Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
battlefieldblog.hu
hehehehehe
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
A jelek szerint nem jatszottal bf2-vel amikor ezt a "gyengitest" megtettek, mert elotte eleg volt vegighuzni a foldon a celkeresztet kaptal 20 fraget egybol.
Es amig mondjuk egy tankos palyan pl Golmud Railway-en a jatekosok 70 %-a medickent rohangal egyedul, amikor meg a takarito szemelyzetnek is raketaval kellene rohangalnia, addig nem is lesz maskepp.
szerintem
Gondolom pisztollyal a fejed mellett valaki kenyszerit ra, mikozben ostorral kell csapkodnod a ferfiassagod 😊
Mint ahogy a helik minigunja, ugy a tankok gepagyuja is "gyengitve" van a balance miatt, nem masert, de ennyi jatek ido utan mar erezhetned szerintem, hogy nem veletlenul van igy, vagy mert szar.
szerintem
Találkoztatok olyan problémával már, hogy a battlelogban nem tudjátok beállítani a "lokésönt"? Nem mutat semmit a térképen, azaz no city found az üzenet. Már próbáltam másik géprõl, másik helyrõl, stb...
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv,
Rob
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Volt hogy kihúztam a joyt amíg a földön voltam, aztán ha repültem (10mp-ig max..) addig visszadugtam.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Másnak nincs ez a bug?
Nem a csúnya kifejezések végett van a 18-as karika ahogy néztem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Megtekintése csak felnõtt jelenlétében ajánlott."-nekem anyukám 85 éves és még aktivan tolja a BF3-at,most akkor az öreglánynak itt kell ülnie mellettem még a te videódra recsázok.....
<#wow1>#wow1>
* Scomcomputers the future of computing!*
[IRAM] leader
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
nem tudjatok hogy lehet botok ellen saját gépen játszani a bf2 -ben volt ilyen lehetõség.
Vagy hogy lehet multizni van tort server ?
tudom vegyem meg elõszõr a játékot utána bánkódjak ha mégse tetszik 😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Tegnap ugye kijött a DLC... Már a 2. mapon sikerült bemenni a pálya alá... Nem sikerült rosszul .😊
https://www.youtube.com/watch?v=MqAdOBkPT7E
2013 December 3.-a BF 4 China Rising - Masszív Multiplayer
A videó nem tartalmaz EPIC függést .
Vágatlan tartalom youtub -ra gyártva.
Megtekintése csak felnõtt jelenlétében ajánlott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Mondjuk nagyon-nagyon halkan megjegyzem, hogy nekem ezzel a patchel (most hogy eleget teszteltem) sokkal jobb lett az a bizonyos hit detection, sokkal élvezhetõbb lett a játék, hiszen van bõven sikerélményem 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Mouse-and-keyboard-don-t-work-in-the-game-battlefield-4/td-p/1727737/page/12
Szoktam is ha felmegy pumpa ettõl a bugtól. 😊
De volt hogy a Key Bindings-ben a Mouse Down-ra rátettem a Page Down-t is, hogy legalább le tudjak nézni.
Ilyenkor egy pillanatra lenéz a földre, majd anélkül hogy hozzáérnék az egérhez vagy a billentyûzethez szép lassan felnéz az égre megint és sem X sem Y irányban nem reagál az egérre.
Ha volt ilyen valakinek és megoldotta kérem ne tartsa magában! 😊
Köszi elõre is! 😊
Meg is hallgatok pár korabeli számot.
YouTube: 23Drazse
Mert rá spawnolni nem tudtam, hiába vártam ki az érkezését.
Esetleg csak a commander használhatja?
YouTube: 23Drazse
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem osztom magasról az észt, és mégegyszer mondom, azért mert nem vettem meg a játékot még lehet róla véleményem, ha játszottam vele (szerintem nem is annyira keveset). Vagy nem?
Nem a játék jelenlegi hibái miatt nem veszem meg. Már leírtam miért nem...
Azt is leírtam miért van több negatív hozzászólás (vagy akár több negatív hangvételû topik battlelogon).
Szerintem elég logikusan levezettem, hogy miért fogyasztanak kevesebb erõforrást a mostani szerverek, mint a régiek, vagy azt, hogy miért van emiatt csúszás a játékban, és miért ebbe az irányba mentek el a programozók, a nagy erõforrás igényû szerverek helyett. Arma sorozat más mentalitás szerint készül, mert rétegjáték (meg mert egy katonai alakulatoknak szánt szimuláció az alapja). A szervert is más alapelvek szerint készítették, de 2x annyiba is kerül egy arma szerver bérlése, mint egy bf4 szerveré.
Egyébként az ész osztásról, ha a te/ti szemszögetekbõl nézzük én állok jobban, mer nekem volt több eszem, hogy nem adtam ki ezért a játékért pénzt... <#nezze>#nezze>
Már rég ki kellett volna hogy vegyék a repülés közbeni javítást vagy tizedére butítani... Ha béna a pilóta és enginer van mögötte még leszedhetõ duzzogva...Ha kicsit jobb a pilóta szinte esélytelen a lelövés..Ilyenkor jön a jól bevált repülõgépes kamikaze és katapult amire persze anyázás szokott lenni de pont leszarom amíg ilyen balanszolatlan szeméttel lövöldöznek halálra.