Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BC2 valóban jó volt de ott meg a pályák mérete árnyalta az élményt. 😉

4 ben sokkal tobbszor fordul elo h nem latod az ellenseget.. szinek meg meretek miatt..
1 honap 4 ezes utan a 3 tok gyagyanak-"rajfilmesebbnek" es lassubbnak is tunik..
ha valtogatod ,kb ujra kell tanulni loni,meg zavaro h minden mashogy van elrendezve..
meg mindig bc2 volt legszorakoztatobb viszont.
amúgy nektek mi a véleményetek bf4 vagy bf3 a jobb? Sok helyen a 3-at jobbnak tartják

Szinte minden kezdő játékost két méter futás után 67szer fejbe lőnek, kivéve azokat akiknek nagy múltja van az ilyen játékokban, szerintem így gondolta 😊
Én soha nem játszottam elötte FPS játékokkal mikor megvettem, és tögtön az első multis pálya a Locker volt, mondanom sem kell hogy azt sem tudtam mi van???? 😄 😄
Mondtam is magamnak hogy ez a játék egy nagy baromság hiperaktív túlpörgött hülye gyerekeknek, akik egész nap egy sötét szobában kockulnak 😄 😄
Aztán felvettem a ritmust és 2 másodperc alatt megeszem már a hozzám hasonló kezdő játékosokat, azt sem tudják mi van 😄

Szerintem vedd meg jó játék,de néha legalább annyi bosszúságot tud okozni mint örömöt! 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.03.14. 07:44:07
Ha ez tényleg így van nálad, akkor ott nem a játékkal van a gond. 😉

Vicceset mondtam?
höhöxD
Mindig ott a lehetőség, hogy HC-zz, ha kevesled a sebzést.
xDDD
jójó a sebzést enyhén visszavették battlefield bad c2-hez képestnem kicsit na.
legális csiterprogram😄😞
vagy én nem tudok játszani😄
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.03.12. 21:29:41
Persze, én karácsonykor vettem meg, azóta a kedvenc multis FPS-emmé lépett elő, pedig már próbáltam párat. Tuti vétel.
mindegy😄 best buy:d
ezt fejtsd ki kicsit bővebben lécci! 😊

2 méter futás után 67-szer agyonlőnek,szerintem vedd meg😄
akkor szerinted érdemes még megvenni, egyébként a premium editionra gondoltam, legyen meg akkor minden.

Abszolút. Bármelyik napszakban lehet találni szervert.
Sziasztok!
Mennyire aktív még a játék? Gondoltam megveszem, de nyilván a multi érdekelne.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Vadnokedli
Egyik kedvenc fegyverem az Aug mellett.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

giornalista
jó érzés, amikor sikerül egy ilyen assignment 😊

az L85A2 az egyik kedvenc fegyverem. semmi extrát nem tud, de mindenben elég jó, ráadásul kurva jól néz ki, és szerintem rém elegáns fegyver ebben a játékban. mindig "jól esik", amikor ilyennel öl meg valaki, persze ez csak az én heppem 😊
Na megvan az első igazi sikerélmény: megszereztem a L85A2 assault fegyvert. Kellett hozzá egy defibrillátor + pisztoly + kézi gránátvető kill egy körön belül.
Nem volt egyszerű, ráadásul az Oman -i, nagy nyílt pályán.
Gyerekek, öreg vayok én már ehhez a játékhoz.....NA iszom is valamit <#pias>

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nesuten
IpájkHájró

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nálam sincs soha semmi gond, Origin megcsinálja amit kell...fura.
Nem a géped)b)en - meghajtón - kellene rendet csinálni<#wink>
Kérdezem óvatosan.....

Mennyi? Én mióta megvettem és felraktam, semmi problémával nem találkoztam.
frissítettem a legújabb punkbasterre, megoldotta! hihetetlen mennyi probléma van ezzel a játékkal

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Belépek egy szerverre most folyamat kidob a punkbuster és ezt kapom: "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'nicem' (for 0 minutes) ... No Packet Flow" Mióta megjelent azóta játszom vele, nem volt még ilyen problémám. Mi lehet a baj? Én magamnál mindent rendbe találtam.

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Mindig jó olvasni ezeket a játékélményeket<#taps>

giornalista
nna, ez most jópofa volt 😄

úgy a harmadik meccsem ma, jó formában is vagyok, Propaganda map. a lentről támadó csapatban vagyok, a meccs elején jobb az ellenfél, de egy jó squaddal és egy figyelő csapattal sikerül elérni, hogy ne csak az E-C-A vonalon, hanem a bal flanken is mozogjunk. szépen lassan megvan a D-B is, az ellenfélnek már csak az A pont marad, támadjuk őket, dicsérem a csapatot a chatben, mire... autobalance!!

a kurva életbe! nagyon felidegesített, 300-800 volt a ticketek aránya épp, kurva dühítő volt, főleg, mert tényleg sok munka volt a bal flank bedarálásában, igazi vezető voltam, marha jól is ment. na mindegy, kidühöngtem magam, és elkezdtem szervezni az új csapatomat 😄

szépen visszavettük a B-D zászlókat, majd hirtelen meglett a C és már az E-t támadtuk, amikor megint elfoglalta a D-t az ellenfél, és maradt náluk az E is végül. a C-nél kialakult a szokásos daráló, de a D-nél is nagy csata ment, ide-oda vándoroltak a zászlók, 115-nél kerültünk egálba.

