15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
KaBuTo666 #10241 Be vagy szívva vagy sok alkoholt ittál... -
#10240 Nem. -
Stief #10239 Srácok azt vettem észre hogy igazából tök mindegy hol találom el tankokat rpg-vel ugyan akkorákat sebez! Szerintetek ? -
#10238 Ez az MG4 igen pofátlan egy ketyere.... -
#10237 Eléggé soka CPU-nak .. -
ApPa123 #10236 Vga 50-60 fok közt a cpu még 98-ra is felugrott előbb :S -
ApPa123 #10235 Hoppáááá... nem is vga-val van a gond hanem cpuval úgy nézem, átlag hőmérséklet 90fok, nagyon sok sztem -
#10234 Addig tedd még lehet.. kérd vissza a vételárat.. dobj hozzá még és 7850 v 7870 ... -
ApPa123 #10233 Köszönöm az lesz, visszaküldöm nekik h rakják bele a kis f....at xD Most töltök 1 másik drivert ha azzal is gond lesz küldöm haza :D -
#10232 Kevés oda a 7790.. 7850, 7870 kellett volna :/ -
#10231 Ez nagyon melegedős témának hangzik, hogy egy ideig jó, aztán már sehogy sem. Nézd meg, hogy egy ilyen incidens után hány fokos. Lehet fostartály a gyári hűtője, hibás. -
#10230 Abramssel imádom ezeket, zsíros pontokért lehet őket lepuffantani :))) SABOT-tal érdemes próbálkozni, mert sokkal gyorsabb mint a többi lövedék. -
ApPa123 #10229 amd a8 5600k, 8gb ddr3 2400mhz, asrock fm2a75 pro4-m -
#10228 Proci,lap,memória.. ? -
ApPa123 #10227 13.12 cata ( kövi már beta ) -
#10226 Friss driver... ? -
ApPa123 #10225 Csak az a baj h high/ultra grafon 60+fps Simán! mikor elkezd szaggatni lowra veszem se segít.... Erre magyarázat "gz dice" -
ApPa123 #10224 http://www.youtube.com/watch?v=1OSxxWYmgdE
Nekem ez segített próbáld meg :D -
#10223 Belépőszint .. mit vártál? -
ApPa123 #10222 Úr isten megőrülök.... ma vettem új vga-t Nem a legdrágább de nem rossz ( Asus 7790 Direct CU II 1GB ) Játszok kb 20 percet high/ultra és utána fps meghal leesik, szaggat mint a dög -_- -
#10221 Sziasztok! Van 1 kis problémám. Win reinstall után E meghajtó lett a D-ből, ami önmagában még nem lenne tragédia, viszont felraktam a bf 3-at, 4-et, de utána átírtam a meghatjó betűjelét és felraktam más programokat is. Mivel nem akart menni a bf kicsit megbuheráltam, így mind2 megy, viszont a 4-ben ha china rising-os pályára akarok belépni, akkor kiírja, hogy telepítsem fel a dlc-t. Csak egy komplett reinstall segít vagy esetleg van valakinek vmi ötlete? Köszi előre is! -
#10220 Erre a sok sz*rf*szú csak annyit szokott írni, hogy "hát ilyen a jó csapatmunka". Ja, ilyen a balf*sz admin.
Nekrofil: egyetértek! Záró a balance. Már írtam, hogy olyan szinten szar a dolog, hogy ha az egyik csapatban +2 ember van, akkor is oda pakolja a játék az új embert. Ebbe biztos beleszámít a töltési idő is (gondolom akkor foglal csapatot, amikor rákattintasz a böngészőben), de ez csak annyit jelent, hogy ha így van megírva, akkor az rossz. Megkérdezhetné a dice a Team Fortress 2 csapatát, hogyan is kell multit programozni. -
Nekrofil #10219 vicces amúgy, hogy egy ilyen kaliberű játék nem tartalmaz balance mehanikát. végignéztem ma server browsert, CQ 750-150, 700-26, 760-260 ticketekkel szaladgálnak a mapok, teljesen egyoldalú a játék, ami megöli az egészet. utolsó patch óta ismét szar a hitregem is, ma 10* haltam meg legalább 1 hitből ( számoltam ) -
Borg #10218 Remélem csinálnak valamit a mid air repairral a csillagszórón, mert kicsit már idegesítő ami megy a szervereken...
