15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
eugabesz #9837 Ez egy fórum,egy pár dologban azért el vagy kicsit tévedve...ha annak a játékosnak problémája van a játékkal,itt fogja kisírni bánatát,vagy ne adj Isten örömét is. Ehhez joga van,legfeljebb akit nem érdekel,görget egyet.
Nem generálják 100 számra a hsz-t,csak amikor problémát észlelnek,s még egyszer mondom,ehhez joga van,bármilyen idegesítő is ez pár embernek.
Nem mentünk tüntetni az EA székház elé, (bár még az is előfordulhat a dolgok ami állás szerint) csak észleltük a játék egy újabb hibáját. Lehet,valaki tud rá megoldást. (még az is előfordulhat)
Az ember mindig bízik valamiben,most speciel abban,hogy egy nagyban hasonló játék 2 éves működése alapján már szerzett akkora tapasztalatot a fejlesztő gárda,hogy ne legyenek a következő megjelenő nagyban hasonló játékban orbitális hibák. Ez gondolom elég érv egy játék vásárláshoz...a bemutató videókat már nem is említem.
De...
Most a kiadó nagyon orbitális hibát követett el...no nem velünk szemben,hanem olyanokkal szemben,ahol a pénz van.Mert hogy minket lehúztak,az egy dolog,mi csak egy kis keserű szájízzel a pofánkban tudomásul vesszük. De a másik oldal nem bocsájt meg ilyen könnyedén,mert ott már dollár milliókról van szó.S látod,még ezt is meg merték lépni.
Magánvéleményem,hogy ez óriási hiba volt,s csak a jogászokon múlik a cég fennmaradása.
Ilyen események után,had írjam már le egy 20-ad rangú fórumon,mi bánt és mi nem.Jó??Legyen már nekem is ennyi,ha több nem is... -
determinator #9836 Ez nem a BF3-nál hanem már a BC2-nél kezdődött. Éveken keresztül ment a szapulás (szar, bugos, nem érte megvenni, csak szenvedés van vele ...), de ennek ellenére mégis az első napokban, teljes áron megveszik a következő részt. Erre szerintem nincs ésszerű magyarázat. Arra se, hogy a fórumokban az általuk lefestett képek alapján miért kínozzák magukat részenként 1000+ óra játékkal.
Megértem, ha egy tapasztalatlan, naiv gyerek az összespórolt pénzén megveszi a játékot és csalódik, és emiatt panaszkodik, reklamál. Ez teljesen jogos.
Az is érthető, ha valaki úgy vette meg a játékot, hogy nem ismerte az EA-DICE előéletét és a szopóágra kerülés miatt reklamál.
Viszont azt nem értem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak ugyanabba a hibába esni egymás után többször.
@sasafr Ez fordítva is igaz. Tolerálni kellene az elégedetlenkedőknek azokat az embereket, akiknek nincsen nagyobb problémájuk, és ezt lemerik írni. (nem egyszer lettek gúnyolva, hazugnak, elvakult fannak beállítva). Mindenki leírhatja a gondját, panaszát pozitív véleményét.
Viszont szerintem az nem teljesen jó, hogy egy JÁTÉK (ami nem befolyásolja a mindennapi életet) miatt valaki több 100x hozzászólást generáljon ugyanazzal a tartalommal (legyen az negatív vagy pozitív kritika). -
#9835 *891mb -
#9834 Nekem ma jött egy 896mb-s patch, de előtte az origin leellenőrizte a játékot a HDD-n... -
Baneblade #9833 Na "jó" lett a pecss. A játék SSD-n van és mégis 4!! percig tölt 1 map-ot. Mire beérek már el is vesztettük a meccset. "Grat" EA/DICE újra. :(( -
eugabesz #9832 Neked.Nekünk pöppet sem vicces... -
#9831 nem, cimbi, nem azt gúnyolom ki. nekem sem tökéletes.
most épp a 172 megás peccs után még csak csatlakozni sem tudok, Joinin server... és ennyi.
azt gúnyolom ki, aki már a BF3 óta tobzódik, hogy ilyen szar, olyan szar, a 4 is szar lesz, meg se veszem, aztán persze előrendeli, és aztán fikázza tovább :) ez tényleg vicces. -
sasafr #9830 Na látod pont ezt írtam alább. Kigúnyolod azt akinek nem tökéletes a játék. Nagy erény ám ez! -
#9829 172 megás, nem valami nagy peccs.
de örömteli, hogy foglalkoznak a dolgokkal. nekem most két óra China Rising alatt semmi hiba nem jött elő (persze néhányan megöltek, az összes rohadék csíter vollhekker volt, mondanom sem kell). -
#9828 te nem vagy igazi battlefield-játékos. hisztizned kellene, nyafogni, őrjöngeni, azzal fenyegetőzni, hogy a következőt már ténylegbiztostuti nem veszed meg (persze előrendeled majd a Deluxe Editiont), az egész egy szar, régenjobbvolt, BC2 a legjobb, BF2 a méglegjobb, prealpha szarfos, senkit sem tudsz megölni, mert vaktöltényeid vannak csak, mindenki csal, aki cserébe megöl téged, és így tovább.
na, majd ha ezt így el tudod mondani, álmodból az éjszaka közepén felkeltve, majd akkortól számít, amit gondolsz ;) -
#9827 nem voltak max HP-n az ellenfelek.
tádáámmm... -
Kvg #9826 Azért az jó, az kicsit túlzás. csipát húztam párnapig.
