Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt hogy csinálhatta? <#ijedt>

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

1.000.000 pont óránként. Nagy bajok vannak ezzel a játékkal.

EZT döntsétek meg PC-n... <#szomoru2>
"a DICE pápa Patrick Bach is kapott egy jutalom kicket, mivel a szerver adminja szerint is jobb lenne, ha az energiáit inkább a javításokra fordítaná."
battlefieldblog.hu

hehehehehe

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

A drónt melyik kasztnál és hogy lehet elõhozni? Kell adott rang is hozzá?

A premium tulajdonosoknak a mostani 7-én kezdõdõ hétvége is dupla xp lesz.
Fpocok
Úgy hallottam, hogy +2 nap lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jabar
sokszor (relatíve, 3-4 játékból 1x) összefutok mostanság olyan emberekkel akik mintha benne feküdnének a textúrában, nem látszanak vagy benne vannak valamiben (kõ, törmelékdarab, stb) ahonnan kilõnek de én ha lövöm elõtte pattog a skuló a levegõben O.o

"Jabar sa bu eeda murishani!"

genRob
Megoldódott. Igaz nem automatikusan ugrott a címre, de beállítottam. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

meddig tart ma ez a dupla xp? Eu idõszámítás van vagy amcsi?
alma2
az uh-60 minigunja es hasonlok.
A jelek szerint nem jatszottal bf2-vel amikor ezt a "gyengitest" megtettek, mert elotte eleg volt vegighuzni a foldon a celkeresztet kaptal 20 fraget egybol.

Es amig mondjuk egy tankos palyan pl Golmud Railway-en a jatekosok 70 %-a medickent rohangal egyedul, amikor meg a takarito szemelyzetnek is raketaval kellene rohangalnia, addig nem is lesz maskepp.

szerintem

Mi van gyengítve, mirõl beszélsz? Még gyengébb a tank lövege? Te jól vagy? A kis heli 25mm ágyúja szarrá zúz két kör alatt alatt bármit.
alma2
Birom amikor ugy panaszkodik valaki, hogy "Hagyom a fenebe" aztan annyi jatekidot beletolt mar, mint en az ossze Bf-be 😊
Gondolom pisztollyal a fejed mellett valaki kenyszerit ra, mikozben ostorral kell csapkodnod a ferfiassagod 😊

Mint ahogy a helik minigunja, ugy a tankok gepagyuja is "gyengitve" van a balance miatt, nem masert, de ennyi jatek ido utan mar erezhetned szerintem, hogy nem veletlenul van igy, vagy mert szar.

szerintem

Faszság ez az egész játék úgy ahogy van. Tankról, utasként az 50mm golyószóróból bele kell lõni vagy 20-az az emberbe, de egy mûanyag távirányítású repülõtõl egybõl megpusztul. Eltolom 110 szintig, most 95-ös vagyok, aztán nekem ennyi elég volt ebbõl a szardarabból. Az is sokat mondd a színvonalról, hogy ez a videó 9e embernek tetszik és 40 embernek nem tetszik.
genRob
Sziasztok!
Találkoztatok olyan problémával már, hogy a battlelogban nem tudjátok beállítani a "lokésönt"? Nem mutat semmit a térképen, azaz no city found az üzenet. Már próbáltam másik géprõl, másik helyrõl, stb...
Elõre is köszi a segítséget.

Üdv,
Rob

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Tegnap toltam ezen a pályán 360-on. Jármûvek nincsenek mert hibás az egész cucc, gyalog, futva... recon paradicsom így. <#shakehead>
SigS
Ki kell húzni a joystickot/kormányt/usb-s szopóautomatikát, az kavar be...nekem rendszeres.
Volt hogy kihúztam a joyt amíg a földön voltam, aztán ha repültem (10mp-ig max..) addig visszadugtam.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Smithwarden
Ilyen bombazo, ilyen kontenerbol:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Akkor ezzel egyedül vagyok?
Másnak nincs ez a bug?
Milyen bombázó? milyen konténer? lemaradtam valamirõl? 😄
DarkSector
Uramisten.
Nem a csúnya kifejezések végett van a 18-as karika ahogy néztem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

scomcomputers

* Scomcomputers the future of computing!*

scomcomputers
Nagyon jó videó kérlek készits minél több ilyet,viszont ezt nem értem:
"Megtekintése csak felnõtt jelenlétében ajánlott."-nekem anyukám 85 éves és még aktivan tolja a BF3-at,most akkor az öreglánynak itt kell ülnie mellettem még a te videódra recsázok.....
<#wow1>

* Scomcomputers the future of computing!*

õ még csak most jött rá szegény...hagyd már...<#eplus2>

[IRAM] leader

Vadnokedli
Épp az imént játszottam valami jó képességû honfitársunk ellen. Idéznék tõle; "Egy csaló ge_i vagy" <#banplz><#worship><#zavart2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
Sehogy.

Fpocok
Amíg ki nem jön a rendesen. Elég vicces, ahogy megoldották.

Ez a szar, most komolyan, minek? Minek fáradozol azzal, hogy olyan videót veszel, majd töltesz fel amire a kutya se kíváncsi?

hi

nem tudjatok hogy lehet botok ellen saját gépen játszani a bf2 -ben volt ilyen lehetõség.

