Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Kaptál tõlem egy privát üzenetet.
Olvass más fórumokat is és rájössz,hogy oltári nagy baromságot írtál. Sokan visszakérték már és eddig mindenki vissza is kapta. Egy olyan embert nem olvastam aki X idõ elteltével ne kapta volna meg a vételárat. Nekem igen is fontos,hogy milyen oldalt ajánlok, ezért eléggé alaposan utánajárok,hogy tényleg megbízhatóak-e.
De az írásaidból látszik,hogy csak az idõmet pazarlom.
amúgy meg ügyes vagy, leülhetsz, 1-es.😄
Tényleg nem értelek miért sírsz annyi megoldás van a problémádra,hogy hihetetlen.
Sokan vásároltak tõlük itteniek is és nem volt gond. Nem gyorsak ez tény,de legalább megkapod amit vettél. Ha nem tudsz várni akkor meg kérd vissza a pénzedet és menj le a tescboa és vedd meg ott.
[IRAM] leader
Had ne vezessem le, hogy min megyek velük keresztül.
[IRAM] leader
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
https://apps.facebook.com/hyperxcompetition/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Plusz szerinted neked nem a magyar posta fogja kivinni hanem az osztrák? ne legyél már értetlen. Elindul asuztriából és elég hamar a magyar postához kerül és ott kezdõdik a szívás.
Nagyon egyszerû. Ha nem tudsz várni akkor kérd azt,hogy digitális formában (csak kulcsot) küldjenek neked. Aztán úgy sokkal elõbb megkapod. Ha meg nem jó akkor várj vagy töröltesd a megrendelésedet.
Players.hu elõtt a gamecards.eu oldalon vásároltam na ha akarsz igazán szívni és a pénzedet hajkurászni akkor ott vásárolj.
Te 3 héttel megjelenés elõtt megrendeltet, így beért ide ki tudja honnan.
Nálunk sem volt semmi gond pedig 22 darab bf4-et és 19 db bf premiumot vásároltunk és gond nélkül leszálították.
Kyg kolléga meg hülyeségeket irkál mivel köztudottan nem postán intézi a players a saját megrendeléseit. Azt meg hogy benyeli, a magyar posta egyáltalán nem csodálkozom nekem eddig 4 termékemet próbálták eltüntetni és erre egy nagyon jó cikk is van, amikor is a feladó 1 db gps nyomkövetõt adott fel postán, hogy megnézze, merre jár. Totális igazság bizonyítékokkal alátámasztva.
Nálunk semmi gond nem volt a players.hu val ahogy egy másik oldal fórumozóinak sem.
Nem értem,hogy miért a playerst hibáztatod a köztudottan sz@r magyar posta miatt.
Plusz ti nem kaptatok emailt,hogy késnek mert szívnak a nagykerrel?
Személyes véleményem,hogy BF4et idõ elõtt megkaptuk (mi legalább is még az elõrendeléskor) a premiumra meg tudok várni. Plusz más játékok terén nekünk már bizonyítottak. Tény hogy nem a leggyorsabbak de legalább õk a legolcsóbbak és eltudom õket érni ha kérdésem van.
Nem ilyedtem,hanem ijedtem.
10 nap mire megjön Ausztriából a dobozos ( nem Hongongból, a szomszéd országból)
Soha többé nem rendelek onnan meg tévesztik a fogyasztókat. Ami nekik raktáron van az csak annyit jelent hogy meg tudják rendelni postán.
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Egy hét múlva pénteken már felhívtam õket hogy most akkor mi a helyzet, mer addig semmi. Akkor nagy bocsánat kérések közepette közölték hogy következõ hétfõre el lesz küldve. Akkorra aztán meg is jött.
Úgyhogy 2 nap helyett nekem másfél hét volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
más:
Amúgy hol találok 1000 - 1500 ticketes szerókat, ez botrány, hogy egy 64 fõs szerveren egy kör 15!!!! perc...
kedden meg is rendeltem a premiumot, 2 munkanapot írnak a teljesítésre, de semmi se történt, még a rendelésem is ugyanúgy "feldolgozgás alatt" van... fantasztikus.
Per Aspera Ad Inferi.
de old meg úgy hogy állítsd be az órádat, és ébresszen fel mondjuk 2-kor 3-kor és 4-kor, és meglátod a 3 idõpont valamelyikén tutira eljön az off ideje!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
még 6 óra
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor sem volt baj, szerintem most is engedni fogja.
Amazonnak utána nézek, de legvégsõ esetben ez a players.hu is jó.
Premium mennyire kell? Nagyon hátrányban vannak a prémium nélküli emberek? Késõbb is lehet venni vajon? Bocs a láma kérdésekért. <#worship>#worship>
Parasite Eve 2, best game EVER!