Némelyik szerveren 2db találat kellett min.
Másik szerón meg azonnal öltem bármelyek fegyóval, még az DMR MK11-el is. M98B-evel láb lövéssel kiterítettem az ellent.
Na erre én nem találok magyarázatot. Aki megmondja mi van ilyenkor nyer egy hangszórót.
-
#9825 dettó:)
ha meg megölnek akkor megöltek, csá:D
jó, néha belefut az ember egy-két és nem kurvasok lehetetlen halálba.
amúgy nekem 1 hete jó vagy nem tudom hány napja jött az a 900mb os patch.
Előtte fagyott, jópárszor kidobott és??
Tisztában vagyok vele, hogy erőltetve volt a kiadás, így vettem meg:) -
#9824 Tökéletesen prezentálja a szituációt -
#9823 Patch notes (dec 20):
"We've started tolling out a new game update on PC. Servers are also updating to a new server version (R17) [battlelog.battlefield.com].
If the game udpate doesn't start automatically for you, you can trigger it by going into the Origin Client, right clicking Battlefield 4 and selecting "Check for updates". Patch notes below.
-Fix for terrain flickering when using SLI/CrossFire setup
-Fix for three of the top crash issues on the PC platform
-Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0
-Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revive" -
#9822 Valahogy így:
-
sasafr #9821 Azt senki nem állította, hogy játszhatatlan a játék. Játszható, csak olyan bosszantó hibákkal tarkított melyek azt támasztják alá, hogy ez nem egy végleges verzió! Szintén ezt támasztja alá az, hogy durván 10 naponta jön egy patch mely van amit javít van amit elront. És ami ezek után a felháborodásra okot ad, hogy teljes áron vettük meg a játékot és nem volt a dobozán feltüntetve, hogy fejlesztés alatt!!!! És amiatt, hogy perbe fogják az USA-ban az EA-t BF4 részvény spekuláció miatt, nem hinném hogy passzióból mérgelődnénk a játék miatt. Akinek megfelel a játék ebben a formában és tökéletesnek érzi az legyen oly kedves ne frusztrálja tovább az elégedetleneket, mert van épp elég bajuk. Véleményem szerint ez a fórum helyt kell, hogy adjon mind az elégedetleneknek, mind az elégedetteknek! A baj mindig akkor kezdődik, ha valaki a játékon felül személyeskedésbe, vagy értetlenkedésbe megy át. Jó volna ha karácsony közeledtével a játékkal maximálisan elégedettek tolerálnák az elégedetlenkedőket, mintegy ajándékképpen és empátiát tanúsítanak a szerencsétlenek irányában! Ez egy kérés és semmi nem kötelező! -
eugabesz #9820 Olyan 70-80 órát...a többi szerver indítás...ebből játék úgy 25-30 óra...van,hogy röccenésmentesen fut egész este,van hogy egy kört sem tudok végigjátszani,ugyan azon driverekkel,ugyan azzal a géppel... -
determinator #9819 Még 2 hónapja sem jelent meg, de már 150+ órán át tolad. Ahhoz képes, hogy ennyi problémád van, mégis kínoztad magad naponta átlag 3 órán át. -
#9818 Érdekes, nálam is ez van. Nem fagy, nem akad be a hang se, Siege of Shanghai nem dob ki. Amikor meg nem találok el valakit, úgy tekintem, hogy nem a netcode rossz, hanem én vagyok béna... -
eugabesz #9817 Kicsit átfogalmaznám...
Azok tolNák a legjobban a játékot akik a legtöbbet fikázzák:D
Jó látni,hogy van ilyen is...neked egy szál bug sincs,nem ölnek meg fedezék mögött,szinte mindig,mindenkit le tudsz lőni,semmilyen gondod nincs...azta. -
#9816 néha jó mulatság beleolvasni itt a commentekbe:D
Azok tolják a legjobban a játékot akik a legtöbbet fikázzák:D
nálam valahogy fordítva működik...ha valami nem tetszik valamiért akkor hagyom.
Legutóbbi patch óta, egyetlen egy hiba, fagyás, akadás nem volt a játékban.