Vagy hogy lehet multizni van tort server ?
tudom vegyem meg elõszõr a játékot utána bánkódjak ha mégse tetszik 😊
Azért még a Second Assaultot vagy miarákot kinymohatnák pc-re gyorsan hogy végre visszamehessek a firestormra meg caspianra....😊 Arról volt valami hír meddig fosbox exkluzív?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Továbbra is csodálatos.... Egyszer elég volt rákattintani egy elõzõ vidre köszi többé soha.😊

Nesuten
Küld be a fejlesztõknek !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Sziasztok!!!
Tegnap ugye kijött a DLC... Már a 2. mapon sikerült bemenni a pálya alá... Nem sikerült rosszul .😊
https://www.youtube.com/watch?v=MqAdOBkPT7E
Nesuten
Rögtön az elején majdnem le-TK -ztam valakit ...<#banplz>

2013 December 3.-a BF 4 China Rising - Masszív Multiplayer
A videó nem tartalmaz EPIC függést .
Vágatlan tartalom youtub -ra gyártva.
Megtekintése csak felnõtt jelenlétében ajánlott

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

ProGabe
<#eljen><#eljen>

Mondjuk nagyon-nagyon halkan megjegyzem, hogy nekem ezzel a patchel (most hogy eleget teszteltem) sokkal jobb lett az a bizonyos hit detection, sokkal élvezhetõbb lett a játék, hiszen van bõven sikerélményem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Vadnokedli
Ez tetszik, remélem így ebbõl tanulnak amit kétlek.. és legközelebb nem adnak ki egy alpha játékot. <#eplus2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
Még nem enged rendesen linket beszúrni, de az alábbi angol fórumon többen panaszkodnak erre:
http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Mouse-and-keyboard-don-t-work-in-the-game-battlefield-4/td-p/1727737/page/12
Nem tûnik el, sõt még lõni is lehet az eget.
Szoktam is ha felmegy pumpa ettõl a bugtól. 😊
De volt hogy a Key Bindings-ben a Mouse Down-ra rátettem a Page Down-t is, hogy legalább le tudjak nézni.
Ilyenkor egy pillanatra lenéz a földre, majd anélkül hogy hozzáérnék az egérhez vagy a billentyûzethez szép lassan felnéz az égre megint és sem X sem Y irányban nem reagál az egérre.
Vagyis eltnik a kurzor és nemtudod mire kattintasz? Olyanom volt már 1-2szer.... Bf3-ban meg rendszeresen..😊

10-bõl 8-szor a deploy után csak az eget lehet bámulni, mert mintha beragadna a mouse Up + az egér nem reagál.

Ha volt ilyen valakinek és megoldotta kérem ne tartsa magában! 😊
Köszi elõre is! 😊
Volt itt valakinek mouse bug a BF4-ben?
ROhadt siege of sanghai folyamat lefagy az a map :@

Az egyik ponton (talán D vagy E) van egy mobil parancsnoki konténer. Elég könnyû felismerni. Na ha a pont a csapatodé egyszerûen bemész és már jön is a bombázó. Aztán már csak ki kell jelölnöd a célokat és mehet a tüzijáték.

Egyébként a dzsungeles pályákon játszva tiszta Vietnam érzésem volt.
Meg is hallgatok pár korabeli számot.

YouTube: 23Drazse

Valaki árulja el, hogyan kell használni a bombázót!
Mert rá spawnolni nem tudtam, hiába vártam ki az érkezését.
Esetleg csak a commander használhatja?

YouTube: 23Drazse

Fpocok

kifli
de ki a beszélt bugmentes játékról, ki beszélt olyanról, hogy nincs a játékkal semmi gond? Mert én biztos nem...

Nem osztom magasról az észt, és mégegyszer mondom, azért mert nem vettem meg a játékot még lehet róla véleményem, ha játszottam vele (szerintem nem is annyira keveset). Vagy nem?
Nem a játék jelenlegi hibái miatt nem veszem meg. Már leírtam miért nem...

Azt is leírtam miért van több negatív hozzászólás (vagy akár több negatív hangvételû topik battlelogon).
Szerintem elég logikusan levezettem, hogy miért fogyasztanak kevesebb erõforrást a mostani szerverek, mint a régiek, vagy azt, hogy miért van emiatt csúszás a játékban, és miért ebbe az irányba mentek el a programozók, a nagy erõforrás igényû szerverek helyett. Arma sorozat más mentalitás szerint készül, mert rétegjáték (meg mert egy katonai alakulatoknak szánt szimuláció az alapja). A szervert is más alapelvek szerint készítették, de 2x annyiba is kerül egy arma szerver bérlése, mint egy bf4 szerveré.

Egyébként az ész osztásról, ha a te/ti szemszögetekbõl nézzük én állok jobban, mer nekem volt több eszem, hogy nem adtam ki ezért a játékért pénzt... <#nezze>
Csodás, hagyjuk már a baromságot..A minap NÉGYEN lõttünk arra a szarra köztünk iglás is volt, a legtöbb amit elértünk egy disabled kb 2 másodpercre aztán már repült is tovább....
Már rég ki kellett volna hogy vegyék a repülés közbeni javítást vagy tizedére butítani... Ha béna a pilóta és enginer van mögötte még leszedhetõ duzzogva...Ha kicsit jobb a pilóta szinte esélytelen a lelövés..Ilyenkor jön a jól bevált repülõgépes kamikaze és katapult amire persze anyázás szokott lenni de pont leszarom amíg ilyen balanszolatlan szeméttel lövöldöznek halálra.

SötétBarom
Iglával kell lõni, mivel annak a rakétája újra felveszi a lockot, ha elhullottak a flare-ek.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;