15720
  • TDC Geronimo
    Felbontást nézni az agyontömörített youtuben? Ne vicceljünk már... Mindenféle grafikai összehasonlítás egy vicc youtuben. Én meg nem pr bullshit oldalakról szedem az infókat. Van ezer egy ilyenekkel foglalkozó oldal csak utána kell nézni, de szerintem DICEosok is megerősítették a felbontásokat megjelenés környékén.
  • lwb
    Miért? Olyanok töltik fel, akik már megvették, mindezt hd-ben és mozgásban, gameplayt. Ami a hivatalos oldalakon van, az simán lehet pr bullshit.

Tudsz ennél jobb módot összehasonlítani két verziót vásárlás előtt?
  • TDC Geronimo
    youtuben felbontást nézni atyaég... :D

• lwb
    De nem is az a lényeg, hogy a xone mit tud, hanem, hogy a bf4-ben az a pláne, hogy konzolon hatalmas ugrás a bf3 után - grafikailag és frame rate terén is. Pc-n persze nem. De kint főként konzolon tolják, mint kb mindent.
  • lwb
    Csak újságcikkeket láttam erről, a fejlesztőktől semmit,de lehet. A youtube compare videon nem láttam semmi különbséget sem a két verzió között.
  • lwb
    Az lehet, multit még nem próbáltam, majd a single végén.
  • TDC Geronimo
    De megmondták. Annyi amit írtam. Boxon 720p, PS4en meg 900p.
  • TDC Geronimo
    multiba sokszor lemegy boxon volt róla teszt DFen és néha besurran 30 közelébe.
  • MaRee
    Igazából annyira engem sem vonz a scifi fps, de a Titanfall érdekesnek tűnik, mondjuk már akkor inkább Planetsideozok lehet, az bejön. Arma-t még nem próbáltam soha, bár azt mondják nagyon jó. BF 4 akkor nekem kimarad, kösz a válaszokat.
  • lwb
    Upscaled, igen. 30 fps-t nem hiszem, xone-on tolom én is és legalábbis single alatt sehol nincs 30 fps. Annyi éve tolok már konzolon játékokat, hogy a szemem bármikor megmondja, hogy 30 vagy több a frame per sec. A dev szerint fix 60 fps, azt meg nem mondták meg, hogy mennyiről upscale-elték 1080p-re, csak hogy picival kevesebb a native.
  • lwb
    upscaled 1080p, 900p-ről. mindkettő
  • TDC Geronimo
    720p boxon és 900p PS4en. Egyiken se fut 1080pbe, ami a DICE töketlensége is. fps meg 40-60 között mozog PSen, boxon meg 30-60 között. Effekt, textúra, shader minőség, assetek stb az PC high szint. A textúra streamelésbe hirtelen fordulásoknál van kis spórolás.
  • kifli
    próbálj egy arma és egy bf összevetsét. Akkor majd látod mennyire szimulátor ez a játék :)
  • lwb
    1080p ps4-en és xone is a bf4. Az effectek pedig fel vannak húzva, mint egy high pc-n. Nálam az i5-ön, 8 giga rammal és 660 Ti-val sem sokkal szebb. Az fps rate-et nem tudom az xone-on kiíratni, de szemre konzisztensen nagyon magas, 60 körüli. A korábbi konzolos fix 30 fps-nél jóval-jóval magasabb.

Nyilván egy bika pc-n szebb lesz sokkal, de a bf3 előző generációs változatához képest ég és föld. Mind a grafika, mind az fps.

