Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nézd meg jobban... CSAK TANKBAN ÜL. MÁST NEM IS CSINÁL. Így nem nehéz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

8,8 K/D neked nem szúrja a szemed?

(,8-as K/D arány neked kicsit jobb? <#falbav> Büdös csalók tudnak ilyet csinálni. Még hogy kicsit jobb az átlagnál? <#miaz>

kemotox
Szánalom amit csinálsz már nem azért 😄 Ha valaki kicsit jobb, mint az átlag, vagy mint mondjuk te, akkor már nincs joga játszani, vagy mi? Jajj sokat ül tankba, mekkora buzi...

És te minek vetted meg? Miért nem Codozol ha ennyire zavar ez a dolog? Ott nincsenek tankok...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Nyugi ez csak egy rendkívüli akció.
Nem akarnak kibaszni veled, csak egyszerûen újabb vevõket akarnak szerezni most. Ennyi.

Fpocok
110 a max.

A rangokkal még nem tiszta a dolog, de úgy néz ki megy tovább 100-tól felfelé. Már láttam olyan tagot aki 110- lvl volt és egy nagy ezüst csillag. Szerintem ez még most körvonalazódik a DICE-nál és ez is azt támasztja alá, hogy egy félkész játékot vettünk és fizetünk azért, hogy tesztelhetjük!!!!

Smithwarden
En premiumos vagyok, de annyira nem izgat, hogy mindenki kap majd dupla XPt.
Csak azt a sok beta/alfa szintu hibat/bugot javitsak ki, amitol 1 honapja szopunk.
Nem sok jatekkal mar 40-es vagyok es ezzel a tempoval siman meg ebben az evben meglesz a 100-as szint, Premiumos dupla xp nelkul.
Mondjuk ezt is elszamoltak rendesen, az biztos.
Nem hiszem, hogy ilyen gyors fejlodest akartak.
De hat olyan tul sok alap szintu logikat nem kell keresni a EA/DICE-nal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Majd a premiumosok kapnak egy kis ikont, amit használhatnak az emblemhez azt jó lesz nekik.

Jabar
mondjuk az azért elég érdekes hogy beharangozzák hogy a premiummal jár (amiért fizettél) +xp hétvége erre oda adják mindenkinek, érdekes hozzáállás.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Vadnokedli
Ha nyomogatja az F-et ugyanúgy leszúrják. 😊 (Utóbbi 10 szerver amin jártam csak késelõs szerver volt, káosz volt; mindenki heringbe <#banplz>)

Úgy tûnik patch után(azaz jelen pillanatban) csak akkor tudsz vissza késelni ha csak az jelzés felbukkanásakor nyomod meg az F-et, ha nyomogatod ugyan úgy, sõt hamarabb lekéselnek.

Amúgy meg counterre nincs counter; azt az animációt akkor adja ha szembõl késeléskor elfelejti a tag nyomni az F-et a counterre vagy spammolja az F-et.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Alien69
Köszi!
Mondjuk, egyszer a hátulról érkezõt lepuffantották, mielõtt megbökött volna. <#eplus2> (tehát, már futott az "animáció")

sz4bolcs
Ha hátulról késelnek, sehogy, ha pedig elõlrõl, akkor nyomogatod az f betût (késelés). 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Alien69
A késelést hogyan lehet hárítani? <#conf><#idiota>

Smithwarden
En is csak azt tudom amit a linkben irtak, de szerintem mindegyik platformra lesz duplazas es nem lesz 200% xp a premiumosoknak, hanem "csak" 100%, ahogy mindenki masnak.

Jabar
ebbe pont bele esik az elsõ premiumos hétvége, akkor azok 200%-ot kapnak ill ez csak konzol vagy pc is?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Fpocok
Látom a battlelogba bekerültek a dlc-s fegyverek.

Vadnokedli
Sõt azt is hogy fixálva lesz a következõ patch-ben.

Seangaijin
HA lejjebb görgettél volna akkor már vagy 4-5 órája linkelték. <#idiota>

giornalista

One-shot kill bug videó... ez nagyon gáz!
Smithwarden

Lehet, mar mindenki eszrevette, en csak ma csodalkoztam ra: van az a palya, ahol sok sziget van es szelmalmok vannak a vizben ... ahogy fogy a kredit, elromlik az ido ... amikor elkezdodik a vihar, egy villam belebasz az egyik szelmalomba, aminek kigyullad a motorja ... innentol a szelmalom is loheto es ha szetmegy, a labanal levo hajo elindul es kifut a szigetre.
OK, hogy nem nagy kunszt, de nekem tetszett 😊
(csak ugy elmeseltem)
Krisztiam
köszi látom már 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vadnokedli
Amúgy ez téves, egy körben elég csak az egyikkel szerezni 1 killt. külön rublikában is jelzi ha vesszõvel vannak ellátva akkor kell 1 kör alatt az összeset meglõni.

