Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tulajdonképpen annyit kell tudni a field upgraderõl:

- Minden class-nál vannak field upgrade csomagok(defenzív, offenzív, shadow,stb)
- ezek 4 szintre oszlanak, és ezeket a szinteket squad pontokkal lehet növelni
- squad pontot úgy kaphatsz ha segíted a squadot(gyógyító és/vagy pakkot dobálsz) és csinálod amit a squad leader mond(foglalod/véded adott pontot)
- az így gyûjtött pontok egy idõ után szépen beadják a 4 field upgradet(több lõszer, gyorsabb futás stb)
- azonban vigyázni kell ha az egész squad meghal(squad wipe) akkor bukod a megszerzett pontokat(field upgrade points has been lost)
- ha jól tudom akkor a commander is tud segíteni azzal ha elõlépteti a squadot amiben vagy

Kb ennyi amit én tapasztaltam. Nem tudom mennyire pontos ez a leírás.

ENNÉL a játéknál van értelme...8 alatt 10-20 fps-el jobb sebességet képes produkálni.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én eddig csak win 7 alól toltam, valahogy nem érzek ingert a 8-ra, de ezek szerint lenne értelme?
valaki le tudná írni részletesen, hogyan mûködik a field upgrade?
Nem hiszem csak szerencséd van, haveromnak például win7 és win8 alatt is van...
Nekem meg win7 alatt és win8 alatt sincs...😊

DanielT
Arról nem a DICE tehet, hogy a Win7 nem kapja meg a legújabb DirectX-et, aminek fejlesztett funkcionalitását a BF4 kihasználja.
scomcomputers
"Az Fps dropok pedig atira és nvidiára is egyaránt jellemzõ"- ez így igaz nálam ez csak win7-n jött elõ,de mióta win8.1 van azóta semmi bajom....gondolom ezt azért csinálták,hogy vigyék a win8-t..
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

DanielT
Jó nagy marhaság.

Inkább a Matle pecs eljövetekor jön még egy szopáshullám...
A Mantle-val nem tudják elõadni hogy a játék attól lesz jó mivel az sebességet hoz...Nem a crashelést javítja, kiröhögnék õket ha ezt próbálnák beadni a népnek. A sebesség pedig gyakorlatilag jobb mint a BF3-ban... Az Fps dropok pedig atira és nvidiára is egyaránt jellemzõ,, van akinél van van akinél nincs.

Seangaijin: Miért, nvidiáéknál meg mondjuk a geforce 560ti tulajdonosok szarjanak sünt shadowplay helyett mert nem cserélték még le a kártyájukat?😊
Valljuk be elég szemellenzõs dolog ezen puffogni fõleg hogy senki nem erõlteti azt hogy emiatt 100ezres kártyát vegyen az ember...

Seangaijin
A kis huncutok Link

Seangaijin
De a Mantle csak a 7 ezres meg az R-es kártyákkal kompatibilis nem? Szóval én a 6950-emmel szarjak sünt mert nem vettem 100 ezerért új kártyát?

Lehet, hogy csak en egyszerusitem tul, de nekem nem tunik egy bonyolult programozasi feladatnak osszevetni hogy mi jar neked, es mi van mar meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem tudni, de egyre gyanúsabb sokaknak, hogy a mantlevel akarják az ál-megváltást elhozni. Vagyis szándékosan rakás fos a játék addig, bezzeg majd akkor... Elvégre az AMD jóslatai még 20%-ban sem szoktak megvalósulni, elkellhet nekik a cheat...
Tegnap játszottam egy szerveren 120 körüli pingem volt. Gyakorlatilag nem tudtak lelõni. Nem tudom mi okozta ezt. Szabályosan jöttek belém a sorozatok, pirosodott a képernyõ de mindig túléltem és aki lõtt rám azt lelõttem még úgy is, hogy újratáraztam. Nagyon nem jól van ez így! 😞 Nálam az origin nem indul el automatikusan az oprendszerrel csak amikor a játékot indítom. A dlc megjelenése óta mindig frissítést keres, hát megkérdeztem az EA-t, hogy miért? A válasz lényege és ez óriási: Mivel olyan alapjátékot vettem, ami tartalmazza a dlc-t és utána vettem egy prémiumot ami korai hozzáférést biztosít ezért ez összeakad és az origin automatikusan keresi a még meg nem jelent késõbbi hozzáférést. Tehát én vagyok a farok, hogy minek veszek olyan alapjátékot amiben dlc van, ha úgyis megveszem a prémiumot? Aha anyátokat! Azért vettem meg, mert a megjelenéskor nem lehetett olyan kiadást venni amiben benne volt a prémium! Szóval ha a kiadások összeakadást okoznak az originben akkor, hogy várható el, hogy a játék tökéletesen mûködjön? Sehogy!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
32 playeres conquest large operation locker.
a többi játékmód túl rövid, folyton az eredménytáblát meg a töltõképernyõt nézed.

