15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Borg #9797 Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy a BF2 pl nem volt bughalmaz? Mert akkor szerintem kicsit komolyabban elevenítsd fel azokat az időket :D
Kb az 1942 volt az első és utolsó, ami nem volt bughalmaz, mert azzal még bizonyítani akartak a srácok... (persze az akkori idők színvonalán) -
#9796 Én az összes bf-et megjelenés napján vettem meg , még akkor is amikor a bc2 óta minden BF már csak bughalmaz volt a megjelenéskor . Látszik még nem voltál igazán nagy rajongója egy játéknak sem különben nem írtál volna ekkora marhaságot . -
Ezt azért gondold újra! Segítek: ilyen szintű hibák, ilyen (AAA+) kategóriás játéknál még nem voltak. Én sem szoktam első nap megvenni semmit, a körülmények hozták, hogy mégis megtettem. A lényeg viszont, hogy itt már erről sincs szó. Több mint 1 hónap eltelt és a játék még mindig hemzseg a hibáktól. Ez megengedhetetlen, ezt nem lehet szépíteni. -
Reaper2104 #9794 Ti ugyan annyira mohók vagytok mint az ea, mert nem tudtok várni pár hónapot, hogy megismerjétek a játékot mások által, aztán vagy nem veszitek meg, mert szar, vagy megveszitek sokkal olcsóbban mert jó. -
sasafr #9793 A játékosokra nézve semmi hatása nem lesz. Ha bebizonyosodik, hogy az EA megsértette az értékpapírok kereskedelmére vonatkozó törvényt, akkor néhány fej lehull az EA-nál ez nyilvánvaló. Más kérdés mennyire büntetik az EA-t és ez ellehetetleníti-e a további működését. Az USA-ban a 2008-as válság óta nem játék értékpapírral babrálni mert súlyos években mérik a a hozadékot, épp úgy mint az adócsalóknak! -
ApPa123 #9792 Nagyon kész van a pali xD De teljes mértékben igaza van.... ha ennyi pénzt ki adsz valamiért, elvárod h rendesen működjön. -
#9791 ÉS most ha ez a per igaz is, lesz ebből egyáltalán valami??? Mert biztos, hogy lófazst nem fog látni a player az egészből és mellesleg ha találnak valamilyen kiskaput, mert ugye tuti hogy fognak, akkor az egész nem lrt semmit.
Persze le a kalappal aki legalább vette a fáradtságot és elkezdte ez az egész megmozdulást az EA ellen csak hát széllel szemben hugyozni.... ki tudja -
#9790 Halasztás az szép és jó, csak tudod ott a COD, amit, ha meghall az EA vérszemet kap és nem hiszem, hogy lenne beleszólásuk. -
#9789 De figyu, a DICE kommunikal a EA / kiadoval. - Nem lancra bilicselt rabszolgak, hogy semmi szavuk se legyen.
Konkretan meg kell mondani, hogy nem-birjuk-ezt-a-tempot, nem lesz idore kesz a jatek nagy hibak nelkul.
Es ezutan:
1. Vagy tobb idot, halasztast kernek a kiadotol.
2. Vagy (ami realisabb) tobb fejlesztot, embert kernek a melohoz.
A vegen mindenki happy es meg valoszinu tobb penz is jon be a telhetetlen EA-nak.
-
vg #9788 Leszarom, milyen összetett. Ha megvásárolok egy 30e forintos JÁTÉKOT, ami alapvetően egy luxus termék, akkor elvárom, hogy ne fagyassza szarrá a konzolomat! Semmi más nem fagyassza meg, csak ez. Te pedig egyszerűen hülyeségeket beszélsz. Nézd meg a stáblistát, láthatod, hogy mindössze egy tucat mérnök, programozó dolgozik a multiplayer részén. PC, X360, XONE, PS3, PS4... erre egy tucat ember szerinted elég? Alapvetően teljesen más rendszerek. Vegyenek fel még 50 programozót és akkor ugyan kevesebb lesz a profit, de legalább normális lesz a játék! Mivel ehhez a szar játékoz speciális tudási emberek kellenek, ezért nem tudnak felvenni 50 ember! Ezt Angry Joe is elmondta elég szórakoztatóan.
