15720
  • LeWyTy
    Hol a legolcsóbb neten a premium?
  • DarkSector
    Ez kurvajó, az utolsót látom de nem hiszem el. :D
  • heringer
    China Rising bombázó lőni hogy tudok xbox360-on vele.?
  • Seangaijin
    Vót má?????
  • SigS
  • KM
  • Reaper2104
    Ezért játszom és nem vagyok katona.
  • Reaper2104
    Nem mondtam, hogy az jobb, de azért tankokat könnyebb likvidálni, egyébként szerintem a javítást leszámítva elég realisztikus.
  • SötétBarom
    Egyszerűen annyi kéne, hogy a tool egy fokkal lassabban rakja helyre, mert valóban túl gyorsan meg lehet javítani. A nagyhelivel viszont mindenképp csinálni kéne valamit, mert nem jó semmire..
  • heringer
    Jah értem köszönöm
  • Borg
    Időközönként megjelenik a konténer bejáratánál a kis fehér repülő, akkor kell "beszállni".
  • Borg
    Én SRAW-al szoktam eltalálni, de ez akkor sem módszer... meg kéne csinálják úgy, hogy egy idő után csak marha lassan javítódjon a kisheli, vagy valami ilyesmi. Vagy pl csak késleltetve lehessen megjavítani, vagy csak földre leszállva.
  • dr Kotász
    Meg hogy a halott katona újjáéled.
  • heringer
    China Rising bombázót én hogyan tudom használni odamegyek és semmit nem ir ki hogy nyomjak x et stb?
  • SNICKER
    és a tankot meghegeszted? ez a játék nem a realisztikusságától jó
  • Reaper2104
    Azért az mennyire realisztikus már, hogy egy szétlőtt helit a levegőben megjavítanak másodpercek percek alatt.
  • SötétBarom
    Floodzone-on csak RPG-vel lövök rá, mert nagyon sokszor ereszkedik alacsonyra. Szokták szeretni.
  • Szabi #10264
    nekem ilyen cpu (i5 3570k) hűtőm van, 30-32fokos alapjáraton, max terhelésnél se volt még 45 fok felett és teljesen csendes :D
  • adam46
    Akkor nem lehet olyan brutális. Nekem egy ilyen van az i5 4570en és alapjáraton 33-34 fok körül van, úgy hogy ilyenkor még nem pörög a ventilátor, csak 45 fok felett kapcsol be és játék alatt is ezen a szinten tartja 46-47 fok környékén.
  • Nekrofil
    esetleg rossz pasztázás / felhehelyezés is játszhat
  • ApPa123
    Most vettem rá 1 brutál hűtőt procira. Alapjárat bekapcsolom a gépet 65fok :D játék alatt 85 szal tuti proci gond.
  • Borg
    Lockeren, ha szerencséd van, ami a mozgásodat illeti a mapon, és nem állóháború van az átjáróknál :)
    De sajnos középtávra már alkalmatlan, és a sebzése is relatíve kevés. Én már végigpróbáltam az összes LMG-t, és mindig csak a Type88-hoz tértem vissza.
  • Norby646
    Örök hálám, mostmár megy faszán!

Amúgy sztem se a kártyáddal van baj. Nekem hasonló tudású a vga-m mégis a jelenlegi proci mellett fullhd/medium config-al 70-90fps-em van. A proci viszont nagyon durva ha megközelíti a 100 fokot, és nyilván ezért akad be. Vagy túl van húzva, vagy gyenge a hűtő, vagy isis.
  • Borg
    Majd próbáld meg ezt floodzone-on pl. Mert ott ugye se tank, se aa nincs, ráadásul a házak között cikázó csillagszórót befogni is alig lehet stingerrel.
  • balage018
    LOL
    kismadarak ellen hatásos lehet, amíg nem javítják ki a csillagszórót, addig ilyenekkel kell menni ellenük
  • SigS
    Az ott bronz nem gold
  • SötétBarom
    Kishelikről volt szó, a nagy egy vicc perpillanat.
