15720
  • kvanta
    Relaxáljunk a fa alatt, addig hátha minden probléma megoldódik.

Kellemes Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
  • eugabesz
    Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!!
  • Jabar
    1 hete kb nem játszottam, most beléptem, leszedte a patch-et és 2 kört minden gond nélkül lejátszottam, remélem így marad nekem (kopp-kopp).
  • balage018
    nálam újabban directX hibával fagy ki, eddig ilyet nem csinált, mióta van china azóta csinálja, bár közel nem annyiszor mint amikor az elején kifagyott
  • Skyline
    A legutóbbi patch óta tény én sem fagytam még le hanggal...

Ugyanakkor a china DLC gyakorlatilag rush szempontból egy rakás fos, és csak még több bajt hozott a játékba...
  • kombány
    amíg nem jött a csájna meg asszem a második pecs addig nekem is jó volt
  • Batistuta07
    tegnap rászántam 2-3 órát hogy a netkódot próbáljam belőni.fov,v-sync-et és a netsmooth-ot állítgattam.az első kettővel mindegy mit csináltam nem változott semmi.a csúszka állítgatásával lehetett észrevenni változást.nekem fura módon 50% felett leginkább 70% nál adja legjobban.azóta sokkal több találat ér célba,de így se tökéletes.
    mindenkinek ajánlom próbálgassa,sokat változik.én domination-ba próbáltam ki mert ott viszonylag rövid idő alatt lehet tesztelni több fegyvert is.egyébként a játékmód egy vicc.
  • Fpocok
    Én most lekopogom. 16-a óta NEM FAGYTAM, NEM DOBOTT KI SOHA.
  • kombány
    megvettem a 3-mat újra az alapot 3 rugó volt tescoban, régi gépem odaadtam tesomnak meg hozzá adtam a bf3 accom is had játszón vele, 4 az most pihen egy darabig a háromban max a csiterek miatt idegeskedik az ember nem azon kell parázni, hogy ha van egy fasza szerver akkor mikor fagy ki vagy dob ki
  • Zsoltee
    Szintén zenész... A DLC és patch letöltése óta nem tudok játszani, mert a pingem fel-le hullámzik és laggol mint állat, majd pár perc után kilép a játék a "valami rossz" hibaüzenettel!
    Addig legalább 4-5 pályát végig tudtam játszani, de most reménytelen még a 10 perc játék is, nemhogy eljutni a kör végéig...
  • SigS
    Visszatértünk a 3-ra páran.
    Boldog Bugrácsonyt!
  • kemotox
    Bugokkal és crashekkel teli csodálatosan szép karácsonyt kívánok! :D
  • Kvg
    nem nem bf-zek embargo van. Amíg szar gém nem tolom. :P
    10-ből 1 szerver normálisan megy.
  • Kvg
    Ennyi, mert ha az első 2 két percben ilyet csinálsz így jársz. Legyen ez tanulság mindenkinek!
  • KaBuTo666
    Látod látod? A sok gyakorlás... :D
  • scomcomputers

a poland benhur csapat kibannolt 8/1 kdval.....
  • szomferi
    nálam már elég régóta megy fagyás/kilépés/egyéb gamebreaking nélkül a játék
  • meszibalint
    Hihetetlen... a patch óta kb 15 perceket tudok játszani, aztán kilép. Előtte 2-3 naponta fagyott le egyszer, még el is viseltem volna, de ez most kicsit idegölő. Talán eljött az ideje, hogy félretegyem.

