15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
eugabesz #9877 Semmi gond...annyiszor töltöd le,amennyiszer akarod...közben azért nézz rá,nem-e akadályozza a tűzfal,vagy valami más a letöltést... -
#9876 Nem .. -
matolcsida #9875 hát utólag már cseszhetem meg előre nem tudtam h ezt kell csinálni
am úgy nem menne a game ha letölteném torrentről majd betallóznám (nem crackelném meg) -
#9874 Azért jó látni, hogy olyan klassikus bugok is megmaradtak, mint a tv rakéta, amely becsapódás után semmit nem sebez. :) -
eugabesz #9873 Mert rögtön rá kellett volna kattintani,hogy szüneteltesse,aztán kicsit várni és ujraindítani,ugyan azzal a gombbal..akkor újra elindul. -
matolcsida #9872 az a baj hogy már így áll 1 órája :S -
eugabesz #9871 Menni fog az,légy kicsit türelmes...tudom,én könnyen beszélek,de ez van... -
matolcsida #9870 Hali beaktiváltam a kódot elkezdtem leszedni a gamet de mindig meg akad a letöltés és nem megy tovább pls segítsetek! -
#9869 Biztos VÓTMÁ,de azért belinkelem. Ilyen ez a pop szakma,szopjon kicsit a kiadó is,ne csak a játékosok.
Befektetők perlik az EA-t a Battlefield 4 miatt -
ddany7 #9868 nem szoktam járművezni, szóval lehet kicsit másik oldalra hajlok a véleményemmel együtt, de azért leírom.
Járművek: Ameddig a tankokba kell 4rakéta, egy enginek meg jó esetben van 7, addig ne szóljanak egy szót sem :P
A többiel amúgy egyetértek, hogy idegesítőek a bugok, de én úgy látom, hogy azért javították őket rendesen.
A "nem tud átmenni ezen azon a tank, gyalogos", na az viszont nagyon zavaró, de az már BF3-ban is őrületbe kergetett engem, szóval nem itt megjelenő dolog. -
#9867 próbáld ki ezt, nagyon jó kis szeró, sokat vagyok itt, van csapatmunka is, commander is, szóval amilyennek lennie kéne -
Kvg #9866 Germán szerókon van a legtöbb csiter. Nekik nem számít ha 3x banolják őket. Kerülöm is azokat a szervereket. -
kvanta #9865 Ok akkor ez a gondolatom hamar zátonyra futott :) -
kombány #9864 nyomtam egy kört bf3-ban mondom kis nosztalgia ziba mondanom sem kell germán pro kisgyerek 10 lvl 176/16 m249b-vel not bad azé a helyzett ott is változatlan -
#9863 sima vinyónál is jött.... -
kvanta #9862 Az a probléma ezzel a memória túlírással, hogy mindig akkor jön be a képbe amikor jó kört futok :)
Egyébként azon gondolkozok nem lehet az ssd-nek köze hozzá? (ok tudom nem lemezhasználat hanem memóriát küldi tele de akkor is furcsa).
Nekem azóta van ez a probléma mióta vettem ssd-t a gépbe, hogy ne kelljen várni hosszú perceket arra, hogy bejussak egy szerverre. Előtte csak a szokásos hangbeakadós meg egyéb gondok voltak. Ahogy megvettem a cuccot azóta állandó probléma kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Szóval a kérdésem az lenne aki memória túlírással küzd sima vinyót vagy ssd-t használ? -
ACE #9861 Egyetértek, a hangok is feltűntek hogy iszonyat furcsák, lehet csak megszokás a BF3 után, de valahogy mégsem olyan reálisak. -
eugabesz #9860 Memory leak,csak gép resettel tűnik el...s ne kezd írni,hogy ennyi meg ennyi meg ilyen meg olyan minőségi memóriád van,mert nem tudsz ellene egyenlőre mást tenni,mint gépresi és a mélabús elfogadás ,hogy ilyen is van... -
ApPa123 #9859 Fogalmam sincs miért csinálja de láttam angol fórumokon is írtál. Most is 96% -
#9858 Memória túlírás esetleg (mondjuk az nem "lemezhasználat") -
ApPa123 #9857 Mi ez a 100% lemezhasználat ha bf4 fut? Megint szaggatok mint a dög :D ( win8 ) -
#9856 srácok! összefogunk, csinálunk egy jobb játékot? -
#9855 Legszívesebben copy-paste(znám)
Még pár dolog:
- Aki kitalálta ezt a Staff shellt (tank) az normális volt??? Mellélövöm-rácsap nemár
- Passive Radar , miafaszom??? 2 csippanás, betalál, gépet megdönti, garantált a földbe csapódás kis magasságban. Lehet menni pálya-széle-sétarepülés ( közben TS-en hallgatni a földieket légi segítséget kérni...)
- Hangok ....vicc.