  • SigS
    jól képzett heli pilóta...

Hagyjad már...egy találat Igla/Stingerrel és már zuhan irányíthatatlanul...
    Alig lehet találkozni támadó helikopterrel a szervereken. Ha igen akkor sincs fent 1-2 percnél tovább...fostalicska repülő bughalmaz.
  • barmi
    Shanghai mapon például nincs mobile AA, csak a stingerek és iglák, no meg az RPG marad heliölő fegyver gyanánt, ezáltal elég nagy hátrányba kerülhet a gyalogság ha van egy jól képzett heli pilóta (vagy kettő és persze mindkettő ugyanabban a csapatban) .
  • SötétBarom
    Pedig még RPG-vel sem akkora kunszt kilőni őket..
  • barmi
    A 30 emeletes házak mögé bújkáló helivel mégis mi a francot tudnál kezdeni pl. ? olyan helyre bújik ami már nem is a pálya része de neki lehet oda is menni és így ez nem fairplay (szerintem). Ezáltal egyszerűen elpusztíthatatlanná válik (szerencsére kevés az ilyen "ügyes" pilóta de azért találkoztam már ilyennel nem egyszer) ! regenerálódik a ház mögött aztán újra végigviharzik a pályán füstöt okádva hogy senki se tudja befogni aztán megint fedezék a pályán kívül ... gyűlölöm az ilyeneket .
  • SötétBarom
    Kedvencem mikor sírnak, hogy 3 engi van a heliben, és úgy kilőhetetlen.. :DDD Pedig pont 3 enginek kéne ugyan úgy együttműködni, és menne egyből a levesbe..
  • barmi
    na, ez mondjuk baj :\ na mindegy, azért kipróbálom aztán meglátjuk melyikre áll rá jobban a kezem :-)
  • Running
    Ha a helit nem tudják leszedni egy pályán az azt jelenti, gyenge képességű játékosok vannak az ellenfél oldalán.
    Attól nem balanszolatlan egy játék, hogy a játékosok nem tudnak az adott játékkal játszani.
    A játékosok oktatását megoldhatnák drasztikusabban is, pl nem léphetnének fel multi szerverre, ameddig az oktató részt tökéletesen végre nem hajtották.
  • SötétBarom
    Annyi a szopás, hogy ha a heli épp rád hajt, akkor is célon kell tartani, nem lehet kilövöldözni vele fedezékből mint a stingerrel.
  • barmi
    omg... ezt nem is tudtam ! Na akkor motantól minden helinek reszeltek amelyik a közelembe merészkedik ! :D Bár az ügyes pilótát nem igazán lehet leszedni ezekkel sem mert elbújik ameddig összeszedi magát aztán megint lecsap, aztán megint elbújik és így tovább ... de azért ezt az újralockolást jó tudni! Köszi !
  • SötétBarom
    Az igla rakétája vissza tud lockolni, ha már nem okádja a heli a flare-t. Amíg újratöltöd, addig repül valamerre, aztán újra befogod a célt, és bumm. Sokkal jobb mint a stinger.
  • barmi
    Heli ellen szerintetek stinger vagy igla ? éne ddig a stingert használtam és elég hatékonynak találom, de ha az igla jobb akkor inkább azt használom mostantól ! mi a különbség köztük ?
  • barmi
    Azt próbáltad már, hogy nem high/ultrán kezdesz hanem mondjuk medium/high-on vagy medium/mediumon ? Vajon úgy is előjön a probléma egy idő után ? olyan mintha memóriaürítési gond lenne (de ez csak egy 5let)
    A hőfok is elég sok szerintem, pláne a proci ! nálam a vga 80-90 körül van három óra BF4 után is, a proci meg 55-65 fok között.
  • kemotox
    VGA-nak az szerintem még sima, de a CPU elég durva tojássütős :D