új amd driver 3.12-vel -
ToMM23 #9815 Persze,hogy így.. Mindig így szoktam. De a poén,hogy rendesen elindul és fut is ha le okézom a nyavalygásakor...De ezt minden indításkor eljátszani.. A verziószám egyébként tesónál is ugyanazt írja ki. -
eugabesz #9814
"Ki nyer ma!!..játék és muzsika 10 percben"...a Szerencsejáték Zrt támogatásával... -
#9813 Battlefield 4 - Támogatja a Szerencsejáték Zrt. :D -
eugabesz #9812 Tegnap a fiúknak meg is mutattam,sőt ketten is látták oldalról,nem is kellett külön mutatnom...egy egész tárat lőttem az ellenbe...még csak találatot sem jelzett,sőt....nem is érzékelte,mert buzgón lövöldözött a felfutó emberekre.Aztán újratáraztam,léptem kettőt és egy rövid sorozattal elterült....de cserébe eltűnt a célkeresztem... -
determinator #9811 Hogy raktad fel az új drivert?
Előző catalyst uninstall, reboot, driver pucolás, reboot, új driver fel sorrendet betartottad?
-
ToMM23 #9810 Ez mi a fene, hogy felraktam a hivatalos oldalról az ATI uj 13.12-es driverjét és már a catalyst controllcenter is 08.11-es verziót ir ki, meg a Trixx is. No aztán indítanám a Bf4-et, mire közli Velem ,hogy 8.11-es verziósom van fennt és updateljem legalább 13.9-esre.. Kérdem Én akkor mi is van most... ? -
Skyline #9809 A netkód egy borzalmas rakás szar lett... A patchig ritkán fordult elő hogy fal mögé bújva ugrova feküdve leszedtek egy pillanattal késöbb...És ritkán fordult elő hogy egy az egybe lövöm az 1-2 méterre álló ellent és pár pillanatig nem érzékeli a találatot...
A patch óta ÁLLANDÓAN ez megy... -
Drazse23 #9808 Érdekes nekem a China Rising-gal érkezett új patchek javítottak a játékon.
A DLC megjelenese óta egy fagyásom volt és tán csak 2-3 alkalommam tapasztaltam szerver crash-t.
A netcode viszont még mindig nem az igazi. Gyakorta tapasztalható folyamatos lagg, de legalább az utcsó javításnak hála a játék nem dobja el a hangsávját. (Legalábbis én így tapasztaltam.)
Ami viszont maradt:
A kör kezdete után rögtön kispawnolok és csak lassan tölti be a textúrákat és a részleteket (különösen a nagy mapokon). Olyan is volt, hogy nem volt fegyver a kezemben vagy épp a mellém spawnoló csapattársakból egyedül csak a fegyver látszott pár mp-ig. -
#9807 -
#9806 -
#9805 Köszönöm ,hogy felnyitottad a szemünket . Adsz tanácsot más ügyekben is vagy csak a Bf-hez értesz ennyire ? -
Reaper2104 #9804 Ezek a válaszok csak engem igazolnak, és attól hogy rajongtok valamiért még nem ok arra hogy hülyék legyetek és utána hónapokon át rinyáljatok és fröcsögjetek arra akinek más a véleménye mint nektek, de tudod az különbözteti meg az okosat a hülyétől, hogy az okos más hibájából tanul a hülye meg a sajátjából sem.... úgyhogy az esetleges további ilyen jellegű hozzászólásokra nem is reagálok, mert értelmetlen vitákba én nem bonyolódok, ennél csak értelmesebben lehet az időt eltölteni. -
Skyline #9803 Ez megin egy más kérdés...De legalább nem volt bugdömping és nem rakott ki meg nem faggyasztotta szarrá a gépet..:D -
kombány #9802 amióta letöltöttem a csájna szart azóta nem ment végig egy kör megint meg sometime went wrong vagy a mi a fasz -
#9801 Leszámítva a mindörökké borzasztó hitreget.. Szerintem még a mai napig szarabb, mint a 3 meg a 4... A brutálszar mapokról nem is beszélve :DD -
Skyline #9800 BC2-vel tizedennyi probléma nem volt... -
#9799 BF2-ben közel sem volt ennyi bug... eddig legkiegyensúlyozottabb rész volt. Szerintem... -
#9798 Igazad van a bf2 -vel is volt gond rendesen, de nézd azt is ,hogy mekkora technikai ugrást jelentett a bf2 a vietnámhoz vagy az 42-höz képest , tehát akkoriba inkább az állunkat kerestük a demo megjelenésekor és nem a hibákat .Azóta meg elkezdték futószalagon gyártani a bf szériákat aminek sajnos meg is lett az eredménye , és azért a célközönség is erősen megváltozott ehhez igazították a minőséget is