15720
  • adam46
    Elvileg lent írja a kis infó sávon, ami pirosra vált miután nem tud csatlakozni és írja az okot is.
  • balage018
    azt hol lehet megnézni hogy miért rúgtak ki egy szerverről?
  • balage018
    kétlem, abban én seggeltem nálunk azon a map-en és egy csapatban voltunk :)
  • SötétBarom
    AA
  • balage018
    tudom én hogy vannak vérprofi emberkék, de most találkoztam egy 84-4es stattal igaz cq 800 ticket-tel, de akkor is
  • item

• Szabi #9992
    és én pont akkor voltam fent.. fail.. :DD
  • zotya10002
    Nagyon várom már!
    De csendben vannak :-(
  • Skyline
    Second Assault pc változatról nincs hír? Csak mert a fegyverek mert láthatóak a loadout-ban...
  • sasafr
    Szoktam menni! :)
  • eugabesz
    ...és micsoda veszteség ér....hajaj...b+...gyere hozzánk,a mi szerverünk még egyszer állt le a két hónap alatt...
  • giornalista

nagyon érdekes videó arról, hogy a kevesebb néha több lenne a videójátékok esetében.
  • sasafr
    Igen a jobbik eset amikor nálam a hiba és úgy dob a szerver ki, akkor meglesz a pont a meccs végén, de ha lehal a szerver akkor a pontnak is annyi. Meg szoktam nézni, ha csak én hiányzok akkor nincs gond, de ha kiürül a szerver akkor kereszt a pontokra!
  • gstup
    Csak annyit tennék hozzá,hogy nekem is volt olyan hogy egy meccs közben lefagyott a játék.Viszont ha megvárod a meccs végét (foglalkozol asszonnyal egy kicsit vagy kimész egy sörért stb. :) ) és hallod hogy "pityeg" a battlelog párat akkor jóváírta a pontjaidat.Persze ha egy 1000 ticketes conq mapről dobott ki úgy hogy van még hátra 700 ticket akkor hagyd a francba.. :)
  • sasafr
    Nálam szépen fut és már a hitregre sincs panaszom. december 6 -óta 1 bf.exe hibám volt. Nekem már csak a could not join the server és a something went wrong hibák vannak, de ezek annál bosszantóbbak. az első miatt gyakorlatilag fel sem tudsz lépni a szerverre, a második pedig játék közben beakadnak a körülöttem lévő játékosok és leáll a szerver. Ilyenkor bukta a pont meg minden. Csalóval még nem találkoztam. Ja és olyan apróságok is vannak, hogy elfelejti a pontokat jóváírni a battlelog, illetve én folyamatosan nem kapom meg a tízeseket a játékmód csillagért. Amikor elszámolja a battlelog a pontokat, vagy a skillt azt pedig 2+2=3 alapon teszi. Összegezve: lehet vele játszani. Ha megvan a megfelelő tolerancia a játék készítői felé és belenyugszik az ember, hogy a pénzéért még nem egy végleges, hanem fejlesztés alatt álló játékot kap, akkor még talán élvezetes is!
  • Fpocok
    Ez nagyon változó. Sok embernél, pl nálam is, kisebb bugokat leszámítva jó a játék. Másnál meg fagyogat még mindig...
  • pett3rson
    Sziasztok!

Srácok, most akkor mi van a BF4-el?? Sok a hiba meg a glitch mégis millióan játsszátok? Vagy ez már ki lett javítva? Megéri vagy nem éri meg? Túl sokat nem tudok foglalkozni vele, de arra a pár órára kikapcsolhatna és nem nagyon akarok bosszankodni vagy visszatérni inkább a bf3-ra, akkor meg se veszem.
  • frango
    Medkittel....
  • exec79
    nice:)
  • Hecker007
    Persze hogy létezik, már bf3-ban is volt. Várj majd mikor kijön az, hogy a kezdőjükről leszed mindenkit :D
  • exec79
    létezik ilyen "1 hit" cheat? Írkálják néhányan és feltűntek érdekes emberek pl locker domination 49-3-as stattal és tényleg amikor lelőtt az instant halál volt mindig.
  • dr Kotász
    Háromféle hatású grip van:

ergo/vertical
    stubby/potato
    angled/folding

Csak páronként egyformák, van különbség a hatásukban.
  • Drazse23
    Statisztika

