.
Nekem a Metro-n kívül a többi nem nagyon jön be. A caspian bordernél kár hogy a régi antenna eltûnt, viszont a falak végre úgy néznek ki mint egy határon. A másik 2 map nekem sose volt a kedvencem, szvsz simán tehettek volna bele mást vagy 4 map helyett hozhattak volna mondjuk 8-at.
Viszont a Metro szerintem uyganolyan megrekedt lesz mint eddig, mert azoka liftek a legrosszabb helyre vannak téve. Még ha alulról küldik is fel az áldást, oldalról simán lefogják szedni az embereket és ugyan ott leszünk mint eddig. Ha meg fel is jönnének, akkor meg a pálya vége felé az ajtókhoz ragad be megint a nép. A plafonleomlásnak nagy értelmét nem látom, mondjuk ez a poztapokaliptikus környezet elég jó😄
Firestormot én sem értem, nem hinném, hogy fan favourite map volt. Armored Shield például jöhetett volna, vagy akár az Alborz Mountains, Epicenter, a vanila mapok közül pedig sokkal inkább a Kharg Island.
Gulf of Oman jó map nagyon, mondjuk a B2K-ból a kedvencem továbbra is a Strike at Karkand, de ez is jó választás.