-
#9787 Valóban a DICE az egyik legjobb fejlesztő a világon. Tény, hogy a játék nagyon összetett, elképesztő munka lehet mögötte, ami ugyebár sok-sok időbe is kerül. Másik kérdés, hogy van egy kiadó, aki támogatja a projektet és ha ők azt mondják, hogy október 27.-re meg kell jelenjen a játék, akkor a fejlesztők sem tudnak mást csinálni, mint kihozzák a helyzetből a legjobbat. Tehát nem feltétlenül a DICE-t kéne dobálni ezen állapotok miatt. -
Kvg #9786 Lezuhan egy heli elém és egy 7870-el leesik 15-20 Fps-re 50-et észre sem vennék de nagy ratyi. Ez is az patch hozadéka. -
#9785 nem is patch note-okat kéne kiadniuk, hanem bug note-okat. -
vg #9784 Xbox360 se menti a mentést, ezért simán eltűnik a mentés, mintha nem is lett volna. Ez a hiba az új, Dec 17-én megjelnt Game Update 4-essel jött. (írtam is tegnap #9747) -
eugabesz #9783 Aha...most írta egy másik fórumon a fórumtárs,hogy a legújabb hiba,hogy nem menti az adatokat...Xbox One...akkor??Istenem,segíts...milyenek lehetnek a gyengébbek?? -
eugabesz #9782 Nem rinyált a hejesírás elenőrző,nem is nagyon figyeltem...a lényeget érti,aki akarja... -
vg #9781 Amikor volt az élő BF4 Amerika Vs Europa Xbox One közvetítés(ami egyébként marha jó volt), legalább ötször elmondták, hogy a világ legjobb fejlesztői készítik a játékot. Ha jól emlékszem, akkor a Premium ficsőrt bemutató trailerben is elhangzik ez párszor. -
#9780 JUK? Most komolyan?:DDD Na ne már. -
#9779 Kifogás.txt :D Tök mindegy, hogy mi a rinya tárgya, a rinya az rinya. -
eugabesz #9778 "Az viszont eleg "erdekes", hogy 1-2 haverom arrol szamol be, hogy neki pont az ellenkezoje tortent, tehat rosszabb lett neki."
Ergo.Semmit sem javítottak,tehát csak áthelyezték a hibákat máshová.
Roppant egyszerű a képlet.Nem értenek hozzá. -
#9777 Minden nap talan nem volt siras tole, viszont nem hiszem, hogy tul sokat kellene torolgetni a rinyalasokbol, mivel sajnalatos teny, hogy a jatek total beta allapotban van meg mindig.
Kijon egy ujabb patch es elbasznak vele megint 1-2-3 stb dolgot. Milyen velemenyunk legyen akkor?
10-bol kb 1-2 ember mondja, hogy nincs gondja a jatekkal.
Ok vagy nagyon szerencsesek vagy nem tul elesszemuek es kritikusak jopar dologgal kapcsolatban...
Mellekesen az uj patchrol: nekem a netkod drasztikusan jobb lett!
Probalgattam tegnap ota 3-4 orat, kulonbozo szervereken.
Alig halok fedezek mogott, alig van furcsa halalom, eddig rengetegszer egyszerre haltam azzal akivel egymasra lottunk, most ilyen egyszer volt csak es eleg gyorsan halnak az ellenfelek, ha jol celzok-lovok...
Az viszont eleg "erdekes", hogy 1-2 haverom arrol szamol be, hogy neki pont az ellenkezoje tortent, tehat rosszabb lett neki. -
sasafr #9776 :) -
eugabesz #9775 Tudod,már rég nem érdekel mit ír rólam bármelyik fórumtárs...legyen az negatív,vagy pozitív kritika.
Megírom a véleményem,aki egyetért vele,csendben nyugtázza,vagy elgondolkodik rajta,aki meg nem,azt letojom..."a vélemény olyan mint a seggjuk,mindenkinek van,de senki sem kíváncsi a másikéra." -
eugabesz #9774 Engem speciel még ettől is jobban fel tud húzni,mikor a pofámba hazudnak...mert a játékkal legfeljebb nem játszom,több idő jut a családra...de hogy arcátlanul hazudnak több millió embernek,ez már túl megy a marketingen...