Van olyan, akinek gond nélkül megy?
  • SergioAmigo
    Nincs is új pb update! DX
  • mmovar
    És ezt hogy oldottad meg mert 3-nál én is origin nélkül toltam. 4-be meg nem találtam még megoldást.
  • SergioAmigo
    Hamár server browsert használod lemegy skilled :D ember nem játszik de látom fogy LOL :d
  • Kvg
    Én nem jelentkezek be az originbe sem. Azóta nincs gondom.
  • osan
    Mindenki frissítsen PB-t!
    Nekem addig a legkülönbözőbb hibákat dobta, azóta nincs semmi gondom!!!
  • frango
    Próbálgattam beállításokat, de mindenhogy s.ar. Utolsó patch óta ilyen. Lehetne próbálgatni a különböző drivereket is, de belefáradtam. Les.arom. Koncentrálok inkább a minőségi játék(ok)ra. :)
  • Skyline
    Fps drop, ugyan ez a nyűg havernál is megvan... High/ultra keverék beállításokkal 70-80 FPS... Kevés droppal...Lejebb veszi a grafikát, agyondroppol a játék..:)
  • sz4bolcs
    Mondjuk nekem mind1, mert alien módban nyomom :D
  • sz4bolcs
    Jól írtam. Látod? Jönnek a kommentek, h. nagyobb fovval magasabb az fps. o_O
  • Fpocok
    A válasz: Dice :D
  • frango
    Én nem is keresek logikát benne, de ez van. Felnyomom 100-ra fov-ot és beáll 60-ra az fps és néha lemegy max. 55-ig. 70-es fov-nál meg össze vissza akadozik a kép és lemegy 45-környékére is az fps(1080p minden low/off). 180fokot nem bírok fordulni rendesen, mert egyszer tuti, hogy megakad.
  • Fpocok
    Kisebb FoV, kevesebb szarság van a képernyőn egyszerre, tehát lehet nagyobb az fps. De a netkóddal nincs semmi összefüggésben.

Vagy kisebbet írtál direkt? Nem csak elírtad?
  • sz4bolcs
    Már annak a logikáját sem értem, h. miért pont kisebb fovnál lenne kevesebb fps. o_O
  • Skyline
    Semmit nem javítottak, az 1hitkill, a killtrade és a netkódos szarakodás is ugyan úgy jelen van (ha nem jobban) mint eddig....
    Kiegészülve azzal hogy az utolsó patchig csak ritkán fordult elő hogy telibe lövöm az ellent és nem jelez találatot... Most már szinte minden meccsen belefutok a problémába....A minap 3-4 méterről vagy 20-30 golyót nem érzékelt QBB-ből egy ácsorgó háttal álló csipára....
    PLusz feltünt hogy néha még a lövésre is lassan reagál a játék...
    Már nálam is és haveromnál akivel egyfolytában játszom előjött néha hogy "meghúzom a ravaszt" és bő 1 mp-es késéssel kezd el lőni a paraszt...
  • frango
    Érdekes, mert a késés nálam ugyan úgy megvan(fal mögött kapom a hitet), de a hit regisztrációt egyből érzékeli az ellenfélen. Szerintem a vsync kavar be ebbe.
    Lehet mondogatni, hogy placebo, de ennyi erővel a "minél kisebb fov=több akadozás,kevesebb fps" is az, pedig nálam ez van. Már a bétában is így volt.
    Sőt, még WH is van a játékban alapból...:)
  • Fpocok
    Ez csak placebo.
  • sz4bolcs
    Ez most komoly, vagy tömegpszichózis kezdődik?
  • Baneblade
    Én meg tudjátok mire jöttem rá: ha télvíz idején féllábon állva esőtáncot jársz a felgyújtott BF4 dvd-im körül akkor képes vagy láthatatlanná válni a játékban és késeléskor előjön egy titkos billentyű kombó amit ha lenyomsz akkor nem csak megkéseled az ellent hanem kitéped a szívét és megeszed. Aztán a szív hatalmától eltelítve berserker módba kapcsolsz 10 percre és mindenkit oneshottolsz, ráadásul fejbe, de egy golyóval.

Kb ennyit ér az FOV buzera szvsz.
  • SigS
    És erre hogy (kik) jöttek rá...?
  • frango
    Hát ez valami vicc b+. És tényleg jobban adja... Az a baj, hogy minél lejjebb veszem a látóteret, annál jobban akadozik. Meg amúgy is kevés a 70. Ilyen fas.ságokon múlik egy kompetitív játékban, hogy ki hal és ki él? Szánalmas...
  • SergioAmigo
    JOINING SERVER

ERROR
    Game disconnected: could not join server.
  • kemotox
    BF4-ről van szó, és te komolyan logikát és technikai okokat keresel?:D