15720
  • vg
    Pont az ilyen emberek miatt kizárólag placebo javításokat eszközölnek a játékon, miközben már a csapat 95%-a a következő részen "dolgozik".
  • sasafr
    Kellemetlen, de megkérdezem talán anyukáddal beszélsz? Mert én nem csak bele böfögtem a topikba, hanem egy belinkelt ugyan angol nyelvű hírre reflektáltam! És ha már így felmerült én is üdvözlöm anyukádat!
  • giornalista
    ühüm... megint van valaki, aki olyat tud, amit te nem, és egyből cheater :) logikus!
  • RatBaG #9754
    ti minden egyes kommentet szó szerint vesztek? dzsízösz...
  • Smithwarden
    Mar BC2-ben is sokan csinaltak hasonlo videokat az iranyithato AT4 raketaval.

Sok gyakorlassal nagyjabol ki lehet szamolni a dolgot, de persze nem egyszer a szerencse is besegitett a talalatokhoz.
    Azt is kell nezni, hogy ezek a videok biztos nem 50-100 raketa inditasbol, hanem sokkal tobbol lettek osszevagva. :)
  • exec79
    azta büdös nem hittem volna hogy ilyen létezik, de nem hinném hogy csalás lenne.
  • gstup
    Bakker.Van pár "mákos" lövése...De lövésem sincs hogy csal-e vagy sem. :)
  • adam46
    Ember, ne rinyálj már folyton, mint egy hisztis kurva. Menjél és helyezz fel egy tampont, attól talán lenyugszol.
  • RatBaG #9749
    rohadt csíter

• sasafr
    Egy kókány szart kaptunk a pénzünkért. Remélem kiperelik ezeket a szarháziakat a gatyájukból és gyorsan elfelejtjük, hogy volt egyszer egy ea és dice. A piac ezen szegmensét valószínűleg gyorsan átveszi majd egy arra alkalmas cég.
  • vg
    Kijött xbox360-ra is a negyedik patch, ami annyira jó, hogy mérkőzés végén, ha kilépek a menübe mindig kiírja, hogy nem tudja lementeni. Érted, nem tudja lementeni a gép belső memóriájába a profilt. Beállítasz mindent, elkezdesz játszani, kilépsz a menübe, erre kiírja, hogy nem tudja lementeni, és nem is ment le semmit, eltűnik a komplett mentés... HIHETETLEN!
  • ApPa123
    Szánalmas.... eddig majdnem fullon vitte most meg lowon majd lefagy a gép... szánalom ezért pénzt kiadni -_-
  • Fpocok
    Battlefield 4: second class-action law suit filed against EA over quality concerns

• mNzJean
    Vazze lebuktam
  • Smithwarden
    Karacsonyi fenyek BF4 ritmusra. :)
    Tok jo, foleg 01:10-tol. :)