akkor az ellenfél egy jó flankkel elkezdte húzni az A-t, de időben reagáltunk (figyelt a csapat a chatre), és végül behúztuk, 65-0 lett a vége, zseniális meccsen 😄

nagyképűség nélkül, de itt most tényleg az volt a döntő, hogy átkerültem a másik, akkor épp vesztes csapatba. bőven első voltam akkor a ponttáblázaton, de aztán összeszedték magukat az addigi vesztesek is, és elkezdtek jól játszani.

imádom a Propagandát, a Battlefield 4 legjobb pályája szerintem, és "értem" is: a játékosok zöme a C-t szeretné, de a B-D sokkal fontosabb, mert ha azok megvannak, onnantól minden zászlót több irányból is lehet támadni. lényeg a lényeg: kurva jó menet volt!
tutituti
doomitydoom hatalmas arc 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tegnap 64 fős szerveren a csapatomból 30 ember kampelte körbe a mapot..velem együtt KETTEN próbáltunk pontot foglalni..következő mapon, kb maradt a leosztás ugyan az..de akkor már tankokkal is campeltek a világ végén..az Anti Air járgánnyal házat lőtte meg a fákat..beállt a srác mindenféle épületbe..csak az ellenfél koptereit és repülőit nem lőtte..Igazi élmény a szerverek 80% játszani..
Ha meg belefutsz az orosz dömpingbe akkor meg szét is csitelnek a francba..
Jah, rettentően hasznosak a csapat számára..Aztán a játékosok kétharmada ezt csinalja..
SötétBarom
Elbasznak a szerverről két helyet, ahol olyanok játszhatnának, akiknek van közük a meccshez.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jaj.. tok csodalatosat jaccottam kepzeljetek. 1000 tiketrol 500-600 let aztan 200-500 aztan vegere 11-44 aztan 11-11 aztan 4-4 aztan 3-0 val nyertunk es tok izgis volt,meg volt csapat munka- sqadok egyutt porogte,agyal spawnoltak meg stb.
pajtasokal tenyleg tok mas hangulata van .. megvesem megegszer a jatekot annyira csodalatos van.

giornalista
miért is? mert neked nem tetszik, ahogy játszik?

várjunk csak: közöd? 😄DD
SötétBarom
Ilyen gyökereket kéne bannolni minden szerverről.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dr Kotász
A hitmarkerek mérete/színe testreszabható. Érdemes pepecselni vele.
Ryder159
Kérdés: Miért van az hogy ezen a videón olyan nagy távolságban is tisztán látszik, hova csapódik a lövedék? Nekem minden maxon van és 1000m körül már nem látom...

Teljesen jók a meglátásaid,de tényleg, miért nem foglalkozol ezzel komolyabban? Bár nem tudom hogyan működik ez a kiadóknál, külsősként beadni ötletterveket, dlc témaprojekteket?

Én a helyedben utánanéznék...<#wave>

giornalista
valóban, csak a másik topikot szinte senki sem olvassa, ezért is tettem ide. szerintem érdekes content, fegyverek. itt jön ki igazán, hogy a Hardline a Vietnam után minden idők egyik legjobb DLC-je lehetett volna egy alapjátékhoz, mondjuk 30 dollár (itthon 7000 forintos) áron.

elég lett volna néhány komolyabb fegyver, de azok legyenek realisztikusak (pl. a rendőrségnél csak rendszeresített SMG, AR, shotgun és pisztoly legyen), a bűnözőknél pedig lehetettek volna ezek a "goofy" poénosabb fegyverek, vágóeszközök, stb. tényleg hatalmas hiba volt önálló játékként kiadni a Hardline-t, de ami még nagyobb gond, hogy csak most, egy évvel a megjelenés után kezdtek ráérezni arra, hogy milyen irányba kellett volna egyáltalán elindulni a fejlesztésekkel az alapjáték esetében.
Elég fos amúgy, ahogy hadonászik 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Vadnokedli
Hát nem nagyon BF4 relatált, azt hittem BF4 be lesz kard.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

giornalista

kurva jó kis fegyverek jönnek a Hardline-ba. ilyenkor sajnálom nagyon, hogy amúgy halott a játék. ilyenekkel kellett volna kezdeni, és nem túl komolyan venni a játékot, drága Visceral, meg lett volna ennek is a helye a polcon.
SötétBarom
Classic, Hardcore. illetve lehet a Custom is, de ez utóbbi gyakorlatilag bármilyen beállítás lehet.

Á, kösz. Nem tudtam.

Más: A BF4-ben melyik Preset az ahol nincs spot-jel az ellenség feje felett, a "Custom" vagy a "Classic"?

Gombnyomással válthatsz FPS/TPS nézet között.
A Battlefront az FPS?

Számomra a Battlefront (jujj, most meg leszek kövezve) mellett még mindig egyértelműen a legjobb multis FPS, pedig én CoD-okon nőttem fel.
Köszi, meggyőztetek, marad a BF4. 😊
giornalista
hmm, ez érdekes. nem tettél esetleg új ramot a gépedbe? nálam akkor volt ilyen probléma, amikor a RAM-okat nem jól kezelte az alaplapom.

ha nem, akkor a szokásos körök, driverek törlése-újratelepítése, origin törlése-újratelepítése, Battlefield törlése-újratelepítése, esetleg egy töredezettségmentesítés, hibakeresés a HDD-n, stb.