A netkód szar mindenhol, ez tény. A Titanfall meg szerintem is jobb lesz, bár én a Divisiont jobban várom. Meg a Destinyt is.
  • Skyline
    Xbox one-on egy erős pc szintjét..Ne röhögtess....
    XBO-n az 1080p 60 fps nincs meg, mindez úgy hogy erős medium-high beállításokon fut a játék (akárcsak Ps4-en)...
    Highon egy XBO-nál olcsóbb közepes konfig elviszi 60fps-el natív 1080p-ben high-on...
    Arról nem beszélve hogy Ps4-en és XBOn is ugyan akkora foshalmaz a BF4 mint pc-n, tele vannak a fórumok konzolos rinyával is akiknél fagy, kidobál,stb...
    Úgy fogják leváltani a Titanfallra a legtöbben a cuccot mint a kisangyalt, ha valóban jól összerakja a fejlesztő...Nem véletlenül.
  • lwb
    Igazad van, ha PC-ből indulsz ki. Konzolon viszont a BF3 csak előző generációson gépen volt, BF4 viszont van már az új generáción is és össze sem lehet hasonlítani, annyival jobban néz ki a réginél. Egy erős PC szintjét hozza xbox one-on pl., plusz 30 helyett 60 fps, ami megint nem mindegy.
  • KaBuTo666
  • Hecker007
    BF és a háborús szimulátor?
  • Skyline
    Háborús szimulátor...szakadok......
  • Skyline
    Mert a BF 4 nem tizenéveseknek szóló szemétkupac mi?:)
    Háborús szimulátor...Lol.....
    A BF játékosok döntő többsége úgy fog átnyargalni amint kiderül hogy abban multi élmény is van szopáson kívül mint a kisangyal...
    Az meg hogy a régi bf játékosok...Nemigen tolják ezt a BF4-nek csúfolt hulladékot, ahogy már a 3-nál is húzták az arcukat akárcsak a BFBC2-nél.
  • ProGabe #10301
    szimulátorral
  • Herold
    Ne hasonlítsunk már össze egy tizenéveseknek szóló transformers-szerű fps-t egy modern háborús szimulátorral. A BF játékosok döntő többsége soha nem fog a Titanfallal játszani.
  • balage018
    Titanfall: én sose voltam fps téren sci-fi rajongó de ez tetszik ;)
  • ProGabe #10298
    "Levolution (ami kb alig ad némi plusszt)"

Mondom mit ad ez az egész: vesztett meccseket! Sokszor van pár idióta, akik ezeket aktiválják, ezzel járműveket és emberelőnyt adva a másik csapatnak.

Arról van szó egyébként, hogy minden multi-játék csak annyira jók, amennyire a játékosok - ebben persze van egy kis sarkítás. A dice nem ad eleget ahhoz, hogy tanítsa a játékosokat. Amikor anno rákérdeztek a három kapcsán, hogy hogyan akarnak segíteni a kezdőknek (nagyon nehéz az újaknak a játék, frusztráló, stb), azt nyilatkozták, hogy sehogy, mert erre nincs kapacitás! Csakhogy ez nem egy 'easy to learn, hard to master' játék.

A másik dolog az, hogy tényleg túl sok a tartalom, így sem a térképek, sem a járművek, sem a fegyverek nem kapnak kellő figyelmet. Jó lenne ez, sőt, párszor tényleg nagyon jó meccsek vannak, de ez arányaiban hihetetlenül elenyésző. A játék nagyon frusztráló tud lenni, le merem fogadni, hogy rengetegen elfordultak tőle, ennyi bugot és játékmechanikai hibát nem bír el semmi.

Én is csak azért játszom vele, mert nincs nagyon más és pár hét múlva már nem lesz ilyenekre időm. Azért a Titanfallt megnézem, bármi áron, az érdekel annyira. Remélem Zampelláék megint megcsinálják a tutit.
  • Skyline
    Fogalmazzunk így:
    Ez a battlefield 3 új pályákkal (szarabbak, alig van 1-2 ami értelmes, a china dlc egy fos), Levolution (ami kb alig ad némi plusszt) dolgokkal kiegészítve amik már a 3-ban is benne lehettek volna (de kihagyták hogy a 4-ben lehessen vele villogni). Új fegyverek, több egyébként maximálisan felesleges fegyver és jármű addonnal...
    Mindez szarabb netkód és hitreg mellett, sok problémával, és rettenetesen gyenge balansszal. A járművek vagy túl erősek vagy túl gyengék lettek.

A megjelenés napja óta tolom mert nincs más alternatíva és megvettem már. Mai szemmel inkább leszarnám és tolnám tovább a BF3-at.
    Ha márciusig kibírod, akkor várd meg a Titanfall-t azt legalább olyan banda heggeszti akiknek ilyen netkód/hitreg problémájuk sosem volt az elmúlt jópár év multis tapasztalata alapján (persze még azt is meeglátjuk de mindenképpen ígéretesebb mint ez)...
  • DarkSector
    Kötve hinném hogy ez jobb a 3-nál, sem single-ben sem multiban.
    Legalábbis nem úgy tűnik....nagy a felhajtás körülötte ami ezt bizonyitja.