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem domination mód.

Az más....akkor a prémiumot is vedd meg hozzá...<#ravasz1>

[IRAM] leader

Kézifegyverek megszerzésére/kimaxolására milyen mapot és játékmódot javasoltok?
A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je?

YouTube: 23Drazse

Köszi.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

ITTa legolcsóbb jelenleg.

Ajándékba lenne <#hehe>.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Meg tudnánk...de szándékosan még sosem akartam embertársamnak rosszat...ezt megvenni....<#vigyor1>

[IRAM] leader

Meg tudnátok mondani, hogy jelen pillanatban, hol a legolcsóbb a Battlefield 4 Limited Edition (ami tartalmazza az elsõ kieget)? Lehet akár külföldi oldal is ahol bankkártyával lehet fizetni.

Bocs, frango-nak akartam címezni!

Ne vedd magadra!

Nesuten
Én nem a haverod vagyok és a youtube -ból nem lehet megélni !!!
Azok akik úgy néznek ki mint akik ebbõl élnek azok vagy gazdagabbak mint a közlény vagy okosságokból élnek és rengeteg idejük van a gép elõtt ülni és játszani e mellett pedig epic videókat gyártani ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Errõl egy haverom ugrott be, aki tavaly elhatározta, hogy nem fog dolgozi és a YouTube-ból fog megélni. <#nevetes1><#nemtudom>
Ha mégis dolgozni kell menni, akkor csak Ausztriában.

Végülis egyik sem jött össze neki, úgyhogy itthon vállalt munkát.<#ejnye1>

Kézifegyverek megszerzésére/kimaxolására milyen mapot és játékmódot javasoltok?
A BF4-nek is megvan a maga Noshar Canals TDM-je?

Nesuten
december van és ilyenkor pihi van ,így ez marad ...
ha meg megvan játssz ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

frango
Elhiszem én csak ez így ebben a formában, amit csinál idõpocsékolás.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

V43 1105
Elhiheted dolgozik "rendes munkát is .. " <#bee1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kemotox
Egy újabb wannabe videós, mert mostanság az nagyon menõ. Csak az a baj, hogy ameddig semmi újat nem mutatsz, addig nem sok mindenkit fog érdekelni. Ezeregy gameplay videó van a neten, plusz akiket esetleg érdekelhetne a videó, azoknak úgy is megvan a játék, és akkor minek nézzen egy tök átlagos gameplay videót, mikor játszhatna is?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

frango
Jobban jársz, ha valami rendes munkába vesztegeted az idõdet. Azért legalább fizetnek is.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Vadnokedli
<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Az megvan, hogy finoman lecheaterezett? <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Most komolyan?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nesuten

BATTLEFIELD 4 || Silk Road - ain't for Epic junkies || NESUFIELD A videó nem tartalmaz EPIC függést .
Vágatlan tartalom youtube -ra gyártva.
Megtekintése csak felnõtt jelenlétében ajánlott

lehet valamit tudni, mikor kerül be a Mantle API a játékba?
adam46
Eladó egy Battlefield 4 (Limited Edition, csak kód) 7.000 Ft. Akit érdekel, az jelentkezzen nálam privátban.
sz4bolcs
ERROR
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Sz4bolcs' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted Module Header: d3d9.dll

-anothet day, another crash

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csak hétfõn fogod (azaz most kivételesen kedden) megkapni, ha ma nem kaptad még meg.

Sziasztok!

Kedden vettem egy BF4+China kódot players.hu-ról, de még nem kaptam meg.
Mennyi idõ alatt szokott megjönni aki már vásárolt tõlük?
mmovar
Én az összes pisztolyt kihúztam kivéve a rex és magnum. Azok nagy hulladékok lettek dugják is fel maguknak. A scope csak azért érdekel mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Fõleg azért mert DICE-osok maguknak csinálták csak. Ennyire ízlésficamuk van, vagy OPé...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Egyébként meg minek a 3x scope egy pisztolyra? Persze vannak a pisztolynak is nagy mûvészei. Nekem még csak az alap P226 meg a Rex van feloldva, összesen van velük 10 killem! 😊 Szóval nálam nem tudnak bevágódni vele! Többre értékelnék egy tökéletes javítócsomag pontos elõrejelzést!😊

SigS
Nagy levegõ... <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Vadnokedli
😄 homokszem került a gépezetbe.. szokásos. <#banplz>

mmovar
Nos mivan megkapjuk a 3x scope-ot vagy sem? Azt írják feloldották de nem lehet hozzáférni...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Vadnokedli
Én nem nagyon sírok ilyenekért hogy csíter ez meg az, de õ tényleg az. <#vigyor3>

Mehet a report. 😊 Úgy érzem. (1 hites killeket osztogatott, egy helybõl állva a map végébõl 😄)

sz4bolcs
muti fegyveres eod bot videót, még nem láttam olyat

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

fura most kapcsoltam be a gépet, de jé tényleg 😊