Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Ez kicsit késõi mert már befejezték. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

"We're rolling out a new server on all platforms. Expect some connection issues in the upcoming hour"
ahogy néztem videókat a locker pályán egész hasznos tud lenni amikor állóháború alakul ki 😊
na majd kipróbálom...de még mindig nem tudom hogy kerül rá fegyver mint a vid-ben
sz4bolcs
Baromi nehéz szétlõni/eltalálni, vagy egyáltalán elmenekülni elõle, a heggesztõ cucc 2 másodperc alatt 0-ra sebzi a gyalogost. Testközelbe kell kerülni, de ez egyáltalán nem nehéz feladat, mert ahogy írtam, baromi ellenálló a kis jószág.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tegnap engem shanghai-on elgázoltak úgy hogy némában jött az autó, de ez még semmi egy támfal elõtt/alatt álltam, erre átrepül fölöttem a verda én meg meghalok, az ellen ki is pattant hogy lepuffant, de nem kellett már neki 😊
Na meg a hangok.
Nemtom ez csak nálam van e így, de stereoban wartapes-re állítva bizonyos hangok mintha el lennének nyomva, és nem is jól pozícionáltak.

Bújok elõ valahonnan, körülnézek, sehol senki. Két lépés után átmegy rajtam a tank, és csak akkor hallom, mikor elfelé megy már...
detto
Vadnokedli
Én egy olyannal találkoztam most, gyerek fordult be elõttem lelõttem miután meghalt lesebzett 15 hp ra... <#banplz>

Remélem javítanak valamit... gyakorlatilag 2-3 fegyver van, amivel tudok gyilkolászni, a többivel mindegy mit csinálok, csak engem lõnek le.

Tegnap is próbáltam zavodon DMR-ezni engivel, kb olyan 12/37-nél untam meg. Az a 12 kill is kb a SRAW-ból lett jármûvek ellen. Visszatettem a P90-et, és lazán visszahúztam 35/40-re. Pedig ez nem egy közelharcos pálya, mint pl a locker... Ehhez képest pl Type88-al meg lazán 2.0 kd/ket lövök. Vagy mtar-ral. (persze hozzátartozik, hogy assaulttal meg sniperrel egyáltalán nem játszok)

Egyszerûen (bizonyos fegyverekkel) hiába lövöm az ellent, látszólag eltalálom, de mire a második golyót ereszteném bele, már halott vagyok. Akkor is, ha õ háttal áll nekem. Ha meg futkosás van, akkor teljesen esélytelen vagyok szemtõl szemben. Ha én veszem észre elõbb, akkor is õ lõ le.

Aztán persze jönnek a csillagszóróval, aminek mindkét oldalán 1-1 engi ül, és javítja. Kb esélytelen leszedni. Meg lehet billenteni active radarral, de abba se halnak bele.
Tegnap már annyira felbaszott a dolog, hogy elkezdtem gondolkodni a HC szervereken... ott legalább nem a lövedékek számán, hanem a célzáson meg a mozgáson múlik a dolog.
És hogy lesz az EOD-on fegyver? Mikor megszereztem kipróbáltam szegényt, de csak a hegesztõ cucott tudtam rajta használni, annak meg nem sok értelmét láttam, erre lehet vele lövöldözni is valahogy...<#falbav>
Vadnokedli
Én nem tudom mi van, sorra állnak le a szerverek.. <#vigyor3>

Fpocok
"Now, SeekingAlphareports that EA’s stock is down 7.3% and that the company’s investors haven’t responded well to the Battlefield 4 news in particular.

The report says that Battlefield 4 and its $50 Premium service are “without healthy sales” and suggests that EA could struggle to hit its quarterly financial forecast for December."

