15720
  • Vadnokedli
    annyira op hogy én csak a kezdő bázison megállok és onnan szedek mindenkit.. :D ha nem is ölök totális légi domináció van a csapat számára.
  • heringer
    Megvan :)
  • heringer
    üdv
    Ha multkor boxon beirtam a dlc kódot akkor most hogyan tudom leszedni a CR dlc-t.?
    Akkor valami 108kb-ot szedett le..
  • Borg
    Az hát, ezeken a nagy kínai mapokon durván lehet pusztítani vele, főleg ha van active radar rakétád. Aki beül az AA-ba, az gyakorlatilag végigtolhatja egy menetben a mapot, ha a földi ellenségeket ügyesen elkerüli.
  • oneal1
    :DDDDDD
  • SötétBarom
    AA még mindig nevetségesen OP...
  • dr Kotász
    Aki nem vette meg a BF4-et, az tud játszani simával?
  • HUN BECSEHELY
    Akkor jó hogy megvettem.Szeretem a nagy mapokat.
  • attiGT
    nem, de szarok a mapok
  • exec79
    na szerinted?
  • HUN BECSEHELY
    Akinek Sima BF4-van,az nem tud játszani Kiegel?
  • mNzJean
    Köszi , el is felejtettem ,hogy ma kapjuk meg .
  • Fpocok
    China Rising 4 térképe.
  • mNzJean
    Indítanám a játékot ,de mi ez a 4.5 gigás szar már megint amit letölt ? Tavaszra már nem lesz hely a winyómon a sok bf-s patch miatt
  • dr Kotász
    Sajnos a pro jet játékosok is egeret használnak. Gyakorlás, tanulás, oktatóvideók...
  • dr Kotász
    Ezenkívül úgy fest, ez lesz az új Noshar Canals TDM is. Rengeteg konténer, fedezék, a széleken viszont messze ellátnak a sniperek. Tipikus fegyverunlock-daráló pálya. DOM módban is király, próbáltam.
  • SötétBarom
    Ja, a lényeg, hogy crossfireben a mostani kártyám annyit tud kb, mint egy 7970..
  • SötétBarom
    Ha a mostani kártyát eladom, akkor párezres különbséggel pont annyiba kerülne nekem egy 7970, mintha vennék egy másik 6950-et.. Ekkor még fogyasztásról, zajról és szopásról nem volt szó.. Szal szerintem hatalmas ökörség. Kivéve persze, ha pénz nem számít alapon abszolút csúcsminőségre törekszik valaki, és 3 monitoron szeretne 120fps-sel 4k-ban játszani. A csúnya az, hogy még egy SLI Titan konfignál is el lehet jutni arra a pontra, ahol muszáj kompromisszumot kötni.
  • szomferi
    kurva jó obliteration meccseket vívtam ott, meg CQ-et is
  • exec79
    tanácsot szeretnék kérni hogyan lehet a legjobban irányítani a BF jet-eket? Használtok Joyt? Ha igen milyet? Egérrel baromi vacak vagy van valami okosság?
  • Borg
    Továbbra sem írtam sehol véleményt. Tényeket közöltem. De harmadszor már nem fogok nekifutni...
  • [UNQL]Echo
    Meg mindig tobb letjogosultsaga van gamer kornyezetben mint az intel fele HT-nek aminek kimutathato elonye szinte nincs is viszont legalabb szep felarat kernek erte megis megveszik a "balekok".
  • [UNQL]Echo
    Nyilvan az en es par 100ezer vagy millio megvezetett tarsam problemaja.
    Az ertelme az, hogy pl veszel egy flagship kartyat aztan 1-2 ev mulva olcsobb lesz mellecsapsz egy masikat jobb aron es meg mindig gyorsabb a rendszered mint az akkor aktualis leggyorsabb egymagos vga-val.Ennyi a lenyege.Mint emlitettem joideje hasznalom es bevalt.Gondolom te is a sajat tapasztalatod alapjan irtal velemenyt.Amennyiben nem akkor termeszetesen maskepp ertelmezem nezem a hozzaszolasod.
  • sz4bolcs
    Én is csak a notim (y500) miatt vagyok sli-s.
    De ha már eddig jó volt, most meg elkúrták, akkor hadd sírjak már..
  • SötétBarom
    Sose értettem mi a pék a jó a többkártyás setupban..
  • sasafr
    Nekem úgy tűnik, hogy a hitreg problémát a dice úgy oldotta meg, hogy gyakorlatilag egy lövésből dobok egy hátast tök mindegy mivel lőnek, ám ez a valóságban továbbra is úgy van, hogy lövöm én rendesen, csak a páciens nem érzékeli csak a halálos találatot. Ha ez nem csak valami szerver beállítási probléma akkor hatalmas bajok vannak a játékkal és a fejlesztőkkel.