• frango
    Nekem is akad a patch óta. Ezek így tolják. Kijavítanak 10 dolgot és jön helyette 20 új bogár. Már nagyon égő, hogy bug bug hátán van mindenhol. Most pl. volt olyan is, hogy helikopterrel meg se bírtam mozdulni. Kiszállni se tudtam. Zártam is be a picsába az egészet...
  • ApPa123
    "amd_catalyst_13.11_betav9.5" Nem tudom 16. óta jött-e ennél újabb :/ leeht beta miatt a gond megpróbálom majd másikkal. Köszönöm szépen infót, remélem ez lesz a baja.
  • Borg
    És melyik driver van fent? Mert ha nem friss, akkor a 16-i update óta hajlamos DX9-be visszabaszni a játékot, ami lassabb, és csúnyább is...
  • ApPa123
    Nem a mosógépem Hajdú..... Amd a8-5600k 3.60 ghz, 8gb ddr3 2400mhz, Ati radeon hd 5670 1gb ddr5. Eddig semmi nem gond míg nem jött legutóbbi frissítés.....ilyen szépen futott nekem is. http://www.youtube.com/watch?v=0MgcYWCUOdo
  • Borg
    És a mosógéped milyen, samsung?
    Esetleg valami releváns infót is írhatnál... :)
  • ApPa123
    Valakinek ötlet mi maitt szaggat a játék frissítés óta?? Eddig medium high beállításon nyomtam nem szaggatott most majd le fagy a gép alatta lowon... Ati vga-m van.
  • RatBaG #9736
    nekem tegnap a teljes hud eltűnt, mintha consoleból kikapcsoltam volna, csak a deploy csík virított középen.
    rohangáltam kicsit így a pontok közt, de mivel NULLA kijelzés volt, rögtön lőttem minden társra. írni akartam a squadomnak, hogy bebugzott, szart se látok, de utána meg nem bírtam kilépni chatből, csak megnyitni lehetett, szóval ideje volt a redeploynak...
  • Zero Hero
    Nekem is és persze hogy a célkereszt magasságában van a csík, hogy célozni se tudjak! Már csak reménykedem, hogy senki nem revive-ol míg nincs megoldás...
  • sz4bolcs
    HC szervereken meg sc halált... :D
  • dr Kotász
    Hát a célkereszt hiánya nekem az XM-25 Airburstnél tűnt fel... kicsit nehéz nélküle...
  • sasafr
    Ezen felül HC halált biztosít normál szerveren! És továbbra is létezik a something went wrong és could not join the server! Nálam továbbra sem ad pontot ha conquest service start kapok és a játékban elért pontok nem 100%-ban íródnak jóvá a battlelogban. Mindezeket leszámítva játékra alkalmas. :)
  • Krisztiam #9731
    fasza az új peccs, célkereszt eltűnik, felélesztés után az a Deploy csík nekem bent ragad..
  • gstup
    Szerencse műve....
  • adam46
    Patch update: Shanghai-ban két kör, NULLA fagyás, ez már eredmény, remélem nem csak a szerencse műve, gratula nekik.
  • giornalista
    engem akkor szivatott ezzel, amikor még volt életben maradt AI katona.

lehet, hogy rejtőzik egy valahol, és nem veszed észre.
  • ProGabe #9727
    C4-gyel a kezedben próbáld meg!
  • kopaszeger
    köszi a linket már én is néztem de egyszerűen nem tudok átugrani, olyanra gondolok hogy ugrás után meg kell valamelyik gombot nyomni a billentyűzeten vagy csak simán át kell ugrani?
  • ProGabe #9725
    http://youtu.be/Xx1EUXPViX4
  • kopaszeger
    hali

Olyan kérdésem lenne hogy adestroy the dam pályán mikor át kell ugrani a létrára egy pallóról mit kell csinálni? Legalább ötvenszer próbáltam már de mindig lezuhanok.

ÚTLÓÓÓÓÓÓM!!!!!!!

előre is köszi a segítséget
  • Vadnokedli
    Én ott tartok az EA-nál hogy még akár egy rossz szó(in-game: fuck vagy hasonló) és permanent ban.. :D
  • SergioAmigo
    Ez a China Rising mi? :D :D Bc2 Vietnam agyon veri mai napig. ilyen szar kiegell még sose nyomtam :D
  • item
    Én 1 hónapot adnék neki. Aztán végleges Bant. Baromarcú. Az most k mindegy,hogy ki okozta,de ott emberek haltak meg nem is kevesen. Ezek a kis szarrágók nem néznek semmit sem.
  • Vadnokedli
    Az emblémáját már nem látni. de a két torony volt. Láttam. 3 nap BAN-t kap most... :D
  • Fpocok
    Nem tudom eldönteni, mi a viccesebb... a neve, az emblémája vagy a top1 fegyvere :DDDDDDDDDDDD
  • frango
    Annyi, hogy a vízszintes hátsó szárny mozgatást átrakod bill-re is. Hogy, ha kell lassan, precízen(egérrel) és gyorsan(billentyűzettel) is tudj manőverezni. Én "w"-re és "s"-re raktam. A sebesség növelést meg csökkentést meg átrakod másik 2 gombra.