15720
  • SötétBarom
    Ez mondjuk konkrétan egy vicc, hiszen Xone-ra már megjelent, tehát kész van. Metrot tolnám is mint a disznó :DD
  • adam46
    Lesz 3gigás pecs? Mikor? Hol? Merre?
  • Smithwarden
    Amirol semmi info nincs...mert a hibak javitasaval foglalkoznak folyamatosan.
    (Elvileg)
  • ProGabe #10442
    Én csak olyanra emlékszem, hogy valaki beírta, hogy márpedig neki jó, ne sírjanak a többiek. Nem beszámolókat írtak tehát.

Mindegy, tényleg jó lenne ezt befejezni, de még jobb lenne, ha jönne a köv. DLC.
  • kemotox
    Ja szóval te most akkor megtiltottad hogy panaszkodáson kívül mást lehessen írni?:DD Az igen. Elég érdekesen gondolkodol amúgy.
    Ja és mellesleg pont arról volt szó, hogy ha nem lenne állandó panaszkodás akkor kihalt lenne a fórum, mert akinek megy a játék rendesen az nem ír... Plusz jó lenne ha megnéznéd hogy pontosan kik offolnak kiket. Fail.

Ilyet én is tudok: Akinek nem tetszik a játék az minek van itt? Játsszon mással és kuss.

Kvg: "Van élet a BF-en kívül is" De szépen beszélsz :D Ezt kéne felfognia sok embernek.
  • Kvg
    A játék nekem is jól fút optimalizáció kiváló, de folyamatosan nyomkodom az egeret és nincs eredménye. Tű a szénakazalban olyan szeret találni bele tudok szólni a eseményekbe.
    Én abba a 95%-ba tartozom aki nagyon ritkán tudja el normálisan versengeni a többiekkel.
    Nem pofázom minden nap hogy fos a program, de ha jó lenne és nem lenne küzdelem a battlelogban a vadászat a szerverekbe, akkor hangot adnák a dicséretemnek. A következő DLC-ben mantle-ban és 3Gb-os patchtól várok javulást . Jelenleg WOT ban kapcsolódok ki, mert van élet a BF-en kívül is.
  • adam46
    Senki se szól rád azért mert kinyilvánítod a véleményedet. Viszont, ha valakiből csak a negatív hozzászólás árad, azt már kicsit fárasztó olvasni minden nap. Az ilyen "szerencsétlen" beszólások pedig inkább téged jellemeznek, kicsit ciki, hogy ennyivel tudod magad kifejezni harminc év felett.
  • Reaper2104
    Pár hete mikor egy hullámban sokan beírták, hogy jó a játék vagy hogy jól fut ki lettek osztva egyesek által, hogy ne írjanak be mert ne idegesítsék azokat akiknek szar.... Az elmúlt héten meg megint csak arról szól a fórum, hogy 1-2 ember napjában többször ugyan azt a fikázást leírja, vagy ha láttok egy videót amin valakinek adja a találatot a játék meg még jól is játszik megy a csalózás. Arra az fps növeléshez segítséget nyújtó videóra is csak kb. leszólás ment pedig lehet valakinek segítség. Csodálkoztok, hogy pang a fórum?
  • Gabesssz19
    Azt tudnám minek jár ide akinek nincs problémája ? Csak ,hogy a másikat csesztesse és offoljon ? Unatkozik ? Játszon vele azt kuss. Nyilván akinek problémája van vagy kérdése az ír egy forumba de NEM ? válaszolok de .
  • kemotox
    Ha már ilyen szép szélsőségesen gondolkozol, hogy aki nem sír az fanboy, akkor te meg egy utáló kis undok manó vagy ennyi erővel :D (tényleg nem létezhet olyan ember, aki nem is elvakult utáló, de nem is fanboy? Csak a spektrum két széle létezik? Dikk :D)
    "szerencsétlen", "mondhatod a baromságaidat", stb stb, hát szerintem ERRE ugranak a "fanboyok", nem arra, hogy mit mondtál a játékra. Nehogy úgy járj, mint az elődeid, akik bannolva lettek mert feljártak álregekkel ugatni, aztán bemesélték maguknak, hogy azért lettek bannova, mert rosszat mertek mondani a játékra:D

• Reaper2104
  • Skyline
    BF3 topikban...Nem a 4-ben. A 3 a jelenlegi állapotok szerint népszerübb volt és tovább kitartott...

// Nem volt sem utálás sem sírás, az hogy egyes fanboyok arcát csípi az igazság arról nem tehetünk. A battlelogon ugyan ez megy nem véletlenül, csak még durvábban...

