Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

R12 Server Update Notes
-Fixed several of the most commonly occuring server crashes (This should benefit all platforms)
-Fixed an issue where the cruise missile in Commander Mode was not launching when playing on Paracel Storm
-Fixed so that a player's skill is no longer negatively affected when playing as Commander
-Fixed an aircraft IR flares exploit where players could use the flares multiple times before reloading by exiting/re-entering the aircraft
-Fixed an issue with Ranked servers on Xbox One running with a 1% ticket count
-Defined a range of 25%-400% for vehicle respawn delays on Ranked servers
Seangaijin
Mert már Kínának is van mûködû drónja, nem olvastad az interneten?katt
Ezek a kis alattomosak úgy repkednek össze vissza, hogy észre se veszi az ember.

Vadnokedli
Én ahogy tapasztaltam nem halnak meg ha felül van egy szint,. Szerintem egy ilyen doboz mondjuk 10x10x10m a robbanási rádiusza és lehet pont bele értél

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

RatBaG
az is ugyanolyan röhej, hogy flood zone-on a parkolóház legalsó szintjén meghaltam a tetõre dobott cruise missile-tól...

Per Aspera Ad Inferi.

szomferi
tényleg, rosszul emlékeztem... asszem 50 métertõl adja a Marksman Bonus-t, ha jól emlékszem, bár mostmár erre se merek megesküdni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

akkor mindenki commanderkedni akarna meg többet ölne mint aki játékban van így is eleget sebez

Smithwarden
C4-es legiharc. 😊

RPG-s legiharc 1. 😊

RPG-s legiharc 2. 😊

Je...egy raketa felettunk. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

adam46
Railway-en miért robban fel az orosz jet, ha a Kíani Bázis felé közelít?
Vadnokedli
Azért ez nevetséges hogy a Cruise misslenak kb 5 méter a robbanási rádiusza. <#idiota><#idiota> Mint M67-es gránátnak kb... <#vigyor3>

Tudom.Úgy csináltam. 😊

Vadnokedli
meg kell várni még szûkül a célkereszt, nem egymás után spammolni.

Annyira pontatlan ez a szar mortar...biztos csak nekem. 😞

Szabi
meg ne állítson már meg egy tankot egy fa, vagy egy szalagkorlát, fel meg fõleg ne akadjunk rá.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

w126
Urak patc várható amúgy?
Bár hála az égnek fut a gém szépen, de van pár jármû/fegyver tulajdonság aminek a ptach-ében reménykedem. Pl egy komoly harci elikpoter ne legyen már elrendezhetõ akár egy "amatõr" kis rankos player által is kb 10 mp alatt.... mert azért ez vicc 😊

Mercedes-Benz&#174;

Vadnokedli
Ha jól emlékszem össze adódik a fejesek távolsága.

Megneztem. Tulkepp mindketto. Marksman bonusz az 50 meteren tuli fejloveseknel jar. Na most egyik helyen azt mondjak a ribbon 250 pontnyi marksman bonusz utan jar, a masikon meg azt, hogy 250 meternel tavolabbi fejlovesnel. Sz'al vagy 5 50 meteres, vagy egy 250 meteres, de ezt mar nem tudom biztosra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na most akkor mi??
RatBaG
csak elég ránézni a szereplõkre, kinek melyik fegyver lóg a nyakában.
szóval a csajt.

Per Aspera Ad Inferi.

Bizti? A marksmant nem a tavolsagert osztja? Mert a bonuszt a tavolsag fuggvenyeben adja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Senki nem futott bele ebbe? Eppen most telepitem ujra, mert nem volt hajlando futni a multi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Köszi az infót
Fpocok
Én mindig hifin nyomtam, elég volt... de gyakorlatilag SEMMI hang effekt nem volt azon. Aztán átállítottam és új világ tárult elém 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
"Hangminõségét átállítottuk wartape-re"- ja csak ennyi én mindig igy használom,használtam!
Már azt hittem tudsz valami varázslatot,mert nekem egyes pályákon pattogás van a hangban mikor jármûben ülök....de már megszoktam..
<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

szomferi
egy körben ossz ki 3 fejest, akkor kapsz egy ribbont

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Skacok ezt,hogy szerzem meg: Obtain 50 Marksman Ribbons 8/50 ??
Krisztiam
a vége a legjobb ehh :/

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Konkrétan melyik végzõdést kell választani singleben a P90-hez?
Fpocok
Black Screen-ben kurva igaza van. Az még egy dolog, ami a bétában jó volt, de a véglegesben nem. Pedig bétaban meg is jegyeztem, hogy milyen fasza, hogy nem kell várni.

