15720
  • Borg
    A scout helicopter service star hogy sikerült lockeren? :D
    Tudtam hogy egy cheater vagy! :D Megyek felgyújtom a BMW-d.
  • SötétBarom
    Olyan ótvar a netkód, el sem találok senkit, ha mégis az is csak a pengén setupolt makrómnak köszönhető...

LOL

10 mega alatti nettel eleve nem is értem mire számít a player.. Arra, hogy kurva jó lesz?
  • Batistuta07
    végre egy jó videó ami bemutatja amiről tegnap beszéltünk.
  • Reaper2104
    Egyetértek.
    Egyből többen rárepültek erre a no-recoil dologra pedig pont az ami egyértelműen látszik hogy az teljesen normális csak a srác tud játszani meg célozni ennyi.
  • gstup
    Pfff....
  • Smithwarden
    Csak egy ujabb friss pelda a mostani netkodra:
    100-300ms keses van a kliens-szerver-kliens lancban.
    Brutal sok. :(

• kemotox
    Aszongya a csávó, hogy 150 FPS-e lenne egy rendes mapon ahol 64 ember öli egymást... És közben a videóban ahol egyedül van egy kis fing pályán lemegy neki 135 körülre... :DD
  • Gabesssz19
    Teljesen egyetértek veled detto ez a problémám , akkora rakás trágya a netcod vagy hitreg vagy mi , ott áll előttem belelövök fullra látom a tűzcsóvát és 1 pillanattal később meghalok és az ellenfélnek 100 a HP-ja hát ez vicc és elég gyakran előfordul Meg az mi a szar ,hogy nem a fal mögé halok hanem futtában kb 3-4 méterre a saroktól , ha lehet méterre számolni. :) . Persze biztos jó azoknak akiknek az ellenkezője van és Q-nagy májernek érezhetik magukat rohangál a pályán ránéz valakire és meghal vicc. És ezek mondhatják hogy noob persze hogy ezt mondják , hogy fényezzék magukat. :S De meglesném mit csinálnak hasonló helyzetben . Érdekes lenne látnia szenvedésüket.. Ezért már inkább csak kempelek és lesem a minimappot és próbálok taktikázni. Játszottam sokat codd-al főleg a 2-el de bakker ott ilyenek nem voltak mondjuk magyar szerverek vannak de akit lőttem az legalább sérült.
    És azt sem értem ,hogy a Fuck-ba lehet a pingem egy Német szerveren annyi mint egy Németnek ?? Mert azt mutatja annyi , szerintem lényegesen jobb lenne a helyzet ha magyar szerverek is lennének.
    1 hét mulva lesz új netem 10Megás nagyon kiváncsi leszek lesz-e változás.
    De valami jót is írjak a kifagyások már szinte teljesen megszűntek GG Dice. ( És az mekkora szar már respawnál , hogy az ellenfél már akkor is lát amikor még feket a kép nálam .
  • Smithwarden
    Ezek a Nekrokrim videok es "segitsegek"...kb a vak vezet vilagtalant tipikus esete.
  • Skyline
    Azabaj hogy az elmúlt pár patch tanulságából kiindulva majd megint jön patch amiben nagypofájúan kijelentik hogy ez javítva az javítva meg javítva van az annyira sok sírást okozó XY probléma...És gyakorlatilag valójában SEMMIT nem javítanak ezekből....

