Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Evil Enko'. Jani nevû kis gyereket megerõszakolod és meg eszed õket utána? <#gonosz1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bizony am: Attila vagyok es janikat eszem reggelire 😊
Vadnokedli
Nincs olyan gomb rajta. 😛 Nincs is bekapcsoló gomb rajta. Haladnál a korral és gépre spórólnál és nem elinnád értenéd miért 😛

kemotox
Látod ez a baj. Azt hiszed ettõl te vagy a jani. Pedig nem, mert te Attila vagy😄D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

szerintem oda irok, ahova akarok ... ha nem tetszik, keresd meg a gepeden az OFF gombot 😛
hiaba probaltok savazni, en csak mosolygom nagyokat ... es jatszom akadasmentesen, szep hanggal (es ehesen) 😊))
Vadnokedli
Szerintem többet ide ne is írj. Kérlek. <#integet2> Puszta jelenléteddel kelted a feszültséget. (ahogy látom<#gonosz1>)

Csak gratulálni tudok, ha már ételrõl is megvonod magadat csak, hogy a játékot "önkielégítõ" módban játszd... 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

kemotox
Szóval aki nem költi minden pénzét gépre, az alkoholista? Az mán logika!
Amúgy nem a vastagságon meg ilyesmiken van a hangsúly, hanem inkább azon, hogy ilyenek miatt lenézni másokat és beszólni, az már ejnye-bejnye.

Ezt adom. Megint valami pénzmajom....

Tevedni emberi dolog ... szarul keresek ... alig-alig van munkam ... de van annak, aki el nem issza 😛

Nem kell vastag penztarca ahhoz, hogy a celjaidat es a vagyaidat elerd. Nemi lemondas, egy keves ehezes ... es hodolhatsz a szenvedelyednek.

Nem vagyok "vastag", sosem voltam. Ruham is alig van, szinte nem is eszem (es ezert van is jo gepem es nem idegesit egy jatek akadozasa sem, hanem jatszom boldogan)
Peet81
Drága barátom, talán nem mindenkinek vastag a pénztárcája, nem gondolod? http://sg.hu/kep/faces/duhos2.gif

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

[UNQL]Echo
A hianyzo hangok bizonyos palyakon a Dice altal elismert hibak szoval javitsak ki a penzunkert.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Draga baratom! Jelentem ez MAR itt a XXI.szazad. Haladni kell a korral (susson Vanca sutoporral) 😊
Nalam is tokeletes a hang 😊 Igaz en kulso hangkartyat hasznalok es nem kimondottan szamitogephaz elkepzeltet, de a Roland UA-1G-vel olyan szep mindennek a hangja, hogy bepisilsz a gyonyortol ... meg azt is hallod, hogy jobbra hatulrol, delkeleti iranyban, vertikalisan 30 fokban, horizontalisan DK 27 fokban szarik egy madar 😊))
kemotox
Pedig a fejlesztõk által kiadott minimum gépigénnyel is szarakodik a legtöbb embernek, szóval egyáltalán nem azzal van a baj, hogy nem elég jó hozzá a gépük. Erre mit mondasz Mr grafikabuzivagyokésilyenhülyeségekreveremelmindenpénzemésezértvagyokboldokmegmégjólleisugatokmásokatakiknembasszákelmindenpénzüketilyenfaszságokra?

Figyu! Bolcs kozmondas: finggal nem lehet tojast festeni 😊 Ha szaggat, kivag, jatszhatatlan, akkor a "hiba az on keszulekeben"

Ne a jatekkeszitoket es a forgalmazokat szidd, hanem gyujts egy eros vasra es akkor menni fog roccenesmentesen.

Mondjuk ha mar a BF4 sem megy, akkor a CoD Ghost-ot meg se probald!!!
Alien69
Kikapcsolja? <#vigyor2>

kemotox
Az már egy egészes!

V43 1105
Megivott két felest <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

scomcomputers
Hogy javítottad meg a hangot,erre kíváncsi lennék!
<#wow3>

* Scomcomputers the future of computing!*

persze .miért hazudnék?
beta driver van fent és nagyon jól megy.én erre is számítottam.nem csalódtam.medium beállítás felett nem próbáltam de lehet hogy még high-on is menne 30 fps körül.nyugodtan vedd meg, nagyon jó kis játék. persze van még pár bug,de nálam szerencsére azok közül csak a hang probléma jelentkezik néha.

hardcore része viszont nem az igazi még.eddig mindig azon játszottam az elõzõekkel de itt majdnem ugyanannyi töltény kell egy emberbe mint normal módban.fura.megszámoltam, egy 100%os tankba 4 rpg kellett hogy robbanjon, úgy hogy senki nem javította.szóval van mit javítani.

amúgy nem értem mikor mondjátok hogy a tank 2 rpg-tõl robban.nekem még javelin-nal is 3-4 kell .ami nagyon gáz.

viszont az alap szerintem nagyon jó.hangulatosok a pályák ,kicsit lassult szerintem a játékmenet ,nincs az idegesítõ kék effekt,stb.legalább most az alap megvan ,ebbõl lehet kihozni valamit.bf3 esetében erre esély se volt.
giornalista
legalja 😄
a grupchatnél hogy lehet belõni hogy lehessen beszélgetni vagy csak játékon belül mûködik nem úgy mint a 3-ban a voice? kösz elõre is!