- SUAV ...minek kellett??? Ott a MUAV ( vagy mi a szar, az a kerek UFO) . Azzal legalább nincs sok idióta road-killes idióta. -
eugabesz #9854 Ez roppant egyszerű,-gondolom már más is ráérzett erre,nem az én találmányom,-ez a fejlesztői gárda,ennyi emberrel nem képes ekkora léptekkel haladni a játékkal...ilyen tempóban,ennyi idő alatt nem lehet egy ilyen komplett játékot kifejleszteni.A teljes játék tesztelésére kellene szerintem hagyni egy évet,minimum,s akkor még a többi dologról ne is beszéljünk.
A másik,ami máig érthetetlen számomra,a sok bf3-ból áthozott hiba.Ahol már egyszer jól szájbabasztak,oda nem megyek vissza még egy pofonért...vagy csupán ennyire érdeklődőek,hogy tényleg pofánbasznak méegint?Vagy elszántak.
Valószínű már nem is lesz a frosbite motor alatt megfelelő hitreg,mert nem tudnak jobbat belőle kihozni.Legalább is amíg az egymás közötti ping lesz a mérvadó,s nem a szerver és a játékos közötti... -
#9853 Én más véleményt képviselek, de ez nyilván nem reprezentatív, ahány ember annyi meglátás, vélemény.
Az én véleményem:
1. Ha BF4 grafikával lenne BF3, frizbiként dobnám a 4 lemezét a kutyámnak.
2. Inkább fejlesztették volna fel a BF3-at több mappal, móddal, frissítéssel, stb, mert számomra jelenleg a BF4 tragédia.
Nehéz ezeket leírnom, mert amúgy a BF3-at imádom, és nagy várakozásokkal voltam telítve a BF4 iránt.
Önmagában egyedi játékként még azt mondanám jól van, de ez a BF család tagja és jelenleg fekete báránya.
Csak pár észrevétel részemről, ami teljesen méltatlanná teszi számomra ezt a játékot a BF sorozathoz:
Nevetséges hangbugok.
Mérhetetlenül idegesítő, sőt agyvérzésig bosszantó a járművek gyengesége, valami elmondhatatlan erre szavakat sem találok nem is értem....
Aránytalan fizikális járműtulajdonságok, pl quad veri ki a fát, a 4 tonnás csapatszállító terepjáró meg megál mint a szög, ez valami iszonyat.
Kidöntött fán felakad az 50 tonnás tank és forog körbe?
Skatuja (így hívom :) ) egy 20%-os dombon nem megy fel?
És a jármű bugokat sorolhatnánk még....
Aztán:
Helikopter, azon belül a harci? Lehetetlen vele úgy fent maradni, hogy közben hasznops tagja legyek a csapatnak, mert simán leszednek egy pilanat alatt, a flerr feltöltődéséhez nem elég egy kis visszavonulás, gyakorlatilag el kell menjek a picsába "fél órára", hogy újra front fölé mehessek? Hát mi ez? Egy átlag 800 ticketen így egy helivel jó ha összehozok 10 freget...
Kis katonai romboló hajó-egymás Lőve egy ilyen hajóval viszonylag hosszasabb harc, pedig komoly ágyúkkal csapja egymást a két hajó, de ha jön egy sima gépágyús vadászgép, az egy pillanat alatt lenullázza ezt a páncélhajót? Ez mi?
És lehetne hatalmas listákat írni még komoly fizikai arány bugokról, sebzési képtelenségekről, semmiből előkerülő katonák, akik nem csalók, csak simán olyan grafikai bermuda háromszögekkel van tele a játék, hogy még bétának is gyenge.
Fegyverek látszólag fejleszthetők, érdemben semmilyen komoly eredmény nem tapasztalható sok órás fejlesztésért cserébe.
Annyira kiegyensúlyozatlan pingileg netileg a játék, hogy simán az a jó akinek jó a netje, aki kicsit gyengébb esélye sincs.
Sniper a másik csodafegyver egy borzalom....
Ja és ami talán a legnagyob csalódásom volt az a hangok realitása!!!
A közismerten legjobb hangzás létrehozója mely díjat is nyert és nyerte folyamatosan most olyan hangokkal ajándékozott meg minket ebben a játékban, hogy komolyan mondom egy 2002-es medal of honor kenterbe veri.
Na de nem írok többet, bár lenne még bőven a tarsojban, kb hajnalig.
Tisztelettel.