Az egyetlen említhető dolog ami a megjelenés óta javítva van (legalábbis nálam már nincs), az a hangbefagyásos crashelés...A legutóbbi patch óta nincs, így a játékból kiesésem minimalizálódott..
  • Smithwarden
    Amig nem allitanak a szerver-kliens kozotti 10 tick / sec-es frissitesen, ami FPS-nel rettento keves, addig a legtobb embernek total irralis lesz a netkod.
    Peldaul CS-nel a 60 ticket is kevesnek tartjak a jo jatekosok es 120-as szervereket tartjak igazan jonak.
    Ugy tippelem, hogy valamit fognak ezzel csinalni hamarosan, mert annyi video es siras megy ezzel kapcsolatban a neten / youtube-on / battlelogon, (es mostmar nem csak az elesebb szemu kritikusoktol, hanem az atlag casual jatekosoktol is), hogy csodalkoznek ha igy hagynak vegleg.
  • Skyline
    Ha így hullanának az ellenfelek ahogy ezekben az oktatóvideókban egy szavam nem lenne, de nem így történik. M416-ból egy komplett tár fullos találatokkal is jó ha 2 emberre elég. Ha nagyon szerencsém van akkor valaki (ritka érdekes módon) általam terül ki 1hitkillel, akkor talán elég 3 emberre..
  • Skyline
    A patch elött is volt ez de szerintem nem ilyen durván....
    A patch elött jóval ritkább volt a 1hitkill... Patch óta szinte mindig ennyitől döglök.
    És az egész teljesen független attól hova tilitolizom a "network smoothing" opciót, vagy mennyi fps-em van, mekkora a FOV....Állítgathatok bármit nem számít, rakás szar marad...

• radical
    Ezek a beszólások erre a Levelcap gyerekre annyira viccesek tőletek.
    Fáj az irigység mi? Ha jobban megnéztétek volna a videót akkor látnátok hogy ACE23mmal tolja ami az egyik legjobb fegyó, valószínűleg nincs rajta heavy barrel sem. Ha mégjobban megnéztétek volna akkor azt is észrevehettétek volna hogy igenis van recoil csak ügyesen ellensúlyozza a gyerek. A killjeinek a legnagyobb része közeli, ahol távolra lő ott volt hogy nem is tudta megölni az elenfelet. Látszik hogy mindig tudta hol vannak az ellenfelek, mert (meglepetés!) mind látszottak a minimapon így amint kifordult a lépcsőházból már lőtt is.

Amúgy pedig ez a srác közel Xfactor szintű player akinek ha szintén megnéztétek volna az okatóvideóit ahol a célzásról, recoil ellensúlyozásáról, a minimap folyamatos figyeléséről tanít akkor talán nem írnátok ekkora savazós baromságokat.
  • JaSoN HuNTeR #10387
    Skyline nálam is ez a probléma, de nekem még a patch előtt is.

"a legutóbbi patch óta számtalanszor előfordul hogy kitárazok valakin, 6-8 találatot is jelez mire meghal...
    Vagy Tárazok valakire, 5-6 találat és az meg egyetlen lövéssel leszed."
  • Skyline
    120/100-as netem van.
    És akármit állítok akármennyi a ping akármi van, a legutóbbi patch óta számtalanszor előfordul hogy kitárazok valakin, 6-8 találatot is jelez mire meghal...
    Vagy Tárazok valakire, 5-6 találat és az meg egyetlen lövéssel leszed.
    Sőt a legutóbbi patch óta a halásaim jelentős része egyetlen lövéstől származik.
    Azokról az esetekről amikor egyértelműen telibe lövöm az ellenfelet de egyszerüen nem érzékeli a játék a találatot már nem is akarok beszélni...
    Ne akarjuk már bemagyarázni hogy nem egy rakás szar a netkód a játékban mert semmi pillanat alatt gyártok róla videót...:)

//Más: Az olyan szerókról ahol valaki feltünően egyetlen lövéssel lő le (érdekes hogy sokszor előfordulnak olyan játékosok akik mindig egy lövéssel ölnek), vagy MINDIG tudja hogy hol járok mit csinálok gyakorlatilag lépek is ki hacsak nincs admin aki kivágja a szarháziakat..De sajnos egyre ritkábban látok admint, a reportolgatás meg szart sem ér, ha érne bármit a játék csalók elleni védelme vagy valaki komolyan odafigyelne a csalókra akkor gyakorlatilag a toplisták első 50-100 játékosait rég kibanolták volna...:)
  • JaSoN HuNTeR #10385

Resolution scale a legfontosabb. Rakjátok 100-120 köré.
  • ApPa123
    Nah ezt kipróbálom, köszöntem :D
  • mmovar
    Én már jó ideje nem szívtam miatta. Pontosan azóta, hogy a Bf4.exe-t vista service pack 1 kompatibilitásra állítottam. Win 8.1 Pro-t használok.
  • kvanta
    Értem én, de mégsem vagyunk közös nevezőn :)

Jelen esetben nem az van, hogy 1-2 fórumon sír 10-20 ember, hanem mindenhol ez a téma. Elég olvasgatni a hivatalos fórumot.