Vagy,ha igaz,hogy mindenki a javításon dolgozik,akkor már nekünk rég rossz,ebből a játékból már sosem lesz közel hibátlan verzió...ha ennyit tudnak,amit az utóbbi pach-el mutattak,akkor végünk. -
sasafr #9773 :) Én ennek a cikknek az angol változatára írtam azt az ominózus kommentet mely után adam46 társunk nemes egyszerűséggel lekurvázott! Úgyhogy vigyázz Gabesz! -
sasafr #9772 Az még eszedbe sem jutott csodálatos koponya, hogy ne olvasd el a hozzászólásaimat ha zavar ugye? Alapvetően a játék jó lenne, ha a kivitelezés nem csúszott volna át abba az erkölcstelen megvalósításba, hogy pénzt kapunk a tesztelőktől melyen befejezzük a játékot valamikorra, de amíg kész nem lesz toldozgatjuk, foltozgatjuk és majd lesz valami, ha más nem a BF 5! A warfighterrel ugyan ezt megszívtam. Csak azt ráhagyták és ott lóg a levegőben a kijavítatlan hibákkal együtt, mert egy kudarc és az elején sem vették meg annyian, hogy további foltozgatása gazdaságos legyen. A warfighterrel ebben a pillanatban a világon nem játszanak 60-an most néztem a szerverkeresőben! Szóval hadd legyek dühös rájuk amíg a pénzemért tisztességes munkát nem kapok és ehhez ragaszkodom! -
eugabesz #9771 Ideje lenne,bár nekünbk akkor sem lesz jobb,de legszebb öröm a káröröm... -
TBW #9770 A játék jó.
Csak az optimalizálás meg a patchelés nem.
Sajnos annó egy patch kiadása előtt volt tesztelés.
Ma meg semmi.
Lehet jobban járnánk ha visszaraknák az előző patchet és addig javítgatnák a mostanit, mivel csomó embernek elrontják a karácsonyi szabadidejét. -
#9769 Persze, hogy rinyálok, olyanok miatt, mint sasafr. Tőlük csak azt hallani, hogy ilyen szar a játék, olyan szar, tisztára negatív a topik. Ezt pont a házigazdának kéne rendbe tenni. Elmondta egyszer a véleményét, rendben megértettük, hogy szerinte fos, de miért kell ezt minden nap megismételnie? -
#9768 Te is rinyálsz:D -
sasafr #9767 Figyelj már gyerek! Ki vagy te, hogy itt a fórumon megszabod, hogy ki mit csináljon? Hm? Erre válaszolj! És mondd ki nyugodtan, hogy "senki"! -
vg #9766 Őszintén örülök, ha neked problémamentesen fut a játék(muhahahaha). Ha megvásárolta a játékot, akkor úgy szidhatja, ott ahol akarja(megjegyzem jogosan). Ez ellen TE semmit sem fogsz tudni tenni, hibába vered az asztalt és játszod itt a minidiktátort. -
#9765 Rendben, kifejeztem neked máshogy, "ne rinyálj már folyton, mint egy hisztis testét pénzért árusító nőszemély". Megfelel? -
Borg #9764 Nekem is jól megy a patch óta, leszámítva hogy új drivert kellett miatta felrakni.
Viszont a hitreg sokszor méginkább szerencsejátéknak tűnik, mint előtte... -
sasafr #9763 Ha már szókincs akkor te debreceni parasztgyerek miért kurvázol le mást? Hm? És ez egy fórum, hadd rinyáljak már jó és ne te mondd meg, hogy ne! Világos? -
#9762 Nekem a mostani pecs sem volt placebo, érezhetően jobban fut és shanghai-ba sem fagyott ki, amúgy 130 órám van eddig a játékba, ez idő alatt normálisan tudtam játszani, egyedül a shanghai összeomlás okozott némi fejfájást. -
Batistuta07 #9761 kijött új ati driver.valaki próbálta már?link -
#9760 Tudod unalmas állandóan a hisztidet olvasni. Teszed mindezt úgy, hogy az ég világon senki nem kényszerített a játék megvételére. Megvetted fogadd el, hogy még bugos itt-ott, dolgoznak rajta, javítják. Ha pedig nem tudod elfogadni, akkor add el. Buksz rajta pár ezrest, de boldog ember leszel. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harmincas éveidre tekintve, már igazán kialakulhatott volna akkora szókincsed, hogy nem anyázással fejezed ki magad. De sajnos te kicsit vissza maradoztál, ahogy látom. ;) -
vg #9759 Lehet félreérhető voltam, de én adam46 kollégára és a hozzá hasonló megnyugvó és a szar portékát is ízletesen benyaló majmokra gondoltam. -
eugabesz #9758 Szó szerint ...és tökéletes az idézőjel,mert ezt én nem nevezném munkának...