15720
  • Fpocok
    Az utolsó két körnél jól mutatta a számokat. Megcsinálták volna másfél hónap alatt?
  • sasafr
    Hát ez egy kalap szar! Hitreg oh igen sörétessel közvetlen közelről 3 lövés a fejbe és a 3. ölt. Csodálatos! Tele lett grafikai glitch-el az egész. Lóg a levegőben a quad, lelőttem az ellent és az felrepült az égbe. Behúzódtam egy omlás mögé és senki nem talált el. Pedig a 331.82 drivert használom. Ezt a játékot a dice jelenleg kókányolja, fogalma sincs a megoldásokról!
  • mester1987
    Cápa fikció:

*Ha volt már, akkor mehet a levesbe.
  • BaLeeX
    Ez is elképzelhető, bár eddig nem tapasztaltam. Eléggé fullos már, ezzel akarom kimaxolni az LMG ágat.
  • Hecker007
    Szerintem a type88 bugos, tegnap ugyanígy jártam vele, ráadásul fejre céloztam direkt és a találat indikátor is bevillant, de a hpja az fullon volt :(
  • BaLeeX
    Vicces ez a patch. Rövid egy órás játékom alatt több olyan eset is volt hogy Type 88 LMG-vel hátulról 5mről kezdem lőni az ürgét, lövöm 3mp-ig mire megfordul és lelő. 100hpja maradt!!!

Arról már ne is beszéljek, hogy befordulok az ellenség mögé, 3an, nekem háttal lövik a társaimat, nekiállom lőni az elsőt, semmi, ráfordulok a másodikra, sebződik de semmi, harmadikra, lövöm 2mp-ig, nagynehezen meghal, ez bőven elég arra hogy a többiek leszedjenek.

Valamit emberesen elqrtak.
  • szomferi
    az easter eggeket a sound designerek teszik bele a játékba, csak úgy szólok :D
  • SergioAmigo
    hát az fantasztikus köszia az infót.
  • Borg
    Az a csodálatos helyzet van, hogy emiatt néz ki nekem is úgy a screenshot, ahogy 2hsz-el lejjebb beraktam.

Ugyanis ennek a szarfosnak hirtelen már nem jó az a driver, amivel 1 éve játszom a BF3-at, és a BF4-et is gond nélkül. Félreértés ne essék, most is lehet játszani vele, csak egy OK-ba kerül indításkor, azonban a patch óta visszakúrja DX9-be a grafikát, ami hányás is, meg bugos is...

Szóval 1 év után most kénytelen voltam a legfrissebb 331.82-es WHQL-t felrakni...
  • SergioAmigo
    -Made the NVidia 331.82 driver version mandatory for all players.
    -Disabled DirectX 11.1 on NVidia cards that have outdated drivers.

nah én még azértse fogom leváltani erre a drivere mert 331.65 ön több az fps :D
  • sasafr
    Error Game disconnected: something went wrong. És minden kezdődik elölről. :(
  • ApPa123
    Előző patchel 1000x jobban futott mint most..... ez a mai frissítés nagyon elkúrta fps-em :/
  • Borg
    Igazán csodálatos lett az új patchtől a grafikám... csak így tovább...

• RatBaG #9624
    kétszer megnyomod a külső nézetet, voilá!
  • Szabi #9623
    -,-
  • ProGabe #9622
    Nekem eddig a patchig sokkal-sokkal jobb volt. Ma visszatértünk a kezdetekhez. Úgy ölt meg kp-val minket egy 90 pinges emberke, hogy mindketten dobtunk 2 gránátot rá + csak én eltaláltam (szintén kp-val) vagy 4-szer úgy, hogy láttam, félig volt a hp-ja. Szóval megölt mindkettőnket, felpattant egy mocira és elszáguldott a naplementébe :D

Szánalmas ez a játék, EA játékot ezek után - büszkén mondom - csak warezolni fogok, ill. multit nem veszek, hacsak nem hozsannáznak róla.
  • Smithwarden
    Nagyjabol egyetertek veled, viszont naalm mintha javult volna a netkod.
    Kicsit hamarabb halnak, talan ritkabban esek ossze fedezek mogott es amit javitasnak irtak is: kevesebb az egyszerre halas, mert azt szinkronizaltak reszben.
    De majd meg probalgatom tobbet ma es holnap, lehet csak kepzelodok...
  • balage018
    hát nekem ma vagy vaktöltényem van vagy pont így jártam jópárszor az elmúlt órában, de ettől még lehetek én a béna, sőt
  • ProGabe #9619
    Hehe, nem csak én érzem úgy, hogy rosszabb lett, ill. nem adja meg a kellő tiszteletet a dice ezzel a "so called" dologgal.
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670213124851/