Parasite Eve 2, best game EVER!

sz4bolcs
eod bot is túl erõs így, hogy ráállsz az ammo packra, és tudsz róla spammelni. Alapjáraton nagyon nehéz kilõni, mire sikerül, már mehet is a következõ..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem lehet újratölteni? Hát ez tényleg sajnálatos, hogy nem tudod vele szétrollkodni a pályákat.
Vadnokedli
Az a gond, hogy csak egy lövésed van UCAV-al nem tudod újratölteni még Commander Supply-jából se.. 😄 És a ható távja se nagyobb mint egy mortárnak. Viszont repülhetsz vele felfelé. <#idiota>

Nézzetek másik szerót...Nekem is van olyan server ahova haverom belép, én egyszerüen nemtudok...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tulajdonképpen azt kell mondjam az UCAV nehézkes megszerzését kompenzálja hogy kitûnõ alkalmazás enginer-ekkel repkedõ little birdek és pálya széleken meg saját zónán kívül fetrengõ csipák hatástalanítására..😊
A little birdet akármennyire szereli az enginer szabályosan levágja az égrõl, igaz nehéz eltalálni ha jól repül, a csipák meg nemgyõznek noobozni! Otromba dolog ez a cucc, de amilyen a játékosok színvonala és a balansz, ajánlott..😊

item
"... teljesen kimorzsolódna az óvodás korosztály ha semmiféle K/D stat meg skill nem lenne számolva, és a játék csak a CSAPATMUNKÁT értékelné... A színvonal is elmozdulna egy magasabb irányba..."

Ezt gondolom én is,ebben teljes mértékben egyetértek veled. <#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Fpocok
Szétbasz az ideg ettõl a FOSTÓL!

Fpocok
Kurva életbe már... haverok játszanak szerveren, ENGEM MEG NEM ENGED FEL EZ A KIBASZOTT JÁTÉK.

Error
Game disconnected: could not join server.

Vadnokedli
SRAW 1 lövés a little bird, tök mindegy ha mellé lövöd. Rá irányítod és vissza megy a helire a rakéta és bám.. :<#alien><#alien>

Elég szánalmas hogy a játékban az egyetlen égi fölényt jelentõ jármû a little bird és társai enginerrel szerelve..😊
A repülõ/támadó kopter pillanatok alatt leszedhetõ mint a sz*r, a fegyverzetük ereje pedig vicc kategória, akárcsak a használhatóságuk..😊
De azért csináljon a paraszt 3*5 killt repülõvel... Persze lehet..Ha szerencséje van és nincs egy gagyinál jobb ellenfele..😊
De valahogy népszerûsíteni kell az er szuperiorittyet.😊

áhhh ku**va idegesítõ hogy állandóan kifagy ez a szar... 😞
Csak menjetek nyugodtan ilyen szeróra...a ph-s Larixor most várja,hogy leteljen a 72 órás battlelog ban-ja...de ti csak menjetek,legalább addig is kevesebben leszünk...

[IRAM] leader

Erre találták ki a 2000 tikettes szervert.ha ott sem öl valaki 5-öt repcsivel akkor az béna. <#hehe>

Mennék de nem találom.
alma2
Igen, valoszinu ez volt. Ugye az a 1-2 masodperc amig a kepernyo sarkban irja. Nem is tudom, hogy szurt szemet, erre erzekenyen vagyok biztosan 😊

A forum motorban valamit eltoltak 1-2 honapja, mindenkinek ezt csinalja.
""

szerintem

Ucav-hoz 3 jet fighter ribbon kell vagyis 3*5 repcsis ölés...
Amekkora ordító rakás sz*r a BF4-ben a repkedés és a repülõ fegyverzetének ereje, sok sikert...
Air Superiority-ben egy 10-15 perces meccsen ilyen 3-4 kill ha születik a legjobb embereknél általában...
Conquestben ha egy jobb repülõkre figyelõ forma beül és kiáll a pálya szélére AA-val szintén alig van esély megszerezni szaros 5 kill-t egy meccs alatt...És akkor a stingeres enginereket nem számoltam, meg az ászokat a levegõben..😊 Eleve nem szed szét a repülõ bombája a jeepeken kívül semmit, a legkisebb harci jármûbe is 2 bomba telitalálat 40% életerõ és még rá kell sorozni vagy 5-10 másodpercig a gépágyuval rögtön utána..Ha már fordulni kell esély zuhan mert annyi idõ alatt visszatöltõdnek...😊

Valaki elárulhatná, hogy az idézõjel helyett miért szúr be random linket ez a fórum.