Másról nem igazán lehet eme remekműnél diskurálni amíg nincs kijavítva.
    Egy dolog a trollkodás és a fikázás, és egy másik ha az emberek beszélgetnek egy BETA állapotban kiadott játékról negatívan. Ennyi.

Azt meg hogy pár hadiökörnek akik kapásból nekitámadnak mindenkinek aki negatívumot ír le ez nem tetszik, nos leszarom. Én diskurálok tovább azokkal akik rendszerint itt vannak és nem egy fanhájoggal a szemükön játszanak.
  • kemotox
    És szerinted a nyugis kussolás helyett tényleg jobb az, hogy utálás meg sírás meg pampogás meg mittomén mi van? Hát akkor inkább legyen kihalt.. :D Ennyi erővel jutalmazni kéne a trollokat, és nem bannolni. Virágcsokor meg ajándékcsomag starfareréknak :DD

Amúgy voltak időszakok, mikor egy-egy hétig nem volt semmi rosszaság, akkor is simán volt napi 2-3 post. (BF3 topicban) Annyi szerintem teljesen jó. Fórum, nem cset.
  • adam46
    Dettó, csak Shanghai fagyott ki állandóan, de a december közepén érkező pecs megoldotta a problémát, találatokat is jó nyugtázza. Szép is, nekem tetszik, kellemes kikapcsolódás.
  • Krisztiam #10431
    nekem nincs semmi problémám jól fut a játék.. volt 1-2 kapcsolódási probléma de nem vészes.. játék közbe már régen állt le
  • Skyline
    Hagyjuk már de tessék akkor nem írok most pár napig semmi negatívumot...Nyilván megugrik a létszám és a haldoklásból felemelkedik a topik... (nem fog) :)
  • ProGabe #10429
    Hol vannak a pozitív beszámolók? Tessék, csak tessék, lehet azokat is írogatni. Ehelyett megint egy másik fórumozó a téma.
  • adam46
    Nem is csoda, ha folyton az olyan nyafi hozzászólásokat kell olvasni, mint a tied.
  • kemotox
    Nem kell nyilatkozni azt kész. Menj el egy kocsmába, rúgj be mint az állat, másnap majd a detoxba fájó fejjel felkelsz és nem fogsz emlékezni a Battlefieldre:DD
  • Skyline
    reagálok. Ennyi.
    Talán nyilatkozzak pozitívan a játékról? Hogyan ha nem lehet, és 3 hónap alatt szinte semmit nem javítottak?:)
    Avagy irogassuk hogy húú ma 56:2-es statot csináltam mert nagykirályság van? Vagy mit vársz?:)
    Ha a rinyálás meg a negatívumok beírása nem lenne még ennyi élet se lenne a topikba...:)

kemotox: áááá magaslabda volt...:D
  • kemotox
    "lévén nincs más" Hát akkor neked nagyon el van baszva az életed. :D
  • plaxi
    Engem az a szerencsétlen eugabesz idegesített az állandó nyavalygásával, hozzá képest skyline a kanyarban sincs. Ettől függetlenül, a játékról a jelenlegi (és valószínűleg a jövőbeni) állapotában pozitív fórumdömpinget várni enyhén túlzott elvárás. písz.
  • empie
    Csodálkozol, hogy elmennek a fórumról? hiszen erősen hozzájárulsz a nyomoroddal, hogy így legyen.
  • Skyline
    //A topik pedig amúgy is haldoklik akárcsak a játék maga...
    Fogynak az emberek rohamosan...
  • Skyline
    Ez nem sírás, nap mint nap játszom ezzel lévén nincs más.
    Ezek teljesen jogos észrevételek. Ha neked ez a játék így megfelel az nem az én bajom..Szerencsétlen...
  • adam46
    Legszebb nap lesz mikor kijön a Titanfall, ugyanis akkor átnyargalsz egy másik topikot tele sírni.
  • plaxi
    Teljesen igazad van, és mivel módosított source engine fog futni alatta, bizakodó is vagyok.
  • Skyline
    Az SW Battlefrontban legalább majd rá tudják fogni a lézerlövedékek és kardok "besülésére" a szar netkódot...
  • Skyline
    Az EA csak egy kiadó.
    A játék készítői azok az arcok javarészt akik a régi COD részeket elkövették (vagyis az egykori IW, nem ez a mostani söpredék)...
    Ha balanszproblémák lehetnek is, az hogy a netkód rész és a hitreg mérföldekkel jobban össze lesz rakva mint ebben a DICE műremekben, az már most borítékolható.
  • plaxi
    Ja, ha van egy laza fél órátok, azért érdemes megnézni a következő videót, elég részletesen kifejti a srác, hogy mi is az legtöbb probléma okozója a bf4-ben. Na jó, lelövöm: Tickrate=10