Tudsz majd játszani vele.
Nekem i5 3570 4GB ram és 560ti 1GB.
full HD mediumon jól megy.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Valaki esetleg ???? Én is szeretném játszani

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Vadnokedli
Hát ha az SP jól ment mondjuk mediumban, akkor a milti jól fog menni low-on

Gondolom egy Asus notebook-kal:

Core i5-3230M
8GB Ram
Geforce GT635M 2GB

configgal ne nagyon próbáljam meg? Az SP egész jól ment (tudom.. nem kell hozzá hasonlítani) de sajnos a nagy gép amit elõbb írtam az otthon van és meló miatt már "csak" ez a notebook van...

Esküszöm feljelentem és beperlem ezt a szájba..rt EA DICE párost.

Ezt a bugos nyüves fos szart eladni. A kínai karácsonyi égõsor ehhez képest BOSCH minõség.

Be sem tölt a pálya, most egyfolytában kivág.
Nekem is szinte ugyanez a (fontosabb adatok) configom! 😮
Tényleg ilyen jól el menne? Mert ettõl féltem, hogy ezen a configon nem fog menni...

Per pillanat a battlelogban megjelenõ elkönyvelt pontok köszönõ viszonyban sincsenek a játékban elért eredménnyel. A játékban elért pont 13.720, K/D 21/3 rund time 16.20 Battlelog: skill -13 spm: 230 elkönyvelt pont 5720. 😞

Hecker007
Ne kezd te is ezeknek a szaroknak az idefosását, már volt egy ilyen "gémpléjméker".
Egy ilyen fos egyjátékos kampányból 1 ilyen végigjátszás is sok!

kemotox
Dehogynincs! Hisz egy BF4 fórumot nyilván olyan emberek látogatnak, akik nem is játszottak a játékkal!! Ha azt hiszed, hogy az itt lévõk többsége már rég végigvitte, akkor nagyon tévedsz úrfi!!!
Ja várjunk csak....

Há' mondom belenézek valami májnkraftos videóba. Valamelyikre rányomtam, beletekertem csak úgy randomra.. Hát nem lepõdtem meg a cérnavékony kislányhangon 😄D

Vadnokedli
Inkább csináld tovább a minecraft videókat, erre nincs szükségünk itt. MegaGigaUltraBAN

frango
Szerintem ezt itt fejezd is be!

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fpocok
AZT A KURVA MENNYI HANG VAN BENNE, AMIT EDDIG NEM HALLOTTAM 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Battlefield 4 Végigjátszás 1. Rész - Baku

Ennyi.

Vadnokedli
a VGA miatt nem lehet egyedül recommended felett.

Fpocok
Megjavítottam az eltûnõ hangjaimat.
Nem is tudtam, hogy loading screenen is van zene.
Nem is tudtam, hogy scoreboardon a végén ilyen hang effektek vannak.
<#wow1>

Az érdekes, ha ez a konfig recommended felett van!

Sziasztok, feltelepitettem,de le kicsinyitve nyitja meg,nem lehet teljes képernyõre váltani, alt + enterrel sem müködik,és még kis képernyõvel sem indul el... kiirja,hogy inditáshoz nyomd meg az entert,és semmi... nem reagál semmire. Valakinek ötlet ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Köszönöm! Mondjuk a multi nálam minden játéknál jobban igénybevette a vasat mint a single, de lehet megnézem elõször és utána döntök...

phenom 955, ati 6850, 4gb ram
fullhd medium(auto beállítás )felbontás fix 40 fps 64-es szerveren is.ráadásul bug se nagyon jelentkezik.
ennél nálad szerintem jobban fog futni
1440/900...
Jó lenne tudni hogy futna multiban.

Fpocok
Attól függ milyen felbontáson, beállításon. Szerintem nem lesz gond... valahogy el fog futni.

Sziasztok! Ezen a konfigon hogy futna a játék? CPU : i5-2380P 3,1-34ghz. 8GB RAM. GPU : GTX560. Canyourunit-on megnéztem, valamennyivel recommend felett van de ez nem jelent semmit. Köszönöm a válaszokat!

Vadnokedli
Elég egyszer is leírni.. Tank only ban meg nem nehéz elérni azt hogy ilyen K/D-d legyen(szerintem), hiszen a HMG-je olyan OP.

csináld utána csalás nélkül!

Smithwarden
En nyugodt vagyok teljesen. 😊 Ezert is irtam, hogy nem erdekel a dupla xp.
Jabar volt akinek nem tetszett annyira a dolog.
A bug javitasok, azok erdekelnenek inkabb. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D