Smithwarden
Rakkatintasz battlelogban es megvilagosodsz? <#rolleyes>
(Amugy: Get a kill with sniper rifle + assault rifle + LMG + hand grenade in a round. >>> REWARD: MTAR-21)

Vadnokedli
Nincs végleges még mindig 9.2 van a honlapon

Krisztiam
jah megvan az mi az a Multi talent? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
és hogy lehet unlockolni?

Smithwarden
Azokat mar most is lehet unlockolni.

adam46
Na, király kis körök mentek utána, amúgy jött 13.11-es végleges AMD driver.
Krisztiam
amik be vannak jelölve battlelogba fegyverek, hogy China Rising, azokat megkapjuk a CR megjelenésével?

kemotox
Integrált makróvéháaim csíttel😛

Vadnokedli
Oh köszi, meg minden assignmentel elõre, meg unlockkal, meg ilyenek. <#alien>

Smithwarden
Gratulalunk. On nyert.

Nyeremenye: egy BF4 Crashium verzio az osszes DLC-vel, jo netkoddal es termeszetesen fagyasmentes valtozatban!
Nyeremenyet atveteti a marsi irodankban.
Tovabbi szep napot es kellemes jatekot az alfa verzioval.

Vadnokedli
Nem is volt más pálya. <#alien><#idiota><#idiota>

kemotox
😄DDDDDDD Ez jó volt 😄D

ha majd a dlc is akad meg fagy az lesz az igazi para

Fpocok
Amióta kijött a "teljes", egy percet nem tudtam rajta menni, pedig az volt a kedvenc pályám a bétában.

adam46
Most fagyott ki harmadjára egy fél kör alatt Shanghai, komolyan mindjárt sírok, ez már borzalmas.
Smithwarden
1 golyo fejre halal (nem csak sniper fegyverekbol) - pont erre valo a HC szerver, ha ennyire szereted az instant halalokat. :p

RatBaG
az is no comment, hogy 1 hónap eltelt, egy rakás battlelog updaten vagyunk túl, de az a retkes serverkeresõ még mindig nem bírja megjegyezni a régió beállításait...

Per Aspera Ad Inferi.

Seangaijin
Elõbb a retkes app crashet meg memory leaket orvosolják már... Nem az a legnagyobb baj h kimaradnaka hangok 1-2 mapon... (SZVSZ)

Fpocok
"The next PC update is in the works, and we are tracking to fix a few items you have given us feedback on.

Specifically, we are looking at the Commander EMP blur effect that you have noticed, as well as the intermittent sound bug that happens most frequently on the Golmud Railway map.

While we don’t have a solid date for this patch just yet, we just wanted to let you know some of the things we’re looking at right now (besides increasing stability overall.)

Finally, Youtuber jackfrags sent us a great video where he demonstrates the so-called ”1 shot kill bug” , where it looks like weapons sometimes deal too much damage (although the real issue might be more complex.) We are reproducing this bug and working to fix it as soon as possible.

Stay tuned to the Battlefield 4 Control Room for more updates as they happen."

SigS
Sokan így vagyunk vele...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Seangaijin
Nah nálam ez a találat most úgy nézett ki, hogy csávóra 1 tárat rátoltam és egyiket se érzékelte ez a zsar találatnak pedig telibe verte az összes mert közel volt, erre õ csípõbõl 2 lövés és meghaltam.

Kérlek,ne nézzetek hülyének.Nem a shotgunnokra gondoltam.30 feletti acc a többi fegyvernél...Arra gondoltam. 😊

kemotox
Igen az, ez BF3-nál is sokszor elõjött a dolog. Kilõ a cucc mittomén mondjuk 8 db sörétet, abból mondjuk 5 betalál. Az egy lövéssel 5 találat, 500%-os pontosság. Hát érdekes 😄

Ja most látom vannak érdekesebb dolgok is, mint a shotgun accuracy.

egy újabb törvénytisztelõ polgár