• plaxi
    Azért azt ne felejtsd el, hogy az is egy EA játék lesz...
  • Gabesssz19
    Elvergődök ezzel aztán hamarosan átnézek erre. : TITANFALL
    (Cod2-őt is ők csinálták, csak jó lehet)
    És nem lesz single kampány benne, mert ők a multihoz értenek. :)
  • vg
    El fogják venni tőlük. Kizárt, hogy a Disney végignézné a BF4 fiaskót azzal játékkal, ráadásul az új film trilógia megjelenése előtt/után.
  • ProGabe #10412
    Bf5 előtt jön egy Star Wars Battlefront, amit szintén ők gányolnak.
  • Skyline
    Ahogy a BF4 halad a BF5 egy mocskosnagy bukáslesz akármit csinálnak vele...
  • Skyline
    Nem művészet ennyi kill-t összeszedni, hasonló statokat sima 32fős rushon is szoktam gyártani.... Ez abszolút nem mond el semmit a netkódról.
    Darálok én is csak kissé idegesítő hogy a halásaim java 1hitkilltől erednek általában, vagy beérek fedezékbe és holtan esek össze, vagy csak szart a játék érzékelni a fele tárat amit az ellenfélbe lőttem és mire hajlandóságot mutat az érzékelésre vagy lelőnek vagy tárazhatok és menekülhetek fedezékbe addig...
    És továbbra is nem 10 megás nettel játszadozom (egyébként mondhatod a baromságokat a 10megás netről de bőven elegendőnek kéne lennie még egy 5/1 megás netnek is)...
  • attiGT
    A büdös életbe nem javítják ki a hibákat (bár hozzáteszem nekem minden oké, párszor halok fedezék mögött de a netcode BFben sose lesz olyan mint a CSben pl).

Majd jön a BF5 és ha előrendeljük megkapjuk érte az első DLCt, ami már a játék kiadásakor kész lesz.
  • ProGabe #10408
    De csak azért, mert neked jó, akkor az tényleg automatikusan azt jeleni, hogy mindenkinek jó? Ha nálam van áram, de felhív a város másik feléből valaki, hogy neki nincs, akkor ő hazudik? Ha egy egész városnak nincs és a polgármester felhív egy másikat, akiknél van, akkor megint csak hazudik valaki?

Illetve ha bebizonyosodik, hogy egy városnyi embernek nincs árama, akkor a szolgáltató legyinthet, mondván ez egy elenyésző többség?

Ne vicceljünk már! Nekem is sokkal-sokkal jobb lett a hit detection a rajt óta, erre jelenleg én sem panaszkodhatom [kop-kop-kop], de voltam a másik halmazban is és tudom, hogy mennyire frusztráló a dolog.

Hozzáteszem, még 2 megás net mellett is jól kéne, hogy fusson a dolog, csak ahhoz normális programozók kellenének.
  • Smithwarden
    High ticketes infantry szerveren 35 perc alatt nem tul nagy muveszet osszeszedni 50 killt.
    Meg amugy latom foleg kis helivel nyomod, gondolom kis javitos engineerekkel... Csoda skilles vagy wazze!

Nekem jobb a k/d, spm, stb, mint neked es mostanaban tok jol adja a netkod is decemberi patch ota, de nem kerdes, hogy a netkod egy rakas fos ahogy meg van csinalva.
    Tizbol esetleg 1-2 ember tok jol adja, a tobbi meg erosen sziv vele.
    Nagyon sok ismeros emiatt hagyta abba ideigelenes a jatekot.
    Ha javitanak rajta valaha, majd akkor visszaneznek.

Netkerdes: 10 megas alatti nettel is siman lehet jol jatszani, mivel kb 5-15kb/s a fps jatekoknak maximum a le-feltoltese.
    A stabil net kell jatekoknak elsosorban, nem pedig az eszetlen gyors.
    Kicsit jobb lesz a pinged adott szerverre gyorsabb nettel, de sokat nem ersz azzal se, ha nem stabil a kapcsolat...
  • SötétBarom
    Nemtudom, pont azt néztem én is.
    De van egy IFV service star is kicsit arrébb :DDD

Battlelog....