15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10040 Ha már a BC2 is szar volt, akkor miért vetted meg a BF3-at? Lehet vitatkozni arról, hogy ki a seggnyaló meg a csatlós. Amúgy meg amit leírtál mind szép és jó, de van egy nagyon egyszerű megoldás rá: ne vedd meg, ne foglalkozz vele. Te már az előbbin túl vagy, de a haverjaid még nem.
Nem mondom, hogy nem jogos a sírásotok, de azt sem, hogy nem szánalmas: hisz ti mondjátok állandóan, hogy a BC2 óta szar, és az is lesz. Akkor miről van szó kéremszépen? Még is nektek van a legnagyobb hangotok... Érted amit mondok? És most baromira nem a játék a lényeg mielőtt elkezded a fétis diceseggnyaló szöveged, egy CODról vagy egy Barbies játékról is lehetne szó. A lényeg az, hogy dióhéjban kétféle ember van:
a. megveszi a játékot, élvezi, játszik vele.
b. megveszi a játékot, holott tudta, hogy szar lesz, és a saját hülyesége miatt ideges/frusztrált lesz, és ezért beszólogat másoknak.
És szerintetek tényleg az 'a' változat a rosszabb? Hát nemtom, elég fura logika. -
Livius #10039 Lehet itt nyugodtan fikázni, de bárki aki elkezden egy saját vállakozást és a +20k-s terméke ilyen félig kész és hibás konstrukció lenne, mint ez a hulladék DICE termék, akkor azthiszem nem sokáig maradnának megrendelői.
Az hogy még létezik a DICE, és így is megvan a profitja az csak annak köszönhető, hogy sok a gyökér vásárló, aki megveszi mert hülye hozzá, és sok az olyan aki megveszi mert nincs jobb játék, és játszik a szarral inkább pár hónapot aztán uninstall.
Más iparágakban ilyen silány minőség nagy gondokat okozna egy beszállítónak, de hát a "művész konzolos játékiparban" sose a minőség volt a lényeg, hanem a marketing körülötte, és a felhajtás, jah és hogy szép legyen.
Egy Volvo valószínű ha ilyen minőségű szenzorokat/elektronikai vezetés segítő eszközöket vásárolna a a Bosch-tól, akkor azthiszem a Bosch rövid időn belűl eléggé parkoló pályán lenne az iparban és süllyedne rendesen lefelé.
Egyébként még mielött jön a duma hogy én is megvettem, elárulom, hogy NEM, nem vettem meg. És nem is fogom ahogy látom, mert ugyan olyan szar minden a BF4-ben mint eddig a BC2-ben és BF3-ban volt. Ugyan azokra a hibás és gyökkető funkciókkal rendelkező alapokra van megírva a szerver oldal és a kliens is, menthetetlen ez az egész multiplayerre, amíg a konzolra fejlesztett Frostbite motorra van kaidva a Battlefield. -
#10038 Szerinted komolyan az a seggnyaló, aki nem bőg egy kurva játék miatt egyfolytában? Aki meg állandóan szarozza de azért megveszi mindig a legújabb részét és még szervert is bérel ahhoz a szarhoz, na az mi?:D
Ja meg állandóan benyögöd ezt a "ne foglalkozz vele" " görgess lejjebb" szövegeket, ahhoz képes te sem bírod meg állni, hogy ne szólj be másoknak. -
#10037 Ugyan úgy beszélsz,mint a s......er haverod,ha valaki az orrod alá dörgöli,hogy minek játszol vele több száz órát,akkor egyből mindenki EA-s S..ggnyaló.
Van ezen kívül millió játék,nem kényszerít senki arra,hogy a BF4-el játsszál. Az a probléma,hogy nem vagy képes továbblépni,csak siránkozol,mint egy fürdősk...va. Add el,felesleges neked ez a játék.
-
eugabesz #10036 Ha itt megállsz,még helyes is,amit írsz..."Persze vannak hibái, ezt elfogadom, "...de itt meg kellett volna állnod.Ennek nem hibái vnnak,hanem egy hibás félkész termék.
A panaszáradatról meg csak annyit,hogy akkor állj be te is az EA s..ggnyalók táborába...amennyit én ide írok,akár át is léphettél volna rajta,ha nem tetszik...(meg akár én is,persze.) -
Drazse23 #10035 Nem mintha te nem vetted volna meg az összes Battlefieldet.
Már a BC2-re is panaszkodtál, aztán jött a 3, ami valóban több tartalommal rendelkezett, de ebbe is belekötöttél. A BF4-et a megjelenés óta tolod és itt sem úsztuk meg a panaszáradatot.
