Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exe errorXD 1 hete nemvolt .
Csodálatos...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nesuten
12 perc ZAVOD 311

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

és egy hónapja kint van a játék... inkább nem mondok semmit

ProGabe
Nekem mostanság csak hangproblémák vannak, ill. az, amit írsz. Shanghai pár perc után behal.
A one-shot killt és a fos hit detectiont majdnem kihagytam. Mondjuk ez utóbbival úgysem csinálnak már semmit.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

van még olyan valaki, akinek a következõ problémája van?

egyik map sem, de Sanghai folyamatosan kifagy. fehér képernyõ. 5-6szor meghal, aztán megy rendesen.
(nvidia kártya, legfrisseb driver, win7)

DarkSector
Én is vennék, 20 dolcsiért még simát is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Morphin
Ha 20-25$-ért lehetne szerválni premiumot akkor arra is beneveznék...de egyelõre 37$ alatt nem láttam még sehol sem. Valaki tud leendõ akcióról? Esetleg CyberMonday?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

De most kértem meg egy USA-beli ismerõst, hogy vegye meg 25$-ért a Digital deluxe editiont.

steam, origin: ACE_hun

Eleve nálam nem is dollárban írja az árakat, hanem Euróban...

steam, origin: ACE_hun

Szabi
nem, most csináltam 10dolcsis kupont magamnak én is.. 😄

viszont úgy tûnik, hogy már nem lehet az akciós játékokkal a kupont használni 😞

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
De tudtommal ezzel kell VPN trükközni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
originen kuponnal 4400ft az alapjéték 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vadnokedli
Az a jó amikor RGO van nálad és 50% on vagy mondjuk és a kedve csapattársad pont beáll eléd 😊 Prájszlessz'

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Én is jártam már így 😊

És megvan az UMP-9 <#violent>végre 😄 Komoly egy fegyver.
Fpocok

Sziasztok!

Ezt próbálta már valaki?

http://www.gadgetreview.com/2013/11/the-best-battlefield-4-black-friday-sale-is-50-off-deal-roundup.html
Vadnokedli
72 óra Ban <#banplz> Állítólag szexuális obszcén vagy vulgáris dolgok miatt. Németül van, tudja a pöcs miért kaptam. <#fogmosas> mosom kezeim. (Talán a Ku Klux Klán os embléma miatt.) <#gonosz1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

ProGabe
Igazi "píszí expériensz": optimalizálatlan! Vagy ezt nem így értették? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Morphin
Amúgy most felvitték 29.99$-re...még ez is bõven megéri szerintem. Már nyomtam egy szerveren...minden LOW-on elég hulladék így elsõre. Most megpróbálom egy 64-es szerveren MEDIUM-ra állítva.

BiG G
én vettem! haveromnak és magamnak prémiumot. kicsit lassan jött meg, mert épp elfogyott nekik, 3-4 nap alatt. utána nem gyõztek elnézést kérni.

CSAK hétfõn, szerdán és pénteken küldenek kulcsot. ha ma megrendeled és elutalod délután 2-3-ig, akkor még esélyed van megkapni. egyébként meg voltam velük elégedve. jó akciós áron adják!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Morphin
Én most fogom elindítani elõször. kopp kopp kopp
Regeltem anno egy US névvel, címmel stb. és még mindig aktív volt az acc-om Amazonon. Tegnap gyorsan regeltem egy új bankkártyát is ékezetes a nevem is. Engedte, hogy megvegyem. 26$ lett TAX-al együtt. Amint kifizettem küldték instant a kulcsot. Origint leszedtem, felraktam és már fel is használtam. Hajnalban lejött a játék, most fogom kipróbálni. Ennyi. Nem kell vpn-el csinálni semmit sem szerintem...

Peet81
oh köszi 😊

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Az EA válaszolt a kérdésemre és a favorit report úgy mûködik, hogy stats menü ezen belül a reports itt kiválasztani a favorizálni kívánt jelentést és a bal szélén a csillaggal hozzáadni a favorit ablakhoz.

