Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Minden class-nál vannak field upgrade csomagok(defenzív, offenzív, shadow,stb)
- ezek 4 szintre oszlanak, és ezeket a szinteket squad pontokkal lehet növelni
- squad pontot úgy kaphatsz ha segíted a squadot(gyógyító és/vagy pakkot dobálsz) és csinálod amit a squad leader mond(foglalod/véded adott pontot)
- az így gyûjtött pontok egy idõ után szépen beadják a 4 field upgradet(több lõszer, gyorsabb futás stb)
- azonban vigyázni kell ha az egész squad meghal(squad wipe) akkor bukod a megszerzett pontokat(field upgrade points has been lost)
- ha jól tudom akkor a commander is tud segíteni azzal ha elõlépteti a squadot amiben vagy
Kb ennyi amit én tapasztaltam. Nem tudom mennyire pontos ez a leírás.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nekem meg win7 alatt és win8 alatt sincs...😊
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Seangaijin: Miért, nvidiáéknál meg mondjuk a geforce 560ti tulajdonosok szarjanak sünt shadowplay helyett mert nem cserélték még le a kártyájukat?😊
Valljuk be elég szemellenzõs dolog ezen puffogni fõleg hogy senki nem erõlteti azt hogy emiatt 100ezres kártyát vegyen az ember...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a többi játékmód túl rövid, folyton az eredménytáblát meg a töltõképernyõt nézed.
Per Aspera Ad Inferi.
[IRAM] leader
A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je?
YouTube: 23Drazse
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
[IRAM] leader
Ne vedd magadra!
Azok akik úgy néznek ki mint akik ebbõl élnek azok vagy gazdagabbak mint a közlény vagy okosságokból élnek és rengeteg idejük van a gép elõtt ülni és játszani e mellett pedig epic videókat gyártani ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ha mégis dolgozni kell menni, akkor csak Ausztriában.
Végülis egyik sem jött össze neki, úgyhogy itthon vállalt munkát.<#ejnye1>#ejnye1>
A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je?
ha meg megvan játssz ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BATTLEFIELD 4 || Silk Road - ain't for Epic junkies || NESUFIELD A videó nem tartalmaz EPIC függést .
Vágatlan tartalom youtube -ra gyártva.
Megtekintése csak felnõtt jelenlétében ajánlott
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Sz4bolcs' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted Module Header: d3d9.dll
-anothet day, another crash
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kedden vettem egy BF4+China kódot players.hu-ról, de még nem kaptam meg.
Mennyi idõ alatt szokott megjönni aki már vásárolt tõlük?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Mehet a report. 😊 Úgy érzem. (1 hites killeket osztogatott, egy helybõl állva a map végébõl 😄)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.