Azokat az embereket nem értem, akik több száz órát ölnek egy-egy játékba, de csak a negatívumairól beszélnek. Persze vannak hibái, ezt elfogadom, de ha annyira szar lenne, akkor nem játszanának vele ennyit.
Az ez év elején megjelent Crysis 3 multijával is nyomultam, de nekem nem jött be, így 30 óra (singlevel együtt) játék után abba is hagytam, mégsem hangoztatom, hogy mennyire szar volt. Ez egy pusztán középszerű multi, ami leginkább a CoD-os irányvonalat képviselte (ettől még nem feltétlenül szar).
Inkább játszom a BF4-nek nevezett "bughalmazzal", mint a CoD Ghosts-tal. -
Stief #10034 nem tudok képet beilleszteni faszom :( Pedig meg akartam mutatni nektek !! :( Vágó lapról hova kell másolni? -
Stief #10033 [IMG][/IMG] -
#10032 Épp ez az. Akármilyen bugos, mindig lesz olyan hülye, aki a következő részt is megveszi, mert reménykedik, hogy az jobb lesz. Szerintem már épp elég idejük lett volna kijavítani a bugokat. Mivel eddig nem tették meg, én nem nagyon reménykednék a helyedben... -
#10030 Jó, ha ironizálni szeretnék, akkor azt mondanám, h. nálam még fél órát nem futott, de alapjaiban a játék szórakoztató, és elég addiktív, van benne potenciál az időtállósághoz. A fejlesztőnek/kiadónak még mindig nem nagyot kell villantania, hanem vmit nagyon el kell szúrnia a következő időkben, hogy ebből szar játék legyen, ami elrontja a leendő kiadásaikat.. -
Gyuszopapa #10029 "pár évig futni fog a játék" erre nem vennék mérget. -
#10028 Csak a kedvedért:
BF4-ben kijavítják a bugokat, szépítgetik, pár évig futni fog a játék, mire bejelentik a következő részt, már senki nem fog emlékezni erre az első pár hónapra, de legalábbis el fog törpülni a hype mellett a hatása.
Ennél a játéknál sokkal szarabb dolgoknál is így működik. -
#10027 Akkor hogy működik? Mesélj. -
#10026 Kis mapon, közelre nagyobb fov. Nagy mapon távolra kisebb fov. Amelyik játékokban lehet ott ezt direkt scriptelik is.
Értem, amit írtál csak az optimális még mindig az, amit fentebb leírtam. -
#10025 Nagy piackutató lehetsz, ha ilyen állításokat komolyan le mersz írni. Nem mint ha a BF4 első hónapja ne azt indokolná, amit leírtál, csak a valóság meg nem ez alapján működik.. -
Reaper2104 #10024 A nagyobb célpontot könnyebb eltalálni vagy a kisebbet? -
eugabesz #10023 Tudom,hogy nincs az a pénz,ami elég,ha másból nem,tapasztalat....de.
Egy öreg indián mondta:"Ha a fehér ember kivágja az összes fát,megöli az összes állatot a prémjéért,beszennyezi az összes folyót,majd rájön,a pénzt nem lehet megenni" -
ACE #10022 Marketing tudásod 1-es, ülj le! -
eugabesz #10021 Azt kell mondjam,szinte le sem sz@rják,mennyit veszítenek,aki már megvette,az nekik bevétel...sztem már most a pénzüknél vannak,a prémium és egyéb dolgok csak a hab a tortán...de nagyot kell alakítaniuk,ha ezt a közösséget még egyszer rá akarják venni a vásárlásra...lesz aki úgy is megveszi a neve miatt,de szerintem a nagy többség most már kivár.. -
sasafr #10020 Megértettem amit írtál! Akkor a kérdésem az, hogy a fov csökkentésével a találati arány növekszik-e a BF4-ben? -
#10019 Csak a fórumról és az egyéb battlelog fícsörökből lettem kitiltva (pl. emblem szerkesztés), a játékból "szerencsére" nem. Veszítenek ők amúgy is elég játékost ahogy telnek a hetek és a fejlesztők semmilyen hajlandóságot nem mutatnak a játék javítására. -
eugabesz #10018 Ha engem kérdezel,szívás...de kellemes időtöltést a bf-en kívül...
-
#10017 Az amúgy mi, hogy a "fuck" szóra 1 hét bant kaptam Battlelogon?:D -
eugabesz #10016 Nem kéne erőltetni...még belefásul... -
#10015 Ez csak véletlen lehet -
Borg #10014 Meg kéne próbálnod megérteni amit írtam. -
#10013 Vagy egyszerűen csak faszán működik a csited:D -
sasafr #10012 Kicsit paradox amit írtál! Tehát akkor mégis csinál valamit mert alacsonyabb fov-on jobban adja. Vagy nem? -
Borg #10011 Sokkal valószínűbb, hogy csak szerencséd volt :D -
#10010 DMR-ekkel csináltak valamit, vagy csak jó napom van? -
Zsoltee #10009 Nos a képet nem linkelte be a fórum biztos bénázok...