Inkább fogalmazzunk úgy hogy ha kicsit odafigyeltek volna összeségében jobb lehetett volna.
    De sok hiba van vele sajnos.
  • DarkSector
    hát igen kell hozzá néhány haver is akikkel ezt véghez viszitek. :D
  • MaRee
    Mennyivel jobb ez mint a BF3? Megéri megvenni, vagy annyi ujitás nincs benne? Azzal tolja még valaki? Megjött a kedvem egy kis lődözéshez megint.
  • Reaper2104
  • Reaper2104
    Mennyit gyakorolhatták mire összemákolták ezt, vagy....
    Én játszani sem játszanék annyit mint amennyit ezek csak a bug keresésekkel meg egyéb ilyen dolgokkal időben eltöltenek.
  • Skyline
    A múlt hónapban 4-en lőttük engivel szart sem ért, hagyjuk ezt....
    2 engi olyan sebességgel javítja hogy 2 egymást követő stinger találat is csak egy pillanatra disabledre vágja a gépet, ha szerencséje van az embernek talán kihalnak tőle az engik...
    Ha meg érzi a pilóta hogy sokan lőnek rá flare után csak levonul fedezékbe, amiből a legtöbb pályán annyi van mint a szemét...
    Eleve nevetséges hogy ilyen erőket kell összpontosítani egy szaros minikopterre, miközben egy támadó helikoptert mosolyogva fingat le az égről egyetlen enginer... A Scout vs Attack heli dologról nem beszélve....
  • adam46
    (Csapatmunkával simán ki lehet szedni őket, csak ahhoz össze kell fogni két-három engi-nek)
  • Skyline
    Bírom amikor olyan arcok védik a levegőben javított halhatatlan littlebirdeket akiknek van vele vagy 3-400 killjük és az első 3 legjobb járművük közt van...
    De ettől még az egyik legbalanszolatlanabb op dolog a játékban....
    Remélhetőleg a jövőben alaposan legyengítik a levegőben javítás sebességét...

És ezt a kilőni az enginert meg 1-2 ilyen olyan rakéta dolgot hagyjuk már... Egy közepesebb pilóta és 2 engi a helikopterbe és gyk kilőhetetlen, legfeljebb mázlival szedhető le...

Egyébként meg eleve a levegőben történő javítgatást el kellene felejteni, kissé nevetséges hogy egy páncélozott attack helivel képtelenség lelőni egy littlebirdet, miközben az szétkaszálja az attack heli-t és mehetünk vele a levesbe..

Az egész játék járműbalanszolása egy rakás szar lett...
    Megváltásként várom már a Titanfall-t....
  • ProGabe #10288
    "A játékosok oktatását megoldhatnák drasztikusabban is, pl nem léphetnének fel multi szerverre, ameddig az oktató részt tökéletesen végre nem hajtották."

Komolyan mondom, bannolnám legszívesebben azokat, akiknek nincs minimum 10 spotolásuk/óra. Szerintem nem is tudják sokan, hogy létezik ilyen a játékban és hogy mennyi segítséget ad(na). Aztán a sok blokkoló! Legjobb az, amikor 3-4-en futtok el gránát, vagy bármi más elől, de mindig jön egy idióta, barom állat, aki szemben jön veletek és hogy-hogy nem, mindenkibe sikerül beleakadnia! :D

Az meg, hogy sokan csak arra használják a med/ammo packot, hogy magukon segítsenek, hát minimum kéztörést érdemelne^^.

Ezt még lehetne sorolni és már én is írtam itt, hogy ez a dice hibája. Mint írtam, a single-nek egy szép nagy tutorialnak kéne lennie, nem hollywoodi filmnek, pontosabban CoD koppintásnak.
  • ProGabe #10287
    Milyen "érdekes", hogy vannak játékosok, akik folyamatosan on-shot killelnek. Hányinger!
  • DarkSector
    Aztakurva, ezt meg hogy érték el hogy körbe forog a rakéta? :D
  • balage018
    le a kalappal, nem semmi dolgokra jönnek rá :)
    ez milyen már :)
  • Krisztiam #10284
    Ezt hogy csinálják? C4-el azt látom, de próbáltam három nem elég hozzá..
  • balage018
  • The Protector