Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
na majd kipróbálom...de még mindig nem tudom hogy kerül rá fegyver mint a vid-ben
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nemtom ez csak nálam van e így, de stereoban wartapes-re állítva bizonyos hangok mintha el lennének nyomva, és nem is jól pozícionáltak.
Bújok elõ valahonnan, körülnézek, sehol senki. Két lépés után átmegy rajtam a tank, és csak akkor hallom, mikor elfelé megy már...
Tegnap is próbáltam zavodon DMR-ezni engivel, kb olyan 12/37-nél untam meg. Az a 12 kill is kb a SRAW-ból lett jármûvek ellen. Visszatettem a P90-et, és lazán visszahúztam 35/40-re. Pedig ez nem egy közelharcos pálya, mint pl a locker... Ehhez képest pl Type88-al meg lazán 2.0 kd/ket lövök. Vagy mtar-ral. (persze hozzátartozik, hogy assaulttal meg sniperrel egyáltalán nem játszok)
Egyszerûen (bizonyos fegyverekkel) hiába lövöm az ellent, látszólag eltalálom, de mire a második golyót ereszteném bele, már halott vagyok. Akkor is, ha õ háttal áll nekem. Ha meg futkosás van, akkor teljesen esélytelen vagyok szemtõl szemben. Ha én veszem észre elõbb, akkor is õ lõ le.
Aztán persze jönnek a csillagszóróval, aminek mindkét oldalán 1-1 engi ül, és javítja. Kb esélytelen leszedni. Meg lehet billenteni active radarral, de abba se halnak bele.
Tegnap már annyira felbaszott a dolog, hogy elkezdtem gondolkodni a HC szervereken... ott legalább nem a lövedékek számán, hanem a célzáson meg a mozgáson múlik a dolog.
The report says that Battlefield 4 and its $50 Premium service are “without healthy sales” and suggests that EA could struggle to hit its quarterly financial forecast for December."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A little birdet akármennyire szereli az enginer szabályosan levágja az égrõl, igaz nehéz eltalálni ha jól repül, a csipák meg nemgyõznek noobozni! Otromba dolog ez a cucc, de amilyen a játékosok színvonala és a balansz, ajánlott..😊
Ezt gondolom én is,ebben teljes mértékben egyetértek veled. <#eljen>#eljen>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Error
Game disconnected: could not join server.
A repülõ/támadó kopter pillanatok alatt leszedhetõ mint a sz*r, a fegyverzetük ereje pedig vicc kategória, akárcsak a használhatóságuk..😊
De azért csináljon a paraszt 3*5 killt repülõvel... Persze lehet..Ha szerencséje van és nincs egy gagyinál jobb ellenfele..😊
De valahogy népszerûsíteni kell az er szuperiorittyet.😊
[IRAM] leader
A forum motorban valamit eltoltak 1-2 honapja, mindenkinek ezt csinalja.
""
szerintem
Amekkora ordító rakás sz*r a BF4-ben a repkedés és a repülõ fegyverzetének ereje, sok sikert...
Air Superiority-ben egy 10-15 perces meccsen ilyen 3-4 kill ha születik a legjobb embereknél általában...
Conquestben ha egy jobb repülõkre figyelõ forma beül és kiáll a pálya szélére AA-val szintén alig van esély megszerezni szaros 5 kill-t egy meccs alatt...És akkor a stingeres enginereket nem számoltam, meg az ászokat a levegõben..😊 Eleve nem szed szét a repülõ bombája a jeepeken kívül semmit, a legkisebb harci jármûbe is 2 bomba telitalálat 40% életerõ és még rá kell sorozni vagy 5-10 másodpercig a gépágyuval rögtön utána..Ha már fordulni kell esély zuhan mert annyi idõ alatt visszatöltõdnek...😊
Szerintem te a PB-stream vagy a GGC- stream által kiírt bannokat láttad. (nem csak az aktuális szerver banjait, hanem az összes streamet futtató szerveren „keletkezõ” bant is kiírja). Nem hiszem hogy ennyire szerencsétlen voltál, hogy a 2 nap alatt kibannolt 24 cheater közül kifogtál 2-õt is.