AiR_EateR amcsi szerverrõl bannolták.
Szerintem te a PB-stream vagy a GGC- stream által kiírt bannokat láttad. (nem csak az aktuális szerver banjait, hanem az összes streamet futtató szerveren „keletkezõ” bant is kiírja). Nem hiszem hogy ennyire szerencsétlen voltál, hogy a 2 nap alatt kibannolt 24 cheater közül kifogtál 2-õt is.

Nem dereng, csak azt tudom hogy a BFBC2-nél számtalan csalódott COD huszár rátekintett a játékra, aztán ez a réteg részben lemorzsolódott részben nõtt, de teljesen kimorzsolódna az óvodás korosztály ha semmiféle K/D stat meg skill nem lenne számolva, és a játék csak a CSAPATMUNKÁT értékelné... A színvonal is elmozdulna egy magasabb irányba...

Persze így is lehet ösztökélni a játékosokat több csapatmunkára, kevesebb csipulásra, csak az eszközök nem megfelelõek... Nem megfelelõek mert voltam már szerveren ahol beszabályozták hogy maximum 3 csipa lehet egy csapatban. Ez egy baromság mert ha belép egy valóban csapatban dolgozó pontokat jól fedezõ/lerakott bombákat jól megvédõ mesterlövész, aki egybõl kap egy két kill-t mert nem lehet csipa, miközben tipikus stat növelõ baromarcúak csipulgatnak a pálya legszélérõl, kicsit idegesítõ... Idegesítõ a valóban jó csipának és idegesítõ lehet a csapatnak is ha õket folyamatosan leszedi az ellenfél mesterlövésze de a saját csipa szarik az egészre...

A játék tömve van statbuzikkal akik arra nem képesek az MCOM mellett hogy odamenjenek hatástalanítani a bombát még akkor sem ha egy tank legyalulta az egész ellenfélsereget a pont körül... És ugyan ez érvényes a Conquestre is... Pistike inkább bújik a sarokban SÕT elrohan a saját pontjától ha foglalja egy ellenfél, csak nehogy lelõje valaki mert rombolja a statot...

Sokat agyaltunk rajta haverokkal hogy ha jó lesz a játék csinálunk saját szerót ahol az összes statbuzit kibannoljuk ha képtelen csapatmunkára, kezdve a pályaszélen kívül heverészõ pontokkal nem foglalkozó csipákkal...De a játék erõsen nem üti meg azt a szintet hogy akárcsak egy forinttal is többet költsünk rá...

alma2
hm, valami nem stimmel, a gyerek is amcsi meg a szerver is, ha jol latom.
Tuti europai szerveren jatszottam. Historyban nem is talalom azt, amin banoltak.

Eseleg csak az eu-s szerveren, globalisan megjelent a ban uzenet?

szerintem

Am Én azt hittem, hogy kiadok 20k-t egy játékra akkor már legalább nem lesznek cheaterek vagy egybõl lebanolják õket. Ennek ellenére nehezen hiszem, hogy egy kis TDM pályán ahol mindenkinek van legalább 10 halála a srác megcsinál 28-2 statot sniperrel... Operation locker pályán... Scope nélkül futás közben lelõ mialatt Én a fal mögött vagyok fedezékben és állítja nem csal....

Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1

alma2
Nem muszaj felkelned, elfogadnod az ujraelesztest.

szerintem

alma2
Nem, az "amcsi" gyerek jatszott nemet szerveren 😊

szerintem

Valaki jöjjön már játszani erre a szerverre pls: EXP BOOST - TDM 300% | HC | Best settings (by 4Netplayers)
Mióta felkerült rá a china rising senki sincs rajta pedig tök jó két óra alatt ki lehet szedni vele a fegyvereket....

