15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#9998 Elvileg lent írja a kis infó sávon, ami pirosra vált miután nem tud csatlakozni és írja az okot is. -
balage018 #9997 azt hol lehet megnézni hogy miért rúgtak ki egy szerverről? -
balage018 #9996 kétlem, abban én seggeltem nálunk azon a map-en és egy csapatban voltunk :) -
#9995 AA -
balage018 #9994 tudom én hogy vannak vérprofi emberkék, de most találkoztam egy 84-4es stattal igaz cq 800 ticket-tel, de akkor is -
-
#9992 és én pont akkor voltam fent.. fail.. :DD -
#9991 Nagyon várom már!
De csendben vannak :-( -
Skyline #9990 Second Assault pc változatról nincs hír? Csak mert a fegyverek mert láthatóak a loadout-ban... -
sasafr #9989 Szoktam menni! :) -
eugabesz #9988 ...és micsoda veszteség ér....hajaj...b+...gyere hozzánk,a mi szerverünk még egyszer állt le a két hónap alatt... -
nagyon érdekes videó arról, hogy a kevesebb néha több lenne a videójátékok esetében. -
sasafr #9986 Igen a jobbik eset amikor nálam a hiba és úgy dob a szerver ki, akkor meglesz a pont a meccs végén, de ha lehal a szerver akkor a pontnak is annyi. Meg szoktam nézni, ha csak én hiányzok akkor nincs gond, de ha kiürül a szerver akkor kereszt a pontokra! -
gstup #9985 Csak annyit tennék hozzá,hogy nekem is volt olyan hogy egy meccs közben lefagyott a játék.Viszont ha megvárod a meccs végét (foglalkozol asszonnyal egy kicsit vagy kimész egy sörért stb. :) ) és hallod hogy "pityeg" a battlelog párat akkor jóváírta a pontjaidat.Persze ha egy 1000 ticketes conq mapről dobott ki úgy hogy van még hátra 700 ticket akkor hagyd a francba.. :) -
sasafr #9984 Nálam szépen fut és már a hitregre sincs panaszom. december 6 -óta 1 bf.exe hibám volt. Nekem már csak a could not join the server és a something went wrong hibák vannak, de ezek annál bosszantóbbak. az első miatt gyakorlatilag fel sem tudsz lépni a szerverre, a második pedig játék közben beakadnak a körülöttem lévő játékosok és leáll a szerver. Ilyenkor bukta a pont meg minden. Csalóval még nem találkoztam. Ja és olyan apróságok is vannak, hogy elfelejti a pontokat jóváírni a battlelog, illetve én folyamatosan nem kapom meg a tízeseket a játékmód csillagért. Amikor elszámolja a battlelog a pontokat, vagy a skillt azt pedig 2+2=3 alapon teszi. Összegezve: lehet vele játszani. Ha megvan a megfelelő tolerancia a játék készítői felé és belenyugszik az ember, hogy a pénzéért még nem egy végleges, hanem fejlesztés alatt álló játékot kap, akkor még talán élvezetes is! -
#9983 Ez nagyon változó. Sok embernél, pl nálam is, kisebb bugokat leszámítva jó a játék. Másnál meg fagyogat még mindig... -
pett3rson #9982 Sziasztok!
Srácok, most akkor mi van a BF4-el?? Sok a hiba meg a glitch mégis millióan játsszátok? Vagy ez már ki lett javítva? Megéri vagy nem éri meg? Túl sokat nem tudok foglalkozni vele, de arra a pár órára kikapcsolhatna és nem nagyon akarok bosszankodni vagy visszatérni inkább a bf3-ra, akkor meg se veszem. -
#9981 Medkittel.... -
exec79 #9980 nice:) -
#9979 Persze hogy létezik, már bf3-ban is volt. Várj majd mikor kijön az, hogy a kezdőjükről leszed mindenkit :D -
exec79 #9978 létezik ilyen "1 hit" cheat? Írkálják néhányan és feltűntek érdekes emberek pl locker domination 49-3-as stattal és tényleg amikor lelőtt az instant halál volt mindig. -
#9977 Háromféle hatású grip van:
ergo/vertical
stubby/potato
angled/folding
Csak páronként egyformák, van különbség a hatásukban. -
Drazse23 #9976 Statisztika
Ebből nagyjából kiderül, hogy az egyetlen dolog ami javítja a pontosságot az a heavy barel. Ezt kell bőszen felrakni a fegyverekre, ha közepes-hosszú távra szánod őket. (Mellesleg a 3-ban is így volt.)
Nekem speciel az előagy markolatoktól hullik ki a hajam. Egy rakás kramanc van a játékban (vertical grip, folding grip, ergo grip, stubby grip, angled grip, potato grip), de egyik sem tud többet a másiknál, csak külcsínyben különböznek. Érts: Sz@rt sem érnek!
Nem lett volna egyszerűbb, ha lenne egy vertical grip és ennyi? -
balukah #9975 Nincs kedve valakinek egy pár menetet lenyomni?:)Origin:kecso2009, Battlenet is ez :D -
#9974 Én is fontolgattam az átállást, végül maradt a Win7. Legutóbbi patch óta nem fagy, fps is rendben van. Örülök, hogy nem álltam át... -
balage018 #9973 nálam is volt már gebasz dögivel, átálltam winfos 8-ra,(többen is írták hogy mennyivel több fps-t produkál 8 alatt) jelzem nálam semennyivel, placebo nem igaz :)
ha elkezd megint elszaródni megy vissza a 7, igaz most nem lépeget ki...kopp-kopp -
Unreal1942 #9972 A célzást "javító" mindenféle xarok pont arra nem jók amire kellene. :) -
#9971 Nem tudom mennyire érdekel itt bárkit is, meg hogy mennyire off, de mivel multis FPS játékról van szó így szólok:
Steamen most tök ingyenes a Left 4 Dead 2. Jó kis "haverokkal megyünk azt megk***juk a zombikat" kooperatív móka. Két bugos BF4 menet között jó kis feszültség levezető. :P -
#9970 Azok csak optikai biz-baszok. Pont az volt a cél, hogy ne származhasson előny abból, ha bemákolsz valamit egy battlepackból.
Fészbúk generációnak a külcsín a lényeg, szóval nem csodálkozom, hogy erre mentek rá. -
#9969 Lassan eljutunk arra a szintre ahogy ki kellett volna jönni a játéknak . Nem tudom ti ,hogy vagytok vele de ez a sok bizbasz amit a fegyverekre lehet pakolni 90 %-ban használhatatlan . -
#9968 Köszönöm, meglett így :) -
Petike125 #9967 be kell mennie a store-ba és ingyenesen le fogja tudni tölteni -
ApPa123 #9966 Újratelepítettem a gépem tegnap.... gyönyörűenm egy a játék high-on megint ( eddig lowon szaggattam mint a dög leutóbbi patch maitt) erre lassan jönnek elő megint a dolgok. Most 1. fagytam ki megint úgy h beakadt a kép+hang. -
sasafr #9965 Nekem nem frissített, de nem is tudok felmenni egy szerverre sem, mert could not join the server! :( -
#9964 Ma frissített a játék de mit:
????
-
#9963 *a kódra ha újra beírja (először nem írt hibát)* -
#9962 Ismerősöm megvette PS3-ra a deluxot, beírta a China Rising kódot de nem tölti le viszont a kódra már azt írja hogy használt, tud valaki ebben segíteni hogy mi a teendő? (én nem ismerem a konzolok lelkivilágát :) ) -
ACE #9961 Boldog Karácsonyt, egyébként én sem tapasztaltam még hibákat... -
#9960 Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
sasafr #9959 Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!