15720
  • KaBuTo666
    Be vagy szívva vagy sok alkoholt ittál...
  • SötétBarom
    Nem.
  • Stief
    Srácok azt vettem észre hogy igazából tök mindegy hol találom el tankokat rpg-vel ugyan akkorákat sebez! Szerintetek ?
  • SötétBarom
    Ez az MG4 igen pofátlan egy ketyere....
  • V43 1105
    Eléggé soka CPU-nak ..
  • ApPa123
    Vga 50-60 fok közt a cpu még 98-ra is felugrott előbb :S
  • ApPa123
    Hoppáááá... nem is vga-val van a gond hanem cpuval úgy nézem, átlag hőmérséklet 90fok, nagyon sok sztem
  • V43 1105
    Addig tedd még lehet.. kérd vissza a vételárat.. dobj hozzá még és 7850 v 7870 ...
  • ApPa123
    Köszönöm az lesz, visszaküldöm nekik h rakják bele a kis f....at xD Most töltök 1 másik drivert ha azzal is gond lesz küldöm haza :D
  • V43 1105
    Kevés oda a 7790.. 7850, 7870 kellett volna :/
  • kemotox
    Ez nagyon melegedős témának hangzik, hogy egy ideig jó, aztán már sehogy sem. Nézd meg, hogy egy ilyen incidens után hány fokos. Lehet fostartály a gyári hűtője, hibás.
  • SötétBarom
    Abramssel imádom ezeket, zsíros pontokért lehet őket lepuffantani :))) SABOT-tal érdemes próbálkozni, mert sokkal gyorsabb mint a többi lövedék.
  • ApPa123
    amd a8 5600k, 8gb ddr3 2400mhz, asrock fm2a75 pro4-m
  • V43 1105
    Proci,lap,memória.. ?
  • ApPa123
    13.12 cata ( kövi már beta )
  • V43 1105
    Friss driver... ?
  • ApPa123
    Csak az a baj h high/ultra grafon 60+fps Simán! mikor elkezd szaggatni lowra veszem se segít.... Erre magyarázat "gz dice"
  • ApPa123
    http://www.youtube.com/watch?v=1OSxxWYmgdE

Nekem ez segített próbáld meg :D
  • V43 1105
    Belépőszint .. mit vártál?
  • ApPa123
    Úr isten megőrülök.... ma vettem új vga-t Nem a legdrágább de nem rossz ( Asus 7790 Direct CU II 1GB ) Játszok kb 20 percet high/ultra és utána fps meghal leesik, szaggat mint a dög -_-
  • Norby646
    Sziasztok! Van 1 kis problémám. Win reinstall után E meghajtó lett a D-ből, ami önmagában még nem lenne tragédia, viszont felraktam a bf 3-at, 4-et, de utána átírtam a meghatjó betűjelét és felraktam más programokat is. Mivel nem akart menni a bf kicsit megbuheráltam, így mind2 megy, viszont a 4-ben ha china rising-os pályára akarok belépni, akkor kiírja, hogy telepítsem fel a dlc-t. Csak egy komplett reinstall segít vagy esetleg van valakinek vmi ötlete? Köszi előre is!
  • ProGabe #10220
    Erre a sok sz*rf*szú csak annyit szokott írni, hogy "hát ilyen a jó csapatmunka". Ja, ilyen a balf*sz admin.

Nekrofil: egyetértek! Záró a balance. Már írtam, hogy olyan szinten szar a dolog, hogy ha az egyik csapatban +2 ember van, akkor is oda pakolja a játék az új embert. Ebbe biztos beleszámít a töltési idő is (gondolom akkor foglal csapatot, amikor rákattintasz a böngészőben), de ez csak annyit jelent, hogy ha így van megírva, akkor az rossz. Megkérdezhetné a dice a Team Fortress 2 csapatát, hogyan is kell multit programozni.
  • Nekrofil
    vicces amúgy, hogy egy ilyen kaliberű játék nem tartalmaz balance mehanikát. végignéztem ma server browsert, CQ 750-150, 700-26, 760-260 ticketekkel szaladgálnak a mapok, teljesen egyoldalú a játék, ami megöli az egészet. utolsó patch óta ismét szar a hitregem is, ma 10* haltam meg legalább 1 hitből ( számoltam )
  • Borg
    Remélem csinálnak valamit a mid air repairral a csillagszórón, mert kicsit már idegesítő ami megy a szervereken...
    Nem elég, hogy lehetetlen leszedni őket, mert folyton javítják magukat, de a legújabb stratégia az, hogy 4-en mennek, leszedik a másik helit, majd az ellenség bázisa fölött maradva bevárják a heli spawnt, és viszik azt is. Szóval ma egy 4 tagú klán szépen beszopatta az egész szervert, 2 helivel, mindkettőnek volt 80/2 statja kb, az adminok meg le se szarták, hogy kb megmozdulni sem tudott senki más a szerveren. A második ilyen map után inkább leléptem, mert a sok faszlámának is hiába szól az ember, hogy mindenki iglát hozzon...
  • SötétBarom
    ???
  • SigS