A defibrillátor am azért nem mûködik mert arra való amire a valós életben, halott csapattársak újraélesztésére de am semmi értelme sõt idegesítõ, sokan újraélesztenek de ha már valaki lelõtt pláne úgy, hogy te nem is látod honnan úgy is lelõ még egyszer szal csak dupla killt adsz az enemynek...

Gigabyte Z77-DS3H, i5 3570k, Sapphire HD7950 Vapor-x, Corsair Vengeance 16GB 1600mhz, WD 1TB, Dell U2312HM IPS, Logitech G500, Logitech Z506 5.1

melyik szériánál jött be ez a kádé hajszolás? bfbc2-talán ott láthattam elõször...
Te amcsi szerveren szoktál játszani? Nem nagy a pinged?

kemotox

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

alma2
Hihetetlen 2 het pihi utan, tegnap a masodik szerveren a szemem lattara ban-oltak egy cheatert, mar a masodik korben. Szinten a szemem lattara most -> AiR_EateR , par perce.
Akkor mi lehet a valosag, hany csalo lehet, jobb bele sem gondolni.

szerintem

Fpocok
Tovább kell tölteni, tovább kell lent tartani a gombot használat elõtt.

A defbrilátorral hogyan lehet valakit lesokkolni?
Vagy öt alkalommal volt, hogy ez enemy mellett vagy a seggében álltam, de egyszerûen nem történit semmi, hiába próbáltam.
Persze az ellen rögtön észreveszi, hogy inzultálják, én meg ott állok két hasznavehetetlen cintányérral és rögtön szitává lõnek.

YouTube: 23Drazse

Melyik drónra gondolsz?
MAV, SUAV, UCAV?
Mind a háromnak eltérõ követelményi vannak.
Az elsõhöz nem kell más, csak a reconnal elérni egy bizonyos pontszámot.
Utóbbi kettõt az "Assignments" menüpont alatt megtalálható és a követelméyei szerepelnek.

YouTube: 23Drazse

De azt nem lehet 1000szer eljátszani. Mi is csináltunk ilyet ketten BF3-ban, így sikerült egy 1700-ast lõni, fél óra szarozás után Firestorm pályán. Egyszer el lehet szórakozni ezzel, de konzolon nem látsz semmit, a másik mondja hova kell lõni, úgy hogy áll közben.
Az meg a másik fele de egyszerübb ha van egy hülye haverja akivel el tud menni ilyen távra térkép két szélére...

Haverom gépén az accjával adtam le egyszer egy 860 méteres fejest, 40szeres kukkolóval iszonyat textúravillogásos látvány mellett láttam a parasztot tetõn...1200 méteren biztos sokat lát....

Vagy két ps3 gép van, és az egyiket beteszi valahova, majd lelövi minimum 1000 méterrõl.
886 killbõl 869 headshot not bad<#mf1>

Nem óhajtom megdönteni, fõleg hogy : Quits 44.74%

Vagyis fogja a paraszt ha nem tetszik a statja kirántja a netkábelt. Kilép. A játék a vinyóra menti az új statját, csakhogy a játék mindig két statot tárol, a frisset és egy eggyel régebbit..Újra indítja a játékot, kiírja a cucc hogy a felhõadatok nem frissek...És feltölti az egyel régebbi állását...Ennyi.... Egy rakás majom csinál így statot... Én simán kivenném az efféle statisztikákat a játékból, eltünne a sok csapatjátékot nem ismerõ statmajom...
Avagy csaló.
Ez a két lehetõség van.😊

Az UH60 minigunja egy külön öröm a játékban...Én rátolok vagy 10 másodpercig lövöm folyamatosan a parasztot vele hogy kifeküdjön...Egyesek meg leszednek vele 2-3 másodperc alatt...😊

Mostmár látja amúgy az illetõ,hogy miért kickelték?
Mert eddig ugye csak üzenet nélkül a battlelogban találtad magad...