Ebből nagyjából kiderül, hogy az egyetlen dolog ami javítja a pontosságot az a heavy barel. Ezt kell bőszen felrakni a fegyverekre, ha közepes-hosszú távra szánod őket. (Mellesleg a 3-ban is így volt.)

Nekem speciel az előagy markolatoktól hullik ki a hajam. Egy rakás kramanc van a játékban (vertical grip, folding grip, ergo grip, stubby grip, angled grip, potato grip), de egyik sem tud többet a másiknál, csak külcsínyben különböznek. Érts: Sz@rt sem érnek!
    Nem lett volna egyszerűbb, ha lenne egy vertical grip és ennyi?
  • balukah
    Nincs kedve valakinek egy pár menetet lenyomni?:)Origin:kecso2009, Battlenet is ez :D
  • dr Kotász
    Én is fontolgattam az átállást, végül maradt a Win7. Legutóbbi patch óta nem fagy, fps is rendben van. Örülök, hogy nem álltam át...
  • balage018
    nálam is volt már gebasz dögivel, átálltam winfos 8-ra,(többen is írták hogy mennyivel több fps-t produkál 8 alatt) jelzem nálam semennyivel, placebo nem igaz :)
    ha elkezd megint elszaródni megy vissza a 7, igaz most nem lépeget ki...kopp-kopp
  • Unreal1942
    A célzást "javító" mindenféle xarok pont arra nem jók amire kellene. :)
  • kemotox
    Nem tudom mennyire érdekel itt bárkit is, meg hogy mennyire off, de mivel multis FPS játékról van szó így szólok:
    Steamen most tök ingyenes a Left 4 Dead 2. Jó kis "haverokkal megyünk azt megk***juk a zombikat" kooperatív móka. Két bugos BF4 menet között jó kis feszültség levezető. :P
  • ProGabe #9970
    Azok csak optikai biz-baszok. Pont az volt a cél, hogy ne származhasson előny abból, ha bemákolsz valamit egy battlepackból.

Fészbúk generációnak a külcsín a lényeg, szóval nem csodálkozom, hogy erre mentek rá.
  • mNzJean
    Lassan eljutunk arra a szintre ahogy ki kellett volna jönni a játéknak . Nem tudom ti ,hogy vagytok vele de ez a sok bizbasz amit a fegyverekre lehet pakolni 90 %-ban használhatatlan .
  • Jabar
    Köszönöm, meglett így :)
  • Petike125
    be kell mennie a store-ba és ingyenesen le fogja tudni tölteni
  • ApPa123
    Újratelepítettem a gépem tegnap.... gyönyörűenm egy a játék high-on megint ( eddig lowon szaggattam mint a dög leutóbbi patch maitt) erre lassan jönnek elő megint a dolgok. Most 1. fagytam ki megint úgy h beakadt a kép+hang.
  • sasafr
    Nekem nem frissített, de nem is tudok felmenni egy szerverre sem, mert could not join the server! :(
  • scomcomputers
    Ma frissített a játék de mit:

????
  • Jabar
    *a kódra ha újra beírja (először nem írt hibát)*
  • Jabar
    Ismerősöm megvette PS3-ra a deluxot, beírta a China Rising kódot de nem tölti le viszont a kódra már azt írja hogy használt, tud valaki ebben segíteni hogy mi a teendő? (én nem ismerem a konzolok lelkivilágát :) )
  • ACE
    Boldog Karácsonyt, egyébként én sem tapasztaltam még hibákat...
  • zotya10002
    Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • sasafr
    Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!