15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Borg #10361 De azt sem, hogy nem.
Hiszen pont ugyanannyi ember lehet, akinek szar, de ahelyett hogy itt sírna inkább továbblép, és játszik mással, ha a BF4 szar. -
#10360 Tévedsz.
Mondok egy példát: elsüllyed egy hajó. 100-an megfulladnak, 6-an megmenekülnek. A 6 túlélő mind elmeséli, hogy imádkozott Istenhez, hogy mentse meg. A te gondolatmeneteddel: aki imádkozik, megmenekül. A valóságban pedig: a maradék 100, aki szintén imádkozott és meghalt, nem tudja elmondani...
A fórum konkrét témájára tehát az analógia: akinek jó a játék, nem sír a fórumban, ergo nem lehet az itt leírtakból azt a következtetést levonni, hogy a játék a legtöbb embernél bugos stb. stb. -
Reaper2104 #10359 Mondjuk az szerintem természetes is, hogy az emberek inkább a problémákról írnak a fórumokon és nem arról hogy jó. -
ApPa123 #10358 Az igen! Mióta kint van bf4 azóta tolom, de soha nem láttam még ilyen stabil fegyvert. Valamit rosszul csinálok biztos :S -
kvanta #10357 Naná, hogy hasraütés az egész. Nem néztem erről statisztikát (szerintem nincs is), csupán abból indultam ki, hogy itt is meg PH fórumon is sokan panaszkodnak mindenféle hibára. Ha megnézed szinte mindenkinek van olyan hozzászólása, hogy nagyon tetszik de....
Nagyon kevés hozzászólást láttam akinek semmi problémája nincs vele. Ebből arra következtettem, hogy sokkal többen vannak akiknek problémája van vele mint akinek minden flottul megy (nincs sound loop fagyás, memória túlírás, random kifagyás és még ki tudja mennyi féle hiba van még)
Csapatjáték: persze van pár ismerős felvéve (nem sok) de van az úgy, hogy senki nincs online, akkor bejön a képbe amiről írtam. Persze próbál az ember nyugodt lenni, de amikor pl. sokadjára nem éleszt fel egy medic mikor körülöttem van vagy 3 az kezdi idegesíteni az embert. -
vg #10356 Úgy két percig bírtam nézni, aztán mikor láttam, hogy ilyen rambó módban nyomja+politikai baromságokat beszél kinyomtam. Ami tény, hogy xbox360/ps4-én nem tudsz így lőni az biztos(tapasztalat). -
barmi #10355 mintha valami kodos montazs lenne, ott viselkednek igy a fegyverek, bf4-ben szerintem ez nem egy megszokott latvany . -
barmi #10354 mikor eloszor lattam a videot nekem is az tunt fel, hogy gyanusan stabil marad a fegyver a kezeben sorozatloves alatt. Nyugodtan kovezzetek meg de ez szerintem is valamifele no recoil makro losz@r. -
Gyuszopapa #10353 A zsebembe beszélj majd otthon kiválogatom. -
Reaper2104 #10352 Megnéztem én is semmi gyanúsat nem láttam, csak jól céloz és még adja is neki. -
#10351 te meg idióta, egyéb kérdés? -
Gyuszopapa #10350 Ez egy makrós geci vagy no recoil-os.Gyönyörűen látszik.Te is no recoil-ozol? -
Reaper2104 #10349 Ez a 95-5 százalék ez honnan van? Volt valami reprezentatív felmérés a Bf4 játékosok között? Mert ez olyan hasra ütés szerű dolognak tűnik, hogy hallottam nemcsak nekem szar másoknak is ergó a többségnek szar és van pár szerencsés kivételes ember. Nem értem mért kell a saját véleményeteket folyton a nagy többségre általánosítani pl. Skyline is írta, hogy a bf játékosok többsége átfog nyargalni Titanfallozni, mert neki meg pár haverjának tuti bejön az a játék. És ezt ne vegyétek támadásnak.
A csapatjátékhoz meg annyit kell keresni haverokat akikkel együtt játszatok és akkor nem kell annyit a lámák miatt idegeskedni, ők is megvették a játékot valaki újonc, valakit egyszerűen nem érdekel a csapat csak megy azt lő, valakinek meg lehet túl összetett a játék ebbe egyszerűbb beletörődni mint idegeskedni. -
#10348 Ha már a ping meg a lag a téma...