• kemotox
    Igen, ugrabugra. De baromira nem újhullámos, pont ellenkezőleg. Oldschool arcade-os játékmenet. (Nyilván a 99-es Quake3 is "újhullámos"...) Semmi balance trágyásítő puskafejlesztés meg statbuzulós szintlépés meg ilyenek.
  • Borg
    Nemtom, de szerintem az "újhullámos szar" kifejezésed erre is pontosan illik.... kaotikus ugrabugra az egész, tipikusan cod playereknek való...
  • szomferi
    én most vettem karácsony alatt az Amazonról 5$-ért (amúgy meg 20$, ha nem akciós) egy teljes C&C pakkot (Origin kód), pedig már itthon megvolt a Generals és a Zero Hour, plusz a Tiberium Wars is :D
  • adam46
    Ollé, reméljük a 7xxx széria is támogatott lesz.
  • haversvábbogár
    nagyon szuper kis játék A 6 éves fiam nagyon élvezi ...
  • kemotox
    Hajjajj.. én meg néhány éve kölcsönadtam a First Decade-emet és nem nagyon emlékszem, hogy kinek... :D
  • sz4bolcs
    Nekem tetszik. Azt az ion cannont látva úgy elragadt a nosztalgia, hogy kedvem is támadt egy kis c&c 1-hez. ..vagy Red faction-höz. :D
  • kemotox
    Amúgy meg egy igazi C&C fannak ez is megdobbantja a szívét. Már elég régóta nem kaptunk igazán jó C&C játékot, a Renegade se volt valami nagy eresztés de baromi jó hangulata volt. Úgyhogy ez is várós.
  • kemotox
    Tényleg nem sikerül felfogni senkinek, hogy ez egy ingyenes, hobbiból fejlesztett valami? Ha nem tetszik akkor menjetek játszani a drága, szép, de legalább jó bugos BF4-el... :D
  • sz4bolcs
    Akkor meg mit keres ebben a topicban? :D

(hangnemből vegyél vissza légy szíves)
  • Soldiers
    nektek se akar az originbe belépni?
  • SergioAmigo
    Egy új, "DERP" néven futó hackercsapat tűnt fel a színen, akik kedvtelésből olyan játékszolgáltatásokat támadtak és bénítottak meg ideiglenesen, mint például a League Of Legends, az EA.com vagy a Battle.net.

A csoportosulás Twitter bejegyzéseiből kiderült, hogy a támadók azokat az oldalakat vettek célba, amelyeknek a PhantomL0rd néven ismertté vált Twitch felhasználó regisztrált tagja volt. A DERP tevékenységének következtében a League of Legends, a World of Tanks, a Battle.net, az EA.com és a Club Penguin szolgáltatásai is lebénultak egy időre. PhantomL0rdnak sikerült kapcsolatba lépnie a csoport néhány tagjával, akik elmondták, hogy az egészet csak szórakozásból tették.

Meglepő fordulat az ügyben, hogy nem sokkal a beszélgetés befejezése után PhantomL0rd lakását megszállta a rendőrség. A meglepődött játékosnak bilincsbe verve, gépfegyveres őrizet mellett kellett végignéznie, amint átkutatják az ingatlant. A DERP egyébként DDoS támadással bénította le a szervereket, amelyek a túlterhelés következtében nem tudtak reagálni felhasználói kérésekre.

http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/tamad_a_derp_hackercsapat
  • SergioAmigo
    DDOS támadás van lol originse müködik.
  • SergioAmigo
    The Game Statistics Engine is currently down.

nah akkor megint van valami :D