Persze így is lehet ösztökélni a játékosokat több csapatmunkára, kevesebb csipulásra, csak az eszközök nem megfelelõek... Nem megfelelõek mert voltam már szerveren ahol beszabályozták hogy maximum 3 csipa lehet egy csapatban. Ez egy baromság mert ha belép egy valóban csapatban dolgozó pontokat jól fedezõ/lerakott bombákat jól megvédõ mesterlövész, aki egybõl kap egy két kill-t mert nem lehet csipa, miközben tipikus stat növelõ baromarcúak csipulgatnak a pálya legszélérõl, kicsit idegesítõ... Idegesítõ a valóban jó csipának és idegesítõ lehet a csapatnak is ha õket folyamatosan leszedi az ellenfél mesterlövésze de a saját csipa szarik az egészre...
A játék tömve van statbuzikkal akik arra nem képesek az MCOM mellett hogy odamenjenek hatástalanítani a bombát még akkor sem ha egy tank legyalulta az egész ellenfélsereget a pont körül... És ugyan ez érvényes a Conquestre is... Pistike inkább bújik a sarokban SÕT elrohan a saját pontjától ha foglalja egy ellenfél, csak nehogy lelõje valaki mert rombolja a statot...
Sokat agyaltunk rajta haverokkal hogy ha jó lesz a játék csinálunk saját szerót ahol az összes statbuzit kibannoljuk ha képtelen csapatmunkára, kezdve a pályaszélen kívül heverészõ pontokkal nem foglalkozó csipákkal...De a játék erõsen nem üti meg azt a szintet hogy akárcsak egy forinttal is többet költsünk rá...
Tuti europai szerveren jatszottam. Historyban nem is talalom azt, amin banoltak.
Eseleg csak az eu-s szerveren, globalisan megjelent a ban uzenet?
szerintem
Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1
Mióta felkerült rá a china rising senki sincs rajta pedig tök jó két óra alatt ki lehet szedni vele a fegyvereket....
A defibrillátor am azért nem mûködik mert arra való amire a valós életben, halott csapattársak újraélesztésére de am semmi értelme sõt idegesítõ, sokan újraélesztenek de ha már valaki lelõtt pláne úgy, hogy te nem is látod honnan úgy is lelõ még egyszer szal csak dupla killt adsz az enemynek...
Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Akkor mi lehet a valosag, hany csalo lehet, jobb bele sem gondolni.
szerintem
Vagy öt alkalommal volt, hogy ez enemy mellett vagy a seggében álltam, de egyszerûen nem történit semmi, hiába próbáltam.
Persze az ellen rögtön észreveszi, hogy inzultálják, én meg ott állok két hasznavehetetlen cintányérral és rögtön szitává lõnek.
YouTube: 23Drazse
MAV, SUAV, UCAV?
Mind a háromnak eltérõ követelményi vannak.
Az elsõhöz nem kell más, csak a reconnal elérni egy bizonyos pontszámot.
Utóbbi kettõt az "Assignments" menüpont alatt megtalálható és a követelméyei szerepelnek.
YouTube: 23Drazse
Haverom gépén az accjával adtam le egyszer egy 860 méteres fejest, 40szeres kukkolóval iszonyat textúravillogásos látvány mellett láttam a parasztot tetõn...1200 méteren biztos sokat lát....
Vagyis fogja a paraszt ha nem tetszik a statja kirántja a netkábelt. Kilép. A játék a vinyóra menti az új statját, csakhogy a játék mindig két statot tárol, a frisset és egy eggyel régebbit..Újra indítja a játékot, kiírja a cucc hogy a felhõadatok nem frissek...És feltölti az egyel régebbi állását...Ennyi.... Egy rakás majom csinál így statot... Én simán kivenném az efféle statisztikákat a játékból, eltünne a sok csapatjátékot nem ismerõ statmajom...
Avagy csaló.
Ez a két lehetõség van.😊
Mert eddig ugye csak üzenet nélkül a battlelogban találtad magad...