Nem kattogok ezen, az előző hsz-em is csak a hirtelen düh miatt született, de egyből így éreztem, amikor először elolvastam a patch szövegét. Sajnos a mai világban a vevő (választó, khm) a legkisebb kutya. Valami nagyon megfordult itt, tényleg a feje tetején áll a világ. Nekik kéne a mi seggünket nyalni, nem fordítva.
  • ProGabe #9618
    Szerintem ezzel a patchel szarabb lett. Nálam eddig olyan volt, ami írtál, de az, hogy "befordulok a sarkon, már fedezékben vagyok, de mégis lelő" nagyon-nagyon ritkán fordult elő. Most rage quiteltem, mert egymás után 4-szer történt meg!

Szóval kapja be a dice! Eleve ez a kifejezés. "So called netcode". Ez lenéző, pejoratív (aki vágja az angolt, az talán tudja). Tehát ez olyan, mintha azt mondanák, hogy "a hülye kis játékosok, pénzt adnak nekünk és még van pofájuk szidni a szarunkat, ráadásul fingjuk sincs az egészről, höhö, netkódoznak, assem tudják mi az!"
    Hát a k*rva anyátok, ti mocskok! Egy órási, Hold-méretű bocsánatkéréssel még mindig adósok vagytok!

Volt egyszer egy jó ötlet, meg is tudták valósítani, aztán rámentek a grafikára, meg a sok csilli-villi szarra, hadd vakuljon a paraszt. Az a legdurvább az egészben, hogy ha ezek a hibák nincsenek, akkor tényleg élvezetes a játék, nem is érdekelne a 6000 kényelmi szolgáltatás*, amit még beletehetnének. Rohadt EA, rohadt Activision!

*: ezek alatt olyat értek, hogy
    -pl. kör végén lehetne egy gomb, amit ha X százaléknyi játékos megnyom, ne kelljen kivárni azt a 40 másodpercet, jöjjön a köv. map.
    -Vagy ha ezt nem is, legalább lenne lehetőségem két pálya között szöszölni a felszereléssel.
    -Vagy killcam közben! Mi van, ha én azt nem akarom nézni? Miért nem lehet egyből a deploy-képernyőre váltani?
    -Vagy ha meghalsz, kiemelhetné a stat-képernyőn (TAB), hogy ki ölt meg (kíváncsi vagyok a statjára).
    -De én már annak is örülnék, ha a browser plugin (amit továbbra is egy viccnek tartok) megjegyezné bammeg azt, hogy mi szerint rendeztem az oszlopokat (tehát ha ping alapján van, akkor redresh után ne váltson, hát a tököm tudja mire, szerintem randomra)
    -Az egész single-nek tulajdonképpen egy nagy tutorialnak kéne lennie, hogy az emberek tudják, mi a spot, a revive, meg hogy van náluk két doboz tele tötlténnyel és hp-val. Hm, melyik milliárdos cég csinálja ezt? Valami Blizzardnak hívják.

Ezeken felül biztos mindenki fel tudna sorolni még 50-et. Ezektől is még jobb lehetne a játék. De nem baj, van levolution, meg sok szikra^^
  • sasafr
    Az első annyiban lett javítva, hogy nem kerülsz játékon kívülre, feléledsz, de a felélesztés elfogadása konzol az rajta marad a képernyőn és gyakorlatilag kitakarja a látómező egy részét.
  • dr Kotász
    Nálam ez a kettő szokott előjönni, hát remélem tényleg javították.

* Fix for players getting stuck in the kill camera after being revived.
    * Fix for a crash that would cause the game to stall, resulting in a sound loop.
  • Gabesssz19
    -Fixed one of the issues related to the so called "Netcode"

lehet nem lesz olyan ezután ,hogy 2 tárat engedek egy páciensbe aki csücsül a bokorban , majd szép nyugisan megfordul elszív egy cigit majd rám emeli a gépkarabélyát szépen betárazza,éés amikor már majdnem meghúzná a ravaszt abban a pillanatban mindketten meghalunk..????
    Ez így tényleg klafa lenne..
  • Fpocok
    Végre Zavod is szinte végig 60on megy. KURVA JÓ ÍGY A JÁTÉK!!!
  • Fpocok
    Fix for the SUAV (introduced in the China Rising expansion pack) not exploding when hitting enemy soldiers. While these indeed should be deadly, they were never designed for "roadkilling" opponents.