-
#9852 Te még komolyan veszed ennek a bandának minden ígéretét? -
sasafr #9851 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE FOR UP TO 1 HOUR DEC 20, STARTING 2013-12-20 11:00 (UTC+2) Valaki mondja már meg, hogy ezt kint felejtették, volt, vagy nem volt? Én nem vettem észre a fenti időpontban, hogy leállt volna a multi. -
ddany7 #9850 pedig megér egy próbát. bf3 nekem se jött be, 80órát sikerült beleölnöm több, mint 2 év alatt.
viszont a 4 bejön. nem mondom,hogy akár a 2 szintjén van, mert fényévekre van tőle, de azért érzékelhetően jobb, mint a 3. ahogy valaki írta még a megjelenéskor, kb egy bf 3.5
nyilván tele van még mindig bugokkal, meg minden, de javítják, és már játszhatóbb, mint akár 1 hónapja. -
eugabesz #9849 Magyarázd el valakinek,miért és pontosan mi miatt szerettél bele álmaid nőjébe....nem fogod tudni,mert a másik nem fogja érteni,miért szebb a keze,a bokája,miért kecsesebb számodra a járása,stb...Amíg ki nem próbálja!!! S az a furcsa,hogy nagyon elképzelhető,hogy neki akkor sem fog bejönni semmi azokból a szerinted nagyszerű dolgokból,amiért te szereted...Nos ennyi tömören.De kifejthetem bővebben is ,ha kéred... -
#9848 komolyan szívesen elolvasnám, hogy mire gondolsz, gondoltok ilyenkor ("tönkre lett téve a BF-sorozat").
én a régiekkel nem játszottam, a BF3 volt az első, és egyrészt szerintem rohadt jó, másrészt fényévekkel jobb, mint a BC2.
a régieket is kipróbálnám, de igazából időm nincs már rájuk, pedig biztos jók.
de a legtöbben, akik azt hangoztatják, amit te is az előbb, azt nehezményezik valójában, hogy a korábban rétegjáték Battlefieldből tömegtermék lett. egyszerűen nem tudom, hogy miben nyújt rosszabb játékélményt a BF3, mint a 42. pörgősebb, biztos, és kevésbé érvényesül a taktika, több az öncélú játékos, kevesebb a csapatban gondolkozó. felhígult esetleg a közösség, ezt is elhiszem és megértem.
de engem személy szerint annyira lehangolnak ezek a haladás-ellenes hozzászólások. a Need for Speed sorozattal foglalkoztam korábban, hivatalosoan is mi képviseltük a magyar community oldalakat az EA külföldi rendezvényein (időnként az egész térségből csak minket hívtak meg), és ott is lezajlott egy rakás változás, csak ott közben a színvonal is meredeken zuhant (egyes címek esetében). a BF-nél egyszerűen nem érzem ezt (a BC2-BF3 viszonylatban, persze). -
Reaper2104 #9847 Egyetértek. -
sasafr #9846 Textura bug-ok, pl ha késelek nem látom az embert csak a dögcédulát, something went wrong, could not join the server, bf4 exe, laggolás röviden ennyit a mai patch-tól. -
#9845 más. nem olyan közvetlen az irányítás, illetve a hangok sem. de hamar meg lehet szokni, illetve szeretni :) -
ACE #9844 Na, tegnap megvettem, ma kipróbáltam, első blikkre nem nagyon tetszik, BF3 jobban bejött, szóval ez számomra csalódás, fagyni nem fagy, pályát gyorsan betölti, jól is fut, de valahogy az egész nem olyan... -
Gyuszopapa #9843 Na és akkor például én elvakult Battlefield rajongó vagyok a 42 óta.
De nállam a BF3 betette a kaput,így a BF4-re már rá sem néztem és az eddigiek alapján jól tettem.
Az EA és a DICE leszerepelt előttem teljesen,egy olyan csodállatos dolgot tettek megint tönkre mint a BF sorozat,semmi másért csak az eladásért.Köszönöm nekik. -
eugabesz #9842 Vedd meg,majd megtudod....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó...ne vedd komolyan....meg ne vedd,ha még eddig nem tetted...bármennyit vitáztunk,civakodtunk,nem akarhatok neked ilyet... -
#9841 ebben igazad lehet:D:D:D -
sasafr #9840 Van benne! :) A Guilin Peaks pálya mely egy igen szép pálya például a barlangok környékén olyan alacsony 35-45 körüli fps-t produkál, hogy beszaggat. -
#9839 Mindenkinek joga van mindenhez, ahhoz képest én pl elég szépen kaptam az ívet többek között tőled is, hogy mekkora elvakult DICE fan vagyok, meg már a negyedik félkaromat adom oda nekik stb. Apropó, milyen az új rész, bugos?:) -
#9838 Marketing pszhiológia. Ez rá a magyarázat. Reklámok, fórumok, szokások, az agy mind mind olyan tényezők, amelyeken keresztül egyszerűen "rászoktattak" hogy vedd meg, kell neked, akard, akarod, ha nem veszed akkor annyival "kevesebb" vagy. És igen, lehet most sokan minuszolni fognak, meg tagadni főleg azok akik fikázzák, de mégis ott fityeg nekik a polcon a doboz ..