Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Parasite Eve 2, best game EVER!
Semmi kulonos, csak nem figyeltel szerintem es ugyanazt irtuk, de te kesobb es link nelkul.
Ezutan meg beleszerkesztettem a hsz-embe es azt utanad is kirakta duplazva, szoval kicsit rendet raktam. 😊
Remelem nem gond. 😄
Be is raktam linknek a banner ala! <#vigyor>#vigyor>
RatBaG: talan a players.hu-n 8000-ert.
Illetve majd a playit-en (6500) 4 nap mulva (+belepo).
Mi lathato a kepen?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Termeszetesen egy ulo ferfi halalfejes rovidnadragban es sizokniban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Nulla tenaci invia est via"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Most Nov. 28-tol beigertek ugye mindenkinek a dupla XPt... Ergo mondjuk 2-3* tobben is fogjak tolni a jatekot ebben az idoszakban es ha akkor is maradnak a fagyasok, durva netkod hiba, stb, akkor tobszorosen kapjak majd a seggberugast es a felhaborodast a forumokon.
Kivancsi vagyok felfogtak-e ezt es kepesek lesznek-e tenylegesen osszehozni mostmar valami normalis patchet is.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Per Aspera Ad Inferi.
Az meg egy másik, hogy melyik BF rész volt tökéletesen játszható a megjelenésekor?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/405020247268137792/226164428/
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem kellett volna már megjelenéskor jónak lennie??(apróbb hibáktól eltekintve)
Le van tojva a zikszpéjük...mi játékot szeretnénk...játszhatót...
[IRAM] leader
nov 25
Battlefield 4 – Aggy hitet 😊
Battlefield Hírek, Battlefield4 Nincs hozzászólás » Szerzõ: Running 72
Micsoda elmés kis cím, amelynek két jelentése van, remélem kitaláljátok magatoktól is. 😊 A lényeg, hogy a következõ frissítésben ismét napirendi pont a játék stabilizálása és a hitreg/hitbox javítása.
Nagyon keményen rácsurogtak a srácok a témára és addig is november 25. és december 5. között dupla xp várható, valamint egy M1911 stukker szkóp.
- See more at: http://battlefieldblog.hu/#sthash.Xbnk0wfz.dpuf
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Valaki kölcsön tudná adni pár óra játék erejéig az Acc-ját?
Karácsonyra megvenném a játékot, amennyiben úgy érzem nekem való és bejön a hangulata. De kipróbálás nélkül egyszerûen nem merek leszurkolni 8000-9000 Ft-ot. Sosem játszottam háborús multi FPS-el, de ezzel már 1-2 hónapja szemezek, mivel a kampány elképesztõen bejött.
Ha valaki erre hajlandó lenne, nagyon megköszönném!!<#taps>#taps><#worship>#worship>
(A PH! fórumon bélanéni néven vagyok (viszonylag) aktív tag 2002. óta, õstag vagyok, és még sosem volt rám panasz. Email-ben tel. számot is megadok ha kell biztonság kedvéért.)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
GameTime.MaxVariableFps 75.000000
PerfOverlay.DrawFps 1
PerfOverlay.DrawGraph 0
PerfOverlay.Enable 1
Render.DrawScreenInfo 0
RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0
RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0
RenderDevice.Dx11Enable 1
RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
Screenshot.Format png
UI.DrawEnable 1
WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 1
WorldRender.LightTileCsPathEnable 0
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
Esetleg próbáld ki.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h