EZ JÓ!
  • Smithwarden
    Patch Notes:

"The game update for PC is now live. Please read down below for change notes.

We've rolled out a new PC game update and will continue to make improvements based on your feedback. The update includes fixes with the aim to increase the general stability of the game, and eliminates bugs that you may have experienced. It also includes an improvement to the so called "Netcode".

Dec 16 PC Game Update Notes

-Fix for a crash that would cause the game to stall, resulting in a sound loop. This should eliminate most of the problems relating to this.
    -Fix for the SUAV (introduced in the China Rising expansion pack) not exploding when hitting enemy soldiers. While these indeed should be deadly, they were never designed for "roadkilling" opponents.
    -Fixed one of the issues related to the so called "Netcode" (see below for details)
    -Fix for player tags not always showing when needed to, resulting in players shooting team members.
    -Fix for graphical flickering appearing on terrain.
    -Fixed the instance where players suddenly would transition into Spectator Mode while playing the Defuse game mode.
    -Fix for a Defuse bug where none of the teams would win a round by letting the timer run out. -Fix for players getting stuck in the revive screen after being killed.
    -Fix for players getting stuck in the kill camera after being revived.
    -Fix for the game mode specific ribbons being counted twice in the multiplayer progression.
    -Made the NVidia 331.82 driver version mandatory for all players.
    -Disabled DirectX 11.1 on NVidia cards that have outdated drivers.
    -Fixed driver version not being properly detected on NVidia Optimus systems.
    -Fixed a minor crash that could occur when bringing up the scoreboard.
    -Fix for the issue where the game would get stuck in loading screen when players tried to join a Second Assault map without actually owning Second Assault.

"Netcode" improvement
    We've addressed the so called "Kill trading". This refers to when two players fire at each other and, seemingly, both die at the same time. The time window where a bullet could cause damage from an already dead player is now calculated as intended, decreasing the timeframe when players with high latency could get a kill, even though they should be dead according to the server."

• gstup
    Rendben.Köszönöm.
  • Fpocok
    SLI-sek szopnak.
  • V43 1105
    V-Sync off 120-130 fps
    V-Sync on 50 fps

V-Sync (függőleges szinkronizálás miatt az hertz szám az fpshez igazodik..)
  • gstup
    De a kép frissítés(Hz) miért van összefüggésben az fps-el?Na mindegy,lehet én vagyok a tudatlan...
  • gstup
    A játékban,ha beírom a parancssorba a "perfoverlay.drawfps 1"-t akkor kiírja az fps-t.És ott olyan értékeket kapok amiket írtam.
  • vg
    Tehát egy 60Hz-es monitoron játszol 120-130 fps-el. Aha.
  • gstup
    Igen.Egy dell p2414h-n.Előtte egy benq-m volt.Azon is ugyan ilyen droppok voltak.
  • Fpocok
    Számoljad Running :D
  • Fpocok
    Első CQ SoS-n NEM FAGYTAM! És állítom, hogy sokkal szebben futott a játék. Már teljesen játszható (bár nem adta, mert baromira le van fáradva a kezem)
  • vg
    Megkérdezhetem milyen monitoron játszol?
  • Smithwarden
    Ez egy jo figyelemelterelos trukk a sok hibarol, hogy a sajtoban ne csak folyamatosan a problemakrol legyen szo a BF4-es hirekben es cikkekben.
  • gstup
    Engem nem is a fagyás zavar igazán(persze bosszantó az is).De olyan fps droppok vannak,hogy élvezhetetlen a játék...120-130 fps-ről 50-re esik 1mp alatt...
  • oneal1
    2 kört is lenyomtam shanghai on, nem fagyott....:)

reménykedek
  • ProGabe #9598
    Azért szépen lassan kiderül, hogy több időt feccöltek a kismillió easter-eggbe, mint a tényleges játékba -.-

Van ugye ez a megalodonos baromság.
    Van a két T-rexes dolog.
    Van a Jeti.
    És van Hainan Resorton is valami, csak még nem sikerült aktiválni.

Szerk.: Lancang?