  • Borg
    Nézd, akármit gebeszkedsz, az AFR akkor is a végét járja, egyre kevésbé lesz támogatott, és problémamentes.
    Hogy ezzel az infóval mit kezdesz, a te dolgod...
  • [UNQL]Echo
    Akkor fogalmazz ugy, hogy a mostani formajaban kimaxoltak a tobbkartyas technologiat de a multi gpu mint olyan nem halott.Eros anyagi erdekuk is fuzodik hozza,a Dice sem a hangzatos szavak miatt promozza folyamatosan.Nem tudom te miota hasznalsz multi gpu-s rendszert de nekem kb 5 eve van cf kulonbozo kartyakkal es az altalam hasznalt programok 95%-nal vagy nem volt gond vagy megoldottak es csak az elonyet lattam.Ezt a mostani is megoldjak majd es futni fog rendesen a game.
  • attiGT
    map design elég szar, mondjuk én infantry centrikus player vagyok, helit vagy jetet nem tudok vezetni, tankkal jó vagyok de utálom az olyan mapokat, ahol hatalmas nyitott hely van
  • Borg
    Mit nem gondolhatok komolyan? Ez egy egyszerű technológia tény amit leírtam.
    Nem arról szól, hogy most mi villog meg mi nem hirtelen...
  • Fpocok
    Tank camper, sniper camper. Én ki is vettem már a rotából, mert egy fos.
  • SötétBarom
    Mé? Penge járműves hent, nekem tök bejön..
  • attiGT
    silk road egy ritka pocsék map
  • TBW
    Persze a CF a hibás meg az SLI.
    Nem az elbaszott fejlesztés.
    Ne viccelj már ezt te sem gondoltad amúgy komolyan, mindenki aki megfelelő fpst akar CF-el vagy SLI-vel tolja.
    Eddig semmi gond nem volt vele most sikerült végre elbaszni ezt is.
    Sajna nem egyszerű egy ilyen bonyolult gémet fejleszteni, mert ha valamit javítasz lehet elszarsz 3 más dolgot, most is ez történt és szerintem megoldják.
    Nemtom itt lejebb írta vki hogy ultrán nyomja egy maggal 80 fps-el.
    Nem tudom milyen felbontásban de full hdban kétlem hogy 64-es conquesten egy maggal 80 fps. De ne legyen igazam.

Amúgy ha a CF és SLI halott akkor az összes user, és nem kevesen vannak, dobja ki a másik kártyáját, és sokan vannak akinek 3 vagy mégtöbb kártya van a gépben.
    Ez nonszensz.
  • TBW
    Persze a CF a hibás meg az SLI.
    Nem az elbaszott fejlesztés.
    Ne viccelj már ezt te sem gondoltad amúgy komolyan, mindenki aki megfelelő fpst akar CF-el vagy SLI-vel tolja.
    Eddig semmi gond nem volt vele most sikerült végre elbaszni ezt is.
    Sajna nem egyszerű egy ilyen bonyolult gémet fejleszteni, mert ha valamit javítasz lehet elszarsz 3 más dolgot, most is ez történt és szerintem megoldják.
    Nemtom itt lejebb írta vki hogy ultrán nyomja egy maggal 80 fps-el.
    Nem tudom milyen felbontásban de full hdban kétlem hogy 64-es conquesten egy maggal 80 fps. De ne legyen igazam.

Amúgy ha a CF és SLI halott akkor az összes user, és nem kevesen vannak, dobja ki a másik kártyáját, és sokan vannak akinek 3 vagy mégtöbb kártya van a gépben.
    Ez nonszensz.
  • ProGabe #9682
  • [UNQL]Echo
    Ehhez kepest minden vga generacio tamogatja a tobbkartyas konfiguraciot.Amig ebben penzt latnak addig menni fog.Azt pedig nem veszem be hogy vmi masfel honapig nem villog aztan egy patch utan villogni kezd es hirtelen megoldhatatlan technologiai problemaba futottak.Ezt te sem gondolhatod komolyan!Foleg, hogy mit ossze promoztak a jatek es a mantle kapcsan is a multi gpu supportrol.
  • Borg
    Világosan leírták már ezer helyen, hogy az AFR halott, a jövő játékaiban még problémásabb lesz megoldani, HA egyáltalán a fejlesztők még foglalkozni fognak vele. Szóval sem SLI sem CF-et nem éri már meg beruházni, fenntartani.
  • balage018
    úgy tűnik ez történt, ez 15 dodós nem figyelés lesz az ára
  • Fpocok
    Sima alap? Nem volt limited vagy deluxe? Ha nem, akkor te nem kapod.