Could not join server! Ha pedig join server és játszok akkor beakad a hang és kifagy a szerver. 😞

Bezzeg a Commander mod tableten hibatlanul megy...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

JA .....Kvg,Smithwardennek lett címezve.
Már azon gondolkodtam hogy cserélek hangkari drivert(xonar dx)pedig állítottam mindeféle környezetbe de egyik xarabb mint a másik.
Akkor hagyom a fenébe. A wartapes nekem is szétqrja a fejem.
OFF

Nagyon elterjedt tevedes. Amire te gondolsz, azt multiplex szemelyisegzavarnak hivjak. Nem sok koze van a skizofreniahoz, csak valahogy az emberiseg "kozos tudataban" ez gyokerezett meg. Nekem egy jobaratom skizofrenia gyanus volt, igyekeztem kimuvelni magam a temaban.

ON

Mar 8-nal jarok...

Zsinorban a 3. szerverrol dob ki kb 10 masodperc utan. Battlelogban semmi nyoma nincs, hogy kidobtak...
Masnal is szar?

wartapes tényleg kaki pedig egy jó Xonar DX-el próbáltam. Hifi és kész

sz4bolcs
Ma azt hiszem totális engineer robot fan lettem. 😄 Valszeg komoly gyengítésre szorul ez a vérszomjas fenevad... Aki már látott olyat közelrõl, az eszeveszetten menekül elõle, a többit meg halomra lehet heggeszteni vele. Brutál. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Smithwarden
En az elobb nem a nehany palyan kihagyo hangokra gondoltam, az egy kulonallo bug-feature. 😄
De amugy igen, BF3-ban nem volt ennyire fulserto a wartapes talan. Itt ket hangkartyaval is kiprobaltam (egy komolyabbal es egy alaplapival), de ugyanaz jott le, hogy ezt a torzitas mast nem birta a fulem. 😊

[UNQL]Echo
Wartapes eseten is kihagynak a hangok nehany palyan,majd javitjak.Az teny, hogy BF3-ban wartapes beallitasnal nem voltak ennyire elesek a hangok mint itt.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Fpocok
Nézd, ha választanom kell a kicsit torz fülorgazmus és a "kb semminek nincs hangja" között, akkor az elõbbi!

Vadnokedli
Igen, nem tudod irányítani, automatikus... Ami érthetõ valamennyire miért is automatikus.

Amúgy ha megfigyelitek Paracel Storm-on, Az anyahajón lévõ légvédelmi csak bele van süppesztve utánfutóstul a textúrába. 😊 ...

Smithwarden
- Wartapes biztos jo, csak annyira torzit, hogy mar fulserto. :p
- Lepeshangok: elvileg vannak...de legtobbszor csak a tarsaidat hallod normalisan.
Ha nincs egyeb nagy hangzavar (jarmuvek, nagyobb fegyverzaj), akkor sem lehet rendesen meghallani az ellent, ahogy a hatad moge TRAPPOL. Halk is a lepeshang es mintha ki is hagyna sokszor. :p

Az normális, hogy nem tudok beszállni a rögzített légelhárítõ ütegbe?
Még az "E" betût sem kínálja fel. pl: Golmud, Shanghai

Ja igen! A másik az pedig, hogy a hangok elég gyakran kihagynak, pl a jármûvek motorjainak a zúgása vagy a léptek hangja.
A probléma nálam lehet?

YouTube: 23Drazse

macleody
De azért remélem jól vagytok 😊
giornalista
nekem ez az elsõ dolgom minden új BF esetében... 😊 nagyon komoly hangzást nyújt!
Fpocok
Hangminõségét átállítottuk wartape-re. Olyan fülorgazmusban volt részünk délután haverral, hogy hihetetlen (õ is átrakta).

Nekem speciel semmi bajom 😛...megmondták a hangok is...<#whatever>

[IRAM] leader

Vadnokedli
Skizofrén vagyok. Nem illik mások betegségeivel viccelni.

Javaslom szakorvos felkereseset, mert nagy valoszinuseggel kettos szemilyiseg problemaval kuzd. Mondata elso resze egyes szam, mig a folyatasban mar tobbesszamban beszel ... eros a gyanu a skizofreniara.

Muhaha 😊