Sajnos úgy gondolom nem is lesz erre megoldás, mert a lóvét beszedték innentől kezdve lesz pár javítás, de érdemi dolgokat nem hiszem, hogy megfognak oldani (bárcsak ne így lenne).

Hozzáteszem ma próbáltam játszani de 1 óra alatt volt 1 memória túlírás + 1 random kifagyás amiről semmi hibaüzenet nem volt.. ja meg volt egy origin leállt kérem kapcsolja ki... Szóval így megy ez legalábbis nálam.

Más:

A fegyver visszarúgást igenis lehet csökkenteni jelentősen, vannak róla nagyon jó videók, de ez nem megy 1-2 perc alatt ki kell választani 1 fegyvert amit már kellőképpen kiismertünk és lehet ellentartani ellentétes egér mozgatással. Próbálgatom én is és működik is, de annyi időm nem lesz meg nem is szánok rá, hogy csak ezt gyakoroljam.

• ApPa123
    Hát elméletileg win8 gond, de nem hiszem h nincs már rá valami megoldás.
  • Borg
    Ahhoz az kéne, hogy ez egy létező probléma legyen.
  • ApPa123
    Memória túlírásra van már valami megoldás??
  • frango
    Azért abban a videóban is vannak érdekes jelenetek. Pl. nem egyszer van olyan, hogy lő valakire és mielőtt az meghalna egyből ráhúzza egy másik enemyre, aki már pont abban a pillanatban hal meg(így nem lő rá) és utána egyből vissza az első célpontra. Mindezt úgy, hogy mm pontosan a mellkasra céloz. A fegyver szórása is elég érdekes. A hit regisztráció is érdekes. Nem mondom, hogy csal, de elég érdekes. Én se vagyok olyan béna, mert több, mint 10 éve játszok fps-t(ET,Quake,COD stb), de így BF4-ben egyik fegyverrel se tudok lőni. Pedig a célzással nincs gondom. Ha csal, akkor azért nagyon gáz ez. Ha nem akkor meg azért, mert a játék ilyen különbségeket tesz játékos és játékos között. Így a fair playnek nyoma sem lehet...
  • giornalista
    ha jobban odafigyelsz, láthatod, hogy kap pl. bónuszt 4 halál utáni comeback-ért. nyilvánvalóan szerkesztett videók ezek :) szoktak livestreamelni, akkor lehet igazán látni, hogy mennyire jók valójában.
  • Borg
    Jó egyértelmű, de te is tudod, hogy vannak ilyen playerek, minden nap találkozni velük.