Nem elég, hogy lehetetlen leszedni őket, mert folyton javítják magukat, de a legújabb stratégia az, hogy 4-en mennek, leszedik a másik helit, majd az ellenség bázisa fölött maradva bevárják a heli spawnt, és viszik azt is. Szóval ma egy 4 tagú klán szépen beszopatta az egész szervert, 2 helivel, mindkettőnek volt 80/2 statja kb, az adminok meg le se szarták, hogy kb megmozdulni sem tudott senki más a szerveren. A második ilyen map után inkább leléptem, mert a sok faszlámának is hiába szól az ember, hogy mindenki iglát hozzon... -
#10217 ??? -
-
#10215 Igen, ugrabugra. De baromira nem újhullámos, pont ellenkezőleg. Oldschool arcade-os játékmenet. (Nyilván a 99-es Quake3 is "újhullámos"...) Semmi balance trágyásítő puskafejlesztés meg statbuzulós szintlépés meg ilyenek.
-
Borg #10214 Nemtom, de szerintem az "újhullámos szar" kifejezésed erre is pontosan illik.... kaotikus ugrabugra az egész, tipikusan cod playereknek való... -
#10213 én most vettem karácsony alatt az Amazonról 5$-ért (amúgy meg 20$, ha nem akciós) egy teljes C&C pakkot (Origin kód), pedig már itthon megvolt a Generals és a Zero Hour, plusz a Tiberium Wars is :D -
#10212 Ollé, reméljük a 7xxx széria is támogatott lesz. -
#10211 nagyon szuper kis játék A 6 éves fiam nagyon élvezi ... -
#10210 Hajjajj.. én meg néhány éve kölcsönadtam a First Decade-emet és nem nagyon emlékszem, hogy kinek... :D -
#10209 Nekem tetszik. Azt az ion cannont látva úgy elragadt a nosztalgia, hogy kedvem is támadt egy kis c&c 1-hez. ..vagy Red faction-höz. :D -
#10208 Amúgy meg egy igazi C&C fannak ez is megdobbantja a szívét. Már elég régóta nem kaptunk igazán jó C&C játékot, a Renegade se volt valami nagy eresztés de baromi jó hangulata volt. Úgyhogy ez is várós. -
#10207 Tényleg nem sikerül felfogni senkinek, hogy ez egy ingyenes, hobbiból fejlesztett valami? Ha nem tetszik akkor menjetek játszani a drága, szép, de legalább jó bugos BF4-el... :D -
#10206 Akkor meg mit keres ebben a topicban? :D
(hangnemből vegyél vissza légy szíves) -
#10205 nektek se akar az originbe belépni? -
SergioAmigo #10204 Egy új, "DERP" néven futó hackercsapat tűnt fel a színen, akik kedvtelésből olyan játékszolgáltatásokat támadtak és bénítottak meg ideiglenesen, mint például a League Of Legends, az EA.com vagy a Battle.net.
A csoportosulás Twitter bejegyzéseiből kiderült, hogy a támadók azokat az oldalakat vettek célba, amelyeknek a PhantomL0rd néven ismertté vált Twitch felhasználó regisztrált tagja volt. A DERP tevékenységének következtében a League of Legends, a World of Tanks, a Battle.net, az EA.com és a Club Penguin szolgáltatásai is lebénultak egy időre. PhantomL0rdnak sikerült kapcsolatba lépnie a csoport néhány tagjával, akik elmondták, hogy az egészet csak szórakozásból tették.
Meglepő fordulat az ügyben, hogy nem sokkal a beszélgetés befejezése után PhantomL0rd lakását megszállta a rendőrség. A meglepődött játékosnak bilincsbe verve, gépfegyveres őrizet mellett kellett végignéznie, amint átkutatják az ingatlant. A DERP egyébként DDoS támadással bénította le a szervereket, amelyek a túlterhelés következtében nem tudtak reagálni felhasználói kérésekre.
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/tamad_a_derp_hackercsapat -
SergioAmigo #10203 DDOS támadás van lol originse müködik. -
SergioAmigo #10202 The Game Statistics Engine is currently down.
nah akkor megint van valami :D