A lényeg: ERROR Game disconnected: something went wrong. -
Zsoltee #10007
Megőrülök ettől a hibaüzenettől. Mindig ezzel vág ki, ráadásul a pingem is liftezik 40-999 között állandóan az utolsó remek patch óta... -
Borg #10006 Visszatérve erre a FOV-os baromságra, mert természetesen baromság, semmit sem csinál a hitreggel, íme a valódi ok, amiért az alacsony FOV jelenleg jobb:
BF3-ban fix FOV volt ha a célzón át néztél a fegyveredből. Tehát sima futkározás közben hiába volt pl 110-es FOV-od beállíva az optionsban, ha belenéztél a Reflex-be, vagy a Kobrába (vagy bármi egyéb 1x zoomba), akkor egyből 60-as FOV lett. Tehát 1x zoomot használva mindig mindenkinél ugyanakkora nagyításban voltak láthatóak az ellenfelek -> fair play.
Ehhez képest a BF4-ben nincs fixálva a célzók FOV-ja. Tehát ha te 110-en szeretsz játszani, mert akkor jó sok mindent belátsz az oldalsó terepből is, akkor belenézve a Reflexbe egy picsányi embert fogsz látni többször olyan távol, mintha BF3-ban tennéd ugyanezt. Ezért persze sokkal bénábban célzol. Magyarán, aki ugyanolyan nagyban szeretné látni a célkeresztben a célpontjait, annak 60 FOV-ig le kéne mennie BF4-ben. És igen, ezáltal a látómező viszont beszűkül.
Lehetne vitatkozni ezen, mert ugye alacsony fov-val jobb a célzó nagyítása, tehát könnyebb eltalálni az ellenfelet, könnyebb célon tartani, viszont a körülötted lévő terepből kevesebbet látsz be egyszerre. Magas fov-val meg nagy teret belátsz, de nehezebb célozni is, mert apróbbak az ellenfelek. Akár ezt is lehetne fairnek nevezni, csakhogy ugye aki most direkt leveszi 60-ra a FOV-ot, az gyakorlatilag előnybe kerül a legtöbb helyzetben azokhoz képest, akik úgymond normál 80-90 körülit használnak. Pl egy Locker TDM-en simán a legkisebb FOV a nyerő... míg egy nagy nyitott CQ mapon talán pont az ellenkezője. De még ott se biztos.
A DICE amúgy 2 hónap után végre elismerte azt, hogy ez egy bug, és beígérték már a javítását... tehát várhatóan 60 FOV fixálva lesz az 1x zoomokhoz, akárcsak BF3-ban volt. -
#10005 Amikor kellettek az engineer ribbonok, én direkt a kishelikbe szálltam be javítani. Akkor a gyerek 50+ fraget csinált 4-5 halál mellett. Csalózták ott is, de meg kellett, hogy védjem, egyszerűen nem tudták lelőni. -
#10004 Azt, hogy a konkrét mapon mit csinált nem tudom, csak azt mondom, hogy lehetséges csalás nélkül is, kishelivel. Főleg ha birkák vannak ellene. -
Borg #10003 Igen, és ez 32 ellenfélnek nem sikerül 45 percen át? Perszhe.
Úgy darált ki mindenkit, mintha legalábbis WH+AIM együtt lenne bekapcsolva. Még amikor a lépcsőház belsejében rohantam fel alá, akkor is kilőtt a kibaszott helijéből... -
#10002 Pont kishelivel lehetséges, ha egy vagy két ember javítja. Akkor max a tankágyú telitalálat szedi le. -
#10001 Hihetetlen, hogy annyira balfaszul van megírva a játék, hogy ha 7-4 a csapatelosztás, csak azért is 8-4-es csapatokat csinál. Persze amikor haver mellé akarna bemenni az ember, az istenért sem engedi be az embert a másik csapatba.
Tényleg az a gond ezzel az egésszel, hogy a 3-nál még elmentek volna ezek az apróságok, mondván a motor elvitte a fejlesztési időt. Azt hitte az ember, hogy a gyermekbetegségeket levetkőzi, legalább egy kicsit a játék. Ehhez képest látjuk, hogy mi a helyzet. -
Borg #10000 Tegnap egy kishelis srác is ennyit nyomot... no way hogy nem cheater... -
Borg #9999 Leginkább sehol.