Csak velem fordul elő hogy a sarok mentén elkezdenek rám lőni... még épp elbújok... és a sarok mögött eszébe jut a játéknak hogy én már meghaltam... nekem is 30as az átlag pingem és én sem mucsaröcsögéről játszom. -
SNICKER #10347 nekem régen bf2ben csinálsz ilyet amiről rinyálsz, és akkor csinálta amikor nagy volt a pingem. menjél eu szerverre, ne usa szerveren szerencsétlenkedj pázmeg -
sasafr #10346 Az arcodhoz képest a statod nem akkora ász! Persze nomen est omen! -
#10345 Akkor légy szíves tegyél be egy képet a szerver keresődről, valahogy így, hogy a legkisebb pingtől kezdődjön,nekem 20-25 szokott lenni most 27 a legkisebb:
-
#10344 Velem ez miért nem történik meg? Én ha lövök valakire és eltalálom, meghal. PONT. A fordítottja viszont nagyon sokszor történik, hogy valami veréb próbál lelőni hátulról, megfordulok, és pofánlövöm, mert annyira noob, hogy nem bír egy fél sorozatot célon tartani.
Hozzáteszem, nekem penge neten van, és nem a Mucsajröcsöge 2/b-ben lakom.. Illetve kizárólag olyan szerverre megyek, aminek _nagyon_ alacsony a pingje. -
Batistuta07 #10343 nem akartam személyeskedni.de nem vagyok béna.lehet rosszul fogalmaztam ,mert nem biztos hogy a netkód szar, a lényeg hogy ha valakibe belelövők egy tárat,majd megfordul és lelő,ott valami nem oké.hogy ennek mi a neve,nem tudom,nem is érdekel ,a lényeg hogy így nem lehet soha ebben a játékban egyenlő feltételek között játszani.kb 15 éve játszok multi fps-t ,tudom miről beszélek. -
#10342 Mert béna vagy. Ez van. Pont ezért nem kéne egyfolytában azt a kurva netcode-ot szidni.
Legparasztabb round ever :DDD
-
Batistuta07 #10341 nem hiszem.bár ahogy írtad megnéztem megint a videót, és az összes fegyvernek nulla a visszarúgása.nálam az se így van -
#10340 -
sasafr #10339 Nem vennék rá mérget, de makró gyanús! -
#10338 Hadd ne foglaljak össze egy 10 perces videot írásban. -
#10337 Nekem ugyan így adja. -
Batistuta07 #10336 nem mindent értettem amit mond,de a legvégén a rossz netkódról beszél.Ha nekem feleannyira adná a találatokat mint neki a videóban akkor már boldog lennék. -
#10335 vagy az is lehet, hogy nincs nála lőszer. supporttal előfordul, hogy úgy megyek be egy nagyobb tárkapacitású fegyverrel, hogy nem viszek magammal lőszert. -
#10334 talán mert rendkívül akkurátus, amit mond, pl. a fegyverekről. én egyáltalán nem tartom unalmasnak, picit száraznak tűnhet, mert valódi tartalmat kínál, nem csak eye candy-t, de semmi baj nincs a csatornával. -
#10333 összefoglalod mit mond a srác? leiratkoztam a csatornájáról már rég mert kibaszott unalmas szerintem és nem értem miért nézik őt az emberek... -
#10332 Kb ő látja reálisan a dolgokat, maximálisan egyetértek mindennel.
-
#10331 A szimulátort csak a flame kedvéért írtam. -
Skyline #10330 Az a szomorú hogy a BETA jobb volt a végleges játéknál....:) -
kvanta #10329 Nekem éjjel nappal 100% a memória használat, csak ingadozik. Van amikor 20 perc alatt vége a dalnak van amikor kibír 3 kört is akár :)
Már megszoktam, nem idegesítem magam rajta (csak akkor ha jó körnél hullik össze)
@Reaper2104: Igazad van de nem mindenben. Valakinek tetszik valakinek nem. Nekem pl minden hibája ellenére alapvetően tetszik a BF4 igaz szerintem semmivel sem több mint a BF3.
Viszont az nem elfogadható amit művelnek, kifizet az ember érte induláskor 11-12.000 Ft összeget akkor azt várja, hogy az első pillanattól kezdve nagyobb hibák nélkül fusson a játék. Jelen esetben ez közel sem valósult meg (tekintsünk el attól, hogy a játékosok 5 %-a minden probléma nélkül futtatja) de ott van a maradék 95 % akinek napi szinten többször különféle hibákkal kifagy, lefagy, meghal, kidob, elpusztul, feladja, elbukik stb stb... a játék. Ez tarthatatlan, sőt undorító így kiadni egy félkész programot.
