15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#9918 Skill-t mi alapján számolja a rendszer? -
sasafr #9917 Fogalmam sincs, de mondom nálam működik. -
#9916 És milyen kapcsolatban van a netkód és a fov? :D -
sasafr #9915 Tegnap olvastam egy fórum és többen bizonygatták, hogy 70-es FOV-val és vsync on-al gyakorlatilag rendben van a találat regisztráció. Ma kipróbáltam és valóban határozottan jobb. 36-os 40-es köröket lőttem folyamatosan és 3 lövés 1 halál. 1-1-es meccseket nem buktam. 2 szerveren próbáltam mind a kettőn működött! -
Drazse23 #9914 A BF3-ban bosszantó volt, mert sokkal erősebb volt mint a 4-ben. Itt fabatkát sem ér, a vadászgéppel egyetemben. -
Unreal1942 #9913 Lentről pont ugyan ilyen bosszantó egy helikopter :) -
eugabesz #9912 ...egy BF2-est...bármelyiket.Itt jobb ha bele sem ülsz,sok bosszúságtól kíméled meg magad... -
Drazse23 #9911 Milyen pályákat ajánlotok a támadó helikopterokkal való vandálkodáshoz?
A China Rising-os mapok ki vannak lőve, mert a bekempelő légvédelem egyből leszed. A többi nagy mapon pedig a vadászgépek keserítik meg az ember életét.
Menjek Dawnbreaker-re, a toronyházak közé darálni?
Ott meg a sokszor a tetőkön táborozó AA rakétások és a legkellemetlenebb helyken parkoló légvédelmi ütegek teszik próbára az ember idegeit. -
Drazse23 #9910 Elméletileg a Second Assault-tal fog jönni.
F2000
AS Val
M60
Col (Bad Company sorozatból)
DAO-12
lesznek a visszatérő fegyverek eben a DLC-ben. -
#9909 Ilyeneket nem árulnak el ennyire korán. Amikor a Second Assault-ot próbálhatták ki az újságírók az X1 rajt előtt, még ők sem tudták (legalábbis nem árulhatták el), hogy abban milyen fegyverek lesznek.
Szóval nagyon titkolóznak a dice-os lyányok. -
ddany7 #9908 dao 12 lesz valamelyik dlcvel a jatekban? -
#9907 WASD + Nyilak -
balage018 #9906 van valami tipp jet/heli bill. kiosztáshoz vagy esetleg inkább joy? förtelmesen bukdácsolok a gyárival, persze sose tudtam normálisan repülni, de ennyire szarul se mint a 4ben :D -
Gyuszopapa #9905 Azért nem kell a Cod-ot annyira lebecsülni nem volt azzal semmi baj,csak azt hamarább kurták el mint a BF-et. -
#9904 -
Drazse23 #9903 Láttátok ezt már?
Egy hangzatos címmel mindent el lehet adni.
Hát igen, a kisfiúk CoD-ot, a férfiak Battlefield-et játszanak. (Ezért páran meg fognak kövezni.)
Az új Battlepack.
-
#9902 Ismerős.
Állítsd alapra (reset) a beállításokat, attól megjavul egy ideig, igaz mindent személyre szabottan újra konfigolni kell, de legalább kis ideig úrja tudsz "repülni"...izé...leesni -
Leky #9901 Nekem állva is feláll. :D -
#9900 -
ACE #9899 Nekem csak olyankor amikor fekszek :D -
#9898 Nekem mindig feláll BF4 közben :D -
ACE #9897 Nálatok ha sprint után nyomtok egy fekvést, feláll? Elég zavaró, hogy ha hirtelen fekszem, akkor utána még egyszer feküdni kell hogy rendesen lefeküdjön, vagy egy feature, mert futásból nem lehet feküdni? -
Skyline #9896 Nincs.:)
Ha túl magasra mész akkor úgy reagál a repülő mintha egy masszába mentél volna....Nem reagál szinte semmire és vagy félper 1 perc mire átdöntöd valamerre.... -
eugabesz #9895 Persze...meg úgy 6-a környékén sokan nekiszálltak a mikulás rénszarvas fogatának...nem is hallottad mi?? -
#9894 Ilyen is van? Nem is tudtam. -
Andriska86 #9893 Az nem azért van, mert elájult a pilóta? Nekem legalábbis akkor van ilyen, ha durva manővereket csináltam... de aztán magához tér, bár többnyire inkább leszedik. -
#9892 Mondhatom, hogy azért, mert a program egy fos? Mondom. -
#9891 Az miért van, hogy megyek a jettel és 10 másodperc után NEM REAGÁL SEMMIRE? Nyomok mindent, de nem csinálja, amit kéne. -
#9890 Viccet félretéve: Nekem most megint beadja a találatokat, mint a nagy patch előtt, pedig arról nem is szólt a patchlog, h. netkóddal megint csináltak volna valamit, szóval ez eléggé unpatch gyanús. -
#9889 unpatched xDD -
barmi #9888 Az iméntit neked akartam címezni ! bocsesz -
barmi #9887 Én már arra is gondoltam, hogy ez valamiféle god mod csít : halhatatlanná teszi a használóját, lőheted te fél napig is :D -
barmi #9885 A prémium dönt ! :-) A prémiumos előbb meglátja az egyszerű játékost :-)
De egyébként mióta én is beszereztem a pérmiumot azóta mintha jobban is adná a találatokat
(lehet, hogy csak bebeszélem magamnak de én ezt érztem tegnap) ! -
sasafr #9884 Éltem a gyanúval ezért kipróbáltuk a haverommal! Régebben emlegettem már a warfighter láthatósági problémát, hogy ki mikor veszi észre a másikat. Nos kipróbáltuk ugyanezt a BF4-ben. Üres szerver találkozó a megbeszélt ponton. Folyamatos kommunikáció, hogy ki hol tart és egyszer csak észrevettem a havert mondtam, hogy látlak megállt és mondtam, hogy én hol vagyok. Persze, hogy ő nem látott. Jött felém és kb 2 másodperc után vett észre, pedig tudta, hogy hol állok. Elég illúzió romboló. És éppen elég idő arra, hogy a semmiből valaki agyonlőjön. Csak még az a nem fix dolog, hogy mi dönt arról, hogy ki az aki előbb észreveszi a másikat. A warfighter sok játékosnál a kukában végezte, ezek után nem jósolok hosszú jövőt a bf4-sem. Kb 1 év, de talán így is tervezték ezt a valamit. -
#9883 Én az ilyen listákra(mindenhol) úgy tekintettem, hogy:"Amit javítottunk."
Itt DICE-éknál meg úgy kell tekinteni ezekre, hogy:"Amit javítani szeretnénk"
De mi a csöcsnek írják bele az 1HP-s dolgot? Ugyan úgy megvan. Vagy majd, ha elégszer mondogatják, akkor valósággá válik? -
eugabesz #9882 "-Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0"
Tegnap két kört toltam ösz-visz,mindkettőben előfordult...tehát? -
eugabesz #9881 Hová mégy?? -
#9880 '-Fix for terrain flickering when using SLI/CrossFire setup
-Fix for three of the top crash issues on the PC platform
-Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0
-Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revive" '
unpatchelték végre *.*
-
Kvg #9879 Ahol 1,5 átlag K/D ott annyi nekem is megvan ezek tiszta szerverek.
TNX! elmentem. -
matolcsida #9878 hát megoldottam úgy h a mappából kitöröltem kézileg most 22% ig elment akadás nélkül köszi azért h írtatok