Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
https://www.twitch.tv/sp1gu
Amúgy nem a vastagságon meg ilyesmiken van a hangsúly, hanem inkább azon, hogy ilyenek miatt lenézni másokat és beszólni, az már ejnye-bejnye.
Nem kell vastag penztarca ahhoz, hogy a celjaidat es a vagyaidat elerd. Nemi lemondas, egy keves ehezes ... es hodolhatsz a szenvedelyednek.
Nem vagyok "vastag", sosem voltam. Ruham is alig van, szinte nem is eszem (es ezert van is jo gepem es nem idegesit egy jatek akadozasa sem, hanem jatszom boldogan)
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Ne a jatekkeszitoket es a forgalmazokat szidd, hanem gyujts egy eros vasra es akkor menni fog roccenesmentesen.
Mondjuk ha mar a BF4 sem megy, akkor a CoD Ghost-ot meg se probald!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#wow3>#wow3>
* Scomcomputers the future of computing!*
beta driver van fent és nagyon jól megy.én erre is számítottam.nem csalódtam.medium beállítás felett nem próbáltam de lehet hogy még high-on is menne 30 fps körül.nyugodtan vedd meg, nagyon jó kis játék. persze van még pár bug,de nálam szerencsére azok közül csak a hang probléma jelentkezik néha.
hardcore része viszont nem az igazi még.eddig mindig azon játszottam az elõzõekkel de itt majdnem ugyanannyi töltény kell egy emberbe mint normal módban.fura.megszámoltam, egy 100%os tankba 4 rpg kellett hogy robbanjon, úgy hogy senki nem javította.szóval van mit javítani.
amúgy nem értem mikor mondjátok hogy a tank 2 rpg-tõl robban.nekem még javelin-nal is 3-4 kell .ami nagyon gáz.
viszont az alap szerintem nagyon jó.hangulatosok a pályák ,kicsit lassult szerintem a játékmenet ,nincs az idegesítõ kék effekt,stb.legalább most az alap megvan ,ebbõl lehet kihozni valamit.bf3 esetében erre esély se volt.
Nekem i5 3570 4GB ram és 560ti 1GB.
full HD mediumon jól megy.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Core i5-3230M
8GB Ram
Geforce GT635M 2GB
configgal ne nagyon próbáljam meg? Az SP egész jól ment (tudom.. nem kell hozzá hasonlítani) de sajnos a nagy gép amit elõbb írtam az otthon van és meló miatt már "csak" ez a notebook van...
Ezt a bugos nyüves fos szart eladni. A kínai karácsonyi égõsor ehhez képest BOSCH minõség.
Be sem tölt a pálya, most egyfolytában kivág.
Tényleg ilyen jól el menne? Mert ettõl féltem, hogy ezen a configon nem fog menni...
Egy ilyen fos egyjátékos kampányból 1 ilyen végigjátszás is sok!
Ja várjunk csak....
Há' mondom belenézek valami májnkraftos videóba. Valamelyikre rányomtam, beletekertem csak úgy randomra.. Hát nem lepõdtem meg a cérnavékony kislányhangon 😄D
Nem is tudtam, hogy loading screenen is van zene.
Nem is tudtam, hogy scoreboardon a végén ilyen hang effektek vannak.
<#wow1>#wow1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
fullhd medium(auto beállítás )felbontás fix 40 fps 64-es szerveren is.ráadásul bug se nagyon jelentkezik.
ennél nálad szerintem jobban fog futni
Jó lenne tudni hogy futna multiban.
Parasite Eve 2, best game EVER!