A másik amit nem értek a játékosok nagy része. Magamból indulok ki de én amerre járok dobom folyamatosan a medic ládát vagy a lőszert, közben meg folyamatosan spotolom a környéket. Sokszor előfordul (pl ma is) hogy ordítok a csapattársnak aki mellettem gubbaszt és nem ad lőszer lövöm ugrálok kérem a chaten és semmi. Sajnos ez van az esetek túlnyomó többségében. Lehet arra fogni, hogy nem tudja hogy kell... persze, meg hogy CoDból jött át vagy valami, de ismét magamból indulok ki: az első BF amit játszottam az a BC2 volt (van benne vagy 10 órám mert a BF3 előtt vettem meg). Szóval nem vagyok ős BF-es csak érdekelt a játék utána olvastam és megtudtam mit kell csinálni.
Ezen kellene valahogy dolgozni, hogy csapatként működjön a dolog ne egyénként mert csapatban mozogva eredményesebb és szórakoztatóbb lenne.
Sry a hosszú gondolatért. -
ApPa123 #10328 Nem értem mi ez....nappal nagyon jól lehet játszani gyönyörűen megy, nincs semmi gond de esténként 1 percet nem lehet tolni nyugodtan mert egyből 100% memória használat nem értem mi ez.... -
Reaper2104 #10327 Ha pár száz hsz.-al előbb beleolvasol a fórumba lehet, hogy ilyen könnyen nem veted el a játékot. Itt a fórumozók véleményét lehet olvasni és nem az összes játékosét, nem lehet tudni hány ember játsza a Bf4-et és hánynak tetszik és hánynak nem, itt vannak páran akik a megjelenés óta naponta de minimum hetente leszarozzák a játékot, és vannak legalább ennyien akik optimistán beszélnek róla persze ők ritkábban írnak be. Egyszerűen valakiknek tetszik a játék valakiknek nem és attól hogy páran leszaroznak valamit attól még lehet, hogy neked jó élményt nyújtana. Hibák persze vannak benne, de melyik játékban nincsenek és melyik játék az ami minden embernek bejön? Ha nem vagy biztos benne hogy tetszeni fog inkább ne vedd meg, de szerintem, ha a bétáját kipróbáltad az alapján lehet érdemesebb döntést hoznod mint az itteni pár hsz.-ás alapján amit most gyorsba kaptál. -
#10326 Az a nagy helyzet hogy szerintem egyáltalán nem jobb. A textúrák magasavv felbontásúak egy kicsivel ez tény. Az hogy szpotnál integet a faszi az megint csak ad egy keveset a játékélményhez. A mapok egyáltalán nem nagy valamik. Az, hogy most már alapból lehet "festést" tenni fegyverre meg járműre marhára nem érdekel, ahogy az se h custom emblémákat csinálhat magadnak. Én hiányolok fegyvereket 3-ból és ez az egész bf4 nem más mint egy nagyobb DLC, semmi több. A levelution egy kalap szar, mert az hogy jön a hivar meg 1-2 dolgot felrobbantasz az kutyagumi, szvsz flood zone-on el is kúrja az egész játékot a vízben bénázás de ez megint csak szubjektív.
De lehet h 1 év után ez is játszható lesz, a 3-hoz is kellett 1-2 patch mire működött rendesen... Én nagyobb durranásra számítottam de ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja... -
#10325 a három tetszett ez egy rakás szar... -
Skyline #10324 A Destiny-től semmit nem várok annyira unalmas monoton és bárgyú volt az összes eddig látott gameplay vid... -
#10323 Szerintem jobb mint a három, új pályák, új fegyverek, sok egyéb apróság ami feldobhatja a játékot. Normálisan adja a találatokat is, csak ehhez el kell találni az ellenséget... Ne törődj a fórum trolljaival, ha a három tetszett ez még jobban fog. :) -
#10322 Ennyit mondtak megjelenéskor: "Sure we did still have to do a little bit of a compromise on the solution. We’re not running at the full native 1080p; we’re running a little bit lower resolution than that. But I think it was well worth those tradeoffs in order to make sure that we can actually have the full sort of PC game experience overall being on there."