Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 honap 4 ezes utan a 3 tok gyagyanak-"rajfilmesebbnek" es lassubbnak is tunik..
ha valtogatod ,kb ujra kell tanulni loni,meg zavaro h minden mashogy van elrendezve..
meg mindig bc2 volt legszorakoztatobb viszont.
Én soha nem játszottam elötte FPS játékokkal mikor megvettem, és tögtön az első multis pálya a Locker volt, mondanom sem kell hogy azt sem tudtam mi van???? 😄 😄
Mondtam is magamnak hogy ez a játék egy nagy baromság hiperaktív túlpörgött hülye gyerekeknek, akik egész nap egy sötét szobában kockulnak 😄 😄
Aztán felvettem a ritmust és 2 másodperc alatt megeszem már a hozzám hasonló kezdő játékosokat, azt sem tudják mi van 😄
Szerintem vedd meg jó játék,de néha legalább annyi bosszúságot tud okozni mint örömöt! 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.03.14. 07:44:07
vagy én nem tudok játszani😄
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.03.12. 21:29:41
Mennyire aktív még a játék? Gondoltam megveszem, de nyilván a multi érdekelne.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az L85A2 az egyik kedvenc fegyverem. semmi extrát nem tud, de mindenben elég jó, ráadásul kurva jól néz ki, és szerintem rém elegáns fegyver ebben a játékban. mindig "jól esik", amikor ilyennel öl meg valaki, persze ez csak az én heppem 😊
Nem volt egyszerű, ráadásul az Oman -i, nagy nyílt pályán.
Gyerekek, öreg vayok én már ehhez a játékhoz.....NA iszom is valamit <#pias>#pias>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nem a géped)b)en - meghajtón - kellene rendet csinálni<#wink>#wink>
Kérdezem óvatosan.....
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
úgy a harmadik meccsem ma, jó formában is vagyok, Propaganda map. a lentről támadó csapatban vagyok, a meccs elején jobb az ellenfél, de egy jó squaddal és egy figyelő csapattal sikerül elérni, hogy ne csak az E-C-A vonalon, hanem a bal flanken is mozogjunk. szépen lassan megvan a D-B is, az ellenfélnek már csak az A pont marad, támadjuk őket, dicsérem a csapatot a chatben, mire... autobalance!!
a kurva életbe! nagyon felidegesített, 300-800 volt a ticketek aránya épp, kurva dühítő volt, főleg, mert tényleg sok munka volt a bal flank bedarálásában, igazi vezető voltam, marha jól is ment. na mindegy, kidühöngtem magam, és elkezdtem szervezni az új csapatomat 😄
szépen visszavettük a B-D zászlókat, majd hirtelen meglett a C és már az E-t támadtuk, amikor megint elfoglalta a D-t az ellenfél, és maradt náluk az E is végül. a C-nél kialakult a szokásos daráló, de a D-nél is nagy csata ment, ide-oda vándoroltak a zászlók, 115-nél kerültünk egálba.
akkor az ellenfél egy jó flankkel elkezdte húzni az A-t, de időben reagáltunk (figyelt a csapat a chatre), és végül behúztuk, 65-0 lett a vége, zseniális meccsen 😄
nagyképűség nélkül, de itt most tényleg az volt a döntő, hogy átkerültem a másik, akkor épp vesztes csapatba. bőven első voltam akkor a ponttáblázaton, de aztán összeszedték magukat az addigi vesztesek is, és elkezdtek jól játszani.
imádom a Propagandát, a Battlefield 4 legjobb pályája szerintem, és "értem" is: a játékosok zöme a C-t szeretné, de a B-D sokkal fontosabb, mert ha azok megvannak, onnantól minden zászlót több irányból is lehet támadni. lényeg a lényeg: kurva jó menet volt!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha meg belefutsz az orosz dömpingbe akkor meg szét is csitelnek a francba..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pajtasokal tenyleg tok mas hangulata van .. megvesem megegszer a jatekot annyira csodalatos van.

Én a helyedben utánanéznék...<#wave>#wave>
elég lett volna néhány komolyabb fegyver, de azok legyenek realisztikusak (pl. a rendőrségnél csak rendszeresített SMG, AR, shotgun és pisztoly legyen), a bűnözőknél pedig lehetettek volna ezek a "goofy" poénosabb fegyverek, vágóeszközök, stb. tényleg hatalmas hiba volt önálló játékként kiadni a Hardline-t, de ami még nagyobb gond, hogy csak most, egy évvel a megjelenés után kezdtek ráérezni arra, hogy milyen irányba kellett volna egyáltalán elindulni a fejlesztésekkel az alapjáték esetében.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
kurva jó kis fegyverek jönnek a Hardline-ba. ilyenkor sajnálom nagyon, hogy amúgy halott a játék. ilyenekkel kellett volna kezdeni, és nem túl komolyan venni a játékot, drága Visceral, meg lett volna ennek is a helye a polcon.
Más: A BF4-ben melyik Preset az ahol nincs spot-jel az ellenség feje felett, a "Custom" vagy a "Classic"?
ha nem, akkor a szokásos körök, driverek törlése-újratelepítése, origin törlése-újratelepítése, Battlefield törlése-újratelepítése, esetleg egy töredezettségmentesítés, hibakeresés a HDD-n, stb.