Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
A one-shot killt és a fos hit detectiont majdnem kihagytam. Mondjuk ez utóbbival úgysem csinálnak már semmit.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyik map sem, de Sanghai folyamatosan kifagy. fehér képernyõ. 5-6szor meghal, aztán megy rendesen.
(nvidia kártya, legfrisseb driver, win7)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
viszont úgy tûnik, hogy már nem lehet az akciós játékokkal a kupont használni 😞
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ezt próbálta már valaki?
http://www.gadgetreview.com/2013/11/the-best-battlefield-4-black-friday-sale-is-50-off-deal-roundup.html
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
CSAK hétfõn, szerdán és pénteken küldenek kulcsot. ha ma megrendeled és elutalod délután 2-3-ig, akkor még esélyed van megkapni. egyébként meg voltam velük elégedve. jó akciós áron adják!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Regeltem anno egy US névvel, címmel stb. és még mindig aktív volt az acc-om Amazonon. Tegnap gyorsan regeltem egy új bankkártyát is ékezetes a nevem is. Engedte, hogy megvegyem. 26$ lett TAX-al együtt. Amint kifizettem küldték instant a kulcsot. Origint leszedtem, felraktam és már fel is használtam. Hajnalban lejött a játék, most fogom kipróbálni. Ennyi. Nem kell vpn-el csinálni semmit sem szerintem...
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nem BF4-el kapcsolatos rendelésem volt, hanem Blizzard-termékkel kapcsolatos, de egy végtelenül korrekt hozzáállást tapasztaltam. Galiba volt a játék kóddal, valaki már felhasználta. Írtam ezzel kapcsolatban mail-t a player.hu-nak, kb. 10 percen belül reagáltak, pontos instrukciót adtak, a legvégén már a Blizzard support kérte, hogy küldjem el az Accountom adatait, ki vagyok pontosan. 1 napon belül megoldódott a gond, a Blizzard aktiválta a játékot az Acc-omon. Mindezt igazából a players.hu intézte, semmi dolgom nem volt. Azonnal reagáltak!
Egyetlen "negatívum" velük kapcsolatban, hogy nem a leggyorsabban küldik a kulcsot, de a nagyon jó ár és a végtelenül jó hozzáállás ezt maximálisan kárpótolja!
(Ez nem a reklám helye volt, csak egy tapasztalat megosztás.)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Parasite Eve 2, best game EVER!
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
McLarenpowa: Én, meg egy páran már igen. Másnap megkaptam.
mire kijön az ötödik DLC, addigra simán lvl 300 lesz a plafon 😄DD
a boostok hatásáról nem is beszélve.
nem bánnám, ha a DLC-kkel együtt mindig emelnének a level capon is.
viszont kezdem azt érezni eléggé értelmét veszti ez a rank dolog. mire az elsõ DLC kijön simán lvl 100-as lehet bárki.
nekem ez a bf3-nál beletelt körülbelül 1 évbe a megjelenéstõl...
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
42%-már claimed tehát véges a készlet...kb. hajnali 5ig lesz ennyi az ára ha nem fogy el az összes.
El is kezdte leszedni az Origin...hát ez a ~25giga nem 5 perc alatt fog lejönni úgy érzem.