Nesuten
ww

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

bélanéni
A players.hu -nak megy egy hatalmas pirospont!
Nem BF4-el kapcsolatos rendelésem volt, hanem Blizzard-termékkel kapcsolatos, de egy végtelenül korrekt hozzáállást tapasztaltam. Galiba volt a játék kóddal, valaki már felhasználta. Írtam ezzel kapcsolatban mail-t a player.hu-nak, kb. 10 percen belül reagáltak, pontos instrukciót adtak, a legvégén már a Blizzard support kérte, hogy küldjem el az Accountom adatait, ki vagyok pontosan. 1 napon belül megoldódott a gond, a Blizzard aktiválta a játékot az Acc-omon. Mindezt igazából a players.hu intézte, semmi dolgom nem volt. Azonnal reagáltak!

Egyetlen "negatívum" velük kapcsolatban, hogy nem a leggyorsabban küldik a kulcsot, de a nagyon jó ár és a végtelenül jó hozzáállás ezt maximálisan kárpótolja!

(Ez nem a reklám helye volt, csak egy tapasztalat megosztás.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

dr Kotász
Igen, nekem is egy év volt, most meg 34-es szintû vagyok úgy, hogy alig játszottam. Túl könnyû lett sajnos a szintrendszer.
5506ft a játék itt. Ismeri valaki az oldalt?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

😊 Valami olyasmi!

Fpocok
Arra utalsz, hogy esetleg egy bug van a rendszerben? 😄 Hát nem ez lenne az elsõ 😄

Én is prémiumos vagyok és ezért kérdeztem. Ez valami hiba a battlelog rendszerben?

Köszönöm az okoskodó hozzászólást...

Peet81
én prémiumos vagyok mégsem tudom favoritba rakni a battlereportot

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Fpocok
Csak premiumosok tudják.

Azt tudja valaki, hogy a battle reportot, hogy lehet felvenni a favorit gyüjteménybe? Nem látom sehol az "add as favorite" gombot mint az a 3-ban volt.

köszi
Fpocok
Tudtommal 10esével emelik majd dlcként.
McLarenpowa: Én, meg egy páran már igen. Másnap megkaptam.

players.hu-ról vett már valaki BF4 kulcsot?
BiG G
egyszer már emeltek 😄 pedig még csak 1 hónapja jelent meg a játék. már lvl 110 a maximum.

mire kijön az ötödik DLC, addigra simán lvl 300 lesz a plafon 😄DD

giornalista
jaja, itt nagyon fossa a pontokat a játék. lehet, hogy a revive csak 20 pontos, viszont a killeknél is sokkal bõkezûbb, az asszisztoknál meg fõleg.

a boostok hatásáról nem is beszélve.

nem bánnám, ha a DLC-kkel együtt mindig emelnének a level capon is.
BiG G
örülök neki én is, este 8-tól éjfélig 64-tõl 70-es rankig léptem szintet, és még csak nem is használtam nagy xp boostokat, csak egy 50%-osat, és két 25%-osat.

viszont kezdem azt érezni eléggé értelmét veszti ez a rank dolog. mire az elsõ DLC kijön simán lvl 100-as lehet bárki.

nekem ez a bf3-nál beletelt körülbelül 1 évbe a megjelenéstõl...

De az amazonos bf4-t pl nekem nem engedte megvenni.vpn-l meg nem akarok veszödni.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Szabi
4:10-kor kaptam mélt, hogy 5500Ft Amazon-on 😄

jelenleg 6600 már :/

Nincs valahol akcióban a játék?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Krisztiam
én is ott veszem meg a premiumot, meg ne vedd elõlem 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
jó ez a dupla xp, 8 óra alatt kb 12 szintet léptem 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Hagyták a kisebb felbontást, mert õk a 60fps-t tartják a legfontosabbnak. Upsz...

Morphin
Jah megint sorry a dupláért...kicsit vicces a story, mert a BlackFriday akciónál amint élt a 25$-os ár raboltam volna rá, de nem lehetett csak PC,PS3,XBOX360 közül választani. Nekem ugye a PC Download kellett volna. Nah leraktam a hajam, hogy feleslegesen keltem fel. Aztán 1-2 perc múlva miután a játékra rákerestem akkor a letöltõs verziónak már 25 zöldhasú lett az ára az elõtte lévõ 35 helyett.
42%-már claimed tehát véges a készlet...kb. hajnali 5ig lesz ennyi az ára ha nem fogy el az összes.

El is kezdte leszedni az Origin...hát ez a ~25giga nem 5 perc alatt fog lejönni úgy érzem.

Morphin
Na úgy néz ki 26$-ért "áfával" meg is van. még másfél óráig él elvileg. Pénzt nem látom még, hogy levette volna, de a kulcsot már megkaptam. Amazon <#worship>