Most jövök FloodZone-ról, és ott is volt egy shotgunnal rohangászó finn. Egy idő után már csak szórakozásból én is ezt tettem, hogy az alagsorokban, meg a lépcsházakban futkostam shotival. Namost akármerre mentem, akármerről jöttem, ő mindig hátba lőtt. Egy idő után már megálltam egyhelyben, és lestem egy irányba, és akkor is hátba talált meg. Ha meg beálltam egy sarokba, ahol nem jöhet hátulról, akkor repült be a gránát az ajtón még mielőtt láthatta volna, hogy van e valaki bent. Csak ez az ami felbasz engem.
    Én ha kimegyek egy ajtón, és jobbra nézek el, az hétszentség, hogy balról lőnek hátba eközben. Őt nem. Neki mindig arra van az ellenség, amerre megy. Amikor meg végre meglövöm én shotival, akkor megfordul 100hp-val és lelő, mire a másodikat ereszthetném bele. És ez így ment, amíg nekem volt kb 10/10, neki meg 40/5-je mondjuk.
    Vagy mikor mindketten mtar-ral megjelenünk egymással szemben, és még mielőtt kattinthatnék a kurva egéren (hipfire, mert célozni eleve esélytelen is), már halott vagyok.
  • TomDog
    Sziasztok!
    A hardcore kedvelőinek ajánlanák egy új Magyar szervertKillzoneEgyelőre conqest large módban fut de az üzemeltető nyitott a változtatásra.
  • SötétBarom
    A gameplay videokat nem azokból a részekből szokás összevágni, ahol épp leszopat az ellen xD
  • Borg
    Ha csak azt a lenti videót megnézem, engem már rég hátbalőttek volna ugyanott, ahol neki persze mindig csak arra van ellenfél, amerre épp céloz.
  • Borg
    Lehet itt papolni a jó technikáról, de mikor szembekerülök valakivel, és még azelőtt halott vagyok hogy kattinthatnék, akkor nem sokra megyek vele...
  • Gyuszopapa
    Persze le lehet de azért valaki állandóan egy pontba lő minden helyzetben és szituációban az azért érdekes.
    Kurva jól játszanak,igen míg gyengébbek az ellenfelek,de mikor valaki elbír velük gyorsan tovább állnak.
  • giornalista
    jó technikával teljesen le lehet szorítani a recoilt. ezek a srácok ebből élnek, hogy kurva jól játszanak (meg jó videókat csinálnak). napi 2-3 óra játék után nem, de 8-10 után te is lehetsz ilyen jó - néhány év múlva.

én már annak is örülnék, ha nem fagyna ki gyakorlatilag minden 3. körben a játék. de csak az alap pályák. a China jól fut, de a vanila mapok egyfolytában fagynak... :(
  • giornalista
    akkor nem tudod használni.

teljesen jól működik amúgy.
  • SötétBarom
    Sehol nem írtam, hogy kurva jó vagyok. Annyit max, hogy tudok lőni. A statot meg nézegetheted, de sokat nem árul el. Egy dolgot lehet leszűrni belőle, hogy valaki statbuzi-e, vagy sem. :D
  • SötétBarom
    Az könnyen elképzelhető.
  • SötétBarom
    Teljesen egyértelmű.
  • gstup
    El is kezdtem egy kis guild war-t tolni. :)
  • Batistuta07
    ez tény.a lényeg az hogy a játék alapból rossz.tehát ha mondjuk az lenne a baj hogy valamilyen hw miatt rosszul menne, vagy időközönként fagyna , stb, ezek bugok.de ha amiatt nem lehet egyenlő feltételek mellett játszani ,mert a játékban akinek a legjobb a válaszideje az öl először.ez egy is tény.az más kérdés hogy valakinek ez jobb valakinek rosszabb,ezektől függetlenül a játék alapból rosszul van felépítve.
    sajnos a szakszavakat nem tudom,remélem érthető voltam.magyarul akinek esetleg rosszabb netje, lassabb válaszideje halott.ezt nem úgy értem hogy nem tud lelőne senkit vagy ilyesmi.de ha komolyan akarna játszani, felejtse el mert rengeteg olyan helyzet lesz hogy "X" azt látja a monitorján hogy épp lövi "Y"-t csak nem hal meg,eközben "Y" már régen lelőtte ,csak "X" monitorján ez még nem jelent meg.Ez sajnos így van ,és így lesz akkor is ha 10-ből 9 hsz. az lesz hogy király a játék.
  • dr Kotász
    Hogyne. Én nem is állítottam az ellenkezőjét. Pusztán annyit szögeztem le, hogy egy fórum hozzászólási alapján nem lehet megalapozott véleményt mondani. Ahhoz ugyanis a fórumot nem használókról is tudni kéne, elégedettek-e, fagy-e, akadozik-e a netkód stb. Ez itt csak az elégedetlenek gyülekezete, de hogy ez valójában 10% vagy 90%, arról fogalmunk sincs.
  • grimm13
    szerver kereső még mindig zseniális ... üres szerverek mindenhol ... amin meg vannak 400-as a ping